«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΤΟΜΑ και ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ 'ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ' και 'ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ' ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΡΑΤΕ.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: ΤΑ 6 ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΙΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ




Tα βίντεο προέρχονται από ΗΠΑ και από ευρωπαϊκές πόλεις







 

24 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ24 Ιουνίου, 2020 22:45

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΡΜΑΝΕ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ! ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ.. (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΑΝ ΦΥΛΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΓΕΛΑΝΕ) ΑΛΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ....? Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς είναι φιλε Νίκο. Όλες οι δομές "αμυνας" του κράτους ειναι υπόδουλες. Εμαθα απο φίλο που εχει γνωστό στην αστυνομία και ο οποιος ηταν στον εβρο με τα γεγονότα των λαθρο, πως εχει περασει πολυς κοσμος και ας μην το λένε. Επισης και εδω ειναι που θα τραβας τα @ρχιδια σου, οταν ο φίλος μου του ειπε αν η αστυνομια θα μας βοηθήσει αν ξεσπασουν ταραχες με τους λαθρο εκείνος τους απάντησε πως δεν ξερω και δεν ειναι ετσι απλά τα πράγματα. Μην περιμένουμε τίποτα απο κανέναν, οχι οτι περιμεναμε απο τους μπατσους, αλλα λεμε τωρα. Είμαστε μονοι μας. Όποιος μπορεί να κανει ομάδες με ατομα που τα εμπιστεύεται πραγματικά και οτι επακολουθήσει άμυνα και αντίδραση χωρις οίκτο. Μια και απο οτι βλεπω ειμαστε συμπολιτες, να προσεχεις. Οπως εχεις καταλαβει ο Βολος ειναι γεμάτος απο σιωνιστικα όργανα και βρωμιάρηδες των αντιφα..

      Διαγραφή
    2. Ναι Γιάννη.Το έχουμε πει αυτό.Ξανα και ξανά.
      ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΠΟΣΙΚΟΥΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΝΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ25 Ιουνίου, 2020 14:24

      Φιλε γιαννη, τα πραγματα ειναι αρκετα πιο σοβαρα απ οτι νομιζουμε, απο φιλο που ειναι χωμενος βαθια... εχω μαθει οτι εδω και χρονια ψαχνουν να βρουνε τροπο και αφορμη, ωστε να μαζεψουν τα οπλα απο κυνηγους και σκοπευτες! Απλα δεν βρισκουν πως να το σερβιρουν... Θελουν οταν γινει το μπαμ να μην υπαρξει καμια ελπιδα για τους Ελληνες. Οσο για τις ομαδες που λες, ελπιζω εσυ να εχεις κανει κατι, γιατι εγω σε οσους εχω μιλησει, οι μισοι κοροιδευουν, και οι αλλοι μισοι εχουν εμπιστοσυνη στις..... αρχες.... Καλη δυναμη και φωτιση σε ολους μας! Τουλαχιστον αν παμε χαμενοι, να τους εχουμε κανει μεγαλη ζημια!

      Διαγραφή
    4. Το γνωρίζω για τα οπλα και ειναι και λογικό επόμενο να αφοπλισουν τον κόσμο. Σιγουρα θα βρουν τρόπο. Θα φάνε κανεναν λαθρο και θα το ρίξουν στον κόσμο ή κατι αλλο, αφορμες μπορουν να δημιουργησουν απο το οτιδήποτε. Δυστυχώς δεν ειναι εύκολο να στηριχθείς σε άτομα που νοιάζονται την Ελλαδα, ακόμη και παιδικοί φιλοι εθελοτυφλουν και με χλευάζουν. Αν θες πάντως , καθότι βλεπω εχεις γραψει αρκετές φορες,μπορείς να στειλεις το μειλ σου στο μειλ του Διοδοτου για περαιτέρω γνωριμία εκ του σύνεγγυς....

      Διαγραφή
  2. Βλέποντας τα βίντεο, σαν να έχει δίκιο ο Τζέημς Γουώτσον. Φίλε Διόδοτε, πρέπει να πιάσουμε τα σημεία στίξης. Αλίμονο βέβαια σε όσους από εμάς "δεν το κατέχουμε". Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΕΛ,
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
    ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ.
    ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ.
    ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;
    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΡΑΚΥΛΟΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΟΘΟΚΟΠΟΥΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΑΛΕΥΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΞΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ,
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ.
    ΧΑΣΙΣ, ΚΟΚΑΙΝΗ, ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΛΟΠΕΣ, ΑΛΚΟΟΛ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ.
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΝΤΥΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΣ.
    ΗΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι! Αυτοί είναι για καπαρντίνες με την πραγματική σημασία της λέξεως. Να τις κοντύνουν να τις κάνουνε φουστίτσες για να αρέσουν στους αράπακλες και στους Άραβες επιβήτορες. Μόνο που μετά κ@bli ακολουθεί το λεπίδι...

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει ομολογία κατοίκων στον Έβρο , που μπουκαρουν οι λάθρο ,αβερτα κουβέρτα μέσα.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Ιδού ο Βόλος, αναδεικνύεται έδρα της Αντιστάσεως! Δύο προλαλήσαντες Βολιώτες μαχητές καί τρίτος εδώ, έχουμε την πλειοψηφία! :-)

    Το θέμα, όμως, είναι ο οίκτος. Η διαφορά ζωντανού Έλληνα από κατακρεουργημένο από λάθρο Έλληνα (καί γενικώς Ευρωπαίου, μπορώ να πω) είναι πως ο δεύτερος είχε (εν ζωήι) πολύ οίκτο γιά "τους συνανθρώπους του".

    Εάν καταργήσουμε τον οίκτο, τότε καί μόνον τότε έχουμε ελπίδα.

    Υγ: Ά! Nα μην το ξεχάσω. Πρέπει να καταργήσουμε καί την ελπίδα, ότι μπορούμε να βασιστούμε "στας εγχωρίας Αρχάς" γιά ο,τιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα φίλτατε Εργοδότα!

      Η περίπτωση των τριών σας, σηκώνει γλέντι!

      https://www.youtube.com/watch?v=02NyBh9kBBM

      Ώπα!!!

      Διαγραφή
  6. ΦΡΙΚΗ : Μετανάστες στην Αγγλία, μαγειρεύουν μέλη ανθρώπινου σώματος.. (Βίντεο) – ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a6%ce%a1%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%9c%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%91%ce%b3%ce%b3%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είναι φάρσα ή fake το βίντεο (το Μακελειό έχει το ακαταλόγιστο σε αυτά). Πάντως το κεφάλι μοιάζει με μαύρου.

      Διαγραφή
    2. Black Soups Matter

      Διαγραφή
  7. - ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ /

    Θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού:
    - Κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του Τιμίου Σταυρού!

    - https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος 25 Ιουνίου, 2020 19:58

      Είσαι σίγουρος ότι θα την έχουμε;;;; Προσωπικά δεν το νομίζω! Πρώτα θα πρέπει να πέσει μιά γερή σκαμπίλα και μετά βλέπουμε...

      https://www.triklopodia.gr/χρήστος-μαντζιάρης-η-ελλάς-στα-πρόθυρ/

      Διαγραφή
    2. Όπως είπα και στην αναγνώστριά μας Βασιλεία σήμερα, το άρθρο αυτό του Μαντζάρη μού θύμισε την ανάρτησή μας "EΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ"(25 Απριλίου 2020):
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/04/e.html

      Διαγραφή
    3. Μήπως ένα τέτοιο θέμα θα έπρεπε να παρουσιάζεται πιό τακτικά μέσα από τα πατριωτικά ιστολόγια (συννενοηθείτε μεταξύ σας οι μπλόγκερς) μήπως και την ίστατη στιγμή συνεγείρει μιά μερίδα του κόσμου;;; Καλά τα θέματα με Τραμπ και Ζαχάροβα αλλά εδώ οι αληταράδες παίζουν τη ζωή μας κορώνα-γράμματα. Φαίνεται πως θα επαναληφθεί η πείνα στη οποία τεχνηέντως είχαν προκαλέσει οι Εγγλέζοι τον χειμώνα του '41-'42. Μάλιστα αυτή τη φορά θα ζήσουμε πολύ χειρότερες καταστάσεις!

      Διαγραφή
  8. Προ ημερων εγινε διαδηλωση στα Γιαννενα απο Ανταρσυα, Αφροασιατες, Κνιτες και ολα τα καλοπαιδα που περγραφει ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ απο τον πατο της βαρελας. Αυτο κρατηστε το και παμε τωρα στην Αμερικη.

    https://twitter.com/JLPtalk/status/1275879096606588929

    Λευκοι και μαυροι Αμερικανοι διδηλωναν υπερ ενος νομου να μπη ενα φρενο στην συνεχη εισοδο Αφροασιατων στη χωρα. Τους επετεθησαν οι τοπικοι Αντιφες και τους εσπασαν τα κεφαλια. Εδω το αντιστοιχο κλιμακιο εκαψε την Ευρομπανκ με την τραγικη εγγυο γυναικα και απο πανω ζητανε σπιτια και λεφτα. Τωρα βλεπετε απο που ερχοντε τα χρηματα και το επιχειρησιακο σχεδιο μαζι με τα λεφτα για τους Ανταρσυες, Μπουταρηδες, Καδρονατους, Μαχητες της λεφτεριας και ολα τα σαριδια του Σορος.

    Μια μικρη διαφορα σημερα μεταξυ εκει και εδω. Το 2016 βγηκε Προεδρος ο Τραμπ και φλιταρει συνεχεια τις μυγες για ν' απολυμανη την Αμερικη. Εδω οι σανοφαγοι Ελληνες θελανε το Κουλι. Δεν πειραζει, θ' αργησουμε λιγο αλλα το ρηθεν απο τον αγαπητο Marquis de Sade δεν θα το αποφυγουν. Και ομαδικως και κατ' ατομον ΤΟ ΠΕΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τού Λαφαζάνη τού την πέσανε λάθρο στο κέντρο της Αθήνας και τον ληστέψανε!
    https://www.tanea.gr/2020/06/24/greece/thyma-klopis-o-panagiotis-lafazanis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΤΗΡΙ ,ΠΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
    ΑHOY ,
    ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ,ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΧΑΖΑΡΟ ,ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ ;
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ,ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΡΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟ ΦΑΤΣΩΝ.
    ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ;
    ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.
    ΩΡΑΙΑ.Η ΔΥΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑ !
    ΜΑ ΤΙ ΚΟΛΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή