«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

TA MATIA ANOIXTA!!!



Τι γυρεύει το αναγνωριστικό- κατασκοπευτικό αεροσκάφος της ισρα-ελεεινής πολεμικής αεροπορίας που αλωνίζει την Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θεσσαλία….;

------------------------------------------------------------------------------

Πάφος: Καθηλωμένα τα 11 επιθετικά ελικόπτερα της Εθνικής Φρουράς

-------------------------------------------------------------------------------

Πρώτα στη Μαλακάσα (εκεί κοντά βρίσκεται το 575 Τάγμα Πεζοναυτών), κατόπιν (δύο φορές) στον Βόρειο Έβρο (3η και 30ή Μ/Κ Ταξιαρχίες Πεζικού) και τώρα στη Θεσσαλία: Εισβολείς - έποικοι - κατακτητές - τζιχαντιστές, απέκλεισαν τον δρόμο Λαρίσης - Τρικάλων (Κ Α Ι την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών φυσικά, η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα...)

 ----------------------------------------------------------------------------

Νέος εξευτελισμός της χώρας: «Πήραν πίσω» την επέκταση των Εθνικών Χωρικών Υδάτων ακόμα και... στο Ιόνιο μετά τις τουρκικές απειλές! 

-----------------------------------------------

Οριζόντια κλιμάκωση με τετελεσμένο στο Καστελόριζο. - Οι πολεμικές κινήσεις των παικτών στην Μεσόγειο τώρα

 -------------------------------------------------------------

Τι είπε ο Έλληνας πρέσβης στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μετά τις προκλήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

6 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Οκτωβρίου, 2018 11:32

    Τί γυρεύει μόνο το Ισραηλινό gulfstream,τα Αμερικανικά MQ-9 Reaper τί θέλουν;4 αντιτορπιλικά τών Αμερικανών στην παρακολούθηση του(Ελληνικού) barbaros τά"ξύνανε" ενώ οί μογγόλοι εποφθαλμιούν τα κοιτάσματα νοτίως τής Κρήτης.Όλα κανονισμένα.Ποιό ΝΑΤΟ και πράσινα άλογα.Εφτά αδελφές και ARAMCO κάνουν κουμάντο.Το Καστελόριζο μεγαλώνει την Τουρκική ΑΟΖ κατά πολύ,άσε που γιά πολλούς κατοίκους,η αλλαγή της σημαίας δεν τούς πολυνοιάζει.Και υπάρχει τρανταχτό παράδειγμα,ότι το νησί,σιγά-σιγά πέφτει έκ τών έσω,ξέρεις Κώστα,σού έχω πεί την υπόθεση.Ή Ελλάδα είναι έτοιμη για εδαφικό διαμελισμό,ενώ συμβάλλουν οί κάθε λογής συλλογικότητες,πού μαζί με ακροαριστερούς και λαθρομετανάστες,θα προσπαθήσουν να κάνουν στίς πόλεις μας,ανταρτοπόλεμο.Οί λαθρομετανάστες δασκαλεμένοι απο τις ΜΚΟ του Σόρος,είναι ή αιχμή του δόρατος.Τό ΥΕΘΑ και το Υπουργείο δημοσίας τάξεως και προστασίας του πολίτη κινείται με Ισραηλινά τερματικά.Όλα τα γνωρίζουν για μάς.Πόλεμος έως εσχάτων,η μοναδική μας λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Οκτωβρίου, 2018 14:28

    https://www.defence-point.gr/news/amerikaniko-p-8-syntonise-tin-epithesi-me-drones-se-rosiki-vasi-stin-syria.Αυτός είναι αδέλφια μου συνΈλληνες το μελλοντικό πρόσωπο του πολέμου.Έπειτα κάντε τίς συγκρίσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το terminator ήταν προφητικό αλλά εάν δεν πάτησε μπότα δεν κατακτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Οκτωβρίου, 2018 22:55

    Έτσι ακριβώς αδελφέ μου.Σάν επίθεση από το Skynet έμοιαζε ή επιχείρηση των Αμερικανών στην Χμειμίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα επτα εγιναν χαρτοπολεμος...και τα εξι τα προσγειωσαν οι Ρωσοι για πλιατσικο.Συνολο 13 μπαρουφες ...Σκαινετ μπορμποτσαλα...

      Διαγραφή