«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Χαζαρο-σίωνες και Σίνες. Σαν να λέμε... τα ατλαντο-κατάλοιπα και τα γενετικά τους πειράματα-υβρίδια (εκ του ύβρις).

 Σχόλιο Διόδοτου: Οι Σιωνιστές στη Δύση και ο υποκριτικός διεθνισμός τους ή πολιτισμικός μαρξισμός... χέρι χέρι με την Κίνα που ανέκαθεν, από την αρχαιότητα, προσπαθεί να εξαφανίσει την ελληνική παρουσία στο έδαφός της.. και τώρα ως κομμουνιστική.. διώκει και τον Χριστό, σαν τους Δυτικούς, ανελέητα. Δεν ομιλώ επακριβώς για τον Χριστιανισμό, γιατί δεν είναι παντού πια αυτό που θα έπρεπε να είναι, ούτε καν στην Ελλάδα. Ομιλώ απλά για την Διδασκαλία του Χριστού της οποίας η ορθότητα (εξ ου και Ορθοδοξία) ήρθε κι έδεσε με το σύστημα αρετών και την σοφία του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, δηλαδή το Ορθόν του αρχαιοελληνικού Ιδεώδους.
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!
 Γι αυτό ακριβώς μιλάμε από την αρχή του ξεκινήματος του μπλογκ μας, και αυτό εννοούμε με το ας πούμε "μανιφέστο" του  μπλογκ, που υπάρχει με κεφαλαία γράμματα κάτω από τον χαιρετισμό του ιστολογίου.


2ο σχόλιο Διόδοτου: Προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου opaidagogos.blogspot.com ,καθώς και τα πολύ αποκαλυπτικά βίντεο και σχόλια τα οποία περιέχουν. Αποτελούν ένα κυριολεκτικό τράβηγμα της κουρτίνας που αποκαλύπτει όλο το βίαιο πρόσωπο και τον μηχανισμό εξαπάτησης του πρόσφατου προσώπου των νεοταξικων στην Ελλάδα, όπως αυτό εκδηλώθηκε με το θέμα των αντιδράσεων για το σκοπιανό.
---------------------------------------------------------------

Η κινεζική κυβέρνηση καταστρέφει Σταυρούς, καίει Βίβλους, κλείνει εκκλησίες και αναγκάζει τους χριστιανούς πιστούς να υπογράψουν έγγραφα στα οποία αποκηρύσσουν την πίστη τους, καθώς η καταστολή των θρησκευτικών συγκεντρώσεων στο Πεκίνο και σε αρκετές επαρχίες εντείνεται.


"Η διεθνής κοινότητα πρέπει να ανησυχεί και να εξοργισθεί για αυτή την καταφανή παραβίαση της ελευθερίας της θρησκείας και των θρησκευτικών πεποιθήσεων", δήλωσε ο Bob Fu της China Aid.


Η δίωξη των Χριστιανών στην Κίνα δεν είναι κάτι νέο. Σύμφωνα με έκθεση της ομάδας Freedom House, Χριστιανοί και άλλες θρησκευτικές ομάδες στην Κίνα υφίστανται διωγμούς από το 2012, ανέφερε το Fox News.


Το ένα τρίτο όλων των πιστών στην Κίνα που ανήκουν σε κάποια θρησκευτική κοινότητα βρέθηκε επίσης ότι αντιμετωπίζει υψηλά επίπεδα διωγμών, τα οποία κυμαίνονται από τη γραφειοκρατική παρενόχληση και την οικονομική εκμετάλλευση έως τη σκληρή φυλάκιση και ακόμη και τη βία, ανέφερε η έκθεση.


Εμπειρογνώμονες και ακτιβιστές λένε ότι τώρα η κινεζική κυβέρνηση πραγματοποιεί τη σοβαρότερη καταστολή του χριστιανισμού στη χώρα, αφότου αναγνωρίστηκαν οι θρησκευτικές ελευθερίες από το κινεζικό σύνταγμα το 1982.


Η κλιμάκωση της αντιχριστιανικής εκστρατείας συμπίπτει με την πρόσφατη εδραίωση στην εξουσία του προέδρου Xi Jinping, που τον έκανε τον ισχυρότερο Κινέζο ηγέτη από τον Μάο Τσε Τουνγκ, τον διαβόητο κομμουνιστή ηγέτη υπεύθυνο για εκατομμύρια θανάτους.


Οι ακτιβιστές, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν σε βίντεο κάτι που μοιάζει με λόφους καμένων Βίβλων και έντυπα που δηλώνουν ότι οι υπογράφοντες είχαν απορρίψει την πίστη τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι αρχές τους ανάγκασαν να υπογράψουν τα έντυπα αλλιώς διακινδύνευαν να εκδιωχθούν από το σχολείο ή να χάσουν τα κοινωνικά επιδόματα.


Ένας χριστιανός πάστορας στην πόλη Nanyang του Henan, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται για τον φόβο των αντίποινων από τις αρχές, επιβεβαίωσε ότι Σταυροί, Βίβλοι και έπιπλα είχαν καεί κατά τη διάρκεια επιδρομής στην εκκλησία του στις 5 Σεπτεμβρίου.


Σύμφωνα με τους κινεζικούς νόμους, οι πιστοί επιτρέπεται να εξασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα μόνο σε εκκλησίες που έχει εγκρίνει η κυβέρνηση. Αλλά πολλά εκατομμύρια χριστιανών ανήκουν σε υπόγειες ή κατ’ οίκον εκκλησίες που αγνοούν κυβερνητικούς κανονισμούς.


Οι αξιωματούχοι αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς των χριστιανών, λέγοντας ότι οι αρχές σέβονται τη θρησκευτική ελευθερία.
το είδαμε στα Εθνικά Θέματα

13 σχόλια:

  1. Περιπου τα ιδια θα γινουν και στην ελλαδα σε λιγο εκει παμε μια ανασα ειμαστε...αλλωστε το καψιμο παει να γινει εθνικο σπορ μετα την προδοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Σεπτεμβρίου, 2018 13:08

    ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ,ΠΟΣΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ''ΛΕΩΝ ΩΡΥΟΜΕΝΟΣ,ΖΗΤΑ ΙΝΑ ΤΙΝΑ ΚΑΤΑΠΙΗ''ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΝΟΘΟ''ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ''ΟΜΑΙΜΟΝ,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ''ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Κ.Ο. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΑΝΑΚΤΑ ΔΑΥΙΔ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΑΒΑΩΘ,ΑΔΩΝΑΙ,ΕΛΩΙ,ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΦΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΡΟΣ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΒΑΤΑΡ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΕΛΛΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΤΥΦΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΚΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗ ΜΑΧΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ LUCIS(LUCIFER)TRUST,ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΛ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ).ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ'70 ΔΗΛ.ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ LUCIS TRUST ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΤΙ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ''ΒΥΘΙΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ''ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΤΡΥΦΗΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΚΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΤΑΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ,ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΑΚΡΑΤΟΣ ''ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ'' ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ,ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΛΕΜΠΑ''ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟΝ ''ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ,ΕΠΙΤΙΜΙΟΥ,ΙΕΡΟΥ ΚΑΝΟΝΑ''ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ,ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ(ΔΟΥΛΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ,ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ,ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ'ΟΡΑ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,Η ΠΑΝ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να πω... η ζωγραφική είναι στο αίμα σου...

      Διαγραφή
    2. Μαλλον η ορθοδοξια ειναι στο αιμα του και...μπραβο του.

      Διαγραφή
  3. Που είναι το περίεργο; Έχουν δική τους θρησκεία και δεν θέλουν όλες τις υπόλοιπες!
    Δεν θέλουν προσηλυτισμούς ούτε από χριστιανούς, ούτε από μουσουλμάνους.
    Είναι ανεξάρτητο κράτος και έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί την θρησκεία του! Τέλος!
    Σε πόσα από τα 54 μουσουλμανικά κράτη επιτρέπεται ελεύθερα ο χριστιανισμός;
    Πάντως το περίεργο είναι ο "τζερώνυμο" που ξανά-έβγαλε τον σταυρό για να επισκεφτεί τα σχολεία...
    Όσοι είναι περήφανοι για την θρησκεία τους, την υπερασπίζονται με κάθε τρόπο (Κίνα, Σ. Αραβία), όσοι δεν πιστεύουν πραγματικά προσαρμόζονται με τα πιστεύω των άλλων (π.χ. τζερώνυμο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέτος τζερωνυμο γκρουβι είναι... Δηλαδή μας σκάβει το λάκο ο συριζοπασόκος.

      Διαγραφή
  4. Τετοιες ηρωιδες σαν την Beverly Eckert λειπουν σημερα απο την Ελλαδα. Πηρε επαξια την σκυταλη απο τους προγονους της και με την σταση της την μετεφερε στην επρχομενη γεννια. Ο Patrick Henry το 1775 (τοτε που προσπαθουσαν να δημιουργησουν την American Republic) βροντοφωναξε GIVE ΜΕ LIBERTY OR GIVE ME DEATH. Λιγο αργοτερα οι δικοι μας ηρωες και ηρωιδες σηκωσαν το λαβαρο του αγωνα με την ιδια κραυγη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. θαυμαστε το μεγαλειο ψυχης αυτης της Αμερικανιδος.

    https://me.me/i/hi-im-beverly-eckert-my-husband-was-killed-during-the-18316746

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχολιο μπορει να φαινεται μακρυα απο την αναρτηση. Αλλα δεν ειναι. Το 911 ειναι μεγαλη ιστορια. Ξερει τι λεει ο Διηνεκης οτι η μονη δυναμη που μαχεται για την επιβιωση υης Λευκης Φυλης ειναι η Ρωσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα θέματα σχετίζονται γιατί στο βάθος βάθος είναι ένα θέμα.

      Διαγραφή
  6. Το έκλεισε το μαγαζί ο ergdhmerg;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΝΑΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωνσταντίνος Αλεξανδρος21 Σεπτεμβρίου, 2018 19:06

    Η Κίνα είναι η κεφαλή της μετατεχνολογικης κοινωνίας.Εκρι εφαρμόζονται οι τεχνολογίες 5G και τεχνητής νοημοσύνης.Εχουν με επιτυχία στείλει μηχανισμούς καταγραφής στην Σελήνη.Ειναι ένα υβρίδιο κομμουνισμού και μετατεχνολογικου ολοκληρωτισμού.Η λευκοκίτρινη φυλή ( κινεζοεβραιοι) συνεργάζονται άριστα με τους συμπατριώτες τους στο City του Λονδίνου και στην Μόσχα του ορθοδοξου προεδραρα Πούτιν που συνεργάζεται με τους Τούρκους στην Συρία.Αυτες οι χριστιανικές σεκτες στην Κίνα είναι προγεφυρωνατα των αμερικανικών υπηρεσιών του Ναιτη Τραμβιου.Εδω στην Ελλάδα λέμε για ορθοδοξία αλλά λειτουργούμε εν κακοδοξία και ορθορουφιανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή