«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Aφιερωμένο στους αναγνώστες του Διόδοτου...


 

«Άντρας αληθινός θά’ σαι παιδί μου!» 


 

Τί να πεις και τί να αφήσεις με όλη αυτή την ειδησεογραφική βρωμιά που υπάρχει γύρω μας.

Σήμερα συγκεκριμένα, οι σκοτεινοί αμόλησαν τα τηλεοπτικά και ιντερνετικά τους παπαγαλάκια, τα  "Fake News Media", όπως τα αποκάλεσε ο Μέγας Τραμπ, να παραποιήσουν δηλώσεις του στο twitter, ότι αποδέχτηκε δήθεν την ήττα του. Ευτυχώς, μισή ώρα αργότερα, βγήκε ο Τραμπ και διέψευσε, για να καθησυχάσει τον κόσμο του ο οποίος κατά εκατοντάδες χιλιάδες είχε πλημμυρίσει εχθές την Ουάσινγκτον.

 


 

Ταυτόχρονα με τα σιχαμερά ξένα παπαγαλάκια, πέφτει σύρμα από το σύστημα, και στα ντόπια εμετικά παπαγαλάκια να αναπαράγουν τις ίδιες π@π@ριές, και τηλεοπτικά, και ιντερνετικά όπως π.χ. news247, newsit κ.ά. σκουπίδια. Προσοχή όταν ενημερώνεστε λοιπόν, μακρυά από τέτοια.

 


 

Α, και κάτι ακόμα: Ο δρα-κούλης μάς αποκάλεσε "ψεκασμένους" πριν από λίγες ημέρες. 

Ε, ναι ρε στρινγκόι, το ξέρουμε ότι μάς ψεκάζετε, αλλά έχουμε άνωθεν προστασία. δεν θα σάς κάνουμε τη χάρη να αρρωστήσουμε και να να μάς παρουσιάσετε για κρούσματα του κοροϊδοϊού σας.

Θα σάς κάνουμε τη χάρη όμως.. να σάς χώσουμε όλους στη φυλακή με την πρώτη ευκαιρία που θα μάς δοθεί, αφού το τραβάει η όρεξή σας. 

 

Στην παρακάτω φωτο -κλικ επάνω της για να την δείτε σε μεγέθυνση- από NASA, θα δείτε τα HAARP (μακρουλά σαν προβατάκια σε σειρά) συννεφάκια, που με την βοήθεια των αεροψεκασμών, κάλυψαν σήμερα το πρωί τις Κυκλάδες και την Κρήτη:

 


 

Έλληνες  κρατήστε! Είναι σε πανικό, γι αυτό είναι τόσο αιμοβόροι. Το ραβδί.. έρχεται!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

( το βίντεο και η φωτό με το γαϊδουράκι των Δημοκρατικών, είναι από το κανάλι του φοβερού  

TAXO PARI

  

34 σχόλια:

  1. https://youtu.be/CJjCHMZDS30

    Κατόπιν τούτου (Και δεδομένης του πολέμου που τρώει από τους πολιτειακους δικαστές:

    Α: Έχει εξασφαλίσει δικάσιμο στο Ανώτατο Δικαστήριο εντός του Νοεμβρίου και θα σκάσει σαν βόμβα.

    Βου: Θα βγάλει τα στρατά και θα αρχίσει να τους μαζεύει με συνοπτικές διαδικασίες.

    Άλλη περίπτωση δεν βλέπω μετά από αυτήν την εξέλιξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ Μ'ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ'ΧΩ ΑΓΡΙΑ ΠΑΡΕΙ....

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

    "ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ:ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ(σκληρό βιντεο)."

    "ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΙΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ,
    ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ.ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!;ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ;ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΠΥ ΓΕΡΟΝΤΑ;ΚΥΤΤΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ.ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΣΕΙΣ!ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!ΑΙΣΧΟΣ!ΝΤΡΟΠΗ!ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ 2000 ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ,ΒΓΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ....ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΗ ΕΘΝΗ ΤΑ ΛΗΓΟΝΤΑ ΣΕ -ΑΝ.
    ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΎΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΟΥ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!"

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΌΜΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΑΙΑ Ο ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΦΎΛΑ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΆΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΚΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΡΩΣΣΙΑ;ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΑΓΙΑ.

    ΤΕΛΟΣ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΎ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΊ ΚΑΙ ΠΏΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΛΛΆ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΛΑΘΙ.
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ, ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΛΟΝΤΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΩΣ ΣΠΟΚ: ΘΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΆΣΙΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΌΜΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. Ο Γ ΠΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Ο Πούτιν σε κάθε ευκαιρία φορά κιπά και προσκυνά τους Εβραίους. Εγκανιάζει τεράστιο τζαμί στην Μόσχα, ενώ δεν υπήρχαν μουσουλμάνοι, διατηρεί τις επτά συναγωγές που άνοιξαν οι Εβραίοι στην Μόσχα, πωλεί στην Τουρκία τους S-400, θεωρεί τον σημερινό ρωσικό στρατό συνέχεια του ερυθρού του Στάλιν, άλλωστε ένας καγκεμπίτης ήταν.

      Η κατάληξις -σταν είναι περσική και δηλοί πλησμονή. Γνωστό το ποίημα του Σααδί Συραζί Γκιούλσταν ελληνιστί Ροδών και η περιοχή στην Σμύρνη Γκιουλ Μπαξέ ήτοι ροδόκηπος. Εμείς δεν είμεθα για τους Πέρσες το Γιουνανιστάν (Ιωνία) και κατόπιν και για Άραβες και τα τουρκομογγολικά φύλα.

      Διαγραφή
    5. Πείτε, πείτε κι άλλα τέτοια ποιηματάκια. Αργότερα όμως θα καταλάβετε..

      Διαγραφή
  3. Ρε δε μασάμε... Σήμερα τα έχωσα σε μία ηλίθια που έκανε αναπαραγωγή αυτής της είδησης. Ακόμα ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί. Έλεγε μάλιστα να μη βγει κανένας από το σπίτι του. Ακόμα καντήλια της ρίχνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "να μη βγει κανένας από το σπίτι του" δεν τό 'πιασα. Γιατί δηλ. το είπε αυτό;

      Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!ΒΑΖΩ ΤΟ SILENT RUNNING ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ STO TWITTER INTHEMATRIXXX.....https://www.youtube.com/watch?v=FKLRD9U_Pd0&feature=youtu.be.......ANNA


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μας Άννα,

      σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σε ευχαριστώ και για το βίντεο. Το τραγούδι αυτό εντωμεταξύ είναι μεγάλος μου παλιός έρωτας. Έχουμε σύνδεση με τον Ιωάννη Τραμπ σού λέω.. 🙂

      Διαγραφή
  5. https://1.bp.blogspot.com/-Dwz_ZtJ_C9Y/X7EipCam8EI/AAAAAAACtUM/61SklN28PdgbeSk5SFf3CTLHLqau1K3DgCLcBGAsYHQ/s1078/%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CF%2586%25CE%25B1.jpg

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    DONALD JOHN TRUMP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ DONALD!ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΒΑΝΑ!ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ..ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ,ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ..ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ...ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ,ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...1)ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST Q ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΔΩ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΑΝΝΑ.
      ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ:
      ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΩΑΝΝΗ ΕΚ ΘΕΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ, ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ; Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΜΠ-ΣΑΛΠΙΓΞ;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ;

      Διαγραφή
  8. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΝΙΚΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
    ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ
    ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΩΡΑ 22:30 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

    H EKΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TOY DONALD JOHN TRUMP,
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ DOMINION, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SMARTMATIC ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ PETTER NATHANGER.

    AYTOΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΚΠΡOΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ.

    Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ DOMINION, ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    Η CIA TO FBI ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ DOMINION, ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΠΧ. ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ FBI KAI ΤΗΣ CIA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ.

    Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΤΟ FBI KAI H CIA ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ DOMINION, KAI ΕΝΩ ΔΕΧΟΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟ ΕΘΑΒΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ.

    ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;

    H ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SKYTL ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΣΠΕΡ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SKYTL ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ 4 H 5 ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ FBI THΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩΤΟ TO ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;

    ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΘΑ ΣΕ ΡΑΒΔΙΣΩ ΡΕ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια Ηλία για την σύνοψη και μετάφραση του βίντεο που ανέβασα με την δημοσιογράφο του Φοξ, Μαρία Μπαρτιμορο και την δικηγόρο του Τραμπ, Σιντνει Παουελ..

      Γι αυτά ακριβώς που περιέγραψες κατέληξα κι εγώ στις δύο πιθανότητες που αναφέρω στο σχόλιο...

      Ή πάμε για Άρειο Πάγο άμεσα, ή πάμε σε στρατα.

      Οι αποδείξεις είναι τόσο συντριπτικές και χώνονται σε τόσες πολλές χώρες, που οι ΗΠΑ, θα είναι απλώς η αφορμή αυτού που θα έρθει. Μάλλον αυτού που έχει ήδη έρθει.

      Πάντως ρε παιδιά, επειδή λείπω λίγα χρόνια από την Ελλάδα, έχω μια ειλικρινή απορία:

      Αυτά τα καθίκια στα ελληνικά κανάλια, πώς και δεν τα έχει γδαρει κανείς ζωντανά σε μια πλατεία;

      Άκουγα σήμερα τον γυμνοσαλιαγκα ιγνατιου στο οπεν, να περιγραφεί (Με βεβαιότητα ) ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, από ο,τι είδαμε εμείς εδώ στις ΗΠΑ με τα μάτια μας να γίνονται στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον χθες το βράδυ....

      Έλεος δηλαδή.

      Ακόμα και το cnn κρατάει τα προσχήματα. Φυλάγεται κάπως. Αυτοί στην Ελλάδα δείχνουν ένα μένος προς τον Τραμπ, που μου θυμίζει, ειλικρινά, ΆΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

      Αν μπορούσαν να τον σταυρώσουν, θα το έκαναν.

      Διαγραφή
    2. Τα καναλια και ο κοσμος εχει συνηθησει τους Ουσαιους να επεμβαινουν παντου, να ξεκινουν πολεμους και γενικα να χρησιμοποιει το "φονιαδες των λαων". Οποτε αυτη η κατασταση με τον Τραμπ τους φαινεται περιεργη.

      Διαγραφή
  10. https://www.ptnewsnetwork.com/dominion-voting-systems-contractor-offers-an-affidavit-detailing-election-fraud-in-detroit-michigan/

    Δείτε ΚΑΙ ΑΥΤΟ, να φριξετε.

    Κάποιος κύριος Οικονομακης, τυγχάνει Ναι είναι ΚΑΙ συνιδιοκτήτης της Dominion, ΚΑΙ election supervisor σε εκλογικά τμήματα του Ντιτρόιτ στο Μίσιγκαν...

    Για τον κύριο Οικονομακη, υπάρχουν ενορκες καταγγελίες ότι προσμετρουσε ballots υπέρ του Μπαιντεν εφτά κι οχτώ φορές, μπροστά στα μάτια των υπολοίπων υπαλλήλων.

    Δηλαδή και θρασείς, ΚΑΙ ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΠΌΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ;
    ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΠΌΤΕ , ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ;
    ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΠΟΤΈ ,ΟΣΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ;
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ , ΕΛΑΣΤΙΚΈΣ ,ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΈΦΤΗ ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ ΤΩΡΑ ;
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ,ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΎΝ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΎΝ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
    ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ,
    ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΈΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
    ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ,ΑΔΑΕΙΣ ,ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΤΑ ΤΗΣ 2,5 ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.
    2,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.
    3,ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΦΟΛΙΔΑ ΕΠΙ ΦΟΛΙΔΑΣ.
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΥΓΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
    ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ,
    ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΕΞ ,ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΜΠΟΎΚΑ ,ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ,
    ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ,ΡΥΠΑΡΟΙ ,ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ,ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ -ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,
    ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο LION LEADER.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟΙ ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΝΙΝΤΖΑ ,ΜΕ ΡΟΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ,ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΆΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΣΘΕ.
    Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
    ΑΥΤΗ ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
    ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΤΟ 2021 ,ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΊΩΝ.
    Ή ΠΕΡΝΑΣ Ή ΜΕΝΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΙΛΟΤΑΡΟΥΜΕ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗΣ ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ.
    ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΔΩΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ.
    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΘΕΙ.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.
    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΟΜΩΣ !.
    ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΦΕΣ.
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ,ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
    ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟ ΨΥΧΗΔΕΣ .
    ΕΞΑΥΛΩΣΗ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ.
    Α !ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΔΑΛΌ ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΝΕΣ ΒΟΥΖΕΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ, ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ 10 10 ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΨΟΣ.
      ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  12. Αντικοινωνικός16 Νοεμβρίου, 2020 19:36

    Ένα μύνημα προς όλους αυτούς που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες ( κάτι όψιμοι μπατριωτες ) και με προσταγές και υποδείξεις καλούν τους Έλληνες να ξεσηκωθούν.

    ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχει Θεός και πατρίδα , ξαφνικά θυμήθηκαν θεσμούς όπως αυτός της οικογενείας , ξαφνικά θυμήθηκαν να υπερασπιστούν την Ελευθερία..

    Όχι κύριοι, τώρα που βλέπετε τη γη να χάνετε κάτω από τα πόδια σας , τώρα που καταλάβατε την ψευδαίσθηση στην οποία ζούσατε όλα αυτά τα χρόνια , τώρα που η ψήφος σου δεν έχει καμία αξία ΠΡΟΔΟΤΗ , τώρα θα υποστείς τις συνέπειες .

    Προδότες δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που ρήμαξαν αυτό το τόπο αλλά και όσοι με ιδιοτελή σκοπό τους ακολουθούν .

    Τώρα λοιπόν θα είσαι μόνος σου διότι όλα αυτά τα χρονια που ήσουν αραχτός στο δημόσιο σιωπούσες , διότι όλα αυτά τα χρόνια που ως αγρότης κατά ληστευες το κράτος επιδοτούμενους και πριμοδοτούμενος δηλώνοντας επίσης από τα 100 τα 10 σιωπούσες , διότι επιχειρηματία δεν ήθελες μια αξιοπρεπή επιχείρηση αλλά ήθελες 60 επιχείρησεις φρανσαις και σιωπούσες ...

    Και όταν εσύ σιωπούσες υπήρχαν καποιοι στους δρόμους "φασίστες" " ετερόκλητοι όχλοι" "ακροδεξιά στοιχεία " "ψεκασμενοι" κ.α.π που σε καλουσαν να έρθεις να στηρίξεις τον αγώνα γιατί η πατρίδα χάνεται , εσύ όμως σιωπούσες !!!

    Τώρα ΜΑΛΑΚΑ Νεο-νεο ραγιά προσκυνημένε θα φοράς τη μάσκα ως σύμβολο υποταγής , θα δίνεις αναφορά στον αριθμό τριάντα τρία και θα είσαι σε κατ ' οίκον περιορισμό επειδή είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ , παρτακιας και ξανά μάνα ΜΑΛΑΚΑΣ ..

    Διότι δεν μπορεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους να δείχνεις υποταγή εις τον Διάβολο - Εωσφόρο αλλά να θες να ξεσηκωθεί ο Γείτονας για την πίστη σου. Πρέπει να είσαι ή ανώμαλος ή ΑΝΩΜΑΛΟΣ.

    Και σίγουρα βοήθεια δεν θα βρεις από τις 500 το πολύ 600 χιλιάδες Έλληνες που κατακλύζουν κάθε φορά τους δρόμους όταν εσύ σιωπεις...


    Καλή συνέχεια σε όλους όσους αγωνίζονται για την πίστη μας και την πατρίδα μας από οποιαδηποτε σκοπιά..

    Καλή Λευτεριά -Ζητω το Έθνος μας - Ζήτω η επανάσταση του 1821!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ.
      ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Ή Η ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.
      ΕΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΑΚΕΡΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
      ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο ΔΠ. Βρίσκονται υπό κατάρρευση και κάποιοι έβγαλαν από το σεντούκι την ανθελληνική προπαγάνδα του 2010. Βέβαια τότε δεν ακούγαμε τόσο για κλέφτες αγρότες, αλλά για κλέφτες γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς. Επίσης, για τα περιβόητα κλειστά επαγγέλματα με τους ταξιτζήδες να στοχοποιούνται ως εχθροί της αξιοκρατίας και διάφορες άλλες ανοησίες. Όσα έγραψες, δείχνουν ευρύτητα πνέυματος και κριτική σκέψη.

      Διαγραφή
  13. 'ΡΩΤΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑ. ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΑΙΤΙΑ - ΑΝΑΓΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
      ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ; Η ΔΙΨΑ.
      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙΣ.
      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ - ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟ; O COVID 19.
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

      ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ,
      ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΛ = ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΥΣΗ.
      ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.
      ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ; ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Άρχισαν τις διαδόσεις ότι οι βίδρες όχι μόνο μολύνονται με καροϊδοϊό, αλλά με μετάλλαξη του που είναι θανάσιμη!!! Έτσι σκότωσαν εκατομμύρια στην (δήθεν πολιτισμένη) Δανία [εκεί που έχουν χόμπυ την σφαγή των δελφινιών - ενώ στην Αρχαία Ελλάδα την σφαγή δελφινιού ή φάλαινας την τιμωρούσαν με θανατική ποινή - για να μην ξεχνάμε ποιοί είναι οι πολιτισμένοι] και καλά φοβήθηκαν την επιθετική μορφή του ιού και μας έδειξαν τις φρικιαστικές εικόνες από τους ομαδικούς τάφους....
      Τότε δεν κατάλαβα τι παίζεται, όμως με την παρακάτω είδηση, κατάλαβα! Ο στόχος τους είναι να τρώμε το "καλό πλαστικό κρέας" του εργαστηρίου και όχι το μολυσμένο με κοροϊδοϊό των ζώων:
      Λόγω… κορωνοϊού μας λένε πως μολύνεται κρέας, ενώ ταυτόχρονα κλείνουν για ορισμένο χρονικό διάστημα σφαγεία και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, άπαξ και έχουν κρούσματα οι σφαγείς και οι κτηνοτρόφοι. Κατά αυτόν τον τρόπο πλήττεται η παραγωγή κρέατος. Το κρέας εργαστηρίου έρχεται, υπό αυτές τις συνθήκες, ως… «μάννα εξ ουρανού» ως ένα «θαυματουργό κρέας» για να καλύψει ενδεχομένως την έλλειψη παραδοσιακού κρέατος.
      https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/thayma-ex-oyranoy-treis-eidiseis-poy/

      Διαγραφή
  14. ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΤΡΙΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ..."ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΑΥΤΑΙΣ ΙΝΑ ΜΗ ΑΠΟΚΤΕΙΝΩΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛ΄ΙΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΘΩΣΙ ΜΗΝΑΣ ΠΕΝΤΕ. ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΣΗΪ (= ΔΑΓΚΩΣΕΙ ) ΑΝΘΡΩΠΟΝ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΕΚΕΙΝΑΙΣ ΖΗΤΗΣΟΥΣΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΥ ΜΗ ΕΥΡΗΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΣΟΥΣΙΝ ΑΠΟΘΑΝΕΙΝ, ΚΑΙ ΦΕΥΞΕΤΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΩΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://dcdirtylaundry.com/bombshell-the-2020-election-took-place-under-a-trump-declared-national-emergency-that-set-an-election-day-trap-for-the-unauthorized-accessing-of-election-and-campaign-infra/

    H μεγαλη παγιδα του Τραμπ για τους απατεωνες των εκλογων στηθηκε 19 Σεπτεμβριου, 2020. Η σειρα των γεγονοτων.
    1, Στην ως ανω ημερομηνια εκδιδει Προεδρικο Διαταγμα (Executive Order) οπου επιβαλλονται
    καποιες κυρωσεις σε οσους αναμιχθουν εκνομως στις εκλογικες και προεκλογικες υποδομες της Αμερικης ως foreign Agents η και εγχωριοι.

    2. Αυτοι που δημιουργησαν το εγκλημα του σκαρτου λογισμικου ηταν δυο εταιρειες η Dominion και η Skytl. Η πρωτη ειναι Καναδικη και δευτερη Ισπανικη.

    3. Το Σι Εν Εν και ολο το σκυλολοι των μηντια ειναι πλεον συνδεδεμαινοι με τους ως ανω μαφιοζους απο την στιγμη που ανελαβαν να φαφτισουν κατι πολυ βρωμικο ως εγκυρο και νομιμον.

    Το Προεδρικο Διαταγμα προβλεπει την κατασχεση ολου του ενεργητικου των εμπλεκομενων εταιρειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟOOOOOOOHHHHHH YEEEEEESSS !.
    FALSE NEWS.
    FALSE STUPIDITY.
    OOOOOOOHHHHHH YEEEESSS !.
    GITMO REALITY SHOW.
    OOOOOOOHHHH YEEEEESSS !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δανία - Γερμανία: Εντοπίστηκαν κρούσματα γρίπης των πτηνών. Θανάτωση χιλιάδων πουλερικών - Ο θανατηφόρος ιός "Τσαπάρε" προερχόμενος από ζώα, μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο.
    https://isxys.blogspot.com/2020/11/blog-post_35.html#more
    Ξύπνησε λέει ένας ιός που προκαλεί αιμορραγικό πυρετό όπως ο έμπολα, είχε εμφανιστεί στην Βολιβία και όπως ξαφνικά εμφανίστηκε, έτσι ξαφνικά εξαφανίστηκε...
    Όχι καλέ, δεν είναι ιός εργαστηρίου, όλο συνωμοσίες σκεπτόσαστε...
    Μας ξαναθυμήθηκε γιατί θα είναι ίσως η αιτία Νο2 εμβολιασμού και μπορεί να ξυπνήσει και κάποιος άλλος ιός για να γίνει Νο3 αιτία εμβολιασμού...
    Την τσάπα ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή