«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΆΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ -ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ- ΔΥΟ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΦΡΕΜ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2019, ΤΗΝ "ΑΛΣΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΛΩΡΕΝΗ".



Πληροφορίες για δύο υπερσύγχρονες φρεγάτες που δανείζει η Γαλλία στην Ελλάδα δημοσιεύουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Το ζήτημα φαίνεται ότι συζητήθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με τη Γαλλίδα ομόλογό του Φλοράνς Παρλί.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο γαλλικές φρεγάτες FREMM, που ναυπηγήθηκαν αντιστοίχως ως «Αλσατία» και «Λωρένη» το 2019. Αυτή τη στιγμή, οι φρεγάτες βρίσκονται σε τελικό στάδιο δοκιμών και διαθέτουν υπερσύχρονα συστήματα αεράμυνας περιοχής, κάτι που ενδιαφέρει το Πολεμικό Ναυτικό. Εξαιρετικές επιδόσεις φαίνεται ότι έχουν και στον αντιυποβρυχιακό πόλεμο.

Παράλληλα, διαθέτουν μεγάλη ταχύτητα που φτάνει τους 27 κόμβους ενώ μπορούν να φέρουν συστήματα που θέλει το πολεμικό ναυτικό και για τα οποία έχουν συζητήσει και για τις φρεγάτες Μπελαρά.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο φρεγάτες δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού ως ενδιάμεση λύση μέχρι η Αθήνα να καταλήξει σε συζητήσεις για τις φρεγάτες με τις οποίες θα ενισχύσει το πολεμικό ναυτικό.


Ωστόσο από το υπουργείο Αμυνας η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, με ανώτερα στελέχη να δηλώνουν ότι όλα είναι ακόμη υπό συζήτηση για το τι θα γίνει με τα πολεμικά πλοία.

Παράλληλα στις προτεραιότητες του υπουργείου Άμυνας βρίσκεται η αναβάθμιση και η συντήρηση των μεταγωγικών αεροσκαφών C130 και C27 τα οποία έχουν νευραλγικό ρόλο στις ένοπλες δυνάμεις για την μεταφορά προσωπικού αλλά και εξοπλισμού στα νησιά.

Τα σενάρια για πιθανή παραχώρηση δύο φρεγατών από τη Γαλλία στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, δημοσιεύονται στη γαλλική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, meta-defense.fr. Οι συγκεκριμένες φρεγάτες, που κατασκευάζονται από κοινού με την Ιταλία, φέρουν οπλισμό που τις καθιστά ικανότερες να διεξάγουν αντιαεροπορικές, παρά ανθυποβρυχιακές αποστολές.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύει η γαλλική ιστοσελίδα δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή.

Τι συζητήθηκε για τα Ραφάλ

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν και για τα 18 Ραφάλ για τα οποία ενδιαφέρεται η Αθήνα. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η αναλογία νέων προς μεταχειρισμένα. Επίσης, συζητήθηκε και το δόγμα αμυντικής συνδρομής το οποίο προβλέπει την στρατιωτική υποστήριξη της μιας χώρας στην άλλη σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής.

Οι δύο υπουργοί μίλησαν επίσης και για το αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ και το ενδεχόμενο διενέργειας κοινών ασκήσεων όταν αυτό θα βρίσκεται στην περιοχή μας, στην Ανατολική Μεσόγειο.


protothema.gr

5 σχόλια:

  1. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ // ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΑ ΚΛΑΝΙΑΡΙΚΑ // ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ // «Αν δεν κανετε αυτά που σας λεμε, θα γινει της Λευκορωσιας και λιγο χοιροτερα» // Τους εχουνε τρομοκρατησει και με τη σειρα τους τρομοκρατουν τον κοσμακη. Δεν εξηγειτε διαφορετικα // Τωρα γινεται κατανοητο γιατι μας καταντησαν ΕΛΕΗΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ για δεκα χρονια: ώστε να γινει προβα τζενεραλε για την εφιαλτικη υποταγη ολων των λαων // ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Βρηκαν έναν αχρηστο βολευτη Χαλκιδικης (τον Βαγιωνα της Νεας Δουλας, 82 χρονω, γιατρος με δυο κλινικες στη Σαλονικη), και της αλαξαν τα φωτα. Της εκαναν τα τρια-δυο (τα ποδια). Τωρα ξυπνησαν τα λαμογια οι δημαρχαιοι και εγραψαν με το ζορι δυο κουβεντες // Το Αμερικανικο Δημοσιο κερδισε στο Ανωτατο Δικαστηριο τελεσιδικη αποφαση εναντιον της οικογενειας Ροτσιλντ, που ανερχετε κατά μεσο ορο σε ΕΙΚΟΣΙ-ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ για κάθε Αμερικανο πολιτη. Μπραβο στο παληκαρι τον ΤΡΑΜΠακουλα // Οσο για τα δικα μας: οσο και να καταβροχθιζει τωρα με δεκα μασελες η εφιαλτικη φαμηλια των Μητσοτακηδων, θαρθη ωρα που θα γυρευει μονη της να παρατησει την εγκληματικη εξουσια της και να τσακιστει να φυγει. Θαρθη ωρα που δεν θα ξερει ποιον δρομο να παρει να παει να γκρεμοτσακιστει // Αυτή η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μαζι με ολο το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΗ του κυνοβουλιου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ με συρματοπλεγματα το συντομοτερο δυνατον, διοτι συνεβαλαν στο παγκοσμιως μοναδικο εξευτελιστικο φαινομενο: ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ // Αυτό το πολιτικο συστημα ειναι για τα σκουπιδια και πρεπει να καταστραφει. Ειναι ένα γελοιο συστημα, οπου τοσο η κυβερνηση, οσο και η αντιπολιτευση ειναι τελειως ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Σεπτεμβρίου, 2020 13:08

    ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Μ2 bradley), Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ (ΦΡΕΓΑΤΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥΣ ΚΛΑΣΗΣ freedom) ΕΝΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΟΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΛΕΚΟΙ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ 4,5 ΓΕΝΙΑΣ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΙΜΙΑ, ΟΤΣΑΛΑΝ, S-300, ΜΑΔΡΙΤΗ, ΣΕΡΒΙΑ, ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΣΥΡΙΑ.
    ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ uav, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ, ΟΙ ΜΚΟ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΝΟΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ Τ.Ο.Μ.Π ΚΑΙ Τ.Ο.Μ.Α ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ (ΑΟΡ), ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ (ΙΣΡΑΗΛ).
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ rafale, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 20 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ mirage 2000 EGM-BGM ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
    ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΑ mirage 2000, ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ" ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ f-16.
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Α.Β.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ, Χ Θ Ε Σ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γέλιο!

    https://youtu.be/wiQV8Lm8I9s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥ !
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΟΜΠΑΜΙΑΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ .
    ΕΔΩ ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ !
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ .
    ΕΣΥ ! ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ !.
    ΕΣΥ ! ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ;
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ;;
    ΓΙΑΤΙ ;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ;
    ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΥ ! ΞΥΠΝΑ !
    Ο ΤΡΑΜΠ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ .ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ;
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ .
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗ Η ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ .ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ .
    ΣΥΝΤΟΜΑ .ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
    ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΩΡΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ .
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ .
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ;ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ;
    ΠΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ......ΕΤΣΙ ;
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή