«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

832 λαθρο μέσα σε 48 ώρες, σε Λέσβο, Χίο, Σάμο! - ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΩ, ΛΕΡΟ, ΣΥΜΗ - ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ - ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.. ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ "ΜΠΑΜ". ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ "ΜΕΤΡΑ" ΣΑΣ...



ixnos.blogspot.com:

Αμείωτες συνεχίζονται οι ροές λάθρο προς τα νησιά του βορείου Αιγαίου, καθώς μόλις σε 48 ώρες πέρασαν συνολικά 832 νέοι πρόσφυγες στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο.
Μόνο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, στη Λέσβο, καταγράφηκαν 360 νέοι  από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μέχρι και τις 4 το απόγευμα της Τρίτης. Από αυτούς, οι 62 έφτασαν τα χαράματα στη Λήμνο και μεταφέρθηκαν στη Λέσβο με πλοίο της γραμμής. Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα, στη Χίο έφτασαν άλλοι 109 και στη Σάμο 16. Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 347 λάθρο είχαν περάσει τη Δευτέρα στη Λέσβο (147), τη Χίο (75) και τη Σάμο (116).
380 έφυγαν από Σάμο. Επιπλέον, 150 μετακινήθηκαν την Τρίτη από τη Σύμη με προορισμό τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης στην Κω και τη Λέρο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχουν προγραμματιστεί κι άλλες μετακινήσεις αιτούντων άσυλο από τη Σύμη προς τα γύρω νησιά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Εξάλλου, το πρωί της Τρίτης έφτασαν από τη Σάμο στον Πειραιά 380 άτομα, για τα οποία είχε γίνει άρση του γεωγραφικού περιορισμού. Οι αιτούντες θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στο κέντρο φιλοξενίας της Κορίνθου και στη συνέχεια θα μετακινηθούν σε άλλα κέντρα. Την Τετάρτη προγραμματίζεται η μεταφορά άλλων 300 από τη Χίο και τη Λέσβο προς τον Πειραιά.


Η εκπρόσωπος της Κομισιόν και αρμόδια για την «μετανάστευση», Νατάσα Μπερτό, αποκάλυψε πως η Κομισιόν «βοηθάει» και θα «βοηθήσει» ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, με κάθε τρόπο (και οικονομικά…), προκειμένου να κρατήσει και να απορροφήσει τις μυριάδες που εισβάλλουν επί καθημερινής βάσεως στα νησιά μας!

Ιδού η σχετική δήλωσή της, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας ότι όλα είναι συμφωνημένα:

«Ο μεγάλος αριθμός των αφίξεων στη Λέσβο τις τελευταίες εβδομάδες προσθέτει αναμφίβολα πίεση σ’ ένα σύστημα που ήδη είναι σε οριακό σημείο. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να υποστηρίζουμε τις ελληνικές αρχές, οικονομικά, πολιτικά και επιχειρησιακά. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να εξετάσει επιπρόσθετη βοήθεια έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα, σε συνέχεια των μέτρων που ήδη εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση».

7 σχόλια:

  1. Ετοιμαστηται,ερχετε αστικος πολεμος
    το φθινοπωρο αυτο, αρχιζουν τα γεγονοτα,συντομα θα πουμε :
    "Ταις πρεσβειαις της Θεοτοκου Σωτερ σωσον ημων."
    (Αμα περιμενεις βοηθεια απο την Ε.Ε.
    εγω θα γινω αστροναυτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε τα σωτερ σώσον και βούτα καμμιά χραπα χρουπα ,έτσι θα σωθης και βρες και καμμιά σπάθα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σπαθα δεν κανει τιποτα, πολυβολο χρειαζεται...πρωτα στους αρχιπροδοτες που μας κυβερνησαν και μετα σ'αυτους που μας κυβερνουν...και αν φτασουν οι σφαιρες και στα λαθροπιθηκια.

      Διαγραφή
  3. Παιδιά μια σημαντική Διευκρίνηση:οι Αριθμοί που μας λένε τα γνωστά Φερέφωνα ΜΜΕξαπάτησης είναι οι Επίσημοι..πράγμα που πρακτικά σημαίνει τουλάχιστον οι Διπλάσιοι για να μην πούμε 3πλάσιοι,4πλάσιοι...γιατί ποιά ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ+πότε ακριβώς τους Μέτρησε...οεο;;;;;;;;;;; τελειώνουν τα ψέμματα + η πλακίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. > στην ΚΩ ζούνε ΑΥΤΑ που θα δείτε
    > https://www.facebook.com/watch/?v=2388157901502916

    > Πλατεία Άρεως, Τριπολιτσά
    > https://twitter.com/eksegerellin/status/1176436887805992960

    > ΑΤ Λευκού Πύργου
    > https://thesstoday.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%8D%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80/

    -> πως εφτασαν ολοι αυτοι οι αφρικανοι και λοποι στην τουρκια;
    μεσω της turkish airlines που παιζει ρολο κλειδι στην λαθρομεταναστευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ερντογαν "πηγε" τον κουλι τρενο στην
    π@τσα..!!!
    Αναγνωριση τουρκικης μεινοτητας σε θρακη ΚΑΙ Δωδεκαννησα.
    Υποστηριξη της τουρκιας στο να της δωθουν περισσοτερα κονδυλια απο την ΕΕ
    Επικαιροποιηση της συνθηκης της λωζανης ΥΠΕΡ της τουρκιας...
    Αφθονα τζαμια ΠΑΝΤΟΥ στην ελλαδα
    για την σχολη της χαλκης πηραμε το ...μακρυτερο και πολλα...πολλα...πολλα ΑΛΛΑ παντα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΤΟ ΓΑ...ΣΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ
    ΒΑΘΥ ΜΕ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ.
    Μπουκαρουν στο μεταξυ απο τον Εβρο κατα χιλιαδες λαθροπιθηκια ΑΝΕΤΑ και μετα απο καμμια 400αρια χιλιομετρα
    εμφανιζονται στην Θεσσαλονικη παλι ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.
    Αφθονα hotspot ετοιμαζονται σε ολη την χωρα,ενω ξενα πρακτορεια ειδησεων αναφερουν οτι ο ελληνισμος οσονουπω δεν θα υπαρχει ουτε και η ορθοδοξια.
    Ετσιιιιιιι οθωμανικο μεχρι θανατου για ολους μας εκει μας πανε και εμεις
    ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκείνο που δεν αντέχεται είναι Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ!!
    "Δεν μπορούν να τους προστατεύσουν αν γίνει κάτι"!!!
    Δηλαδή ξημεροβραδιάζονται με την έννοια του πως θα τους προστατέψουν!
    Γιατί δεν λένε ευθέως, ότι δεν τους θέλουν δίπλα τους;;;
    Γιατί φοβούνται την εγκληματικότητα και όχι μόνο...
    Γιατί δεν είναι μεν "ρατσιστές", αρκεί το πρόβλημα α μην είναι στην καμπούρα τους, αλλά σε στην καμπούρα κάποιου άλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή