«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΡΑΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΗΣ.




26 σχόλια:


  1. > Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!
    Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.

    Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως.
    Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες!

    Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.
    Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορία πρώτη ποιός είναι ο Πιερόν ; Γάλλος είναι; Φίλος Γάλλος από κείνους που στόλισαν το Λούβρο και έχουν βγάλει δισεκατομμύρια με τον κλεμμένο δικό μας πολιτισμό;;; Απορία δεύτερη πού ακριβώς οι Εβραίοι το επαληθεύουν αυτό ιστορικά δώσε πηγή βιβλιογραφία κι όλα τα σχετικά

      Διαγραφή
    2. Εβραίοι ο ρόλος τους+Ελληνική Επανάσταση του 1821

      ΠΗΓΕΣ
      Σφάγη Θεσσαλονίκης=Λάμπρος Κουτσονίκας Γενική Ιστορία της Επαναστάσεως του '21-Απομνημονεύματα Αγωνιστών του '21 Εκδόσεις Κοσμαδάκη.

      Σφαγή+Καταστροφή Νάουσας=Στασινόπουλος Χρήστος-Λεξικό της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

      Σφαγή Χίου=Μάμουκας-Γραμματεύς Κων/νου Κανάρη-Βλαχογιάννης-Αρχείον Χιακών-Αρχεία Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας-Φωτάκος Απομνημονεύματα Αγωνιστών του 1821.Ο Φωτάκος ή Χρυσανθακόπουλος Φώτιος ήταν πρώτος Υπασπιστής του Θ.Κολοκοτρώνη.

      Απομνημονεύματα περί της Ελληνικής Επαναστάσεως-Απομνημονεύματα για την Επανάσταση του 1821 (Φωτάκος)

      Διαγραφή
  2. Να δοξάζετε τον Θεό που τους αποκαλύπτει γιατί πώς να πολεμήσεις για τα ιερά και τα όσια σου όταν δεν γνωρίζεις τον εχθρό σου; Know your enemy γι αυτό μην συγχίζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα είσαι !μαζί σου στην ίδια λογική.Αστους να σκάσουν μυτηηηη...ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. είμαστε στην φάση λίγο πριν κλείσει η αυλαία, η Ελλάδα δηλητηριάστηκε πολλές δεκαετίες πριν αργά και μεθοδικά, γι αυτό δεν προκαλούν καμιά έκπληξη οι όποιοι ανθέλληνες και μισέλληνες και προδότες ή δοσίλογοι, λίγοι και καλοί εκεί είναι η δύναμη και όχι στους αριθμούς, γι αυτό είναι αξιολύπητοι οι πλεονέκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Κώστα τι σε έχει πιάσει και αφήνεις τα πληρωμένα τρολλ; Δεν είναι τυχαία η στιγμή που εμφανίστηκαν μου φαίνεται προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν μια στιγμή αδυναμίας, μη με ρωτάς περισσότερα.

    Να και μια καλή είδηση: Ακτιβίστρια ΜΚΟ υπέρ των εισβολέωνστη Λέσβο. Γύρισε στη Γερμανία και έκανε οτοστόπ. Μαροκινός φορτηγατζής τη σκότωσε στο ξύλο.

    https://tinyurl.com/y3cgrkg7

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιους εννοείς Γιώργο; Μήπως τον 19:44; Μα και μόνο που είπε τη φράση "πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών" τους άξιζαν όσα λέει στη συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Τον 19:44 και τον δημιουργική επανάσταση. Πρόσεξε τι λέει στην ίδια πρόταση το τρολλ 19:44: "οι οποίοι φανερά τους μισούσαν". Δηλαδή στα καλά καθούμενα οι Έλληνες μισούσαν τους καημένους τους εβραίους οπότε τι πιο φυσικό και δίκαιο οι εβραίοι να συμμαχήσουν με τους τούρκους.

      Ο εβραίος φωνάζει από πόνο τη στιγμή που σε μαχαιρώνει. Πολωνική παροιμία

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Τους παίρνει τα μέτρα...ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ "ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΤΟΥ 19:44!

      Δεν πρόκειται για τρολλ. Η ΔΠ μού έστειλε την ανάρτηση από όπου προέρχονται οι λέξεις του σχολίου. Και κάθε άλλο παρά ανθελληνικό είναι το μπλογκ αυτό:

      http://ellinonpaligenesia.blogspot.com/2014/07/5_29.html

      Διαγραφή

  5. > Ονομάζεται Κοσμάς Απέργης.
    > με επίπληξη και μια μετάθεση σε σχολείο νότια της Κέρκυρας στο λύκειο Αργυράδων..

    > ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ? ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμάς ; !!! Κρίμα το όνομα . Φέρει και όνομα αγίων και μαρτύρων ο γενίτσαρος - αίσχος , ποια μάνα τον γέννησε !

      Διαγραφή

  6. > ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ =
    https://1.bp.blogspot.com/-4y49G77c7SM/XYTnmQffJXI/AAAAAAAIbkY/VMOghNlorv8vcf8EgBKGYoN9QriqX5ovwCLcBGAsYHQ/s1600/FB_IMG_1568991090694.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Σεπτεμβρίου, 2019 13:09

    ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; '' ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΣΑΣ;''. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΑΙΩΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΧΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΟΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;
    ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΑΙΔΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ Μ@Λ@ΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΑΙΔΩΝ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;
    ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ, ΤΟ ΛΕΝΕ;
    ΠΟΣΟΙ ΣΟΥΒΛΙΣΤΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΠΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΩΝ ΑΓΑΔΩΝ, ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΖΕΙ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ, ΤΙ ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΛΑΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΡΜΑΤΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ συναγωνιστά μου ΕΥ,

      Νομίζεις πως είμαστε οι μοναδικοί εδώ μέσα που διαθέτουμε ένστικτο και αντίληψη;;; Υπάρχουν και εκεί έξω κάποια παιδιά που περιμένουν, και που γιά την ώρα κάνουν τουμπέκα γιά ευνόητους λόγους. Είναι, βεβαίως, ελάχιστοι αλλά αυτό δεν έχει απολύτως καμμία σημασία. 'Οταν θα έρθει η ώρα όλοι μας θα μεταμορφωθούμε σε λιοντάρια και ο κάθε ένας από μας θα αξίζει όσο μιά μεραρχία! Απέναντι στον κάθε εχθρό, συγκριτικά, είμασταν πάντοτε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. 'Ετσι θα γίνει και τώρα. Το μόνο μείον σε μας είναι πως είμαστε ξαρμάτωτοι... Αλλά έχει ο Θεός... Μας φαντάζεσαι 100 ή 200 από μας να πολεμάμε το ένα λεφούσι των σκατιάρηδων μετά το άλλο;;; Ελάτε ρε πούστηδες!!! Πάρτε όσα κάπταγκον θέλετε. Το αίμα σας θα γενεί ποτάμι...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν κι άλλα που σας (ή μας) διαφεύγουν. Όπως π.χ. ότι αυτοί, αν και μικρότεροι ηλικιακά από εμάς, είναι γκάγκαροι, ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα, ότι εμείς ήμαστε στον τόπο μας και ξέρουμε καλύτερα δρόμους και κατατόπια, ότι αν και οργανωμένοι από ξένους εγκεφάλους, (ενώ εμείς τελείως ανοργάνωτοι για την ώρα) δεν παύουν να λειτουργούν σαν αγέλη που αν χαθεί ο αρχηγός γίνονται μια χαζή μάζα. Επίσης δεν πρόκειται να έχουν τελικά και τόσα πολλά πυροβόλα όπλα. Με μαχαίρια κι ό,τι άλλο παρόμοιο βρούνε θα κινούνται οι περισσότεροι. Αλβανοί και γύφτοι θα κρατήσουν τα όπλα τους περισσότερο για την πάρτη τους αντί να τους τα δώσουν. Κι εξάλλου το σύστημα δεν θέλει εξέλιξη αστικού πολέμου (Συρία) γιατί δεν θέλει να φθείρει υποδομές. Ειδάλλως δεν θα αγόραζαν τούρκοι κινέζοι κλπ, διαμερίσματα και τετράγωνα ολόκληρα για να τα κάνουν μαχαλάδες/mall και τσάινα τάουν.

      Έχω, κατόπιν τέτοιων σκέψεων όπως τις ανωτέρω, αρχίσει να πιστεύω ότι το σχέδιο Τυφών θα μείνει τουλάχιστον κατά το ήμισυ..μια αστική φαντασία.

      ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΏ ΔΗΛΑΔΗ.

      Διαγραφή
    3. Ευ ,συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.Το ρεμπελο ,δεν έχει ελθη εδώ για εργασία.Ολη αυτή η αρσενικουρα ,είναι αγριεμενοι ,καβλωμενοι και πληρωμένοι.Προς το παρόν κινούνται σιωπηλά σαν ληστο συμμορίτες ,μόλις ψιλό ξεψαρωσουν μαζεύουν και όπλα.Ολοι έχουν μαχαίρια.Στραβος είμαι ;ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ.Μην κυττατε κάποιους ψοφιους Πακιστανούς και άλλους που κάνουν τον ψοφιο κοριό...όσοι είναι προνοητικοί οφείλουν να είναι σε ετοιμότητα ,το ξέρεις ΕΥ.ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Αλλωστε δεν περίμενες και κάτι καλύτερο από πατσαβουρες.Το ίδιο ισχύει και για τους αρσενικούς ,με 5 και 10,20 ευρώ ρισκάρουν την υγεία τους και της οικογένειάς τους.Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα σε τίποτα.Τωρα ξεκινάει.Ολα δείχνουν under control... αααμμμ...δεν είναι έτσι.Το ντόπιο ψευτο γκουβερνο ,τρέμει την αντίδραση μας.Σε έναν αγώνα πας προετοιμασμένος και προπονημενος καλά.Φροντιζεις να ξερής ότι μπορείς για τον αντίπαλο.Εχουμε το πλεονέκτημα της έδρας.Χανουμε στο ραχατι.Μεχρι τώρα ,στα τόσα χρόνια ,από τον καιρό που μπουκαρισαν με τις προτροπές των ψευτο κυβερνήσεων,οι κατσαπλιαδες ,πόσα θύματα υπήρξαν ;κατεβατα ολόκληρα γράφεις.Το ίδιο ισχύει και τώρα .Σας το ξανά γράφω !κάνουν τον ψοφιο κοριό.Βλεπετε τι γίνεται στους καταυλισμούς.Εδω την πέφτουν στους αστυνομικούς ,με οποιαδήποτε πρόφαση ,στα πληρώματα ΕΚΑΒ ,στους στρατιωτικους.Ειμαστε πυριταποθηκη.Θα περιμένετε την αστυνομία ,που θα ελθη μετά από μισή ώρα ή μια ;όταν βρέθης ξάπλα ,φώναξε και το εκατό ,φώναξε και το διακόσια !και φυσικά μην σας διαφεύγει ότι ,τα διάφορα παράνομα τζάμια ,είναι γιάφκες οπλισμού.Το ξεχνάτε αυτό ; ή δεν το ξέρετε ;και γιατί τους μαζεύουν και στην Αθήνα μέσα ;πρώτον για να ξεφτιλισουν την πόλιν των Αθηνών και δεύτερον όταν γινη κάτι ,να μπλοκαριστουν στην Αθήνα ,δυνάμεις καταστολής και ο κόσμος.Χαχαχσ ,δεν έχετε μάθει να σκεφθεσθε πονηρά και στρατηγικά.Ιωαννη,ΕΥ,Γιώργο,Γιάννη,και όποιος άλλος ΟΦΕΙΛΕΤΕ ,ΟΦΕΙΛΕΤΕ ,ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ.Εχουμε 2020,2021,2022,2023,2024,2025 ,μπροστά μας.....τώρα μας ζυγίζουν...εεε,κάντε τους να σας φοβούνται.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Σωστός ο Αριστόμαχος. Όλες τις εκτιμήσεις τις λαμβάνουμε σοβαρά υπ'οψιν.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Σεπτεμβρίου, 2019 14:05

      Πολύ σωστά μιλάει ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.Με λίγες κουβέντες σταράτες τα είπε όλα.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
      Ούτως ή άλλως προπονούμαι νοητικά και σωματικά κάθε μέρα, ξεσκονίζω τις τακτικές μου.Άς κάνει και ο καθένας μας,ότι μπορεί.

      Διαγραφή
    6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Σεπτεμβρίου, 2019 15:52

      Αδερφέ συναγωνιστή ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ.Με βάση τα πολύ σωστά σου σχόλια, έκανα ένα περίεργο συνοιρμό και σε παρακαλώ, ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ, άν μπορείς να μου τον εξηγήσεις εσύ,ή κάποιος από τα άλλα αδέλφια-συναγωνιστές:σε περίπτωση ταραχών και εσωτερικού πολέμου με λαθροόρκ και πεμπτοφαλλαγγίτες, σε περίπτωση που το κράτος ( όποιο έχει απομείνει),δεί οπλισμένη αντίσταση και πυροβολισμούς με θύματα εκατέρωθεν, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί η αστυνομία για να συλλάβει, τα "ταραχοποιά ",δηλαδή τους πατριώτες που θα πολεμούν υπέρ βωμών και εστιών;
      Μήπως τους κλείσει φυλακή για να τους φάνε λάχανο άλλοι ξένοι ή να τους "καθαρίσει" στα κρυφά;
      ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ.
      Άν εσύ ή κάποιος άλλος αδελφός,άς μου πεί μερικά πράγματα.
      Τουλάχιστον θα είναι και μία καλή αφορμή για συζήτηση.

      Διαγραφή
  8. Ποίοι την ψήφισαν την αντίχριστη εθνοκτόνο κομμουνίστρια;

    Θα συμμετέχουν και Ελληνες στα παρακάτω συλλαλητήρια;
    Να ήσαν αγράμματοι , θα λέγαμε ότι δεν ξέρουν τι είναι η αριστερά , ποία τα πεπραγμένα αυτής σε παγκόσμια κλίμακα και ποίες οι ολέθριες για το έθνος μας (και για ΟΛΑ τα έθνη) ανίερες επιδιώξεις της.
    Κανείς πια (Ελληνας η μη) επιστήμονας δεν δικαιολογείται να ισχυριστεί όταν θα απελευθερωθεί η Ελλάδα μας (ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ),από τον δολοφονικό πασών των εθνών κομμουνισμό, πως ...δεν ήξερα...


    “18.09.2019 - 22:44
    Σε αναβρασμό ο εκπαιδευτικός κόσμος - Απεργιακά καλέσματα από ΔΟΕ-ΟΛΜΕ

    ΔΟΕ και ΟΛΜΕ καλούν την Τρίτη 24/9 σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ.
    Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα σε απεργία καλεί και από το ΠΑΜΕ”

    https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/298839_se-anabrasmo-o-ekpaideytikos-kosmos-apergiaka-kalesmata-apo-doe-olme

    Στα νύχια τών αριστερών, γνωστών για τις απαίσιες αντίχριστες ανθελληνικές σκοταδιστικές μακάβριες θεωρίες τους, (δολοφόνησε τον πατέρα σου και αδελφό σου για να του αρπάξεις την περιουσία του) , αφήσαμε τους αδαείς συνανθρώπους μας Ελληνες και ξένους.

    Και επειδή φοβόμαστε το παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα , χτυπάμε το σαμάρι αντί για τα γαϊδούρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παγκοσμια κομμουνιστικη δικτατορια του αντιχριστου ειναι το σωστο αν και ως τωρα οι σκυφτουληδες στρωνουν και σιαζουν το κοκκινο χαλι ακομα δεν βγηκε να το περπατησει προηγουνται οι υπηρεσιες των δουλων του του υπηρετικου του προσωπικου

      Διαγραφή
  9. Χριστομάχοι, δεν γνωρίζουν σε Ποιόν σηκώνουν ανάστημα, μιμούνται τον πεσμένο...Πρόσωπα άσχημα παρατηρείστε τους καλά... Οσοι επιθυμείτε ακούστε τα προσεκτικά τα παρακάτω
    https://www.youtube.com/watch?v=goSaCjBoLaU&pbjreload=10

    https://www.youtube.com/watch?v=38_vcGWzhlA

    https://www.youtube.com/watch?v=6Vu8GyhGxxU

    καληνύχτα ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή