«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

Ατζέντα 2030 - Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων. Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Πολυεθνικών. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ...

Ευχαριστούμε πολύ την αναγνώστριά μας Αντιγόνη, για την περίληψη του εκτενούς άρθρου του ιστολογίου terrapapers, εδώ

 

Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντας 2030.
 

Στόχος 1) Το τέλος της φτώχειας σε όλες τις μορφές της παντού
Μετάφραση: Βάλτε όλους στην κοινωνική πρόνοια, στα κουπόνια τροφίμων, στα επιδόματα στέγασης και τα ενημερωτικά φυλλάδια που τους κάνουν σκλάβους υπάκουους στην παγκόσμια κυβέρνηση.
[εκατομμύρια άνεργοι από τα lockdown]
 

Στόχος 2) Τέλος της πείνας, επίτευξη επισιτιστικής ασφάλειας και η βελτίωση της διατροφής και η προώθηση της αειφόρου γεωργίας
Μετάφραση: Εισβολή σε ολόκληρο τον πλανήτη με τους GMO (γενετικά τροποποιημένους μηχανισμούς) και με διπλώματα ευρεσιτεχνίας σπόρων της Monsanto, αυξάνοντας την χρήση των θανατηφόρων ζιζανιοκτόνων υπό τον ψευδή ισχυρισμό της «αυξημένης παραγωγής» των καλλιεργειών τροφίμων.
[έφθασε το κρέας εργαστηρίου]
 

Στόχος 3) Εξασφάλιση υγιούς ζωής και την προώθηση της της ευημερίας, για όλους και σε όλες τις ηλικίες
Μετάφραση: Υποχρεωτική διαταγή για εκατοντάδες εμβόλια με δηλητήρια σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες με την απειλή όπλου, απειλώντας τους γονείς με σύλληψη και φυλάκιση εάν αυτοί αρνούνται να συνεργαστούν. Εκβάλετε βαριά χρήση φαρμάκων σε παιδιά και εφήβους, ενώ τρέχουν τα προγράμματα «διαλογής». Ονομάστε τα φάρμακο-προγράμματα μαζική «πρόληψη» και να ισχυριστείτε ότι βελτιώνουν την υγεία των πολιτών. Όποιος αρνηθεί να φυλακίζεται.
[ο εφιάλτης ξεκίνησε]
 

Στόχος 4) Χωρίς αποκλεισμούς και ισότιμη ποιότητα της εκπαίδευσης και προώθηση των ευκαιριών διά βίου μάθησης για όλους
Μετάφραση: Προωθήστε μια ψεύτικη ιστορία και μια πιό απλοϊκή εκπαίδευση στα πρότυπα εκπαίδευσης που παράγουν υπάκουους εργάτες κι όχι ανεξάρτητους στοχαστές. Ποτέ μην αφήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν την πραγματική ιστορία τους. Γιατί οι Αμερικάνοι και το Smithsonian εξαφάνισαν την ιστορία της ανθρωπότητας;
[εισαγωγή στα πανεπιστήμια εδώ και χρόνια με αναγραφή του ονόματος και μόνον και τώρα: τηλε-εκπαίδευση και όποιος μάθει, έμαθε]
 

Στόχος 5) Επίτευξη της ισότητας των φύλων και χειραφέτηση όλων των γυναικών και των κοριτσιών.
Μετάφραση: Στην κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθούν τον νόμο (τον PLC 122 για την ποινικοποίηση της ομοφοβίας) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
 

Στόχος 6) Διασφάλιση της διαθεσιμότητας και της αειφόρου διαχείρισης του νερού και της αποχέτευσης για όλους.
Μετάφραση: Επιτρέψτε σε πανίσχυρες εταιρίες να πάρουν τον έλεγχο της παροχής νερού στον κόσμο και να χρεώνουν μονοπωλιακές τιμές σε «κατασκευή νέων υποδομών μεταφοράς νερού» με την δικαιολογία ότι «διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα» Εδώ ταιριάζει γάντι η δήλωση του Ερπετοειδούς CEO της Nestlé Peter Bradeck μιλώντας για την ιδιωτικοποίηση του νερού «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»!
[σε πόσα χωριά της Ελλάδας καταργήσανε τις βρύσες στις πλατείες;]
 

Στόχος 7) Διασφάλιση της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους
Μετάφραση: Τιμωρείστε τον άνθρακα, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, ενώ πιέστε υπέρ των καταδικασμένων να καταρρεύσουν επιδοτήσεις «πράσινης» ενέργειας για ανεγκέφαλους με επικεφαλής τους φίλους του Λευκού Οίκου που όλοι χρεοκοπούν μέσα σε πέντε χρόνια ή και λιγότερο. Τα πράσινα ξεκινήματα κάνουν για εντυπωσιακές ομιλίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά επειδή αυτές οι εταιρείες με επικεφαλής τούς διεφθαρμένους ηλίθιους και όχι ικανούς επιχειρηματίες, πάντα χρεοκοπούσαν.
[γεμίσαμε παντού ανεμογεννήτριες που μοιάζουν σαν τις βελόνες βουντού!]

Στόχος 8) Να προωθηθεί η βιώσιμη, χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη, την πλήρη και παραγωγική απασχόληση και την αξιοπρεπή εργασία για όλους
Μετάφραση: Εξαναγκάστε τις μικρές επιχειρήσεις να εξαφανιστούν με την κυβερνητική εντολή τους κατώτατους μισθούς που οδηγούν σε πτώχευση ολόκληρους τομείς της οικονομίας. Καταστρέψτε την οικονομία της ελεύθερης αγοράς και αρνηθείτε άδειες στις εταιρείες που δεν υπακούουν σε ότι η κυβέρνηση υπαγορεύει.
[συμβαίνει από τον Μάρτιο με τα lockdown]
 

Στόχος 9) Δημιουργία ανθεκτικών υποδομών, την προώθηση της βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς εκβιομηχάνισης και προώθηση της καινοτομίας
Μετάφραση: Βάλτε τα έθνη σε ακραίο χρέος με την Παγκόσμια Τράπεζα, να ξοδεύουν χρήματα του χρέους να προσλάβουν διεφθαρμένες αμερικανικές εταιρίες για την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής που παγιδεύουν τα αναπτυσσόμενα έθνη σε ένα ατέλειωτο φαύλο κύκλο του χρέους. Δείτε το βιβλίο Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man από τον John Perkins για να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες για το πώς το σύστημα αυτό έχει επαναληφθεί αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
 

Στόχος 10)Μείωση των ανισοτήτων εντός και μεταξύ των χωρών
Μετάφραση: Τιμωρείστε τους πλουσίους, τους επιχειρηματίες και τους καινοτόμους, κατάσχοντας σχεδόν όλα τα κέρδη από εκείνους που επιλέγουν να εργαστούν και να διαπρέψουν. Αναδιανείματε το κατασχεθέντα πλούτο προς τις μάζες των μη εργαζομένων ανθρώπινων παράσιτων που τρέφονται από μια παραγωγική οικονομία συμβάλλοντας παράλληλα στο τίποτα για να το … ενώ όλοι κραυγάζουν για μια «ισότητα!»
[επιδόματα, στέγαση, σίτιση και περίθαλψη σε όλους τους εισαγόμενους λαθροεισβολείς και οι Έλληνες στα παγκάκια…]
 

Στόχος 11) Κάντε πόλεις και τους οικισμούς χωρίς αποκλεισμούς, ασφαλείς, ανθεκτικές και βιώσιμες
Μετάφραση: Απαγόρευση της οπλοκατοχής από ιδιώτες, με επίκεντρο τα όπλα στα χέρια της κυβέρνησης στους υπάκουους άνδρες των αρχών επιβολής του νόμου που κυβερνούν τους άοπλους, την κατηγορία των υποδουλωμένων φτωχών εργαζομένων. Ποινικοποιείστε αυτούς που ζουν σε πιο αγροτικές περιοχές με τη θέσπιση Αγώνες Πείνας του στύλ «προστατευόμενες περιοχές» που θα διεκδικήσει η κυβέρνηση ότι είναι ιδιοκτησία του «Λαού» ενώ δεν θα επιτρέπεται σε ανθρώπους να ζουν εκεί.
[ήδη απαγόρεψαν κυνήγι και ψάρεμα και απαγόρευσαν την πρόσβαση στα δάση]
 

Στόχος 12) Διασφάλιση των αειφόρων προτύπων κατανάλωσης και παραγωγής
Μετάφραση: Αρχίστε την επιβολή τιμωρίας με φόρους επί της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να ζουν κάτω από συνθήκες επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου που μοιάζουν όλο και περισσότερο με τριτοκοσμικές συνθήκες.
[συμβαίνει ήδη και χειροτερεύει…]
 

Στόχος 13) αναλάβει επείγουσα δράση για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος και τις επιπτώσεις της
Μετάφραση: Ρυθμίστε τις ποσοστώσεις της κατανάλωσης ενέργειας σε κάθε ανθρώπινο ον και να αρχίσει η τιμωρία ή ακόμα και η ποινικοποίηση για «αποφάσεις τρόπου ζωής», «lifestyle decisions» που υπερβαίνει τα όρια χρήσης ενέργειας που καθορίζονται από τις κυβερνήσεις. Καθιερώνεται απόλυτη παρακολούθηση των ατόμων, προκειμένου να παρακολουθείται και να υπολογίζεται η ενεργειακή τους κατανάλωση. Τιμωρείται η ιδιωτική ιδιοκτησία των αυτοκινήτων και πιέζονται οι μάζες σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όπου οι πράκτορες του υπουργείου Μεταφορών και οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου μπορούν να παρακολουθούν και να καταγράφουν την κίνηση του κάθε ατόμου στην κοινωνία, όπως μια σκηνή αντιγραμμένα από το Minority Report.

Στόχος 14) Διατηρείστε την αειφόρο χρήση των ωκεανών, των θαλασσών και των θαλάσσιων πόρων για την αειφόρο ανάπτυξη
Μετάφραση: Απαγόρευση της αλιείας των ωκεανών, βυθίζοντας την προμήθεια τροφίμων σε μια ακραία έλλειψη και προκαλώντας ανεξέλεγκτο πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων που βάζει ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε οικονομική απόγνωση.
[θυμάστε τις επιδοτήσεις για απόσυρση καϊκιών από την Ε.Ε. που απαιτούσαν την καταστροφή τους σαν απόδειξη για να πάρουν επιδότηση; Η εικόνα των κατεστραμμένων καϊκιών ακόμα μου φέρνει εφιάλτες! Ήταν δήθεν αντι-οικολογικά καΐκια, και φυσικά υπερίσχυσαν από τότε τα τούρκικα]
 

Στόχος 15) Προστασία, αποκατάσταση και προαγωγή της αειφόρου χρήσης των χερσαίων οικοσυστημάτων, τη βιώσιμη διαχείριση των δασών, την καταπολέμηση της απερήμωσης, και να σταματήσει και να αντιστραφεί η υποβάθμιση του εδάφους και της ανάσχεσης της απώλειας βιοποικιλότητας
Μετάφραση: Ξεδίπλωμα Ατζέντα 21 για να αναγκάσει τους ανθρώπους να φύγουν από τη γη τους και να ενταχθούν στις ελεγχόμενες πόλεις. Να ποινικοποιηθεί η ιδιωτική ιδιοκτησία της γης, συμπεριλαμβανομένων των αγροκτημάτων και των γεωργικών εκτάσεων. Ασφυκτικά ελέγχεται όλη η γεωργία μέσω μιας εταιρικής διεφθαρμένης κυβερνητικής γραφειοκρατίας κυβέρνηση της οποίας οι πολιτικές καθορίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την εταιρεία Monsanto ενώ είναι σφραγισμένη από το Υπουργείο Γεωργίας. Απαγόρευση για τις ξυλόσομπες, της συλλογής ομβρίων υδάτων και την κηπουρική, προκειμένου να ποινικοποιήσουν την αυτοδυναμία και να αναγκαστούν οι άνθρωποι στην πλήρη εξάρτηση από την κυβέρνηση.
[μας έχουν ζαλίσει εδώ και 2 χρόνια, πόσο ρυπαίνουν οι ξυλόσομπες, αλλά φέτος το τερμάτισαν κατηγορώντας τες για εξάπλωση του κοροϊδοϊού!]
 

Στόχος 16) την προώθηση της ειρηνικής και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνιών για την αειφόρο ανάπτυξη, την παροχή πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους και η οικοδόμηση αποτελεσματικών, υπεύθυνη και χωρίς αποκλεισμούς θεσμών σε όλα τα επίπεδα
Μετάφραση: Εκχωρήστε νομική ασυλία σε παράνομους αλλοδαπούς και «προστατευμένες» μειονοτικές ομάδες, οι οποίες θα είναι ελεύθερες να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα – συμπεριλαμβανομένων σε απροκάλυπτα εκκλήσεις για τη μαζική δολοφονία των αστυνομικών – επειδή είναι η νέα τάξη που προστατεύεται στην κοινωνία.
[στις πορείες των αναρχο δεν κολλάει, στα τζαμιά δεν κολλάει, αλλά να δω τους «προστιματάκηδες» τι θα κάνουν όταν θα αρχίσει η άνω φάση!]
 

Στόχος 17) Ενίσχυση των μέσων υλοποίησης και την αναζωογόνηση της παγκόσμιας εταιρικής σχέσης για την αειφόρο ανάπτυξη
Μετάφραση: Θέσπιση εντολών του παγκόσμιου εμπορίου που παρακάμπτουν τους εθνικούς νόμους, ενώ θα παράσχεται απεριόριστη αρμοδιότητες σε εταιρείες όπως η Monsanto, η Dow Chemical, RJ Reynolds, η Coca-Cola και η Merck. Περάστε το παγκόσμιο εμπόριο συμφώνων που παρακάμπτουν τους νομοθέτες ενός έθνους και να παρακάμψετε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας για να βεβαιωθείτε ότι πιο πανίσχυρες εταιρίες του κόσμου διατηρούν πλήρη μονοπώλια πάνω από τα ναρκωτικά, τους σπόρους, τα χημικά προϊόντα και την τεχνολογία.

 

14 σχόλια:

  1. σας παρακαλω να δημοσιευσετε αυτο το αρθρο
    για να το δουν ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ


    https://shmantikanea.blogspot.com/2020/12/blog-post_865.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Κ.Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπαίνει επίσημα στην εποχή του 5G»
    ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ 5G ? ????
    ΚΛΑΙΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑΣ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Agenta 2030 μοιάζει με το καρπούζι.
    Πράσινη και οικολογική απ' έξω, κόκκινη και κομμουνιστική στην ουσία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. > Answer :
    > Depeche Mode - ..Freelove
    > (Live) ? . yeap .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσχετο αλλά δείτε εδώ:

    Dear ProtonMail user,

    Starting at around 4:30PM New York (10:30PM Zurich), Gmail suffered a global outage.

    A catastrophic failure at Gmail is causing emails sent to Gmail to permanently fail and bounce back. The error message from Gmail is the following:

    550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist.

    This is a global issue, and it impacts all email providers trying to send email to Gmail, not just ProtonMail.

    Because Gmail is sending a permanent failure, our mail servers will not automatically retry sending these messages (this is standard practice at all email services for handling permanent failures).

    We are closely monitoring the situation. At this time, little can be done until Google fixes the problem. We recommend attempting to resend the messages to Gmail users when Google has fixed the problem. You can find the latest status from Google's status page:

    https://www.google.com/appsstatus#hl=en&v=issue&sid=1&iid=a8b67908fadee664c68c240ff9f529ab

    Best Regards,
    The ProtonMail Team

    P.S. You might also consider asking your contacts who are still using Gmail to switch to ProtonMail for more private communications

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. > N W O =
    > ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ , ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ , ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ..
    > ΠΙΘΑΝΟΝ , ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟ .. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝΕ !

    > Ronald Bernard ~ Fmr. Dutch Banker (ITNJ Seating) , ΕΞΗΓΕΙ , ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ..
    > International Tribunal for Natural Justice
    > https://www.youtube.com/watch?v=EyNlhuCJPTo
    >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 = ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ!

    Τα καταστήματα που θα παραμείνουν κλειστά τις εορτές , θα καταβάλουν ενοίκιο μειωμένο κατά 80%. Το 60% θα το πληρώσει το κράτος!!!
    Μιλάμε πως έσπασε το κοντέρ του …φιλελευθερισμού ο ….
    ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΗΤΣΟΣ και ΤΑΚΗΣ!!!

    Πιο νεοφιλελεύθερος καταντάς φασίστας, ως ο τσίπρας που άρπαξε την Ελλάδα μας από τα χέρια του ξένου κεφαλαίου και την παρέδωσε στο εθνικό κεφάλαιο! Το οποίο σε συνεργασία με την εργατική τάξη και υπο την εποπτεία του φασιστικού κράτους του τσίπρα και της Τασίας κυνήγησε τους λαθρομετανάστες από την Ομόνοια και τους απώθησε πέρα από τα σύνορα των Σκοπίων αφού και αυτά , τα Σκόπια , τα άρπαξε ο φασίστας τσίπρας και τα ενσωμάτωσε στην Ελληνοχριστιανική Ελλας μας. Μετά του Αιγαίου Πελάγους το οποίο απέκτησε σύνορα. Αμα αμφιβάλλετε ρωτήστε και την μπουκάλα στον ωκεανό. Αυτή ξέρει καλλίτερα από τον κάθε έναν…τι εστί νεοφιλελεύθερος φασισμός!

    Υ.Γ.
    Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;
    Τι σημαίνει η παροιμία; - Μπλα Μπλα - Insomnia.gr

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. "Xρειάζονται νέες θεωρίες συνωμοσίας, όλες οι παλιές επαληθεύτηκαν,
    που είπε κι ένας φίλος μου."

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “Υποχρεωτική διαταγή για εκατοντάδες εμβόλια με δηλητήρια σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες”

    Συνομωσίες …

    Για δε ρωτάτε τον ΑΝΤΙΦΑΙΣΤΑ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ “αριστείδη τον δίκαιο” ;

    “Για τους λόγους αυτούς χρειάζεται να προβλεφθεί και να προετοιμαστεί μια τεράστια καμπάνια, ενημέρωσης του πληθυσμού, σε σωστή επιστημονική και επικοινωνιακή βάση και να μην επαναληφθεί η θλιβερή εμπειρία που ζήσαμε από τη δράση του αντιεμβολιαστικού κινήματος, στην επιδημία από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, που κάτω από την πίεση των συνωμοσιολόγων, κατέληξε στο να ακυρωθούν οι παραγγελίες των εμβολίων και να ξεκινήσουν μεγάλης διάρκειας δικαστικές διαμάχες μεταξύ των αρμόδιων κρατικών φορέων και των φαρμακευτικών εταιρειών….”

    https://aristidisdikaios.blogspot.com/2020/11/blog-post_11.html

    Εάν επιμένετε και δεν εμπιστεύσται τον δίκαιο ρωτήστε τους
    Ρεσάλτο
    grexit
    Άρδην-Ρήξη
    Σεισάχθεια
    Δρόμος της Αριστεράς
    Πολιτικό Κίνημα «Άρδην»

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρώμικα ΜΥΑΛΆ .
    Βρώμικες ΨΥΧΕΣ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΗΧΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΕ.
    ``ΑΛΛΑΓΗ''
    ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΛΛΑΓΗ; ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ, [ΒΛΕΠΕ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ].
    ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΜΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ...
    ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ....ΦΥΛΟΥ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
    ΜΑ ΕΜΕΙΣ ... ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΑΙ [ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ] ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΙ. ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ... ΖΗΤΩ!!!
    ΑΝ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΚΑΤΙ ``ΘΑ ΔΟΥΜΕ''... ΚΑΤΙ ``ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ''
    ΕΤΣΙ, ΟΜΙΧΛΩΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΩ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΘΗΛΕΙΑ, ΙΣΩΣ...
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή