«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Διάγγελμα Πούτιν για τον κορωνοϊό, μετά τα 658 κρούσματα στη Ρωσία: «Το ασφαλέστερο αυτή τη στιγμή, είναι να είστε στο σπίτι»

Σχόλιο Διόδοτου; Κοίτα ρε κάτι "συμπτώσεις".. Κορωνοϊός πάνω στην χρονιά που ο Τραμπ ετοίμαζε την δεύτερη νίκη του στις εκλογές.. και που ο Πούτιν ετοιμαζόταν για δημοψήφισμα ώστε να ενισχύσει τις εξουσίες του Κοινοβουλίου για την επερχόμενη τρίτη προεδρία του... τς τς τς..



Τηλεοπτικό διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν προς τον ρωσικό λαό, ενώ μαίνεται η πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο.

Στο διάγγελμά του, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την αναβολή της πανεθνικής ψηφοφορίας για τις συνταγματικές αλλαγές και ζήτησε από τους Ρώσους να μείνουν στα σπίτια τους, κηρύσσοντας μια εβδομάδα πληρωμένης άδειας από τις εργασίες τους, με στόχο να επιβραδυνθεί ο ρυθμός διασποράς του νέου κορωνοϊού.
«Βλέπουμε πως η επιδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται ραγδαία παγκοσμίως, σε πολλές χώρες ο αριθμός των κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται υπό απειλή» είπε ο Πούτιν που την Τρίτη επισκέφτηκε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Μόσχα.

 

Μείνετε σπίτι, λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν


«Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς είναι η υγεία, η ζωή και ασφάλεια των ανθρώπων. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πρέπει να αναβληθεί η ψηφοφορία (που είχε προγραμματιστεί για τις 22 Απριλίου) σε μεταγενέστερη ημερομηνία» δήλωσε κατά τη διάρκεια ενός σπάνιου τηλεοπτικού διαγγέλματος, επισημαίνοντας στους Ρώσους ότι μπροστά στη νόσο Covid-19 «το ασφαλέστερο αυτή τη στιγμή είναι να είστε στο σπίτι σας».
Η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει, κυρίως, να επιτρέψει στον πρόεδρο Πούτιν να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2024 παρατείνοντας την εξουσία του. Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι Ρώσοι δεν θα εργαστούν την επόμενη εβδομάδα, έως την 5η Απριλίου, χωρίς να χάσουν τις μισθολογικές απολαβές τους, προκειμένου να «επιβραδυνθεί η εξάπλωση της νόσου».

 

Δεν κήρυξε απαγόρευση κυκλοφορίας ο Πούτιν


Εντούτοις, δεν κήρυξε απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως έχουν κάνει άλλες χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα εμπορικά καταστήματα και οι απαραίτητες διοικητικές υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοικτά. «Όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει όλον τον κόσμο, αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες μπορεί να είναι το προσεχές μέλλον μας» συμπλήρωσε.



Επιπλέον, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σειρά μέτρων οικονομικής στήριξης σε πρόσωπα και επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι «η ρωσική οικονομία δέχεται ισχυρές πιέσεις εξαιτίας των συνεπειών της επιδημίας».

Μεταξύ άλλων, έδωσε εντολή για την αυτόματη ανανέωση όλων των κοινωνικών επιδομάτων για ένα διάστημα 6 μηνών, τη διακοπή των πληρωμών δανείων των πολιτών και την αύξηση του επιδόματος ανεργίας.

 

Βίντεο: Το διάγγελμα Πούτιν για τον κορωνοϊό


«Όλα τα μέτρα που λαμβάνονται και θα ληφθούν, θα λειτουργήσουν, θα έχουν αποτέλεσμα, εάν εμείς σταθούμε ενωμένοι και αντιληφθούμε την υπάρχουσα κατάσταση» υπογράμμισε ο Ρώσος ηγέτης, απευθύνοντας έκκληση για «αλληλεγγύη».





iefimerida.gr


15 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥΤΙΝ ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ .
    ΠΑΜΕ ΑΠΡΑΚΑΤΩ .ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ; Α ,ΚΑΛΑ .
    ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗ .ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ ,ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ ,ΣΕ ΔΡΑΜΑ ,ΣΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ....
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι ο Πούτιν να μην επιθυμεί την διάλυση της οικονομίας της χώρας του!

    Στα καθ'ημάς.
    ΥΠΟΙΚ: Οι νέοι κλάδοι (ΚΑΔ) που θα λάβουν τα μέτρα στήριξης - όλη η λίστα

    “Πιέζεται το κράτος” απο τις επαγγελματικές ενώσεις να τις συμπεριλάβει στα μέτρα στήριξης.
    Tο κράτος κάνει τάχα μου τον δύσκολο.
    Τάχα μου πως δεν θέλουν , """ως φιλελεύθεροι""" αλλά αναγκάζονται να γίνουν κομμουνιστές ...λόγω κοροϊδού!

    Ποίος θα τα πληρώσει όλα αυτά κύριοι; Μας ρώτησαν εάν θέλουμε να επωμιστούμε άλλα χρέη; Και αφού δεν μας ρώτησαν, γιατί θα μας αναγκάσουν να τα πληρώσουμε; Οπως ακριβώς έκαναν και με τα δάνεια του ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟΥ πειράματος της μεταπολίτευσης των νουδου πασοκ κκε; Γιατί ΠΑΛΙ μας φορτώνει η νομενκλατούρα με χρέη και δεν αντιδρά κανείς μας;

    Το ότι ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ μικρομεσαία ατομική επιχείρηση και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επαγγελματίας ΔΕΝ θα επιβιώσει , το έχουν σκεφθεί οι Ελληνες πολίτες; Και έπειτα τι θα γίνουμε όλοι εμείς; Εργάτες στο παγκόσμιο κράτος; Αυτό θέλουμε;

    Οι μόνες που θα επιβιώσουν μετά την κρίση θα είναι οι ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΕΣ, (ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ) επιχειρήσεις , οι οποίες όση ζημιά και εάν έχουν , θα την φορτώσουν στον πραγματικό ιδιοκτήτη τους στην τράπεζα* και απο εκεί σε εμάς, στους παγκόσμιους δουλοπάροικους όλης της γης , παγκόσμιους προλεταρίους άνευ εθνικότητας και θρησκείας!!!

    Καθόλου βεβαίως βεβαίως οι Ελληνες που τους δίνει τώρα το κράτος οκτακόσια ευρώ ,(ποίος
    είναι το κράτος εκτός απο την ίδια μας την τσέπη;;;;;;), δεν θέλουν να αντιληφθούν (όχι πως δεν μπορούν, δεν θέλουν) πως τα μέτρα ΚΑΙ θα επεκταθούν για αρκετό διάστημα , "παρά την θέληση των Ευρωπαϊκών """φιλελελεύθερων""" (διάβαζε αριστερών) κυβερνήσεων" ΚΑΙ φυσικά προϊόντος του χρόνου τα οκτακόσια Ευρώ θα γίνουν τριακόσια στην τελική φάση!
    Πότε;
    Οταν θα έχει αναπτυχθεί η στρατοχωροφυλακή σε όλην την Ευρώπη "για να μας προφυλάσσει απο τους ανυπάκουους στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κάθε κοροϊδού"!
    Τα οποία τριακόσια λόγω της προβλεπόμενης αύξησης του πληθωρισμού σε βασικά είδη διατροφής , θα έχουν πολύ μικρότερη αγοραστική δύναμη. Τότε θα είναι η στιγμή που θα αντιληφθούμε την κομμουνιστική παγίδα στην οποία πέσαμε ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ με την μέθοδο του σαλαμιού. Αλλά θα είναι πολύ αργά! Πάρα πολύ αργά!

    Πάντως μην ανυσηχείται οι αριστεροί!
    θα μας έχουν επιτρέψει οι """φιλελεύθερες""" κυβερνήσεις μας και μια διέξοδο.
    Την αντίδραση μας απέναντι στον βάρβαρο “νεοφιλελευθερισμό καπιταλισμό , τον φασισμό την ακροδεξιά ναζιστική” οικονομική πολιτική του κεφαλαίου ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ μέσα απο τις τάξεις των ΣΤΑΛΙΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ που "δεν έχουν κυβερνήσει"!

    Υ.Γ.
    “ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ”

    Όπως και εσείς λέτε Κύριε Κώστα πιθανόν να μην γίνουν πραγματικότητα οσα αναφέρει το άρθρο περί τσακίσματος της παγκόσμιας ελιτ.
    Ισως σας κουράζω επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια αλλά, εάν δεν γίνουν , να μην προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπ΄σιουμε το κακό;
    Ετσι που να μην κυνηγάμε φαντάσματα , όπως κάνουμε τουλάχιστον εδώ και πενήντα χρόνια και τα οποία έχουν το ιδίωμα και το πλεονέκτημα ΚΑΙ να μην πιάνονται ΚΑΙ να φταίμε ΚΑΙ εμείς που ΣΥΝΕΧΩΣ ψηφίζουμε λάθος!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε τώρα, είτε σε τριάντα χρόνια που θα έχουν συμπληρωθεί 9.590 χρόνια παρουσίας του κακού στη Γη, οι Ουράνιες Δυνάμεις θα τερματίσουν την δράση του. Ο άνθρωπος θα επελευθερωθεί. Θα γυρίσει στην προπτωτική του κατάσταση. Αλλά θα είναι λίγοι στον αριθμό οι άνθρωποι που θα ζήσουν στον νέο αυτό κόσμο.

      Όσο για εμάς τώρα, τούτη τη στιγμή, πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά κυρίως, γιατί ο Χριστός και η πατρίδα σύντομα θα ζητήσουν από κάποιους από εμάς να δώσουμε οσοδήποτε απόθεμα θάρρους και δύναμης υπάρχει μέσα μας, για την προάσπιση της Αλήθειας και της Ελευθερίας.

      Διαγραφή
    2. Παρεμπιπτόντως, και το "κοροϊδοϊός" ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! 🙂

      Διαγραφή
  3. ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΔΥΟ ΒΊΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.🚀🛸🛰ΔΕΚΑ ΔΙΣ$ Η ΘΕΣΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΙΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ....ΧΑ!ΧΑ!

    ΤΙΤΛΟΣ:ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΆΙΟΥ. "

    ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΝ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ=Η ΑΦΟΒΙΑ ΜΑΣ.

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΚΈΠΤΕΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ,ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΦΩΣ."

    ΡΊΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά δεν σχολίασες για την σημερινή ανάρτηση με το κρητικάτσι ωρέ!...

      Διαγραφή
    2. Άντε ρε Ρίτα !πες τα !γιατί τους έχουν κατατρομαξει.
      Αμ !ταθελε ο κωλος τους !
      Σαν τις πουτανες με τον νταβατζη !
      Όλο ξύλο τρώνε και όλο κει πάνε.
      Από τον φόβο τους ,δεν μπορούν να σκεφθούν πια.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/03/90629085_10214382300825942_138940817636065280_n.jpg

    ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ [ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ] ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020...ΧΑ ΧΑ

    ΥΓ. ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΥ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=_KluIzg_mJM
      ΣΤΕΛΑΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ...ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΆΝΝΑΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΣΟΥ!

      ΝΤΡΙΙΙΙΝ!!!

      - ΠΑΡΑΚΑΛΩ;
      - ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΕΘΑΝΕ.
      ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 5.000 ΕΥΡΩ, ή 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.
      - ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ.
      - ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΑΠΟ 1000 ΣΕ 800 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΕΔΩ.
      - ΟΧΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      - ΜΕΝΟΥΜΕ ΈΚΠΛΗΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΘΕ, ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ;
      - ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΥΡΙΕ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΊ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΘΑΨΕΙ.. ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ.
      ΟΠΌΤΕ.. ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

      🤣

      Διαγραφή
    3. ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ...
      ΤΟ SMS ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ...ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχαχα !ωραίο !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΑΛΘΑΚΟΕΛΛΗΝΑΣ.. φόρεσε
    Την μάσκα του..
    Έβαλε και τα γαντια..
    Και παίζει το πουλακι του
    Αυτή είναι κατάντια!!

    Από αετός που ητανε
    Τωρα έγινε κοτα
    Και τον πηδούν πακιστανοι
    Με ή χωρίς καποτα..

    Ξέχασε ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Και την καταγωγή του
    το μυαλό του εφυγε
    Και πηγε στην ψωλη του!!

    Τωρα κοιμάται όρθιος
    Και μενει μες το σπίτι
    Φυλακισμένος και δειλός
    Βλαμμένος του πλανήτη

    Υγ:: ξυπνήστε μαλακες!!
    Οσοι κοιμαστε όρθιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητω!!οι Ανδρομεδιοι ΕΛΛΗΝΕΣ!!

      Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΈΡΧΕΤΑΙ!!

      Διαγραφή