«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

WATERMARKGATE - 3 και 4, by ΜΠΟΤΊΛΙΑΣ!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΛΑΔΑ, ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ!

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

Παίζουν τα μπαγλαμαδάκια - Χρηστάκης 


31 σχόλια:

  1. Η πιθανότητα να έχει γίνει το αντίστροφο, δηλαδή ο τραμπ να έχει πέσει σε παγίδα απο τους δημοκρατικούς αποκλειεται? Δηλαδή οι νεοταξιτες προσχεδιασμένα να ήξεραν οτι η νοθεία τους θα ήταν οφθαλμοφανης? Να κήρυξαν τον Μπαιντεν ως πρόεδρο μεσω των ΜΜΕ ,εγκαθιδρύοντας τον στην συνείδηση του ποπολου νόμιμο και η αναμενόμενη αντεπίθεση του Τραμπ για να το αποδείξει, να δημιουργήσει "εμφυλιο" τον οποίο θα χρεωνοταν η δεξια και αρα ο πατριωτισμός-αντινεοταξιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό σε αγαπάω ρε boy! Γιατί προσπαθείς πάντα, όλα τα θέματα, να τα εξετάσεις από όλες τις γωνίες. Σωστός, προχώρα...

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
      Ε,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
      ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Οι Q γνώριζαν καί είχαν ανακοινώσει 3 χρόνια πρίν που θά επέμβει η εθνοφρουρά λόγω της νοθείας, αυτό δείχνει ότι ο Τραμπ ήταν μπροστά από τά γεγονότα καί όχι τό αντίθετο.
      https://theyig.ning.com/front-page-news/national-guard-called-up-in-12-cities-right-on-q?context=category-Q+DROPS

      Διαγραφή
    4. Πολύ εύλογο το ερώτημα σου, φίλε Γιάννη. Κοινός μας τόπος η επιλογή του 25. Διότι μετά τα watermark 3 και 4 οδεύουμε αποφασισμένοι βήμα προς βήμα προς το watermark 25, ως ζωντανός και δυναμικός παράγων, που ενσωμάτωσαν στο PLAN, αυτοί που το εκπόνησαν και το προωθούν με σοφό τρόπο εδώ πολλά χρόνια. Διότι το ENJOY THE SHOW, δεν αφορά μόνον το φιλοθεάμον κοινό, αλλά εγείρει αισθήματα κεφάτης διασκέδασης, πριν από οποιονδήποτε οποιοδήποτε άλλον, πρώτα και κύρια στον ίδιο τον παραγωγό, στον σκηνοθέτη, στον σεναριογράφο, σε αυτούς που έγραψαν και παίζουν την μουσική, στους ηθοποιούς, στην ταξιθέτρια του Γκουαντανάμο, σε αυτούς που ψήνουν καφέδες στα παρασκήνια, σε αυτούς που ηδονίζονται να τραβούν τα σκοινά της αυλαίας, αλλά και σε μας, που έχουμε την ευτυχία να μετράμε το παραδάκι στα ταμεία εισόδου, για να κρατήσουμε στην τσεπούλα μας από τα πνευματικά δικαιώματα του σεναριογράφου, το ποσοστό που μας αναλογεί, ως παλιοί καραγκιοζοπαίκτες, λόγω της φράσης του θεάτρου σκιών, που ενσωμάτωσε στο SHOW αυτός, δηλαδή την πολεμική ιαχή: "ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ". Και για να μην παρεξηγούμαστε, αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα κρατήσουμε για πάρτη μας. Θα τα δώσουμε φιλοδώρημα σε αυτούς που θα σκουπίσουν την πίστα από τα πιάτα, αφού ολοκληρώσουμε τις ζεμπεκιές μας στην πορεία του SHOW.
      Είμαστε πλέον σε θέση να εκτιμήσουμε ΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ τις επερχόμενες εξελίξεις. Εκτός από το PLAN, έχουνε σχέδιο και αυτοί, που κινούν τα νήματα του ραμολιμέντου της φάπας. Την επωνυμία αυτού του σχεδίου διακήρυξε το ραμολιμέντο κατά την διάρκεια του δεύτερου τηλεοπτικού debate, όταν είπε: "We are gonna have a BLACK WINTER". Αυτό το σχέδιο θα παρουσιάσω στο watergate 5, διότι καλόν είναι να ξεσκονίζουμε τα χειμωνιάτικα, πριν τα φορέσουμε.
      Κατ' αρχήν, θα πρέπει να κατανοηθεί, ότι το ραμολιμέντο δεν είναι ακόμη πρόεδρος, όσο κι αν επιμένουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Ο πρόεδρος δεν θεσμοθετείται από τους ψηφοφόρους (ασχέτως εάν αυτοί είναι υπαρκτοί η φαντάσματα) αλλά από τους εκλέκτορες. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ. Συμφωνώ με τον φίλο ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ότι μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα θα έχει ξεσκεπαθεί το μέγεθος της απάτης. Όμως αυτό δεν πρόκειται να κριθεί δια της δικαστικής οδού. Αυτή απαιτεί πολλούς μήνες, διότι πριν φθάσει η καταγγελία στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, πρέπει να εξαντληθεί η δικαστική διαδικασία σε περισσότερες πολιτείες. Για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος δεν θα αποφανθούν δικαστήρια, αλλά ο κουρέας τον φυλακών. Και από ότι μου ψιθύρισαν κάποιοι φίλοι μπαρμπέρηδες, χτένες, ψαλίδια και μηχανές κουράς έχουν καταργηθεί. Τώρα πλέον το κούρεμα θα γίνεται με μηχανές για το γρασίδι με ολόσωμο ξύρισμα. Αναφορικά με τον "εμφύλιο", που αναφέρεται ο Γιάννης, καλόν είναι να γνωρίζουμε, ότι αυτός αφορά σύγκρουση μεταξύ μελών μιας φυλής. Όταν η σύγκρουση γίνεται μεταξύ φυλής και σίφυλης, τότε ονομάζεται "υποκλισμός πενικιλίνης".

      Διαγραφή
    5. Νατασα Σ./ Σαρωνιδα08 Νοεμβρίου, 2020 21:55

      @ Γιαννης25 08 Νοεμβρίου, 2020 01:26
      ΟΧΙ, κι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
      Το σκεπτικο σου ειναι εντελως ΑΚΥΡΟ.

      Γιατι μετα απο μια μεγαλειωδη αποφαση του Ανωτατου Δικαστηριου των ΗΠΑ οτι ο Τραμπ ειναι νικητης και εχει πεσει νοθεια του κερατα στις εκλογες απ τους κομμουνιστες (αποφευγω πια να τους αποκαλω δημοκρατικους γιατι εδω και δεκαετιες εχουν γυρει τοσο πολυ προς τον Μαρξισμο που τους ζηλευουν ακομα και οι πακιστανοι του Κωνσταντινου του ΑνταρCIA) η συνεχεια θα ειναι "δημοκρατικη δικτατορια" μεχρι ο Προεδρος Τραμπ κατεβαζοντας τον στρατο στους δρομους (εκει ακυρωνεται και ο "εμφυλιος" που αναφερεις) να ξεπαστρεψει τους υπευθυνους οχι μονον της νοθειας των εκλογων αλλα και αυτους που συνεβαλαν στις ταραχες τους εμπρησμους και τις πολιτικες δολοφονιες αμερικανων ψηφοφορων του Τραμπ, ητοι: Κυβερνητες πολιτειων, Γενικους Εισαγγελεις, Δημαρχους, Δικαστες, Κυβερνητικα στελεχη επαρχιων, κεφαλια του βαθεως κρατους-FBI, CIA κλπ, ....αααα και μη ξεχσω τον τυπο. Ηλεκτρονικο και Εντυπο.
      Θα τους πετσοκοψει μια και καλη να ησυχασουμε κι εμεις εδω στην Πατριδα με τους ανωμαλους που μια κλεφτο-μειοψηφια διαλεξε να μας κυβερνησει.
      Εννοειται οτι η επιβολη της κουλτουρας Τραμπ θα σκεπασει και ολη την Ευρωπη.
      Και να δουμε την Καμπαλα ΠΑΛΙ στην τρεχαλα.

      Διαγραφή
    6. Καμπάλα παν' προς την τριχιά
      καμπάλα τον ρουφούνε
      καμπάλισαν τον κάλαμο
      και στην μπουζού θα μπούνε

      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    7. Νατασα Σ./ Σαρωνιδα09 Νοεμβρίου, 2020 01:22

      1] Προσοχη στο τι χαρτι θα βγαλει ο ΠΑΙΧΤΗΣ απ' το μανικι!!!!
      https://image-cdn.parler.com/q/e/qeB5T0bTyg.jpeg

      2] Αεροπανο πανω απ' το γηπεδο της Εβερτον πριν το παιγχνιδι Εβερτον- Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ.

      3] Φιλοι μου! Ανοιξτε τον κατωθι συνδεσμο.
      Δειτε πλουσωτατο υλικο της καλπονοθειας στις εκλογες της Αμερικης, υπερ του Μπαιντεν

      https://stonecoldtruth.com/watch-voter-fraud-and-election-meddling-evidence-floods-social-media/
      https://static.standard.co.uk/2020/11/07/13/1284384029.jpg?width=990

      Διαγραφή
  2. Ο πορνο-γερος της ακρως διεφθαρμενης φαμηλιας Μπαηντεν (πιο διεφθαρμενη απο την εφιαλτικη φαμηλια των Μητσοτακηδων) ανακοινωσε οτι είναι νικητης των εκλογων στην Αμερικη. Ο πορνο-γερος εαν ηταν λιγακι σωστος θα ελεγε «Ας περιμενω πρωτα την αποφαση του Ανωτατου Δικαστηριου». Αλα βιαζετε να κλεψει την προεδρια, οπως εκλεψε με την τεραστια καλπο-νοθεια (Οσο για την λεξη ‘πορνογερος’ υπαρχουν αδιασειστες αποδειξεις που δεν μπορω να τις δημοσιευσω, διοτι θα κανετε τουλαχιστον εμετο με οσα φριχτα θα δειτε) // Αμεσως η ναζιστρια αρχι-λεσβια Μερκελ, τα παρατρεχαμενα δουλικα (Φλουφλης Μητσοτακης κλπ) και η σιχαμενη κο-μουνι-στρια προεδρος της τρομοκρατιας, ετρεξαν να συγχαρουν // Αμεσως τα πληρωμενα δημοσιο-βοθρικα δουλικα που τρομοκρατουν μερα-νυχτα τους τρομοκρατημενους φουκαραδες Εληνες, ετρεξαν να πανηγυρισουν // ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ. Πολυ βιαστηκαν. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ της μεγαλυτερης και πιο εγκληματικης εκλογικης καλπο-νοθευτικης απατης ολων των εποχων, βιαστηκε παρα πολυ // Μεχρι τα Χριστουγενα, θα φανει με αδιασειστα πειστηρια το τεραστιο μεγεθος της απατης, ενος αθλιου Εβραιο-κο-μουνι-στικου συστηματος, πλαισιωμενου απο αδιστακτους ακρως διεφθαρμενους κρατικους λειτουργους (οπως γινεται και στο ΕΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ), οι οποιοι ενας-ενας θα συλαμβανοντε και θα φυλακιζοντε (οπως ΔΕΝ γινεται ακομα στο εληνικο μπορντελο) // Οτι ακουσετε μεχρι τα Χριστουγενα, μην ταραχτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. WWG1WGA
    Ή
    ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΤΑ CABAL MEDIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ.
    ΛΗΣΤΕΥΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ :
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
    ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ.
    ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ :
    Η SINGULAR LOGIK ΘΑ ΠΑΘΗ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΘΑ ΓΕΛΟΎΝ.
    ΗΔΗ ΠΕΦΤΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΗΔΟΝΗ !!!!!!!!!!!.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΙΟ ΒΒC, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΑΛΗ ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΕΠ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΛΕΩ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΖΑΡΟΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΕΩ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΥΤΙΔΕΣ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19, EKEI ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΗ Η ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ.

    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟ-ΒΟΘΡΙΣΚΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.
    ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

    ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ;
    TΙΣ ΛΕΩ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ Q, ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟTI OYTE OI MUSK MAKER ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΟΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    ΟΙ ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΗΦΙΣΟ.
    ΚΑΜΠΑΛΟΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΠΑΛΑΙΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΡΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ,
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ.
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έκανες και δάκρυσα βρε παλιόπαιδο με το σχόλιό σου στου Μποτίλια.

      Διαγραφή
  5. οπα..... α ρε Κωστα εισαι μεγαλος...την ερριξα την ζεμπεκια μου πρωι πρωι με τον χρηστακη...και ο βλακουλης,με τις νυφιτσες και την καμορα του να πανε να [ γ.......] κανουν μπανιο στη θαλασσα μπας και καθαρισει το τσερβελο τους που ειναι γεματο σκατα...χαχαχαχα...καλημερουδια και χρονια πολλα σε ολους.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλη την τρελοπαρέα του Διόδοτου.
    Σήμερα θέλω να κάνω μια αφιέρωση, λίγο διαφορετική από τις άλλες.
    Θέλω να κάνω μια αφιέρωση για την Καμπάλ, για το βαθύ κράτος, πάσης φύσης κομουνιστές
    και τα τσιράκια τους, ερπετά και σαύρες, μαυρόψυχους και σκουπίδια, σπιούνους και
    ρουφιάνους, για όλους δηλαδή τους @ούστηδες που σιγά σιγά παίρνουν τον πούλο από τον
    όμορφο πλανήτη μας.
    Το πρώτο τραγούδι που έρχεται στο μυαλό μου είναι του αείμνηστου Στράτου το
    ελάτε να την πιάσετε, αλλά για να μην λερώσουμε τον αρχηγό μας ας βάλουμε ένα
    που τους ταιριάζει:
    https://www.youtube.com/watch?v=-Agz5fQ40ck&ab_channel=PanagiotisPetsas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.brighteon.com/359ed99e-c3e9-4e6f-b05a-abcd11cc4da9

    Pedo-Joe & The Push for Civil Unrest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι μαυρόψυχοι έχουν αφηνιάσει!
    Μιά γκαρσόνα εκλέχτηκε με την συνδρομή μκο βουλευτής με τους δημιοκρατικούς και έχει λυσσάξει να ξεσηκώνει τον κόσμο με μαύρες λίστες!
    Τους λέει να καταγράφουν σε λίστες που θα κοινοποιούν ποιοί αξιωματούχοι είναι οπαδοί του Τραμπ, ποιοί πολίτες έχουν φανερά εκδηλωθεί υπέρ του Τραμπ, ώστε να τους κάνουν να "πληρώσουν"!!!
    Τότε θυμήθηκα την κάρτα που λέει "σκότωσε για την ειρήνη":
    https://4.bp.blogspot.com/-Awy211gBhnI/UnbqS6WxO7I/AAAAAAAADgA/pQYcADMgVdI/s1600/ILLUMINATI+CARDS+01.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍

      Να υπενθυμίσω όμως ότι: Οι κάρτες αυτές είναι απάτη. Δηλαδή.. φτιάχτηκαν μεν κάποια στιγμή στο παρελθόν (νομίζω πριν το 2010), αλλά ήταν ολοκληρωμένη σειρά. Η κάρτα με το κεφάλι του Τραμπ που φωνάζει, αυτή εδώ με τους αντιφαριστερούς, καθώς και άλλες, κατασκευάστηκαν κατόπιν εορτής, από τους νεοταξίτες, για να ταιριάξουν με τις εξελίξεις που δημιουργούν αυτοί. Ο περισσότερος κόσμος όμως νομίζει ότι από πάντα υπήρχε αυτή εδώ π.χ. η κάρτα.
      Το ίδιο ακριβώς γίνεται με δήθεν παλιά επεισόδια των Σίμπσονς, και με παλιές ταινίες του '80 και '90, που δήθεν υπάρχει παντού μέσα το 9/11. Ναι, υπάρχει, αλλά το χόλλυγουντ της καμπάλ το πρόσθεσε σε cd εκδόσεις των ταινιών καινούριες (dvd video, blue ray κλπ..). Κάποιοι συλλέκτες όμως παλιών *βιντεοκασσετών*, μπορούν να μάς βεβαιώσουν ότι το 9/11 και άλλα δήθεν ιλλουμινατικά σύμβολα, δεν υπάρχουν.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά είτε παλιές, είτε νέες κάρτες δείχνουν τις διαθέσεις τους!
      Μας δείχνουν όχι απλά ότι θέλουν, αλλά επιδιώκουν πάση θυσία αιματοκύλισμα, στην Αμερική και Ευρώπη σχεδιάζουν την γενοκτονία των λευκών και την μαζική μετανάστευση...

      Διαγραφή
  9. https://youtu.be/fS6vEVyREOg
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ TOY ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ KAI ΗΛΙΘΙΟ BIDEN.

    https://youtu.be/UBELnPfNYAI
    Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΤΡΑΜΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ TRUMP ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.

    https://twitter.com/i/status/1325379014769471488
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΩΝ 40 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ BIDEN.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ BIDEN
    KAI XΡHΜΑTIZOYN ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    40 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ 10 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες και τα βίντεο που είχαμε δει, με τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που έβαζαν τις φωνές σε κάτι πακιστανούς και γύφτους, να χειροκροτούν και να φωνάζουν πιο δυνατά σε ομιλίες του αλιέξη, ειδάλλως δεν θα τσέπωναν τα 20ευρα.

      Όσο για τα βίντεο του νεαρού Τέρρυ Χατζηιερεμία φίλε μου Ηλία, ένα θα πω: ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Τα παιδιά αυτά, αυτή η γενιά, Τέρρης, Άγγελος Καραγεώργος κ.ά. είναι το μέλλον της Ελλάδος.

      Διαγραφή
  10. Ούτε για μια στιγμή δεν πρέπει να αμφιβάλουμε για τη νίκη των δυνάμεων του Φωτός, επειδή η αμφιβολία εργάζεται υπέρ των δυνάμεων του σκότους. Και άρθρα σαν αυτά του συνέλληνα Διονύση μας ενισχύουν στις στιγμές αμφιβολίας, από τις οποίες ίσως όλοι περνάμε.

    Συμπληρώνω εδώ πως στο προηγούμενο άρθρο του κ. Κλαδά, άργησα να απαντήσω στους αγαπητούς Ευ-στρατιώτη και ανώνυμο, που σχολίασαν ένα δικό μου σχόλιο. Και για να μην ψάχνουν, τους στέλνω πάλι ακριβώς πιο κάτω τις απαντήσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ συνέλληνα Ευ-στρατιώτη,
    κατ' αρχήν σου ζητώ συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αλλά συμβαίνει να είναι τόσος ο καταιγισμός της πληροφορίας , ειδικα τώραμε τις δραματικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, ώστε μαζί με άλλες ασχολίες που έχω συχνά δεν ευκαιρώ να μπω στο ίδιο άρθρο δεύτερη φορά. Κακώς, κάκιστα και ειδικά όταν έχω στείλει σχόλιο, γιατί έτσι σταματώ το διάλογο.
    Λοιπόν , Ευ-στρατιώτη, όχι μόνον δεν αρμόζει να μου ζητάς συγγνώμη, αλλά αντίθετα αρμόζει εγώ να σε ευχαριστήσω που με το κείμενο σου, μου έδωσες την ευκαιρία να ξεδιπλώσω από μέσα μου αυτές τις σκέψεις. Χαρά και τιμή μου έδωσες. Γιατί λοιπόν ζητάς συγγνώμη;
    Επίσης μου έδωσε τιμή το ότι εξομολογήθηκες κάποια γεγονότα της ζωής σου προς εμένα (και συνεπώς προς όλους τους φίλους του μπλογκ, βέβαια). Και τελικά χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι ο πρόεδρος Τραμπ απέκτησε ακόμα έναν αληθινό Έλληνα θετικά διακείμενον προς αυτόν. Η θετική σκέψη ακόμα και ενός μετράει στη νίκη του, στη νίκη όλων μας.
    “Όπου είναι ένας είμαστε όλοι!”, κατά την προσφιλή έκφραση του αγαπητού Διονύση. Με ψυχή και νου και καρδιά και χωρίς αμφιβολίες περί της νίκης του Φωτός. Μόνον έτσι θα νικήσουμε. Και πρέπει να νικήσουμε.
    Αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί και η αγαπημένη τροφός μας, η Γη. Και αφού αφανίσει αυτούς που νόμισαν ότι νίκησαν (αν τους επιτρέψουμε να μας νικήσουν!), γιατί τόσο κακό δεν μπορεί να το αντέξει και να το ανεχτεί, μετά από άδηλο χρόνο θα αρχίσει μια νέα ζωή. Αλλά όλο αυτό είναι τρομερή καθυστέρηση στο εξελικτικό σχέδιο του Θεού και δεν νομίζω ότι θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. “Ανώνυμε” συνέλληνα, τώρα η απάντηση μου για σένα. Επισημαίνω κατ' αρχήν ότι σεβαστός και αγαπητός Διονύσης, απαντώντας σου, θεώρησε ότι ήσουν κάπως επιθετικός απέναντι μου. Αυτό είναι από τα ελάχιστα στα οποία δε συμφωνώ μαζί του.

    Εξέφρασες δύο διαφορετικές απόψεις, η δεύτερη υπό μορφή ερωτήσεως στα δικά μου λεγόμενα και αυτό είναι θεμιτό, θεμιτότατο, αρκεί να είναι ειλικρινές , γιατί προάγει το διάλογο και την ανταλλαγή γνώσεων και προβληματισμών.

    Οπότε απαντώ επί της ουσίας των θέσεων σου: α. Στα περί ελληνικότητας των ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Σε αυτό σου απάντησε ο Διονύσης και συμφωνώ μαζί του. Και πολλά αλλά θα μπορούσαν να ειπωθούν πάνω στο ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι, παρ' ότι τοπολάτρες της πόλης τους είχαν βαθιά επίγνωση ότι όλα τα γένη, οι φυλές και οι υποφυλές τους ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Κοινοί ΠΑΝ-ΕΛΛΗΝΙΟΙ αγώνες στην Ολυμπία, στους οποίους κανείς δε μπορούσε να μετέχει αν δεν ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Κοινά ιερά ( Δελφοί, Ελευσίνα, Σαμοθράκη κ.α.), κοινή άμυνα όταν εμφανίστηκε ο μεγάλος έξωθεν εχθρός, οι Πέρσες, κοινή θρησκεία, γλώσσα, με ένα γενικό λόγο, κοινός πολιτισμός. Στον οποίο η κάθε πόλις έβαζε την ιδιαίτερη σφραγίδα της, αλλά υπήρχε αλληλεπίδραση, πχ η Αθήνα υιοθέτησε τον Δωρικό ρυθμό στον μέγιστο ναό της, τον Παρθενώνα και όχι τον Ιωνικό, όπως θα ήταν φυσικό.

    β. Ρωτάς που είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. Και εδώ πραγματικά απορώ. Θα πρέπει να μην άκουσες ποτέ ή επί τούτου να θέλεις να αγνοείς ότι το δεύτερο πρόσωπο του εκδηλωμένου Τριαδικού Θεού είναι το Άγιο Πνεύμα. Όμως, ο ανεκδήλωτος Θεός, ταυτόχρονα Υπάρχ/ΩΝ με τον εκδηλωμένο, είναι ΕΝΑΣ!

    Για την τετραγράμματη λέξη με κεφαλαία που αναφέρεις, δηλαδή το ΑΜΗΝ, ποτέ ως τώρα δεν κατάλαβα την έννοια με την οποία την χρησιμοποιούσε ο Χριστός, συνήθως στη αρχή κάποιας αποστροφής του λόγου Του: “Αμήν, αμήν, λέγω υμίν...” Ωστόσο, σήμερα είναι κοινά αποδεκτό (και έτσι εξελίσσεται μία γλώσσα) ότι το “Αμήν” έχει την έννοια του “Γένοιτο” και με αυτήν την έννοια την χρησιμοποίησα στις δύο τελευταίες παραγράφους. Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το Αμήν ως Γένοιτο, με το στίχο της Αποκάλυψης στον οποίο με παραπέμπεις.

    Τέλος, όσο για το αν η ελπίδα είναι καλό η κακό, θα έλεγα ότι είναι και καλό και κακό, όπως το κάθε τι στο δυικό (καλού-κακού) κόσμο που ζούμε, που είναι και ο βασικός χαρακτήρας του Ματριξιανής φύσεως του. Είναι παράγων κακού η ελπίδα όταν κολλάμε σε αυτήν και την αναμένουμε αενάως. Και είναι παράγων καλού όταν είναι κίνητρο να δράσουμε για να την πραγματοποιήσουμε.

    Κλείνοντας την απάντηση μου προς εσένα, σου επαναλαμβάνω ότι δεν ένιωσα καθόλου τις αντιρρήσεις σου ως επιθετικές, αλλά αντίθετα ως πρόσκληση για δημιουργικό διάλογο και σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που μου έδωσες την ευκαιρία γι' αυτόν το διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΚΑ ΕΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Η "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" ΤΩΝ "ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΥ ΄ΡΩΤΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙΝ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΗΤΟ ΕΙΣ ΠΟΙΑΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ ΗΤΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟΝ. ΔΗΛ. ΑΤΤΙΚΗ, ΙΩΝΙΚΗ, ΑΙΟΛΙΚΗ κτλ. ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΛΩΣΣΑ. ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΙΣ ΝΑΟΥΣ, ΕΠΙΓΡΑΦΑΣ κτλ. ΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑΙ Η ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΧΩΡΙΣ ΧΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΩΝ, π.χ. "ΝΟΥΣΟΡΑΚΑΙΝΟΥΣΑΚΟΥΕΙΤ'ΑΛΛΑΟΛΑΤΥΦΛΑΚΑΙΚΩΦΑ".
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΤΡΙΑ ΕΔΑΦΙΟΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΣΟΥ ΔΙΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟΝ ΔΩΔΕΚΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ ΦΡΑΣΙΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ QΟΜΜΑ.
      Ε΄Ρ'ΡΩΣΟ.ο.

      Διαγραφή
  13. Το Φοξ φιλούσε υπέροχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νατασα Σ./ Σαρωνιδα08 Νοεμβρίου, 2020 21:24

    Νεα απο το Μισιγκαν.

    Παρακαλω ακουστε την κυρια μετα ΜΕΓΙΣΤΗΣ προσοχης, η οποια ειναι η υπευθυνη των Ρεπουμπλικανων για τις εκλογες στο Μισιγκαν.
    Κοντολογις μας λεγει οπως της ειπαν, οτι καποια "μικροανωμαλια/μικροβλαβη" στο μετρημα των ψηφων στους υπολογιστες φτιαχτηκε και το αποτελεσμα των εκλογων στην επαρχια Antrim (Antrim County) του Μισιγκαν εγυρε δραματικα υπερ του Τραμπ. Η ιδια κυρια επισης τονισε οτι το ιδιο προβλημα υπαρχει στους υπολογιστες 47 επαρχιων (counties) στο Μισιγκαν και ερευναται για να διορθωθει.

    Κι ο Νοων Νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα09 Νοεμβρίου, 2020 20:09

      Το κομματι που λειπει απο το σχολιο μου της 08 Νοεμβρίου, 2020 21:24

      https://rumble.com/vayiz3-michigan-county-flips-to-trump-after-software-glitch-is-fixed.html?mref=22lbp&mc=56yab

      Συγνωμη ...ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε.
      https://www.youtube.com/watch?v=TRkLGpp5rqE

      Διαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Νοεμβρίου, 2020 22:34

    ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ,Ο ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ :
    Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ...
    ΝΑΙ ,Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ .ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΖΙΜΠΟΥΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙ ΔΥΟ .
    ΥΠΗΡΕΤΕ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ .ΜΠΑΤΛΕΡΣ ,ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ; ΚΑΤ " ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΕ .
    ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΡΥΦΟ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ...Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .
    ΣΗΜΕΡΑ ,ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ .......
    ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΗΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΕΡΕΖΑ ΜΗΤΕΡΑ ......
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ .....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή