«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πρoσέγγιση Μόσχας-Αθήνας; Εκτάκτως στο ρωσικό ΥΠΕΞ η Ελληνίδα πρέσβης για τις εξελίξεις σε Συρία-Λιβύη

Οι κοινές θέσεις Ελλάδας-Ρωσίας ειδικότερα στο θέμα της Λιβύης, μπορούν να οδηγήσουν σε μια νέα συνεργασία σε περίπτωση που ΗΠΑ και Τουρκία τα βρουν και βρεθεί η Ελλάδα εκτεθειμμένη και με το Αιγαίο σε παράλογες και άνισες διαπραγματεύσεις.



Τη στιγμή που με αφορμή τη σύγκρουση στη Συρία, ΗΠΑ και Τουρκία επαναπροσεγγίζονται όλο και περισσότερο, η Ελληνίδα πρέσβης βρέθηκε εσπευσμένα στο ρωσικό ΥΠΕΞ για συζητήσεις για τις εξελίξεις σε Συρία και Λιβύη, προκαλώντας ερωτηματικά για τη στρατηγική της Αθήνας σε περίπτωση αναβάθμισης της Τουρκίας από την Ουάσινγκτον.

Με την Ελληνίδα πρέσβη στη Μόσχα, Κατερίνα Νασίκα, συναντήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και ειδικός απεσταλμένος στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.

Οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν εκτενώς τις εξελίξεις στη Λιβύη και τη Συρία, όπου ειδικά στη Λιβύη οι δύο πλευρές υποστηρίζουν τον Εθνικό Στρατό (LNA) υπό την ηγεσία του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, με εστίαση στη διευθέτηση των κρίσεων σε Λιβύη και Συρία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της κα Νασίκα. Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση στις εμπόλεμες Συρία και Λιβύη παραμένει τεταμένη.

Ειδικότερα, στη συριακή επαρχία του Ιντλίμπ, παρά την κατάπαυση του πυρός, συνεχίζονται οι επιθέσεις εξτρεμιστών και τρομοκρατών εναντίον των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων, αλλά και άμαχων πληθυσμών.

Την ίδια ώρα, η Λιβύη παραμένει υπό εμπόλεμη κατάσταση, λόγω της αντιπαράθεσης μεταξύ του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) υπό τον Χαλίφα Χαφτάρ και της Λιβυκής Κυβέρνησης Ενότητας (GNA) υπό τον Φαγέζ αλ Σάρατζ.

Στο Κρεμλίνο η κα Νασίκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι την 5η Φεβρουαρίου, η κα Νασίκα βρέθηκε στο Κρεμλίνο, όπου επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν. Η Ελληνίδα πρέσβης ανέλαβε καθήκοντα στη Μόσχα, τον Νοέμβριο του 2019, αντικαθιστώντας την Τασία Αθανασίου, η οποία μόλις τον Ιούλιο είχε παραδώσει τα διαπιστευτήριά της στον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε ανάλογη τελετή.

Η αντικατάσταση της κ. Αθανασίου είχε προκαλέσει την αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος κατήγγειλε τον κ. Δένδια για σειρά «εκδικητικών» αποφάσεων που εκθέτουν διεθνώς την Ελλάδα.
Τον Δεκέμβριο, η κα Νασίκα είχε συναντηθεί με τον Ρώσο αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Αλεξάντερ Γκρούσκο, με τον οποίο «αντάλλαξαν απόψεις σε τρέχοντα θέματα ελληνορωσικών θέσεων και για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο».

Οι κοινές θέσεις Ελλάδας-Ρωσίας ειδικότερα στο θέμα της Λιβύης, μπορούν να οδηγήσουν σε μια νέα συνεργασία σε περίπτωση που ΗΠΑ και Τουρκία τα βρουν και βρεθεί η Ελλάδα εκτεθειμμένη και με το Αιγαίο σε παράλογες και άνισες διαπραγματεύσεις.

Για αυτό η Αθήνα πρέπει να διατηρεί μια πολυδιάστατη στρατηγική, διατηρώντας τις ΗΠΑ ως σύμμαχο λόγω των κοινών ενεργειακών συμφερόντων, αλλά και ταυτόχρονα και τη Ρωσία, με την οποία ακολουθούνται κοινές γραμμές στη Λιβύη. Απαραίτητη για την Ελλάδα θα ήταν και η αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία, καθώς έτσι θα μπορέσει να υπάρξει καλύτερος έλεγχος του προσφυγικού.

pentapostagma.gr

12 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ !
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΓΚΑΒΗ ;
    ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΦΡΟΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ ΧΟΛΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ;;
    ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !
    ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΗΣ !
    ΒΓΕΣ ΜΩΡΗ ΛΥΡΑΤΗ ΠΟΥΣΤΡΑ !
    ΚΑΘΗΚΙΑ !
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
    ΡΕ !ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΗΣ !
    ΕΛΑ ΕΔΩ !ΝΑ ΤΑ ΠΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΥΛΟΤΑ !
    ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ !
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΩΡΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΣΥ.. ΝΑ ΔΕΙΣ ΌΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΠΕΤΑΙ ΤΌΣΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΉΜΑ.. ΠΆΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΒΛΈΠΕΙ ΜΊΑ ΧΑΡΆ, ΟΠΩΣ ΕΓΏ ΚΙ ΕΣΎ, ΤΟ ΚΆΘΕ ΔΈΛΕΑΡ ΤΩΝ ΗΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ. ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  2. Αοματος.Με τον Μίμη Φωτόπουλο.χαχαχαχαχα !
    Έχουμε κάτι μουλωχτους λαμογιαρηδες !
    Γκαβός στο μάτι ,ανοιχτοματης στην τσέπη.
    Έχει κοπρόσκυλα ,εκεί έξω !
    Μα κάτι κοπρόσκυλα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το άρθρο :για μια ακόμη φορά ,ο Ρώσος κινεί τα νήματα να τους πλησιαζη.
    Είναι τα ΔΟΥΛΑΚΙΑ ,τόσο αγκιστρωμενα στα ερπετά τους και τα μαύρα ιερατεία τους και δεν κουνιούνται ρούπι.
    Ούτε λόγος βέβαια για αυτούς που τα έχουν χώσει βαθειά στην ΠΑΝΤΑΛΟΝΑ.
    ΧΕΣΜΕΝΟΙ πατοκορφα στον φόβο.
    Αυτή την φορά δεν έχουν να κάνουν με γήινο χέρι.
    ΠΟΤΗΡΙ.
    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΡΔΑΜΩΝΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΔΩ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΤΑΤΑΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ...

    Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝΙ KI O ZAPIΦ,ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΑΣΣΑΝΤ ΑΠΟ ΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΙΡΑΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΎΣ REZA JALILI ΚHASNOUD KAI ALI REZA ZALI.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΡΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΙ ΕΚΛΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ.ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΡΑΤΗΓΟ.ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ=ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ=ΤΟΥΡΑΝ.

    ΑΞΙΖΕΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΙΣΣΑΜ ΖΑΧΡΕΝΤΙΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΆΝΙ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΞΑΝΤΡ ΠΡΟΚΟΡΕΝΚΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΡΩΣΣΟ ΟΛΕΓΚ ΠΕΣΚΟΦ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α' ΤΟΥ ΣΕΊΡΙΟΥ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ...

    ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΝ...

    "ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ"

    https://www.diadrastika.com/2020/02/yponomeyoyn-epithesi-kata-anoynaki.html

    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ " ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΙ" ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΤΩΝ;;;;ΒΡΩΤΩΝ.ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΔΡΑΚΟΦΟΝΙΣΣΑ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΑΣΒΕΣΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΦΑΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ...ΝΑ ΦΕΓΓΕΙ ΣΤΟ ΕΡΕΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.
    ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΦΥΛΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΤΕ.

    " ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΝΕΚΡΟΥΣ....Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ CONVOY ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑΣ."

    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΕΣΚΈΣΙ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΤΑΡΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΙΘΟ ΦΩΤΟΣ;;;

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΠΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ Η ΕΙΔΗΣΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΟΡΙΑΡΤΥ,ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ,ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙ'ΑΠΟΨΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.

    'ERDOGAN'S PALACE BUILT WITH THE BLOOD OF LIBYANS-WITH SPECIAL GUESTS JIMMY AND JOANNE MORIARTY.'

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΑΡΑΤΖ Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ;ΒΟΥΤΑΕΙ 4 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΟΥΤΑΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...
    ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ,ΝΤΥΜΕΝΕΣ "ΣΑΡΑΤΖ"=ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ/ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ.

    ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    ΤΑ ΤΡΙΑ Π= P3 ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΏ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΊΑ ΤΟΥΣ.Ε ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΞΙΝ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ.ΘΕΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΓΗ,ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ.

    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΚΝΕΡ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ'ΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕ....ΝΤΙΣΒΙΝΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΩ!!!

    ΡΊΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ ΦΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΟΛΙΔΑ !
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ;
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΣ ΠΑΠΑΣ ;
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;
    ΕΓΓΥΗΣΗ :
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΗ ΑΛΛΟΦΡΩΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ,
    ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΩ;🌼🌼🌼

    ΠΑΡΩΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ;

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ.ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.

    ΜΕΣΑ;ΠΑΜΕ ΣΚΑΤΑ.
    ΕΞΩ ΟΜΩΣ;
    ΑΑΑΑ;ΕΞΩ;ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ🌖☀️⭐⚡ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΩ,ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΓΩ,ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΑΠΛΩΝΩ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΑΜΕ!


    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_948.html

    TΙΤΛΟΣ:ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟ.

    ΚΙ Η ΡΙΤΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΠΗΡΕ ΠΡΩΙΝΌ 🥐🥞🍯🥛☕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ :ΜΠΡΑΤΣΙΚ ΝΑΡΟΝΤΟΦ ΣΟΓΙΟΥΖ ΒΕΚΟΒΟΎ,ΠΡΕΝΤΚΑΜΙ ΝΤΑΝΑΓΙΑ ΜΑΝΤΡΟΣΤ ΝΑΡΟΝΤΝΑΓΥΑ....ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΚΙ ΕΝΩ ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΦΙΔΟΚΛΩΝΟΣ🐍 ΟΝΟΜΑΤΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ...ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΙΚΟΝ ΑΡΧΙΔΑΡΙΟΝ,ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΩΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΟF ROME,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ,ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ.

    ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ✍ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΚΑΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗΣ ΩΣΑΝ ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KGB ,Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΙ ΓΚΟΛΙΤΣΙΝ ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΑΙΝΑ 🐲ΕΛΙΣΑΒΒΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΕΣΤΑΙΝ,ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΤΗ ΜΑΛΤΑΣ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΕ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ...

    ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΝ ΣΕΝΑΡΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΠΑΤΣΟΦΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΟΦΙΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙΚΟΣ".

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/rothschild-george-soros-kgb.html

    TΙΤΛΟΣ:ΡΟΘΤΣΑΊΛΝΤ-ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ:ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ KGB.

    Η ΑΛΛΟΙΩΣ;
    ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΜΟΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΛΙΓΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ" ΦΟΛΙΔΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ;
    ΡΟΥΦΑ Τ'ΑΥΓΟ ΣΟΥ🥚🥚 ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΘΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ.
    ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ 🧠ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ Η QUEEN 👑 BEE BABY,ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΤΣΙΝ.ΑΡΑ ΖΩΟΝ;ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ Η ΔΡΑΚΟΜΑΝΑ ΧΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΝΥΧΑ ΤΟΝ ΚΥΡΤΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ ΚΙ ΑΘΩΑ;

    ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;
    ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΟΓΙΜ,ΖΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ.

    ΑΣ' ΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ...ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ.

    ΡΊΤΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣ Ο ΟΦΙΣ !
    ΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ ΤΣΙ ΟΦΙΔΟΙ !.
    ΣΑΣ ΛΕΩ ! ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΣ ΑΥΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΟ ΦΟΥΣΚΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΔΑΜ ΒΑΊΣΧΑΟΥΠΤ/ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ....

    ΙΣΟΒΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ,ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΡΩΜΗΣ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ.

    ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΑΤΖΙΑ ΣΤΟΝ " ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΕΚΕΙ ΕΓΚΩΜΙΟΝ ΣΛΟΥΡΠ!ΣΛΟΥΡΠ! ΓΛΥΦΕ ΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΥΔΗ Η ΓΥΝΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΚΑΤΑ ΓΑΤΖΙΑ- ΤΟ CURRICULUM VITAE!

    ΕΙΠΑΜΕ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΆΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟΝ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ,ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΛΙΓΟΙ ΟΙ 'ΧΡΥΣΑΟΡΕΣ' ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ....
    ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΎΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ,Η ΑΚΟΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ:ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Σ'ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή