«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Άλλη μια στημένη επιχείρηση Τζορτζ Σόρος ο "δήθεν" (!!!???) θάνατος του George Floyd ;;; _ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]





Δίκιο έχει ο Τραμπ για τον "στρατό" του Σόρος. Δείτε εδώ βίντεο του δημάρχου του St.Paul που λέει ότι οι διαδηλωτές που συνελήφθησαν  στην πόλη του είναι από άλλη πολιτεία και ανήκουν σε οργανώσεις "αντίφα" των democratic left (αριστερο-δημοκρατικών):
https://www.youtube.com/watch?v=NEigpQDol4g&feature=emb_logo

Μπόλικα για αρχή, τα περίεργα στοιχεία στην όλη υπόθεση των εξεγέρσεων στις ΗΠΑ, οι οποίες.. δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι στημένες από απεριόριστο -να φαν' κι οι κότες!- χρήμα του Τζορτζ Σόρος.

Εδώ να φανταστείτε.. την Δευτέρα.. οργάνωσε μέσα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ένα πανηγυράκι μούρλια το χρήμα του μπαρμπα-Σόρος. Οι ΚΝήτες, τα γνωστά ρομποτάκια.. αυτή τη φορά θα κάνουν και τα πιθηκάκια. Θα πιθηκίσουν αλα αμέρικα, για τον Τζορτζ Φλόιντ. Τί θα τραγουδάνε άραγε;;.. Τον "γερο-νεγρο Τζιμ".. ή ραπάκια του Ice Cube "χέι γιο.. κίλλ δι κοπς" χαχαχα


 
Τα ίδια και στην Μινεσότα. Τα μαυράκια όπως πάντα χαζά.. καθοδηγούνται από πρακτοράκια του Σόρος. Να, πάρτε έναν καθοδηγητή των επεισοδίων, που δεν είναι bluetooth αυτό με το άσπρο σπιράλ που φοράει στο αυτί, αλλά ενδοσυνεννόηση:




 Άσε δε τα χάλια του συριζοδημάρχου, ακόμα και του Γενικού εισαγγελέα Μινεάπολης:



Το δε "αντίφα εγχειρίδιο" που κρατάει με καμάρι.. έχει και υπογραφή του Jonathan, γιου του Τζορτζ Σόρος, και φωτοτυπίες του βρέθηκαν μοιρασμένες στους δρόμους των πόλεων της Μινεσότα (πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση):



 Όσο για την Μινεάπολη.. μιλάμε για μια πόλη.. πραγματική δυστοπία, εφιαλτική για εμάς τους φασίστες εθνικιστές του Διόδοτου 🙂. Αν και εδώ που το λέμε δεν διαφέρει σε πολλά η Αθήνα των Κούλη-Αλέξη-Καμίνη-Μπακογιάννη.

Πάμε παρακάτω..

Ας δούμε το επίμαχο βίντεο του "θανάτου" του Φλόιντ:




Τρως κάποια φρίκη εκ πρώτης όψεως.. αλλά θα μπορούσε να είναι εντελώς στημένο. Δούλευαν στο ίδιο κλαμπάκι, και παρόλο που λένε ότι δεν είχαν συστηθεί μεταξύ τους, θα μπορούσαν κάλλιστα τους δυο αυτούς κυρίους, αριστερούληδες σίγουρα, να τούς έχουν περιλάβει και να τους εκπαίδευσαν για αυτή την παράσταση.

Εδώ, ένα "συνωμοσιολογικό" βίντεο με έναν κύριο και μια έγχρωμη που μάς λένε ότι ο Φλόιντ είναι ζωντανός:




Εδώ, αν μεγεθύνετε την εικόνα, θα δείτε στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση, που δείχνουν ότι ο Φλόιντ ξεψύχησε όχι από ασφυξία, αλλά από προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας.




Στο παρακάτω twitt που μάς έστειλε ο αγαπητός μας αναγνώστης Ahoy, θα δείτε  ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός Derek Chauvin, εμφανίζεται πανταχού παρών τα τελευταία οκτώ χρόνια: Βομβιστική ενέργεια Βοστόνης, σφαγή στο Δημοτικό σχολείο του Νιουτάουν-Κονέκτικατ:



 
Αυτά για την ώρα.. θα επανέλθουμε.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




38 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΗΟΥ ! ΕΥΓΕ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ !
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ !
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ .Ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ .
    ΑΧΑ! ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟ ΧΑΡΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΟΛΑΡΙΩΝ .
    Ο ΜΑΥΤΟΣ ,ΗΤΑΝ ΗΔΗ ,ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΓΥΡΕΥΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ .
    ΕΝΝΙΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ,Η ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ;
    ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ,ΚΑΝΑ ΠΟΥΓΓΙ .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΓΓΙ .
    ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ .
    Ε ,ΕΔΩ ,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ .
    ΡΕ ! ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ,ΓΙΑ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ,ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΙ ;
    ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ,ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΗΣ ΚΑΝΑ ΒΑΤΡΑΧΟ ,ΝΑ ΔΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ;
    ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ !
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ .ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ 2020 .
    ΤΙ ; ΕΤΣΙ ; ΣΤΟ 2021 ΝΑ ΔΗΣ !
    ΟΠΑ ! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ; ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ Η ΑΘΗΝΑ ;
    ΕΛΑ ΡΕ !
    ΕΕΕΕΜΜΜ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ Μ@ΥΝΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ .
    ΠΟΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ : ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ;
    ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΛΕΣΧΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ .
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΟΧΙΑ ΕΧΩ ΣΒΟΥΡΗΞΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΥΚΟ .ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ,ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ .
    ΡΕ ΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ ΤΣΙ ΟΦΙΔΟΙ !
    ΟΛΟ ΜΠΙΣΚΙΝΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ !
    ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΦΑΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ Ο ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ .
    ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ !
    ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΗΟΥ ,ΜΠΡΑΒΟ ! ΑΦΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΤΟΝ ΤΣΕΒΙΝ ,ΣΕ ΧΑΠΑΝΙΝΓΚΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,,,Ε ,ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΓΙΟΡΟΣ ΤΣΙΦΤΗΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ.. μάζευα επί 3 ώρες στοιχεία για την ανάρτηση και λες μόνο στον Ahoy μπράβο;

      Διαγραφή
    2. Εντάξει.Δινω τα πρωτεία σε σένα.
      Εύγε Κωστή !Πάντα τέτοια !
      Τέτοια κανείς και μου αλωνιζεις τα νεύρα μου με την ΕΡΠΕΤΙΛΑ !
      Χαχαχαχαχα !
      Για να δώσουν τέτοια έκταση στο θέμα ,έχουμε μάθει , ότι είναι έργο της χαζαρομαφιας.
      Συγχαρητήρια Κωστή.
      Χαχαχαχα !εγώ πήγα στα σχόλια στο πρώτο θέμα και πάντα μαθαίνεις στα σχόλια.
      Είδα και τους τρολακες ,είδα και τους χάνους ,είδα και τους γνωρίζοντες την πραγματικότητα.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Τι μαλακίες γράφετε και διαβάζω θεέ μου;Και όχι τίποτα άλλο αλλά παριστάνετε και τους ειδήμονες επί παντός επιστητού.
      Καταρχήν ο αστυνομικός δεν ήταν αστυνομικός.
      Τον σκότωσαν μετά για να μην αποκαλυφθούν οι αφεντάδες του. Στη θέση του έβαλαν κάποιον που του μοιάζει και ο οποίος πλήρωσε εγγύηση 500.000 δολάρια.
      Ο μαύρος Ο Τζορτζ δεν πέθανε.
      Οι δυο τους ήταν κολλητοί τα φιλαράκια και όλο αυτό περί δολοφονίας ένα θέατρο για να ξεσηκώσουν τον αμερικανικό λαό.
      Άιντε

      Διαγραφή
    4. 14:56,
      αν δεν βιαζόσουν να μιλήσεις στην αρχή του σχολίου σου έτσι ανάγωγα, θα πρόσεχες ότι η ανάρτηση είναι τοποθετημένη στον ίδιο δρόμο συμπερασμάτων όπως αυτά που μόλις μας είπες.

      Διαγραφή
  2. Τρομερή αποκάλυψη εφόσον είναι welcome to tramp world της εκκαθαρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε μας και ένα explain τώρα, γιατί δεν κατάλαβα γρι τί θέλεις να πεις.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ : ΘΑ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΜΑΥΡΟ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΙΝ ΔΕΚΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ .
    Ο ΤΣΑΒΙΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΕΝΑ ΒΑΤΡΑΧΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ...ΜΙΣ Π@@ΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΙΝΑ ΒΙΛΑΤΖ ,ΠΟΥ ,ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΤΙΒΟΡΣΕ ΑΜΕΡΙΚΕ ,ΔΙΑΖΥΓΙΟ .
    ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΙΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥΣ ,ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΗΣ ΦΛΟΙΝΤ .
    ΕΙΠΑΜΕ : ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΤΑΛΑΡΑ ,ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ .ΠΟΛΥ ΜΑΣΟΥΛΙΑΡΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΛΩΧ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ !
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΚΟΛΠΑ. ΟΚ. ΚΑΛΩΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ !!
    ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΝΑΡΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νεα Δουλα (παληα πουτανα) με τις αριστερες ιδεες, στελνει στον εισαγγελεα οσους παπαδες και πολιτες εκαναν γαμο και βαφτησια μεσα στις 40 μερες που μαντρωσαν τους ραγιαδες στα κλουβια σαν τα κουνελια. Και οι αριστεροι κατσαπλιαδες κατι τετοιο θα εκαναν. Μωρε καλα εκανε ο Αμβροσιος και αφορισε τον Μητσοτακη. Αλα επρεπε να αφορισει και την αδερφη του την Κομπρα // Μεταξυ ΕΚΑΤΟ κρατων, η Ελαδα κατεχει την ΕΒΔΟΜΗΚΟΣΤΗ θεση οσον αφορα την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (μετα το Τατζικισταν, το Αζερμπαητζαν, την Κενυα και την Ποτσου-Ανα. Ειπαμε, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ // Ανεκαθεν στην ιστορια, τα Φαρησαηκα κουταβια με τις χρυσες μητρες, στηριζουν, υποστηριζουν και κρατανε στα πλαδαρα χερακια τους, την εκαστοτε διεφθαρμενη εξουσια // Αμβροσιος: «Οι δεσποταδες κοιμουντε ορθιοι με τα τσαρουχια». Να κι ενας δεσποτης με ουμπαλα. Αλα επρεπε να συμπληρωσει «Οι δεσποταδες γλυφουν παντα το κεφαλαιο και την εξουσια» // Εφιαλτικη φαμηλια Μητσοτακη (ΜΕ ΤΡΕΙΣ Μ.Κ.Ο.): εκανε επαγγελμα το λαθρο-μουσουλμανικο // Χρυση Σφαγη στην Χρυση Αυγη. Δεν ξεχναμε όμως κε κατι χοντρο-μαλακιες, π.χ. ότι ο Κασιδιαρης εβαζε τους μπαρμπαδες να κανουν παρελαση. Ακομα και αν τον διεταξε ο παραφρων ανθυπατος Μιχαλολιακος, δεν επρεπε να κανει αυτή την χαζομαρα. Στα λογια καλα τα λεει, αλα πρεπει και στις πραξεις να ειναι σωστος // Κινεζα ιολογος: «ο κοροηδογιος ινε μονο η κορυφη. θα σας τρελανουν» // ΤΡΑΜΠακουλας: «Θα συντριψω το βαθυ σατανικο κρατος της Αμερικης» (κε κατονομασε τους Ροτσιλντ, Ροκφελερ, Σορος και τα τσιρακια τους Χιλαρυ Κλιντον, Μπαρακ Ομπαμα, Βασιλια Γκεητς κλπ) // Λαθρο-μουσουλμανοι κυνηγησαν αστυνομικους στο Κρανιδι. Συντομα θα ερθη η ωρα που θα κυνηγουν να σφαξουν τους προστατες τους, δηλαδη τα αριστερα καθηκια // ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ (το συνθημα της εφιαλτικης φαμηλιας Μητσοτακη). Χαρισε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στον Βασιλακη που εχει την αεροπορικη εταιρεια AEGEAN // Αριστερα και Δεξια πολιτικα καθαρματα. Οσο εχετε τους ραγιαδες στη φτωχεια, μη φοβαστε τιποτα. Θα τρεμουν και θα σας ψηφιζουν για παντα. ΤΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ // Οι πουστηδες της δημοκρατιας κοψανε παλι από τις συνταξεις των παπουδων και των γιαγιαδων. Καλα να παθουν οι παπουδες, με τετοιους ξευτελισμενους που ψηφιζουν τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαινόταν στημένο, αλλά το να ζει ο Φλόυντ ή να τον σκότωσαν μεσα στο αυτονίνητο καθ οδόν προς το νοσοκομείο (πολύ απλά μ'ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο), αυτό ξεπερνάει και την πιο ισχυρή φαντασία.
    Κώστα, εδώ ξεπέρασες στην έρευνα τον ίδιο τον εαυτό σου!

    Υγ. Ίσως αν τα "νέα" φτάσουν στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ να ζητήσει πραγματογνωσύνη περί των αληθινών αιτίων θανάτου του Φλόυντ. Να ζει δεν το πιστεύω. θα ήταν πολύ χοντρή γκάφα εκ μέρους αυτών που έστησαν όλη αυτήν τη "διαμαρτυρία".
    Τον έβαλαν στο τριπάκι να παίξει καλά την αρχική σκηνή και μετά θόλωσαν (έχουν τους τρόπους) τα αληθή αίτια του θανάτου του, ώστε να απαλλαγεί από τη βαρύτατη κατηγορία και ο συμπαίκτης του στο θεατρικό, ο αστυνομικός, που τους είναι πιο χρήσιμος από τον Φλόυντ. Φαίνεται ότι αυτός ο δεύτερος ήταν "αναλώσιμο μιας χρήσεως"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό σε τέτοιου είδους αναρτήσεις βάζουμε και ερωτηματικό στον τίτλο..🙂

      Διαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Μαΐου, 2020 12:41

    https://www.youtube.com/watch?v=cBojbjoMttI

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.....
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ AHOY, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος Βρούτος από δω !
      Χαχαχαχαχα !κυττα μουτρα!
      Χαχαχαχα !
      Θα μας ΒΛΕΠΗ σαν συνομωτες !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Μαΐου, 2020 18:25

      Άμ ξέρω τί Καππαδόκες είστε εσείς οί δύο.Τί νά κάνω, πού είμαι μόνος απέναντι στό ερωτικό θηρίο, δέν μέ βοηθάει κανείς.Καλά ρέ'σείς παλιόπαιδα, δέν σέβεστε τίποτα.Γιάννη25, πού είσαι;
      Μού την πέσανε τά ρόζ φουσάτα.

      Διαγραφή
  8. Κάτι ακόμη. Διαβάζοντας περί πνιγμού, χωρίς να δω φωτογραφία, πίστευα ότι ο αστυνομικός είχε το γόνατο του στο λαιμό του "πνιγμένου" από τη μεριά του προσώπου, φράσσοντας έτσι την λειτουργία της αναπνοής του. Τώρα στον Διόδοτο είδα που είχε το γόνατο του. Το γόνατο στο σβέρκο, φράσσει την εισπνοή-εκπνοή, ας μου πει κάποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, την φράσσει, αλλά αν προσέξεις καλά.. στηρίζεται γερά στο δεξί του πόδι ο μπάτσος. Δεν πέφτει με όλο το βάρος του επάνω στον Φλόιντ. Άλλο ένα στοιχείο που συνηγορεί σε συνωμοσία.

      Διαγραφή
    2. Εάν είναι ασφυκτική η πίεση ,θα σπάση τον αυχένα.
      Τον έχουν συλλάβει.Περασαν χειροπέδες .Τι νόημα έχει αυτή η κίνηση ;
      Εκτός και εάν είχαν προηγούμενα από το κλαμπ.
      Πάντως ,έτσι όπως ήταν πεσμένος , μπορούσε να αναπνευση.
      Ο Αhoy έδειξε τις φωτογραφίες.
      Ήταν και σε άλλα στημένα ο τσαβιν.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ουσιαστικά ασκεί πίεση αμφοτερόπλευρα στους καρωτιδικούς βολβούς. Αν προσέξετε πάει το γόνατό του μπρος πίσω. Αυτή η κίνηση προκαλεί βραδυκαρδία, μέχρι και καρδιακή παύλα- ανακοπή. Σίγουρη η βραδυκαρδία. Ο συνδιασμός πίεσης στον τράχηλο και ελαφράς παρεκτόπισης του φάρυγγα μπορεί να προκαλέσει ασφυκτικά φαινόμενα. Το άμεσα θανατηφόρο όμως είναι η βραδυκαρδία που οδηγεί σε λεπτά σε ανακοπή! Στέκεται πάνω του και περιμένει να χάσει τις αισθήσεις του. Ξέρει τι κάνει.

      Διαγραφή
    4. Συμπληρώνω γιατί ξέχασα. Λέγετε χειρισμός valsalva αυτό που του κάνει πιέζοντας τα τραχηλικά τοιχώματα και έτσι προκαλεί βαγοτονία. Το χρησιμοποιούν οι καρδιολόγοι για να σπάσουν ταχυκαρδίες, σαν πρώτη κίνηση βοήθειας. Το ίδιο γίνεται επίσης αν πιέσεις ταυτόχρονα τους οφθαλμικούς βολβούς, τα μάτια δηλαδή εξωτερικά. Άσε που έτσι όπως πιέζει φράσει τις καρωτίδες και δεν στέλνει αίμα στον εγκέφαλο.Τριπλή τεχνική με πίεση του κάνει. Του προκαλεί θανατηφόρο βαγοτονία, ισχαιμία λόγω block καρωτίδων και σφαγίτιδων και ασφυξία λόγω παρεκτόπισης φάρυγγα.

      Διαγραφή
  9. !!!
    New Footage of George Floyd Arrest Released
    https://www.youtube.com/watch?v=SHOUnTrTM2k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΙΛΙΝΟΙΣ ΣΙΚΑΓΟ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ, ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ. ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΣΚΑΤΙΦΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΟΧΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΟΡΟΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ψάχνετε άδικα για “ατύχημα”!

    Τα πράγματα με τους κομμουνιστές είναι απλά , πάρα πολύ απλά
    και αυτό γιατί δεν έχουν και ικανότητα να οργανώσουν οτιδήποτε σύνθετο.
    Αρκεί να έχουμε αναγνωρίσει ... το φάντασμα και τότε τα πράγματα απλοποιούνται σε τέτοιο βαθμό που με κάνει να αναρωτιέμαι :
    Είναι δυνατόν να μην βλέπει ο πατριώτης πως τον δουλεύουν ψιλό γαζί τα κουμμούνια; Και όμως είναι. Δεν το καταλαβαίνει. Εάν βεβαίως το καταλάβαινε δεν θα ήταν αριστερός . Φαύλος κύκλος.
    (Πιστεύω πως με καταλαβαίνεις κ. Κώστα. Οσον αφορά το φάντασμα...)!

    Λοιπόν απλά, πολύ απλά, πιο απλά δεν γίνεται.
    Με τόσο αντιρατσισμό που κυκλοφορεί παγκοσμίως , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ , παρά μόνον ΒΑΛΤΟΣ απο το παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα, θα συμπεριφερόταν ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝΟΤΑΝ έτσι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!
    Δείτε τον με τι καμάρι στέκεται. “Ορθός λυγερός” χωρίς να καταβάλει καμία προσπάθεια και καθόλου αγχωμένος ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ (άνεση) αν και ξέρει πως τον κινηματογραφούν δεκάδες κάμερες γνωστών και αγνώστων.
    Αρα;
    Αρα χωριό που φαίνεται κολαζούζο δεν θέλει!

    Ακόμα ακόμα πιστεύω πως ο μαύρος ηθοποιός έχει σκοτωθεί.
    Αυτό όμως ουδόλως ενδιαφέρει τους ίδιους τους αριστερούς που έστησαν την μηχανή! Άρα εμάς μας περισσεύει. Η δε αναζήτηση της αλήθειας αυτής απλώς ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ αποπροσανατολίζει από την ουσία που είναι η επίθεση που φανερά έχουν εξαπολύσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι αριστεροί εναντίον της ανθρωπότητας

    Γιατί δεν τους ενδιαφέρει τους κομμουνιστές για τους άσπρους μαύρους ηθοποιούς θύματα;
    Από που το συμπεραίνω αυτό;
    Από το ότι δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για εκατοντάδες εκατομμύρια συνανθρώπους μας που έχουν δολοφονήσει ΚΑΙ δολοφονούν! Με πολλούς και διάφορους τρόπους. Με γαλλικές μπολσεβίκικες και άλλες επαναστάσεις και στην παρούσα φάση και πάλι την Ευρώπη αυτή τη φορά με οικονομικό πόλεμο! Και όλοι αυτοί οι πόλεμοι και όλες αυτές οι αποτρόπαιες δολοφονίες μόνο και μόνον για να αρπάξουν τις περιουσίες μας και να γίνουμε σκλάβοι δούλοι τους!
    Τώρα και ηλεκτρονικοί ψηφιακοί!
    Εφόσον λοιπόν δεν ενδιαφέρονται για τα δεκάδες εκατομμύρια δολοφονημένων ανθρώπων και μόνον που οργανώνουν πορείες για τον μαύρο ηθοποιό (όπως και για πολλούς άλλους λαθρομετανάστες, “πεινασμένους εργάτες” κλπ.) ,

    αρκεί για να καταλάβουμε πως το κόλπο αυτό με τον μαύρο , τον άσπρο Αλέξης και αμέτρητα άλλα ,
    ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ , όχι απλώς στημένο.

    Υ.Γ.
    Συγχαρητήρια κ. Κώστα και κ. ΑΧΟΗ.
    Τέτοιες αποκαλύψεις έκανε πάρα πολλές η Φιλονόη. Κρίμα που “χάθηκε”.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την βλέπω την φωτογραφία ξανά και ξανά.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ο δήμαρχος ,πληρωμένοι οι ηθοποιοί ,έδεσε η τούρτα.
    Ποιος χέστηκε για έναν μαλακά αράπη που τα έπαιρνε ;
    -αντεχεις ΜΑΛΑΚΑ ;
    -αντεχω μπροδερ.
    -ε ,φατην και να'ναι μακβελ .
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο υπαργηχος της antifa.
    Εσείς τι νομίζετε ότι είναι ;
    Κάνα ΤΣΟΓΛΑΝΙ ;
    ΕΡΠΕΤΑΚΙΑΣ είναι.
    Πάντως το ξαναγράφω :
    Έτσι όπως τον έχει ,ανεπνεε μια χαρά.
    Και από πνεύμονες.
    Υπάρχει μια τέτοια τεχνική και λαβή χεριού πίσω στην πλάτη .
    Δεν θα γράψω που και πως.
    Στα κατ 'ιδιαν....
    Την έχω δουλέψει και διδάσκεται.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://youtu.be/21X5lGlDOfg
    ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΔΩΣΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ CREW DRAGON; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΡΩΤΑΩ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΡΑΚΑΚΙ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SPACEX; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ELON MUSK;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα το μεσημέρι. Έκανα την ίδια σκέψη για το Ντράγκον. Θα ακούσουμε πολλά ακόμα αυτό τον καιρό.

      Διαγραφή
  14. ΨΑΞΕ ΤΟΥΣ "KNIGHTS OF COLUMBUS"=ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. KFC

    COLUMBUS OΠΩΣ COLONA=O OIKOΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΊΚΙΑ.
    Oi ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ SAGRADA FAMILIA.ΨΑΞΕ.

    "ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ....ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ".

    ΠΑΝΤΑ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όχι.Δεν διαφεύγουν δρακακια.
    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ :ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ ,ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΚΩΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ.
    ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΕΙΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ! ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ .ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΥΣ -- ΣΚΛΑΒΟΥΣ ,ΜΕΧΡΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ,ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ,ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΕΣ .
    ΔΙΑΒΑΣΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ.
    ΤΗΝ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΝ .ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ;ΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ;
    ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ; ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ;
    ΑΡΑ ,ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΩ .
    Ο ΑΡΑΠΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ .
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ .
    ΒΡΕ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ .
    ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΠΟΣΙΚΟ .Ε ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΦΑΙ ,ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΩΝΕ .
    ΟΙ ΜΙΚΡΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΙΕΣ .
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ,ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ .
    ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΩ .
    ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
    Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Ιουνίου, 2020 10:24

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ, AFRICA ADIEU (ANTIO ΑΦΡΙΚΗ) ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΠ, ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΦΥΛΩΝ, ON KAMERA.

      Διαγραφή
  17. ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ
    ΟΧΙ ΒΡΑΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://www.youtube.com/watch?v=vFcVXhFcZ_o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για το θάνατο λευκής Αυστραλο-αμερικανιδας (Justine Damond) από πυροβολισμό Αφρο-αμερικανου αστυνομικού της Μινεαπολης [2017] ουδείς λόγος στα ΜΜΕ & καμία πολη των ΗΠΑ δεν κάηκε. Πόσοι γνωρίζουν αυτό το περιστατικό & πόσοι διαδήλωσαν για το θάνατο της λευκής γυναίκας από μαύρο αστυνομικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση,δίνει πλαστό χαρτονόμισμα παίρνει τα τσιγάρα και δεν φεύγει όπως είναι το λογικό να κάνει αλλά κάθεται και περιμένει περίπου κανά τέταρτο απέναντι από το μαγαζί μέχρι να έρθει η αστυνομία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή