«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

el.gr : Έτοιμη να «σκάσει» στην Αθήνα η «βόμβα» Ζαχάροβα – Μάχη Ρωσίας και «Νέας Τάξης» στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημείωση Δημοσθένη Λιακόπουλου: Η κίνηση αυτή δεν θα γίνει, αν γίνει, επειδή η Ρωσία «αγαπάει» την Ελλάδα. Θα αποτελέσει, εν αρχή, μήνυμα της Μόσχας στην Άγκυρα, πως οι Ρώσοι δεν αστειεύονται και σε περίπτωση που η Τουρκία προβεί σε κινήσεις που πλήξουν ρωσικά συμφέροντα ζωτικής σημασίας, τότε θα υπάρξουν απαντήσεις, ειδικά στο Αιγαίο, το οποίο τόσο ποθεί ο τούρκος πρόεδρος και γενικά η τουρκική εξωτερική πολιτική. Κατά δεύτερον, η έμπειρη Ζαχάροβα θα βρεθεί απέναντι στον Πάιατ που ξεκίνησε «επίθεση» κατά της Μόσχας με αφορμή το Αιγαίο, έχοντας ήδη προηγούμενα με την «Αρκούδα» ως πρέσβης στο Κίεβο της Ουκρανίας (εδώ).




Τι απάντησε η ίδια στην ερώτηση αν θα έρθει ως Πρέσβειρα στην ελληνική πρωτεύουσα

Για διπλωματική «βόμβα» με την πιθανή έλευση της Μαρίας Ζαχάροβα ως πρέσβειρα στην Ελλάδα έκανε λόγο και ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού «OPEN», άρα η είδηση την οποία μετέδωσε και το el.gr, δείχνει να ισχύει.
Μάλιστα ο ανταποκριτής από την Μόσχα αποκάλυψε πως όταν ρώτησε την κα Ζαχάροβα σχετικά με την εν λόγω πληροφορία, αν δηλαδή πρόκειται να αναλάβει την Πρεσβεία στην Ελλάδα, εκείνη απέφυγε να απαντήσει, χωρίς να διαψεύσει την είδηση, κάτι που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην Αθήνα.





Η συγκεκριμένη κίνηση, αν τελικά ολοκληρωθεί καθώς στην πολιτική τα πράγματα αλλάζουν, έχει, όπως γράψαμε, άκρως σημειολογικό χαρακτήρα, την ώρα που υπάρχει προβληματισμός στις ρώσο-τουρκικές σχέσεις, λόγω Λιβύης (ΕΔΩ), αλλά και ένταση με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ως γνωστόν, η Μαρία Ζαχάροβα, γνωστή για την επικριτική της στάση απέναντι στην γείτονα, είναι στενή συνεργάτιδα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, έχοντας την θετικότατη άποψη του Ρώσου Προέδρου Πούτιν.

Οι ελληνορωσικές σχέσεις είχαν «παγώσει» τα τελευταία χρόνια λόγω δηλώσεων που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιας, αλλά και εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να απελάσει δύο Ρώσους διπλωμάτες που υπηρετούσαν στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2018, μαζί με την απαγόρευση εισόδου στην χώρα ακόμη δύο Ρώσων.

Αντιδρώντας η Μόσχα, απαγόρευσε την είσοδο στην Ρωσία του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Νίκου Κοτζιά.

Δύο χρόνια μετά, οι σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας δείχνουν να αναθερμαίνονται. Αν η Ζαχάροβα έρθει στην Αθήνα, στην χώρα μας έρχεται, μία πολιτικός, η οποία επικρίνει συνεχώς την Άγκυρα για τις κινήσεις της σε Λιβύη, Συρία και όχι μόνοενώ την χαρακτηρίζει η δυναμική παρουσία, το αίσθημα πατριωτισμού και οι αντι-διεθνιστικές της θέσεις. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να αντιμετωπίσει τον Πρέσβη του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ στην Ελλάδα (Νέα Τάξη), Τζέφρι Πάιατ.


el.gr


10 σχόλια:

  1. Ο ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ. Βρε που μπλεξαμε // Εχουμε πουλετε αγαπητοι μου Χριστιανοι και μελοντες Μουσουλμανοι, εχουμε σ’ αυτό το ιστορικο Εθνος, ‘μακραν παραδοσιν’ στην προδοσια, στην ρουφιανια, στην πουστια, στην λαμογια, καθως και σε ένα σωρο αλα θεαρεστα πραγματα. Χιλιαδες τα παραδειγματα, από αρχαιοτατων χρονων μεχρι σημερα // Στα τελευταια χρονια για παραδειγμα, ο στρατηγος Παγκαλος ηταν εξω από την Κωνσταντινουπολη με την Μεγαλη Στρατια του Εβρου, αλα εν ριπη οφθαλμου ο Εβραιοκινητος Μπεν-ζελον (Βενιζελος) ομου και ομοθημαδον με κατι αλα πολιτικα ερπετα, παρεδωσαν την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ // Στα τελευταια χρονια, ο ναυαρχος Λυμπερης πηγε να κανει κατι μαγκιες (και σιγουρα θα βυθιζε τον Τουρκικο στολο, διοτι οσο ξερω εγω από Αστρονομια, ξερουν οι Μογγολοι από καραβια – αυτό το λεω εκ πειρας), όμως δεν λογαριασε καλα με τι πολιτικα ερπετα εχει να κανει: Ο ΧΟΝΤΡΟΣ (ο προδοτης ΠΑΓΚΑΛΟΣ αυτή τη φορα) με τον ΛΙΓΝΟ (αυτό το τρις-καταρατο Εβραηκο φιδι τον ΣΗΜΙΤΗ που μας εβαλε στην Εβραιο-κρατουμενη Γερμανικη Ευρωπαηκη Ενωση, η οποια μας εχει βγαλει την ψυχη από τη μυτη) τον αδιασαν κι αυτόν εν ριπη οφθαλμου και πριν προλαβει να καταλαβει τι του γινεται, γκριζαρισαν το μισο Αιγαιο // Προχθες ο μεγαλος στρατηγος ΦΛΩΡΟΣ, ξαφνικα αρχισε να βαραει τα παρασημοφορημενα (από τους αγωνες στους καναπεδες) στηθια του και να λεει ότι θα καψει και θα ρημαξει και θα λυσαξει στο ξυλο τους Μογγολους, πριν ρωτησει πρωτα την Εβραιοκινητη εφιαλτικη φαμηλια και τον Φλουφλη Μητσοτακη, οι οποιοι ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ θα παραδωσουν το Καστελοριζο και την μιση Εληνικη ΑΟΖ στους Μογγολους και στους Αιγυφτιους (φυλακιζοντας τους ραγιαδες στα κλουβια τους), πριν ο Φλωρος και ο κάθε Φλωρος καταλαβει τι του γινεται // Αμφιβαλετε αγαπητα εν Αλαχ Ορθοδοξα Γιουσουφακια? Εδώ θα ημαστε. Ηγγικεν ο χρονος. Μια ζωη μας κυβερνουν τρομοκρατημενα προδοτικα πολιτικα Εβραηκα ερπετα, βγαλμενα από τους πειραγμενους υπολογιστες της Εβραηκης SINGULAR paraLOGIC, γι’ αυτό παμε κατά διαολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα !
    Αυτά είναι μπροστά από την κουρτίνα.
    Βρε ,έτσι και ζουμπηξει η ΖΑΧΑΡΟΒΑ τον Τζέφρυ τον χαζαρο μισό ριξια ,θα τον τυλιξη στ'αντερα του.
    Τι να κουνηθη ο Τούρκος ;
    Τον έβαλαν το '99να κουνηθη και κουνήθηκε όλη η μικρά Ασία από τον σεισμό.
    Τους βούλιαξαν καράβια , αποβατικά ,τους ψόφησαν αξιωματικοί ,ναύτες ,κατσίκες ,ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ,τους πέσαν τα ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ στο κεφάλι ,βουλιαξανε σε τρουπες ,γκρεμισανε υπόστεγα , κτίρια.
    Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΗΛΙ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ !
    ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΛΗ ΑΠΌΒΑΣΗ.
    ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ,ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΠΌΒΑΣΗ ΑΛΑ ΚΥΠΡΟ.
    ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ! ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΆΡΝΗΘΑ ΠΟΛΥ ,ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ !
    ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΗΣ ΦΙΔΟ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.
    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ,ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !
    ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΝΝΟΕΙ :ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΧΑΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ !.
    ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΧΑΝΟΙ ;
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ...
    ΜΗ ΒΡΕ !
    ΑΜΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΗΣ ΤΟΥΡΚΟ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΤΑΝΤΑ !
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ.
    ΡΕ ! ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ !
    ΕΔΩ !
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΓΕΝΕΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑΙ !.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΩ !
    ΟΧΙ ΧΑΧΑΝΩΝ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ !.
    ΓΙΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !.
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ; ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ; ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΩΡΑ !
    ΤΖΕΦΡΥ !
    ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΟ ΜΑΖΩΧΤΡΑ :
    ;
    ΑΝΤΕ ! ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ !Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΙΣ ;
    ΑΛΛΟ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !
    Ο ΟΦΙΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κούκλα
    μια κυρία που θα ευχαριστιέται και θα ανυπομονεί η ψυχή μας να την βλέπει και να την ακούει
    μόνο που θα σοκαριστεί με την όψη της Αθήνας
    η σοβαρότητα, το κύρος, η αληθινή πολιτική και διπλωματία, μπροστά στις μπάμιες που έκαναν το σήμα του σατάν δημοσίως κι όλα τα καρναβάλια δίπλα του τον μιμούνταν΄
    Κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ

    ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε να σας δω τώρα που σας τα χώνει κανονικότατα ο εργοδότης για τα πανηγύρια σας για την "κούκλα" Ζαχάροβα...
    Ξυπνάτε ρε... αυτοί κοιτούν τα συμφέροντά τους κι εμείς κοιτάμε αυτούς..., αντί να κοιτάμε τα δικά μας συμφέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Εργοδότης μάς τα χώνει.. αλλά εσύ είσαι αυτός που το ευχαριστιέται περισσότερο, ε;

      Διαγραφή
  6. Ανωνυμον 20.51

    Μηπως μπορεις να μας περιγραψης τα "δικα μας συμφεροντα" για ν' αρχισουμε να τα κοιταμε κι' εμεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν Ahoy, αν έχεις ακόμα τέτοιου είδους απορίες, μάλλον μάταιος θα είναι ο κόπος...
    Σε κάθε περίπτωση, τα συμφέροντά μας πρέπει να τα προασπίζουμε εμείς - και μόνο εμείς - κι όχι να περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια τον Πούτιν, την Ζαχάροβα και οποιονδήποτε άλλο να βγάλει τα ελληνικά κάστανα από τη διεθνή φωτιά...
    Φυσικά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες διεθνείς συγκυρίες και φυσικά να παραδειγματιζόμαστε απ' αυτούς για το πως και πόσο έξυπνα υπερασπίζονται τα δικά τους, αλλά μέχρι εκεί... ό,τι κάνουμε (και πετύχουμε) θα το κάνουμε (και πετύχουμε) μόνοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμον 15.00

    Απο την υποθεση Πατσιφικο μεχρι σημερα ειδες καμια Ελλαδα να μπορη να υπερσπιζεται τα συμφεροντα της; Τα διακοσια αυτα χρονια εγω βλεπω να χυνουμε αιμα για τα συμφεροντα του Σιτυ. Μαλιστα μ' ενα φανατισμο ανεξηγητο. Μικρες Ασιες(ΛΟΥΝΤ ΤΖΩΡΤΖ). 40-49 Πινδος, συμοριτοπολεμος(ΤΣΩΡΤΣΗΛ). 50-σημερα Σχεδιο Μαρσαλ, ΝΑΤΟ, και για το τελευταιο πληρωσαμε και εισοδο την Κυπρο.

    Την απαντηση την δινεις μονος σου "να εκμεταλλευτουμε καποιες διεθνεις συγκυριες". Ηρθε η δεν ηλθε ο Πουτιν εδω να δη τον χοντρομπαλα Κωστακη; Τι εγινε; Αυτος προμτιμησε κουμπαριες με τον καζαν-καζαν.

    Ειναι η δεν ειναι η ΡΩΣΣΙΑ στη σημερινη συγκυρια η μονη χωρα που παλευει για την σωτηρια της λευκης φυλης; Ειναι η δεν ειναι το Ελληνικο Εθνος μελος της λευκης φυλης; Η χαρα των Ελληνων για την αφιξη της Ζαχαροβα εν αντιθεσει με τον τυρανο και υπογειως δρωντα Παηατ δεν σημαινει οτι οι Ελληνες περιμενουν αυτη τη Κυρια να βγαλη τα καστανα απο την φωτια, αλλα αισθανοντε για πρωτη φορα στα διακοσια αυτα χρονια οτι το "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" δεν θα παη χαμενο οπως πηγε με τους Σατανοσιωνιστες του Λονδινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή