«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΤΑ ΜΜΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΊΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ - ΠΏΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: ΔΕΙΤΕ ΤΟ "ΑΠΑΞΆΠΑΝΤΕΣ"!!!!!




18 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Μαΐου, 2020 17:09

    https://youtu.be/KYr3y8cCUcs
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ Σ'ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Βαρα τη γυναικα σου εφτα φορες τη μερα. Και αμα δεν ξερεις εσυ γιατι την βαρας, μη στεναχωριεσαι, ξερει αυτη" (ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ) // Ατεκνες, ακαρπες και φονισσες ελληνιδες, που σκοτωνετε τα ελληνακια μεσα στην μητρα σας και τα λιωνετε το κεφαλακι τους με την ταναλια, ενω αυτα σπαρταρανε, Ε Τ Ο Ι Μ Α Σ Τ Ε Ι Τ Ε . Ερχονται οι Μουσουλμανοι να σας αλλαξουνε τον αδοξαστο, για τα εγκληματα σας // Παντα υπο την υψηλη καθοδηγηση των πουστηδων της δημοκρατιας, της εφιαλτικης φαμηλιας Μητσοτακη και των κουταβιων της (Χωροφυλακη, Φαρισαιοι δεσποταδες με χρυσες μητρες κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνες μας τα κάνουμε τα παιδιά;
      Ξυπνάμε το πρωί, πίνουμε καφέ και λέμε ,μωρέ τι να κάνουμε, τι να κάνουμε, δεν κάνουμε και ένα παιδί μετά τον μουσακά και μετά το γλυκό;
      Το παιδί έχει δύο γονείς.
      Μάνα και πατέρα.
      Για τον φόνο της έκτρωσης φέρουν ευθύνη και οι δύο γονείς.Γι αυτό άσε τα σάλια γιατί εάν και εσύ έχεις οδηγήσει γυναίκα σε έκτρωση κακά τα χάλια σου.
      Η πορνεία η μοιχεία και ένα σωρό άλλες δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών αλλά και των ανδρών.
      Το βρήκατε τώρα και κάνατε τις αμαρτίες, γένους θηλυκού και γένους αρσενικού.
      Αυτό τώρα είναι ανδρισμός;
      Γέμισε η χώρα θηλυκά.

      Διαγραφή
    2. Νταξει δικιο εχςις ηρεμησε.ε γεμισε .αφου μας δινουν στο φαγητο μας ορμονες η κατι τετοιο και δε σηκωνεται το πουλακι.😁οχι τωρα σοβαρα εχεις απολυτο δικιο.

      Διαγραφή
    3. 17.19...να σε περιλαβω εγω επτα φορες την ημερα, να δεις ποιος ξερει καλα γιατι τρωει ξυλο....πολυ καλα στα χωσε ο/η 20.56 μπραβο του/της.....ΣΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  3. Τι να δουμε;
    Το κατεβασαν κι ολας!


    Αλλα διαβαζοντας τα σχολια φανταζομαι οτι προκειται για τις εκτρωσεις...

    Μαζεψτε τους αντρες που σπερνουν μωρα και μετα εγκαταλειπουν μανα και παιδι για να πανε να σπειρουν αλλου αλλο μωρο..
    Και καμαρωνουν τα ζωα γιατι δειχνει αυτο ανδρισμο...
    Αν ο ανδρας-πατερας στηριζε την μανα του μωρου, δεν θα υπηρχαν εκτρωσεις.
    Αλλωστε ακομα και αν η μανα δεν θελει το μωρο, μπορει να αναλαβει το μεγαλωμα του, ο μπαμπας, ωστε να μην το σκοτωσουν.
    Και οι δυο ειναι το ιδιο υπευθυνοι και εγκληματιες μπροστα στην εκτρωση.
    Αλλα κανεις δεν μιλα για τον δολοφονο μπαμπα.
    Φτανει πια η υποκρισια της κοινωνιας αλλα και της εκκλησιας...
    Και δικο του ειναι το μωρο, αρα εχει ευθυνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βίντεο δεν είχε καμία σχέση με εκτρώσεις. Αναφερόταν στον φόβο που ενσπείρουν από την τηλεόραση στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου, και ο φόβος είναι το ενισχυτικό όλων των ασθενειών.
      Κρίμα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να το ξαναβρούμε. και πρέπει να το κατέβασε ο ίδιος ο δημιουργός του για κάποιους λόγους.
      Η ανάρτησή μας δεν θα αφαιρεθεί για την ώρα, από σεβασμό στους σχολιαστές που μπήκαν.

      Διαγραφή
    2. Πολύ κρίμα! Το βίντεο ήταν ένα πραγματικό αριστούργημα, με απόλυτα δομημένο και εύστοχο λόγο, όπως είναι τα βίντεο του Epicrotus περίπου.

      Διαγραφή
    3. Το βίντεο θα μεταφορτωθεί σε 2 ώρες περίπου.

      Διαγραφή
  4. Ωραια μερα, ανοιξιατικη το μεγα προβλημα των τραπεζοκαθισματων λυμενο, ειπε η κοπελλα να παη να πιη ενα καφεδακι με θεα το αττικο ουρανο. Ο μπαρμαν ειχε ξεχασει την τηλεοραση ανοιχτη. Ο καφες ειχε σερβιριστει κι΄εκεινη τη στιγμη εβγαινε το Κουλι να εξγηση τις εθνικες μας θεσεις στον Εβρο.

    https://twitter.com/ZedBarnaby/status/1264714529092452353/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι λόγος ειναι ευνοητος..
    Τον βάλανε χέρι...
    Για την ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΊΝΤΕΟ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο,μπραβο κωστα που το ανεβασες....ειδα οδηγο σε αυτοκινητο με κλειστα παραθυρα [μονος του μεσα]να φοραει μασκα,και σκεφτηκα ποσες οκαδες αδρενοχρωμιο εκκρινει ο παπαρας την ημερα;;;;εεεε και να τον παρουν χαμπαρι οι βρυκολακες..παρτυ θα κανουν.....κακομοιρα ελλας με τα βοδια που γεννας[παραφραση απ τον σουρη]....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λινκ απο το βιντεακι εαν εχετε την καλοσυνη ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=vedYYJIBTPI&feature=youtu.be

      Το περίεργο μόνο είναι ότι μία φαίνεται σαν διαγραμμένο, την άλλη εμφανίζεται κανονικά. Προφανώς ούτως ή άλλως είναι απόρρητο εφόσον μπαίνοντας στον λογαριασμό του Youtuber, κον Στράτο Μελίτη, δεν το βλέπεις ανάμεσα στα άλλα του βίντεο.

      Διαγραφή