«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (βίντεο)

του Angelo Karageorgos

Σημ.Διόδοτου: Ακούστε τί λέει ο Άγγελος στα τελευταία 2 λεπτά του βίντεο (από το 50:40)







Λέμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μου φαίνεται όμως πως πολλές φορές η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται τόσο λόγω κάποιας νομοτέλειας όσο λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιούνται οι ίδιες μέθοδοι. Και ποντάρουν ότι οι άνθρωποι παρασυρμένοι από την πλύση εγκεφάλου από τους ελεγκτές της πληροφορίας, όντας περιορισμένοι, δεν θα κοιτάξουν ευρύτερα για να εντοπίσουν τη μεθοδολογία τους. Παρότι αυτή ξεδιπλώνεται μπροστά μας. 
Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι άμεσα συνέδεσαν το black lives matter με τους παρανόμους μετανάστες και τώρα απαιτούν λέει ακόμα ανετότερες συνθήκες εκτός του να είναι η χώρα "μπάτε σκύλοι αλέστε." Την ίδια στιγμή στη μήτρα, στις ΗΠΑ συνεχίζουν το έργο καταστροφής ανενόχλητοι. 
Μα πώς αλλιώς θα μπορούσες να φέρεις μια επανεκκίνηση στοχευμένη αν πιο πριν δεν έχεις φροντίσει τη διάλυση του "ως τότε." 
ME TO NA ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. Ο διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια, μπορείς και να το στείλεις μέσω μηνυμάτων σε όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει πως υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν. Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) : Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an... Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag... Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com 
Gun crime soars as police retreat in America’s cities https://www.thetimes.co.uk/article/gu... One dead, one wounded in overnight Capitol Hill protest zone shooting — UPDATE https://www.capitolhillseattle.com/20... Antifa's CHAZ in Seattle may now have official operating hours https://www.rebelnews.com/antifa_chaz... Inside CHAZ (the Capital Hill Autonomous Zone) https://www.youtube.com/watch?v=ZpW_Q... ‘Act with necessary force’: Greta Thunberg says BLM protests & ‘corona crisis’ give blueprint for climate change fight https://www.rt.com/news/492475-greta-... Twenty-two police officers injured as Brixton party ends in violence https://www.telegraph.co.uk/news/2020... Home at centre of missing girls sex-trafficking investigation set ablaze by mob—now police say they were never there https://thepostmillennial.com/a-mob-t... Tucker Carlson nails it again. Trump needs to stop the rioters. https://twitter.com/stillgray/status/... Large American flag just burned a few blocks from The White House in Black Lives Matter Plaza https://twitter.com/RichieMcGinniss/s... Μουσική στην αρχή από CO.AG Music εδώ: https://youtu.be/yTyVFqrZ9hc

32 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Ιουνίου, 2020 23:13

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΚΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΙΝΑΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΌΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΕΝ'ΟΠΛΟΙΣ.
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ Ν'ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΤΣΑΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΌΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου και λίγο τα τελευταία 2 λεπτά του βίντεο, όπως συμπλήρωσα και στην αρχή της ανάρτησης.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Ιουνίου, 2020 00:20

      ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ lucis (lucifer) trust, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ;
      ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ό ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Dwight Keenman, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ".
      ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ.
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.
      ΠΑΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ reset ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
      ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,
      "ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΤΣΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΌΣ ΕΝΑΝ ΜΠΟ@ΤΣΟ".
      ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ, ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙ.
      ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ.
      ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.

      Διαγραφή
  2. Διατεινουν το χάος ..για να πανε στο χάος, δηλαδή..στον ταφο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα!
    θέλω να σας κάνω μια ερώτηση η οποία δεν είναι σχετική με το θέμα που έχετε αναρτήσει: μήπως γνωρίζεται γιατί 'έκλεισε' το blog ο 'Παιδαγωγός' ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζουμε ό,τι γράφει στην τελευταία του ανάρτηση με τίτλο "Αναστολή Λειτουργίας"

      Διαγραφή
  4. Αυτοί δεν κάνουν ούτε reset ,ούτε το μ@νι της μάνας που τους πέταγε της ερπετους.
    ΤΟ RESET ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΆΔΟΥΝ ΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΉ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ,ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝΩΝ ,ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Η GOOGLE.
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ.....
    ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ secret real truth.
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ,ΤΟΝ ΦΟΒΟ ,ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΉ.
    Ε,ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ :
    ΠΩΣ ΤΟΥ'ΛΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;
    ΚΑΤΣΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδελφε μου ΕΥ, πηρες καλη φωτογραφια κι' απο καλη γωνια. Ο χαζαροεβραιος Χερτζφελντ(Βερολινο, 1933) εσπειρε πολυ δηλητηριο στο κοσμο. Γεμισε την Αμερικη και την Ευρωπη με το ειδος Κωνσταντινου.

    Ο Τραμπ ζητησε να βγη ο στρατος να σβηση τη φωτια κι' οι στρατηγοι τουπαν οχι, θα γινη εμφυλιος. Τωρα να δης τι εμφυλιος θα γινη. Ερχεται 4η Ιουλιου. Στο Σεατλ οι Αντιφας εχουν ανκυρηξει 8 πολεοδομικα τετραγωνα δικη τους πολιτεια εδω και καιρο. Τα παιδια με τις Χαρλεη δεν εχουν μιλησει ακομη. Θελω να δω τι σοι βεγγαλικα θα βγουν στι 4 Ιουλιου.

    Στα δικα μας τωρα. Ειμαστε στο σημειο οπου σχεδιασμοι, στοχοι, σχολιασμοι εχουν τελειωσει. Τα φωτα στο παλκο τα τραβαει μια και μοναδικη σκηνη. Η ελευςις των Ηρωων.

    ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Ahoy φοβερός συγχρονισμός σκέψης. Ακριβώς αυτό πιστεύω και βροντοφωνάζω καιρό τώρα. Αρκετά με την κριτική, την γκρίνια, τη φλυαρία, τις κλάψες και τις μιζέριες, τις ηττοπαθείς σκέψεις ή τις απειλές .
      Προσωπική μου γνώμη προς ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
      "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΠΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟΣΎΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΙΩΠΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Η ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΑΤΟΙ.
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ.
      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
      ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ."
      Πάντα όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές μου σκέψεις.
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. "ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

      Συγχαρητήρια κορίτσαρε! Είπες αυτό που πρέπει. Από την άλλη.. αυτό παραπέμπει στο να κλείναμε τα σχόλια στον Διόδοτο. Προσωπικά, αυτό θα μού δημιουργούσε μια κάποια μοναξιά. Αλλά και στους περισσότερους που σχολιάζουν εδώ μέσα νομίζω. Είναι τόσο λίγοι οι ομοϊδεάτες τους στην καθημερινότητά τους. Εδώ μέσα νιώθουν σαν το σπίτι τους.
      Θα μού πεις: "Ναι, όμως έτσι θα αναγκαστούν να εξετάσουν πιο προσεκτικά το γύρω τους περιβάλλον για να βρούν κι άλλους δικούς τους, πράγμα που αναβαλλόταν καθόσον επαφίονταν στην επικοινωνία με ομόβουλούς τους μέσα σε ένα μπλογκ τύπου πατριωτικής λέσχης.

      Μπορεί να υπάρχουν κι άλλες οπτικές του πράγματος, συν και κατά, στο όλο θέμα. Κι εγώ..αυτές ως τώρα μπόρεσα να σκεφτώ.

      Περιμένω γνώμες..

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Ιουνίου, 2020 15:04

      ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Δ.Π. ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΣΤΑ, ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΌ ΣΑΣ ΔΙΝΩ. ΝΑΙ ΜΕΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΆ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ'ΣΎ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑΝ ΆΛΛΟΙ, ΠΟΎ'ΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
      ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΕΤΕ Ό ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
      ΝΑΙ ΜΕΝ, ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΑΛΙΚΙ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΝ'ΟΠΛΟΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΜΑΣ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΩΣ ΘΑ "ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ" ΑΠ' ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ, ΤΥΠΟΥ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ".
      ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ Η Δ.Π. ΚΑΙ Η ΡΙΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ Ό ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ahoy, ΟΙ ΘΑΡΡΑΛΈΟΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ25, ΗΛΙΑΣ+++, ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, PUNISHER, ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, Ό ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ 7 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ "ΚΑΛΥΒΑΚΙ" ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΝΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΦΟΥ....

      "ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΘΕΙΑ ΕΊΝ' Η ΔΑΦΝΗ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!".

      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Use your illusion, ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ, ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, Ή ΤΟΝ Marco, ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ό ΗΓΕΤΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΟΊ ΠΟΥ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΆΣ ΜΑΣ.
      ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ, ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ ΨΥΧΗ, ΠΝΕΥΜΑ, ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ Ό ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ, ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Μ'ΈΝΑ ΛΟΓΟ, Θ'ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΑΤΌ ΤΟΥ.
      Η ΩΡΑ ΗΛΘΕ.
      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

      Διαγραφή
  6. Απλοι και καθαροι καιροι.

    https://twitter.com/phantomrecon21D/status/1277071021280055296/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Ιουνίου, 2020 11:14

      Αδελφέ μου Αhoy, πιστέ σύντροφε και καλέ μου δάσκαλε, είναι παραπάνω από βέβαιο, ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στό μεταίχμιο τού μεγάλου βήματός της, στό Καλό, ή στό Κακό. Αυτή τήν στιγμή ή Αμερική, δίνει αγώνα γιά τήν ύπαρξή της, ώς κυρίαρχο κράτος στόν πλανήτη. Τά κράτη ύαινες καραδοκούν.
      Στό Αμερικανικό έδαφος γίνεται σταυροφορία γιά τήν επαναφορά τού έθνους, σέ καταστάσεις πρίν τόν Αμερικανικό εμφύλιο.
      Πιστεύω ακράδαντα, ότι ό Θεός, δέν θ'αφήσει τά πλάσματά Του χωρίς βοήθεια.
      Οί Αμερικανοί πατριώτες δίνουν αυτή τήν στιγμή τόν δικό τους αγώνα.
      Όπως και οί Έλληνες, έτσι κι'αυτοί, πολεμάνε τό Θηρίο μέσα στό σπίτι του.
      Κινδυνεύει ή πίστη τους, σέ Θεό, πατρίδα, οικογένεια. Θά νικήσουν όμως γιατί τόν αγώνα τους, τόν πληρώνουν μέ τό βάπτισμα τού αίματος.
      Δέν ξεχνώ τόν κεκοιμημένο αγωνιστή τού δρόμου, Ιωάννη Λαζάκη καί τήν συνεργασία πού είχε μέ τόν Texe Mars, σέ θέματα Ν.Π.Τ.
      Κάποτε πολεμούσαν τούς Άγγλους στόν πόλεμο τής Ανεξαρτησίας, μάς βοήθησαν στήν πολιορκία τού Μεσσολογγίου, αφού πολλοί σκοτώθηκαν εκεί, χέρι-χέρι μέ τούς Έλληνες.
      Τούς αξίζει ή νίκη, όπως αξίζει και σέ εμάς.
      Όσο γιά τά παιδιά μέ τίς Χάρλεη, έννοια σου, θά μιλήσουν κι'αυτά μαζί μέ τά παιδιά τής Λευκής Αμερικής.

      Δικαιωματικά και αποκλειστικά, σού αξίζει αυτό........
      https://www.youtube.com/watch?v=SwouEeZN91M

      https://www.youtube.com/watch?v=5OKdbc0DYpM

      Μέ απέραντη αγάπη και σεβασμό._


      Υ.Γ.
      Όσο γιά Κώστα, Αριστόμαχο και ΗΛΙΑ+++, τούς αξίζει αυτό......
      https://www.youtube.com/watch?v=IXuCaY0MYlk
      ....άντε, γιατί πολύ μού τήν ''μπαίνουν''

      Εγώ ετοιμάζομαι γιά τό ραντεβού μου, μέ τόν Βασιλιά τής Σπάρτης, Λεωνίδα στίς 1 Αυγούστου.

      Διαγραφή
    2. Tί είναι αυτά βρε!!! Λουλούδες μάς πέρασες;
      Θα προτιμούσα αυτό, αφού είμαστε λίγο μεγαλύτεροί σου εγώ κι ο Αριστόμαχος:
      https://www.youtube.com/watch?v=xCyh-fXbUac

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      https://youtu.be/oX_vad0d0jg
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    4. Α, αυτό έπρεπε να το αφιερώσεις στον ΕΥ που είναι και χορευταράς!

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Ιουνίου, 2020 15:06

      ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, ΑΝΤΡΑΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ, ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΤΖΟΥΝΙ, ΑΝΤΡΑΣ Nes caffe ΦΡΑΠΕ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.🤪🤪🤪🤪🤪

      Διαγραφή
    6. Aτέλειωτη ευχαριστηση..;
      Όχι για όλους..
      Εμένα ο φραπέ μού κάθεται στο στομάχι.
      Δεν υποννοώ κάτι..
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  7. Αυτος εφαρμοζει την ατζεντα του(κατα την διαστροφη η τα συμφεροντα του) !!!!! Οι δικαστες ομως τι κανουν????? Ο εισαγγελεας που ειναι?????Το κρατος που το χρυσοπληρωνουμε τι κανει???? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!! Και προσπαθουμε να βρουμε επιχειρηματα και να πεισουμε τον κοσμο για τι??? για το αυτονοητο!!! Αυτο τουλαχιστον που περιγραφεται στο Συνταγμα(αρχη της λαικης κυριαρχιας) αλλα και στην νομοθεσια!!!! Νόμος 3772/2009
    Άρθρο 48

    "Όποιος διευκολύνει την είσοδο στο ελληνικό έδαφος ή την έξοδο από αυτό υπηκόου τρίτης χώρας, χωρίς να υποβληθεί στον έλεγχο που προβλέπεται στο άρθρο 5, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή τουλάχιστον είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ. Αν ο ανωτέρω ενήργησε εκ κερδοσκοπίας ή κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια ή το έγκλημα τελείται από δύο (2) ή περισσότερους από κοινού, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή τουλάχιστον πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ"

    "1. Πλοίαρχοι ή κυβερνήτες πλοίου, πλωτού μέσου ή αεροπλάνου και οδηγοί κάθε είδους μεταφορικού μέσου που μεταφέρουν από το εξωτερικό στην Ελλάδα υπηκόους τρίτων χωρών, που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος ή στους οποίους έχει απαγορευθεί η είσοδος για οποιαδήποτε αιτία, καθώς και αυτοί που τους παραλαμβάνουν από τα σημεία εισόδου, τα εξωτερικά ή εσωτερικά σύνορα, για να τους προωθήσουν στο εσωτερικό της Χώρας ή στο έδαφος κράτους μέλους της Ε.Ε. ή τρίτης χώρας ή διευκολύνουν τη μεταφορά τους ή εξασφαλίζουν σε αυτούς κατάλυμα για απόκρυψη τιμωρούνται:
    α. με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) έως τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο,
    β. με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) έως εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο, αν ο υπαίτιος ενεργεί εκ κερδοσκοπίας, κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια ή είναι υπότροπος ή έχει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου ή τουριστικού ή ναυτιλιακού ή ταξιδιωτικού πράκτορα ή αν δύο ή περισσότεροι ενεργούν από κοινού,
    γ. με κάθειρξη τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ετών και χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο, αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο,
    δ. με ισόβια κάθειρξη και χρηματική ποινή τουλάχιστον επτακοσίων χιλιάδων (700.000) ευρώ για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο, αν στην περίπτωση γ' επήλθε θάνατος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.
    11η Μεραρχία ,64ο Σύνταγμα.
    ΕΙΠΑΜΕ :
    ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΜ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΤΑ.
    Η ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να γράψετε , όλοι οι αναγνώστες του ΔΙΟΔΟΤΟΥ ,να το δημοσιεύσετε εδώ , αν η google ,έστειλε το μήνυμα για τον κοροναιο μόνο εδώ , ή και στις υπόλοιπες χωρες , Ευρώπης ,Αμερικής , Ασίας ,Αυστραλίας κ.τ.λ.
    Έχει σημασία.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητη ΔΠ, αυτος εδω το συμπυκνωσε ακομη ποιο πολυ.

    "Μη μπλεχεις στα ποδια του εχθρου, οταν αυτος ειναι απησχολημενος με την αυτοκααστροφη του"
    Σουν Τζου. Κινεζος στρατηλατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Εγώ θα του έκανα ολοκληρωτική επίθεση ,κυκλωτική και θα τον αποτελειωνα.
      Κάθε στρατηγός Αhoy ,έχει τα δικά του θέλω και τις δικές του βλέψεις.
      Τι είδος πολέμου κάνεις .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Να μην λεμε αηδιες.φυσικα και χρειαζονται τα ιστολογια που λενε την αληθεια και τα σχολια και φυσικα ξερουν τι σκεφτομαστε γιαυτο μας πολεμανε.ξεχασατε με τι ευκολια εξαφανισαν το ιστολογιο της καλλιοπης σουφλη;ευτυχως βρηκε τροπο νσ εκπεμπει.οι ηπα εκτος απο το εμπαρκο στα τροφιμα θα τους κοψουν και την επικοινωνια που εξ αλλου τους ανηκει.πρεπει να διαδωσουμε σε ολους τους ελληνες να καταλαβουν οτι πρεπει να ασχοληθουμε και παλι με την ντοπια παραγωγη σε ολα τα επιπεδα και με τσαμπουκα χωρις να καταφευγουμε σε επιδοτησεις οσο λιτη κι αν ειναι η αρχη.να σταματησουμε εντελως τις εισαγωγες και να αγοραζουμε μονο ελληνικα προιοντα παση θυσια.μεχρι και αλβανικη ζαχαρη κανουν εισαγωγη οι μεταπρατες.ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ;
      Παράγουν τεύτλα στην κατσαπλαδια ;
      Εγώ ξέρω ότι καλλιεργούν χασίσι.
      Εμπορεύονται χασίσι ,πλουτίζουν από τον θάνατο χασίσι.
      Η χαζαρο μαφία την έχει την κατσαπλιαδια ,του κλωτσου και του μπάτσου.
      Μέχρι και international νταβατζηδες και συμμορίτες λευκής σαρκός είναι.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  12. Εχω την εντύπωση ότι εκλάβατε το σχόλιο μου πολύ πολύ επιφανειακά εκτός από κάποιους, πότε έγραψα και που να σταματήσουν τα πατριωτικά ιστολόγια; ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν θα εξηγήσω περαιτέρω τι εννοώ γιατί θα γίνουν παρεξηγήσεις, το επίπεδο των Ελλήνων που θέλω έχει πιάσει το νόημα ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
    Και το έγραψα και το ξαναγράφω όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
    Τι σχέση μπορεί να έχει το "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ." με το κλείσιμο των ιστολογίων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Αναρωτιέμαι και ουχί μόνο εγώ.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tο "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ." μπορεί να μην έχει σχέση με κλείσιμο [σχολίων είπα, κι όχι..]..ιστολογίων,

    οι φράσεις όμως "ΣΩΠΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ"
    και "ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
    έχουν σχέση.

    Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος έτσι θα το εκλάμβανε.

    Οκ, έχουμε και το επίπεδο των Ελλήνων που απαιτείς. Το πιάσαμε γενικά το νόημα. Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.

    Αυτά όμως που έγραψα στην προηγούμενη απάντησή μου, θέτουν ένα νέο συλλογισμό περί του "πάρα πάνω" στον αγώνα που θέλουμε να δώσουμε. Στην εξέλιξή του δηλαδή.

    🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ιστολόγια Διόδοτος είναι ένα από τα καλυτερα πατριωτικά της Ελλάδας μας. Κι ο Άγγελος ενημερώνει και σχολιάζει με έναν καυστικό λόγο, ήρεμο αλλά δυνατό. Και τα τελευταία 2 λεπτά είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή