«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟ ΤΗΣ 25/1/2015.. ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ.. Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ !! (βίντεο)

Ωραίες φάτσες νέων.. σαν αυτούς που έχουν κόψει δέκα λαιμούς έκαστος, στη Συρία...

Βάρκες γεμάτες «πρόσφυγες» στο Αιγαίο, σε ένα μήνα έφτασαν 4.000 άνθρωποι -Το αδιαχώρητο ξανά στα νησιά

 

Άνοιξαν και πάλι όπως φαίνεται οι μεταναστευτικοί δρόμοι στο Αιγαίο με τους δουλεμπόρους να στέλνουν βάρκες γεμάτες μετανάστες στα νησιά. Ενδεικτικό είναι πως από τις 20 Μαΐου μέχρι και τις 23 Ιουνίου έφτασαν στην Ελλάδα 3.833 μετανάστες, ενώ πέρυσι είχαν καταγραφεί 2.329 αφίξεις.

Από τις 10 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή, η Λέσβος δέχτηκε την πλειοψηφία των αφίξεων και για την ακρίβεια 681 αφίξεις, ενώ στα Δωδεκάνησα έφτασαν 389 άτομα, στη Σάμο 282 άτομα και στην Χίο 211. Κατά μέσο όρο την προηγούμενη εβδομάδα έφτασαν στην Ελλάδα 134, όταν την εβδομάδα 10-16 Ιούνη υπήρχαν 90 αφίξεις ημερησίως. Το Λιμενικό Σώμα, όλο το Μάιο προχώρησε σε 2.897 διασώσεις προσφύγων και μεταναστών, σε 92 περιστατικά, ενώ συνέλαβε 7 διακινητές και κατάσχεσε 22 σκάφη.

Το αδιαχώρητο στους χώρους φιλοξενίας

Συγκεκριμένα στη Λέρο σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαμένουν 1.310 άτομα όταν υπάρχουν θέσεις για 1.096 ενώ στην Κω ζουν στο νησί 2.068 άτομα όταν οι επίσημοι χώροι φιλοξενίας και κράτησης έχουν χωρητικότητα 1.505 θέσεων. Ενδεικτικό της άφιξης των αφίξεων στα Δωδεκάνησα είναι ότι από την αρχή του έτους στη Σύμη έχουν φτάσει 232 άτομα, στη Λέρο 1.115, στη Κω 1.950, στη Ρόδο 54, στο Καστελόριζο 43 και στη Κάλυμνο 16.

iefimerida.gr

triklopodia


Διαβάζουμε επίσης:

ΕΤΣΙ μας τους κουβαλάνε. Βίντεο-ντοκουμέντο της Frontex: Πώς ένα «αθώο ψαράδικο» μεταφέρει λαθρομετανάστες

 

  [ Το παρακάτω βίντεο και την διασκευή, τα έφτιαξε ο IMAGINOS, μουσικός παραγωγός και πατριώτης που έχει το μπλογκ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ. Το βίντεο αυτό, γνωρίζω καλά πως από το 2017 το έχουν δει τουλάχιστον 10.000 άτομα. Το ανθελληνικό ΓιουΤιουμπ όμως το παρουσιάζει μόνο με 344 views ]

 



11 σχόλια:

  1. Η λύση είναι πολύ απλή : Μαζεύεις όλους τους άνδρες στην Γυάρο ( ειδικά όσους είναι σε στρατεύσιμη ηλικία ), και τους έχεις να ζούν εκεί . Όταν αρχίσουν να δυσφορούν , αραιώνεις κάπως και τον εφοδιασμό με τρόφιμα . Επείδή οι περισσότεροι απο δαύτους - αν όχι όλοι - είναι χαϊβάνια ( κοινώς βόδια ) που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους - λόγω θρησκείας και ανατροφής γενικα - είναι το πως θα κλέψουν , θα σφάξουν και θα βιάσουν οποιονδήποτε δεν είναι μουσουλμάνος , οι μουσουλμάνοι και δη οι αγράμματη μάζα απο δαύτους είναι υλιστές , καθώς είναι και χωρισμένοι σε διάφορες σέχτες θα αρχίσουν να σφάζουν ο ένας τον άλλο με μανία . Ενώ θα μπορούσαμε να στείλουμε πρόθυμα όσους απο αυτούς το ζητούσαν πίσω στην χώρα τους - γιατί δεν πιστεύω πως θα ήθελε να μείνει κανείς σε ένα ασφυκτικά γεμάτο ξερονήσι πεινασμένος τον περισσότερο καιρό και περικυκλωμένος απο άτομα που τον μισούν κινδυνεύοντας κάθε μέρα να μαχαιρωθεί . Να δούμε θα ξαναρχόντουσαν εδώ αν μάθαιναν τι τους περιμένει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, πόσο θα ήθελα να ήμουν στη θέση του!...

      https://www.youtube.com/watch?v=Flt9K8vlJGE

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  2. @ 26 Ιουνίου, 2019 09:44

    Και με τις γυναίκες και τα παιδιά τι θα έκανες;; Τον λεγόμενο και "άμαχο πληθυσμό". Από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι τα μικρά φίδια θα μεγαλώσουν και θα γίνουν μεγάλα φίδια.!! Κάποια "μέριμνα" θα πρέπει να υπάρξει και προς εκείνη την πλευρά...διότι οι γυναίκες δίνουν την "κατεύθυνση" και μεγαλώνουν είτε άντρες, είτε φίδια, είτε πούστηδες. Από αρχαιοτάτων χρόνων..όποιος ήθελε να αλλάξει την κοινωνία...άλλαζε τις γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους έθετα 2 επιλογές - επίτηδες βεβαια - ή τα παιδιά τους να ανατραφούν ως Έλληνες και χριστιανοί , ή να διαλέξουν να πάνε σε όποια ομόθρησκη χώρα τους επιθυμούν . Ε , δεν γίνετε ! Σίγουρα τα αδέρφια τους οι Σαουδάραβες και όλοι οι άλλοι θα τους υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες - το ξέρετε εξάλλου πως η αγάπη στους μουσουλμάνους ειδικά μάλιστα για τους ομόθρησκους τους "ξεχυλίζει" τόσο που σφάζονται μεταξύ τους προπάντων για τα γυναικόπαιδα έχουν ιδιαίτερη προτίμηση τόσο πολιτισμένοι που είναι .

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι Λύκαστρε όπως τα λες. Δεν χωράνε καλοσύνες και αγαπολογίες . αΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΌΠΑΙΔΑ ΕΚΤΌς εΛΛΆΔΟς, ας τους πάρουν οι ομόθρησκοί τους ή ας τους ναυλώσουμε αεροπλάνα και βουρ στο Λονδίνο που είναι και αγαπησιάρηδες διεθνηστούληδες εκεί ( ξέρω αδύνατον αλλά κάνω και γω όνειρα). Όπως και ναχει η Ελλάδα όταν και αν βρεθεί η ευκαιρία αφότου περάσουμε τα πάνδεινα , θα πρέπει να καθαρίσει απο τα εκκολαπτόμενα φίδια, αλλιώς να το κλείσουμε από τωρα το μαγαζί.

      Διαγραφή
    3. Λύκαστρε τα φίδια τα πατάς στο κεφάλι!

      https://www.youtube.com/watch?v=o70G8oZBkHU

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  3. Τοχω ξαναγραψει! Επαναφορα της θανατικης ποινης (ΠΟΙΝΗ ΜΟΝΗ)για τους λαθροδιακινητες εκτελεστη επι τοπου και κατα το δοκουν με αποφαση του ΚΑΘΕ εμπλεκομενου επιχειρησιακα Ελληνα διοικητη μοναδων ασφαλειας.Απλη εφαρμογη των Ελληνικων φορολογικων διαταξεων για τις ΜΚΟ.Πιστεψτε με -θα μπουν ολες στο κοκκινο!!Ασφυκτικος ελεγχος των πεπραγμενων τους με ορους δημοσιας ταξης!Επισης τετοια Frondex ειναι ανεπιθυμητη.Go home!Για τους λαθροεισβολεις θα μπορουσαν αγονα και ερημικα νησια (Γυαρος,Μακρονησος,Αναφη,ξερονησια κλπ) να αναμορφωθουν οικιστικα ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ,ΦΑΓΗΤΟ κλπ.Υπο την διοικηση του Ελληνικου στρατου και με Ευρωπαικη χρηματοδοτηση.Εξυπακουεται οτι ο σκοπος των Hot-Spot αυτης της μορφης θα ειναι ο καταναγκαστικος επαναπατρισμος η εν αναγκη η νομιμη μεταναστευση ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ στις χωρες της ΕΕ η και στην Λιβυη απεναντι που ειναι πιο εφικτο. Αν καποιοι υποκριτες Ευρωπαιοι αρνηθουν την αναλογικοτητα (που θεσμικα υφισταται)τους φορτωνουμε στα ποσταλια και τους παμε πεσκεσι αλλα τουρκα.Αν βγαλουν τα πολυβολα(που θα τα βγαλουν γιατι ειναι σοβαρα κρατη) αν μη τι αλλο θα τους ξεμπροστιασουμε.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που μας στελνουν οι εχθροι μας ποσο μαλλον να περιθαλπουμε αποδεδειγμενα ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!Αν καποιοι απο αυτους ζητουν ασυλο να το εξεταζουμε και μονο αν πληρουν ολα τα κριτηρια να τους δινεται!!!!Μιλαμε αλλωστε για ελαχιστους!Ας ακολουθησουμε και το παραδειγμα του Ισραηλ για το οποιο ολοι ποιουν την νησσα ενω δαιμονοποιουν την Ουγγαρια, την Αυστρια, την Ιταλια κλπ!! Αυτονοητο ειναι οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!Υπερανω ολων η ΠΑΤΡΙΔΑ!Αν εχουμε υπογραψει λεοντιες συμφωνιες με επαχθεστατους για μας ορους θα πρεπει να τις καταγγειλουμε και να οδηγησουμε τους προδοτες-μειοδοτες στο δικαστηριο!!Για παραδειγμα!!Δουβλινο 2 !!Πιο εξοφθαλμα προδοτικη συμφωνια δεν εχει ξαναυπαρξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί σε κάθε περίπτωση θα δολοφονήσουν και θα σφάξουν πολλούς απο μας .Βεβαίως το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο δεδομένο ότι αποτελούν πέμπτη φάλαγγα , και ο στρατός μας θα τους περισσότερους απο αυτούς θα τους καθαρίση μόνο κάτι λίγοι θα μείνουν - αν μείνουν -
    κυρίως οι μη εγκάθετοι - οι υπόλοιποι είτε θα εκτελεστούν είτε θα φύγουν. Και σκοπός αυτών αυτών που μας τους κουβάλησαν και συνεχίζουν να μας τους κουβαλούν , είναι η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού και η εξόντωση του Ελληνικού έθνους γενικά . Φυσικά θα στηθούν στο εκτλεστικό απόσπαμα και όλοι όσοι ευθύνονται για όλην αυτήν την κατάσταση - ο νοών νοείτω . Και απορώ ρε παιδί μου !!! Αντί να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και να εξαφανιστούν όσο είναι καιρός μπάς και γλυτώσουν απο τις συνέπειες όλων όσον έχουν προκαλέσει , έχουν το θράσος να πουλάνε μούρη στους αφελείς και να παίρνουν και μέρος στις εκλογές απτόητοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τοτε που ανοιξαν τις πορτες ,επισημα πια με τους κατσαπλιαδες ,μεχρι τωρα ,εχουν υπαρξει πολλα τα θυματα ,οσοι την τρωνε στον κωλο ,μαζευονται και προσεχουν ,οσο συνεχιζει η αδιαφορια και ο παρτακισμος ,τοσο θα τρις χειροτερευη η κατασταση ,καποια ημερα θα ανοιξετε την πορτα και με τρομο θα την ξανακλεισετε ,εαν προλαβετε.Πριν εγκαταλειψουν την χωρα τα ερπετα και οι υπαλληλοι τους ,θα προσπαθησουν να φερουν το χαος.Οταν θα παρουσιασθουν οι ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ,τοτε θα αναλαβουμε δραση εκκαθαρισεως ,μεχρι τοτε θα ματωσουν πολλοι ,αυτοι ολοι ειναι εδω για να εξαφανισουν εμας και καθε τι ελληνικο ,ετσι λογαριαζουν βεβαια,χαχαχα ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλυσοδεμένοι σε πλοία πρέπει να μαζευτούν, να τους φορέσουν σωσίβια, και πέταμα έξω από τη Λιβύη ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι εισβολείς. Και οι αποδεδειγμένα πούστηδες με ιατρική εξέταση. Φυλάκιση σε αγροτικές φυλακές μόνο οι κατά δήλωση χριστιανοί με καθημερινή διατροφή μπέικον και λουκανίκων και καταναγκαστική αγροτική εργασία μέχρι να εξεταστεί η αίτηση ασύλου τους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ,1. μην αφηνετε σε κακη κατασταση το σωμα σας 2.συγκεντρωθειτε και επιλεχτε νοητικα η και στην πραξη 5 δικους σας ανθρωους που θα εχουν αποφασισει να αμυνθουν ,οχι αστυνομικους ,οχι αλλοεθνεις ,οι αστυνομικοι και να θελουν θα ειναι αλλου απασχολημενοι ,οχι εβραικης καταγωγης 3. οπλισθειτε με οτι μπορει να φαντασθη το μυαλο σας ,ειτε με ακηβολα ειτε με πυροβολα ,ειτε αυτοσχεδια ειτε αγοραστα και σιωπη !ΣΙΩΠΗ ! μουγκα !πως το λενε ! ουτε μαγκιες ,ουτε επιδειξεις ,ουτε αλαζονειες ,βαδιζουμε ολοταχως για την συγκρουση, αυτοι θα νοιωθουν παγιδευμενοι εδω μεσα ,αλλους εφεραν για μαχες ,αλλους εφεραν και νομιζουν οτι θα τρωνε θα πινουν και θα γαμουν και θα δερνουν , τους αβανταρουν οι μκο .Ετυχε να πεσω σε μερος που συχναζω σε 4 πακιστανους ,καλοντυμενους ,γρι ελληνικα ,με συνοδεια την καλοντυμενη φιλλιπινεζα και τα χαρτια στα χερια με φακελλους και πλστικες θηκες ,ελεγε,ελεγε αυτη ,ακουγαν οι αλλοι ,ομιλια ; στα αγγλικα.Η φιλιππινεζα εε; ναι ! γιατι σας παραξενευει ;πληρωνονται ολοι .Μαθημα πρωτον ,αυτοι που θα κινηθουν εναντιον μας ,εξοντωνονται παραυτα ,ανευ ελεους ,ετσι και ξανασηκωθει ...σας εγδαρε !Μαθημα 2 ,κανεις δεν κανει παλληκαριες ,ολοι ειμεθα απαραιτητοι, επιτρεπεται η μεμονωμενη κινηση ,μονο οταν ο συνελληνας ειναι καλαγυμνασμενος ,εχει γνωσιν πολεμικης τεχνης και ειδικα του δρομου και εμπειρια και αυτο για επιτευξη σκοπου ,οχι για παλληκαρια .Μαθημα 3.να θυμασθε οτι στην μαχη ημαχες μεταει η μπλοφα και η πονηρια πανω απο ολα ,τα λενε στρατηγικα χτυπηματα η σχεδιασμοι τακτικοι η ελιγμοι .Αυτα προς το παρον ,πανω απο ολα σιωπη και αυτοσυγκεντρωση ,μην μιλατε εδω και εκει και μην παιρνετε κανεναν στις δουλειες σας ,ειστε υπο επιτηρηση του ! Αυτοι που τους ενοικιασαν σπιτια τους .....ας προσεχαν ,ηδη εχουν ξεκινησει προβληματα χοντρα ,θυμηθειτε ! εχουν ελθει να μας κουτουπωσουν ,να το γραψω διαφορετικα ;Αδελφοι μου ...θα ειναι πολλοι αυτοι .Παρακαλω τον μπλοκερ κυριο Κωστα η να πω , Κωνσταντη δινε αναρτησεις συνεχεια ,κανεις δεν πρεπει να εφησυχαζη.Μην ξεγιελιεστε και μην τους αφηνετε τους σκατιαρηδες υπαλληλους να σας κρατουν σε υπνωση ,αυτο θελουν .Τωρα πια δεν υπαρχουν αφελεις ψηφοφοροι ,υπαρχουν οι γλυψοκοκκαλακηδες ,αυτοι δεν θα ζυμωθουν ουτε την τελευταια στιγμη ,προσεχτε μην σας παρουν στο λαιμο τους με κουφια λογια και ανοησιες .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή