«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Σίντνεϊ Πάουελ: Ο Τραμπ μπορεί να ενεργοποιήσει το εκτελεστικό διάταγμα του 2018 περί ξένης παρέμβασης σε εκλογές

του Jack Phillips 

Η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ ισχυρίστηκε ότι λόγω φερόμενης ξένης παρέμβασης στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, «είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να ενεργοποιήσει» το εκτελεστικό διάταγμα του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ περί ξένης παρεμβάσης που υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Το εκτελεστικό διάταγμα αναφέρει ότι «εντός 45 ημερών μετά την ολοκλήρωση των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σε συνεννόηση με τους επικεφαλής οποιωνδήποτε άλλων κατάλληλων εκτελεστικών τμημάτων και υπηρεσιών, θα διεξάγουν αξιολόγηση όλων των πληροφοριών που υποδεικνύουν ότι μια ξένη κυβέρνηση ή οποιοδήποτε πρόσωπο ενεργεί ως αντιπρόσωπος ή για λογαριασμό μιας ξένης κυβέρνησης, έχει ενεργήσει με την πρόθεση ή τον σκοπό να παρέμβει σε αυτές τις εκλογές».

Η Πάουελ είπε στην Epoch Times ότι πιστεύει ότι λόγω αυτού του εκτελεστικού διατάγματος, μπορεί να δοθεί στον Τραμπ «κάθε είδους εξουσία… να κάνει τα πάντα, από την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων έως το πάγωμα πραγμάτων, να απαιτήσει την κατάσχεση των μηχανημάτων», αναφερόμενη στα μηχανήματα ψηφοφορίας.

«Υπό μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα μπορούσε ακόμη και να διορίσει έναν ειδικό εισαγγελέα για να το εξετάσει, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να συμβεί», δήλωσε η Πάουελ. «Κάθε μηχάνημα, κάθε μηχάνημα ψηφοφορίας στη χώρα θα έπρεπε να έχει κατασχεθεί αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά υπάρχει περισσότερο από αρκετή πιθανή εγκληματική αιτία που να το δικαιολογεί, για όποιον είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει το νόμο και τα γεγονότα μόνο με βάση την αλήθεια και όχι την πολιτική, ή την εταιρική απληστία ή τον παγκόσμιο πλούτο».

Καθόλη τη διάρκεια του περασμένου μήνα, ορισμένοι, συμπεριλαμβανομένης της Προέδρου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της κομητείας Μαρικόπα της Αριζόνα, Λίντα Μπρίκμαν, καθώς και της Πάουελ, ισχυρίστηκαν ότι τα μηχανήματα της Dominion Voting Systems επέτρεψαν την αλλαγή των ψήφων από τον Τραμπ στον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν. Η Dominion απέκρουσε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να συμβεί αλλαγή των ψήφων, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει δεσμούς με ξένες κυβερνήσεις και δεν επιτρέπει στους υπαλλήλους της να συμμετάσχουν σε προσπάθειες καταγραφής των ψήφων.

Η Πάουελ σημείωσε ότι ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ έχει στη διάθεσή του μόνο λίγες μέρες μέχρι να προετοιμάσει την έκθεσή του στον πρόεδρο, σύμφωνα με το εκτελεστικό διάταγμα του Σεπτεμβρίου του 2018. Δεν είναι σαφές πότε – ή εάν – ο Ράτκλιφ θα εκδώσει την έκθεση, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί δημόσια επιβεβαίωση. Ελάχιστες αναφορές έχουν γίνει για το εκτελεστικό διάταγμα από τότε που εκδόθηκε πριν από περισσότερα από δύο χρόνια.

Σε περίπτωση που ο Ράτκλιφ εκδώσει την έκθεσή του, «κάθε πολίτης της χώρας, που είναι πρόθυμος να εξετάσει την αλήθεια και τα γεγονότα, πρόκειται να μείνει με το στόμα ανοιχτό», δήλωσε η Πάουελ. «Επειδή δεν υπήρξε ποτέ – δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο στην ιστορία αυτής της χώρας. Και πρέπει να σταματήσει αυτή τη στιγμή, διαφορετικά δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά ελεύθερες και δίκαιες εκλογές».

Το διάταγμα ορίζει επίσης ότι «εντός 45 ημερών από την παραλαβή της αξιολόγησης και των πληροφοριών», οι προϊστάμενοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Εσωτερικής Ασφάλειας και «οποιοσδήποτε άλλος κατάλληλος οργανισμός» θα υποβάλουν έκθεση αξιολόγησης των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

Αυτό περιλαμβάνει «το βαθμό στον οποίο τυχόν ξένες παρεμβάσεις που στόχευσαν τις προεκλογικές υποδομές επηρέασαν ουσιαστικά την ασφάλεια ή την ακεραιότητα αυτής της υποδομής, την καταγραφή των ψήφων ή την έγκαιρη διαβίβαση των εκλογικών αποτελεσμάτων· και εάν οποιαδήποτε ξένη παρέμβαση περιελάμβανε δραστηριότητες που στόχευσαν την υποδομή ή σχετίζονται με μια πολιτική οργάνωση, εκστρατεία ή υποψήφιο, τον βαθμό στον οποίο τέτοιου είδους δραστηριότητες επηρέασαν ουσιαστικά την ασφάλεια ή την ακεραιότητα αυτής της υποδομής, συμπεριλαμβανομένης της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης ή την υπό απειλή αποκάλυψη ή αλλοίωση ή παραποίηση πληροφοριών ή δεδομένων», αναφέρει.

Πηγή: theepochtimes.gr

 

theflagreport.com 

 

Διαβάστε επίσης:

Μπάιντεν: Ενθουσιώδης μαζορέτα του καθεστώτος του ΚΚΚίνας 


13 σχόλια:

  1. Αυτό που περιγράφει η κυρία Πάουελ θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων.

    Εξάλλου το είπε καθαρά στην ομιλία του ο Στρατηγός Φλυν : "Τα δικαστήρια δεν πρόκειται να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ" (προφανώς εννοούσε τα πολιτειακά δικαστήρια, αλλά πιθανόν και το Ανώτατο)

    Περιμένουμε ψύχραιμοι λοιπόν, τον Τραμπ να ενεργοποιήσει το εκτελεστικό διάταγμα του 2018 περί ξένης παρέμβασης σε εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα γυμνασιακά χρόνια λέγαμε ένα τραγουδάκι τα αγόρια στα διαλείμματα:
      12 αγόρια στη σειρά κι η βαγγελιώ στη μέση.. gamisi που θα πέσει..."
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Κώστα, τι λόγια είν' αυτά ;; Εκμαυλίζεις τις συνειδήσεις μας...

      Διαγραφή
  2. "....Στα γυμνασιακά χρόνια λέγαμε ένα τραγουδάκι τα αγόρια στα διαλείμματα:
    12 αγόρια στη σειρά κι η βαγγελιώ στη μέση.. gamisi που θα πέσει...
    🤣🤣🤣......"

    ήταν κάποια χρόνια που ακόμα και τα shocking είχαν μέσα τους λίγο από τεχνη, όπως αυτό το "edit", που αναφέρει ο άρχων του ιστολογίου, στο "Χριστινάκι" του Γιάννη Σπανού.
    Τώρα πια η τέχνη, σε όλα τα επίπεδα της έχει γίνει shocking,
    - με τρομακτικές πολλες φορές προεκτάσεις, σε σχέση με την ανθρώπινη φύση αλλά και
    - ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΝΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, μια και σκοπός και κύριος στόχος ήταν και είναι, ο επαναπρογραμματισμός, της νοοσφαιρικής ικανότητας του ανθρώπου.

    Με αυτήν μπορεί να δημιουργεί κόσμους κι άρα να είναι δημιουργός (καθ' ομοίωση).

    Σκοπός της αλλοτρίωσης είναι αυτοί οι κόσμοι να είναι δυστοπικοί, χωρίς ελπίδα κι όραμα, κι άρα πλήρως αρνητικοί.
    Αυτό αντικατοπτρίζεται, στην καθημερινότητα, όπου συμμετέχουμε έστω και μηχανικά με τη νοοσφαιρά μας.

    Αν λοιπόν βρεθεί, υπάρξει κάποιος, που μπορεί να ανατρέψει με κάποιο τρόπο, αυτόν τον προγραμματισμό, δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΟΡΑΜΑ....
    Τότε διαχρονικά ...
    ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ" ΑΥΤΟΝ.....
    με τον ένα ή τον άλλο τρόπο....

    Αυτό πιστεύω ζούμε με τον Τραμπ και τους
    "αποστόλους" που τον στηρίζουν, κι όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να "μαρτυρήσουν" γι'αυτόν.
    Ήδη προχθές στην Ουάσιγκτον, η αρχή έγινε και κάποιοι, χτυπημένοι και μαχαιρωμένοι, βρέθηκαν στο νοσοκομείο,
    επειδή υποστηρίζουν τον Τραμπ...!!!

    Οι παραλληλίες και οι ομοιότητες στην Ιστορία, δείχνουν τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές, ποιός είναι τι...

    Τώρα όμως στην παραλληλία αυτή, ο δεχόμενος την επίθεση, έχει τη δύναμη να ανατρέψει την κατάσταση στη Γαία.

    Έτσι ακριβώς είχε γίνει και τότε που ο Ακερσεκόμης, Μουσηγέτης Φοίβος,ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΕ στον πατέρα του Δία, όταν θέλησε να "πνίξει" με άλλο ένα κατακλυσμό τους ανθρώπους.
    Συμπαραστάτες του Φοίβου, ως συνηθως η "ομαδα" του, η αδερφή του η Άρτεμις, η Αθηνά (βεβαίως βεβαίως), ο Χρυσοραβδος, Ερμής και φυσικά ο προστατευόμενος του Φοίβου Απόλλωνα, ο Ηρακλής.
    Έτσι αποσοβηθηκε ένας νέος κατακλυσμός, σώθηκε το ανθρώπινο γένος και του δόθηκε χρόνος, να αναπτύξει ξανά πολιτισμό...

    Εύχομαι αυτή τη μετάβαση, να είμαστε η τυχερή γενιά που θα τη ζήσουμε, με άλλη βιτρίνα (εκεί κατακλυσμός εδω εμβόλια...αποτέλεσμα η εξόντωση),άλλα ονόματα αλλά εξαιρετικά όμοια χαρακτηριστικα.... (μια προσπάθεια αντιστοίχησης θα έλυνε μεγάλο κομμάτι των αποριών).....
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΙΔΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ.....

    Οι ευχές μας, η σκέψη κι η ενέργεια μας να τους δίνει δύναμη, εφόσον ετάχθησαν σε αυτό τον ιερό συμπαντικό ρόλο, που περιλαμβάνει όπως και τότε τη σωτηρία μας.


    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ


    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΥΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΒΡΕΕΕ !.
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΥΝ ΚΑΙ ΦΛΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΥΕΛ.
      ΕΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΕΣΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
      ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΟΤΡΕΛΛΑΡΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΥΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΑΑΑΠ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ "ΩΣΑΝΝΑ"

      ΓΙΩΡΓΟΣ Α. - ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

      Διαγραφή
  4. ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΤΗΣ SIDNEY POWELL ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ;
    ΘΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.
    ILIAS.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλες και ωραιες οι ως ανω τρεις αναρτησεις καθως και τα σχολια, πιστευω ομως οτι μες την παραζαλη για τον ερχομο του Τραμπ σας διαφευγει κατι, κατα την γνωμη μου σημαντικο, το οποιον αφορα την ΕΛΛΑΔΑ. Παμε πρωτα στον Τραμπ.

    1. Δηλωσεις Τραμπ τις οποιες δεν ανερεσε ποτε. "Πιστευω στην υπαρξη Ελευθερων και Ανεξαρτητω Κρατων με συνορα, των οποιων οι πολιτες θ΄ αποφασιζουν για το πολιτευμα και την κυβερνηση τους".
    2. Οταν οι Μπι Ελ Εμ ειχαν δεσει το αγαλμα του Τζακσον με αλυσιδες, ετοιμοι να το ριξουν κατω, διεταξε την Αστυνομια της Ουασινγκτον να επεμβη αμεσα και να επαναφερη την ταξη. Σημειωστε οτι η φωτογραφια του Τζακσον κοσμει το γραφειο του. Τι πιστευε ο Τζακσον.
    "Το δεντρο της Ελευθεριας πρεπει απο καιρου εις καιρον να ποτιζεται με το αιμα μαρτυρων και ηρωων".

    Οι δηλωσεις αυτες απαιτουν απο μερους μας περισυλλογη και σοβαροτητα

    Και τωρα οι δηλωσεις του ετερου ημισεως. "Βοηθαμε και θα βοηθησουμε οποιον μας το ζητησει". Οταν ο Πορσινιαν, ο οποιος χορευε καντριλιες με το ΝΑΤΟ, αρπαξε την ματσολα, ετρεξε γονυπετης στον Πουτιν για βοηθεια και την βρηκε αμεσα.

    Τα παραπανω μας οδηγουν στην σκεψη οτι κανεις Τραμπ και κανεις Πουτιν δεν προκειται να ποτιση το δεντρο της Ελευθεριας της Ελλαδος, με Αμερικανικο η Ρωσσικο αιμα. Οσοι, λοιπον, δεν εισθε ετοιμοι να δειτε και αυτην την παραμετρο, ισως ειναι καλο να την βαλετε στην εξισωση.

    Ποτε μην ξεχνατε οτι οι Αμερικανοι προσφερουν το αιμα τους για την Ελευθερια απο το 1776 και οι Ρωσσοι υπεστησαν τα πανδεινα (1917-2000) για την πιστη τους σ΄αυτην. Οι Ελληνες απεφασισαν να συρουν το χορο μαζι με τους Αμερικανους και ριχτικαν στη μαχη με τις Μπουμπουλινες, τους Νικηταραδες, Καραισκακηδες και αλλους πολλους. Ομως κατα ενα περιεργο τροπο μετα τον συμμοριτοπολεμο γυρισαν σελιδα, το ειδαν αλλοιως.

    Ρε, δεν παντρευομαστε μια πλουσια χηρα και ν΄απαλλαγουμε απο εννειες και κοπους. Ετσι παντρευτηκαν το ΑΤΜ και αλλαξαν φυλη. Δεν εχουν κανενα προβληματισμο αν το δεντρο της Ελευθεριας τεινη προς ξηρανση διοτι δεν γνωριζουν αλλωστε αν υπηρξε ποτε τετοιο δεντρο στην Ελλαδα.

    Υ.Γ.

    Οσοι ενοχλονται απο την λεξη "συμμοριτοπολεμος" ν' απευθυνουν τα παραπονα τους στον ΟΗΕ ο οποιος τον εχει καταγαψει στα αρχεια του ως Gang War.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συδνευ Πάουελ ή συνδέει πάουερ.
    Τι να σημαίνει;
    Μήπως σημαίνει η συνδέουσα τις δυνάμεις;
    Μήπως;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του Aγίου Ελευθερίου σήμερα, βοήθειά μας
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή