«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Αίμα στην Τεχεράνη- Με τον Δρ. Κων\νο Αντωνάκη

ΕΝΑ _Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο _ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΊΝΤΕΟ!

[Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ -ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΙΡΛΙΤΖ]


 

https://www.youtube.com/watch?v=A5OThC8Dh0c 


 

Κάτι συμβαίνει με το Ιράν...

Ο Φαχριζαντέχ είναι ο 11ος Ιρανός πυρηνικός επιστήμονας που δολοφονείται από "αγνώστους". Ο ακήρυκτος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν μαίνεται εδώ και 13 χρόνια τουλάχιστον, με πάρα πολλά θύματα σε διάφορα γεωγραφικά σημεία. Ακόμη και ο πόλεμος στη Συρία το 2011-20 εντάσσεται σ' αυτή τη διαμάχη, όπως και εκείνος του Λιβάνου το 2006. Εξαιρετικά ύποπτη είναι και η καταστροφική έκρηξη του φορτίου νιτρικής αμμωνίας που έπληξε τη Βηρυττό στις 4 Αυγούστου 2020, όταν ακριβώς όλες οι ενδείξεις φανέρωναν πως η σιιτική φιλοϊρανική οργάνωση Χεζμπολάχ ήταν έτοιμη να αρχίσει έναν πόλεμο με το Ισραήλ, ακόμη μεγαλύτερης σφοδρότητας από εκείνον του 2006. Ο Τραμπ μίλησε τότε για "στρατιωτικού τύπου επίθεση" που δέχτηκε ο Λίβανος, αλλά αν αναρωτηθεί κανείς πόσους εχθρούς έχει αυτή η χώρα θα καταλήξει μόνο σε έναν: το Ισραήλ. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αν πίσω από την έκρηξη στη Βηρυττό βρίσκεται το Ισραήλ, όπως δεν μπορεί να αποδείξει και αν πίσω από τη δολοφονία του Φαχριζαντέχ είναι η ίδια χώρα. Ωστόσο αν εφαρμόσει κανείς το εγκληματολογικό κριτήριο που λέει πως για να βρεις τον δράστη ενός εγκλήματος αρκεί να βρεις ποιος ωφελείται από αυτό, καταλήγει στον πιθανότερο θύτη. 
Γενικά, θεωρώ πως το Ιράν ποτέ δεν βρέθηκε πιο κοντά στο να υποστεί έναν καταστροφικό πόλεμο σε βάρος του απ' ό,τι στο διάστημα που διανύουμε τώρα. Επί χρόνια το Ισραήλ προσπαθεί να βάλει τους Αμερικανούς να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά" για λογαριασμό του και να εξαλείψουν την απειλή που δέχεται από το Ιράν, κι αυτό διότι δεν διαθέτει επαρκή στρατιωτική ισχύ για να φέρει σε πέρας μόνο του αυτή την αποστολή. Αν διαπιστώσει όμως ότι οι Αμερικανοί δεν σκοπεύουν να του κάνουν το χατίρι, πιθανώς να αποφασίσει να χτυπήσει μόνο του το Ιράν, όντας βέβαιο πως οι Αμερικανοί θα αναγκαστούν να επέμβουν υπέρ των ισραηλινών συμφερόντων αφού δεσμεύονται δια νόμου να διασφαλίζουν την ύπαρξη "του εβραϊκού κράτους". Δηλαδή το Ισραήλ είναι πιθανό απλώς να ξεκινήσει τον πόλεμο με το Ιράν, και να αφήσει τους Αμερικανούς να τον τελειώσουν. Αλλά ακόμη κι αυτή η επιλογή εμπεριέχει πάρα πολύ ρίσκο και αστάθμητους παράγοντες.
Stirlitz

Πηγή: i-epikaira

thesecretrealtruth.blogspot.com 

17 σχόλια:

  1. Δηλαδή το Ισραήλ είναι πιθανό απλώς να ξεκινήσει τον πόλεμο με το Ιράν, και να αφήσει τους Αμερικανούς να τον τελειώσουν. Αλλά ακόμη κι αυτή η επιλογή εμπεριέχει πάρα πολύ ρίσκο και αστάθμητους παράγοντες.

    με απλα λογια και γρηγορα αυτες οι 2 παραγραφοι ειναι ολο το ζουμι .

    το ισραηλ θα επιτεθει και μετα μια μια χωρα θα μπει στο παζλ του θανατου = ΓΠΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι κάτι πολύ μεγάλο θα γίνει αυτόν τον χειμώνα, είναι το μόνο σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από έναν πολύ καλό μου φίλο:

    KOSTA TIPOTA DEN THA GINNI STO IRAN . TIPOTA, EKTOS APO KAMIA PAREMVASI APO TO ISRAEL KAI EKEI OHI DIRECT OPOS STHN SYRIA



    ZO STHN PERIOHI KAI KSERO !



    KAI I KSA KAI TA UAE EINAI TORA FILI ME TO ISRAEL , TO DE QATAR EINAI SE IKONOMIKI SHESI ME TO IRAN , GIATI EHUN THN IDIA FLEVA AERIOY STON P.G……



    TO KAKO EINAI POS I KSA ARHISE NA TA FTIAHNI DIPLOATIKA ME TO BROTHER OF ISLAM QATAR OPOY I TOYRKIA EHI MASI ( ALLA KAI I USA , THN MEGALITERI TIS VASI STIN PERIOHI / P.G. )



    TI FOVAME EGO EINAI TO PAKISTAN AN DOSI TIN TECHNOLOGY GIA ATOMIKI VOMBA STHN KOLOTOYRKIA



    AYTO FOVAME .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι τριγύρω χώρες,(προχθές το Μαρόκο) υπογράφουν συνθήκες βελτίωσης των σχέσεων με το Ισραήλ.
      Θα επιτεθεί τό Ισραήλ σέ κάποια?
      Τόν 3οππ τόν ήθελε η ατζέντα της Καμπάλας, δέν βγήκε.
      Η μετά Τραμπ δε θα έχει πόλεμο, άλλου θα είναι η φάκα...

      Διαγραφή
  4. ".....οι Αμερικανοί θα αναγκαστούν να επέμβουν υπέρ των ισραηλινών συμφερόντων αφού δεσμεύονται δια νόμου να διασφαλίζουν την ύπαρξη "του εβραϊκού κράτους"......"

    Υπαρχει κατι που να το επιβεβαιωνει αυτο; ΠΟΙΟΣ αμερικανικος νομος το γραφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Hal Turner Radio Show μόλις ανέφερε, «50.000 Κινέζοι στρατιώτες βομβαρδίστηκαν και σκοτώθηκαν στο Μέιν, το οποίο είχε αναφερθεί ως σεισμός.
    ...
    Το Κινεζικό και το Ρωσικό Ναυτικό βρίσκονται τώρα σε θέση για μια γρήγορη μετάβαση στη θέση «ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!»
    «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΚΑΝ Επειδή οι πληροφορίες είναι πολύ επικίνδυνες!» Μόνο το Back up Channel λειτουργεί αυτήν τη στιγμή…

    Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, υπήρξαν μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων, εξοπλισμού και προμηθειών εντός των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών (CONUS). Σήμερα (Τρί.), Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τοποθετεί τους αερομεταφορείς και τις απεργιακές τους ομάδες τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι ετοιμάζουμε να αμυνθούμε από μια εισβολή. Κίνα?
    ...
    Δεδομένων αυτών των νέων ναυτικών εγκαταστάσεων και της πολύ μεγάλης, ξαφνικής μετακίνησης στρατευμάτων στο Nellis AFB, κάποιος παίρνει την εντύπωση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να υπερασπιστούν την πατρίδα τους από την πραγματική εισβολή.
    ...
    Το Word in Intelligence circle λέει ότι εάν το Ανώτατο Δικαστήριο ακυρώσει οποιαδήποτε ή όλες τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου λόγω της μαζικής απάτης και παραβιάσεων του Συντάγματος των ΗΠΑ με αλλαγές στους εκλογικούς νόμους, την παράνομη παράταση της ψηφοφορίας για εβδομάδες, κατά παράβαση των 3 USC & 2, οι Δημοκρατικοί σκοπεύουν να ζητήσουν από τα Ηνωμένα Έθνη να ΚΑΝΟΥΝ να αναθέσουν τον Τραμπ ως «δικτάτορα». Υπάρχει επίσης λέξη στους κύκλους πληροφοριών ότι οι πολιτείες της Καλιφόρνιας, του Όρεγκον και της Ουάσινγκτον, καθώς και της Νέας Υόρκης, θα μπορούσαν πραγματικά να προσπαθήσουν να αποχωρήσουν από την Ένωση εάν ο Τραμπ πάρει τέσσερα ακόμη χρόνια, και μπορεί να χρειαστεί να επανέλθει βίαια υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ, με τον ίδιο τρόπο, οι αποσταθεροποιημένες νότιες πολιτείες αντιμετωπίστηκαν στον εμφύλιο πόλεμο του 1860 ». (HT Σημείωση: Θα με ευχαρίστησε να δω τον αμερικανικό στρατιωτικό βομβαρδισμό του εγωιστή κυβερνήτη Andrew Cuomo και τον βρώμικο δήμαρχο της Commie NYC Μπιλ Ντεμπλάσιο να επιστρέψουν στην Ένωση ... ή να έρθει το Βασίλειο ....)

    https://darkoutpost.com/news/50000-chinese-soldiers-were-bombed-and-killed-in-maine-which-was-listed-as-an-earthquake/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΜΟΝΟΛΙΘΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
    ΕΔΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΓΜΕΝΕΣ.
    https://youtu.be/TFWuzQEgP3E?t=1

    ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ 6 ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

    Η 40.7624° NORTH, ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ MADISON SQUARE GARDEN ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ.
    ---------------------------------------------------------------
    Η 73.9738° WEST, ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ DONALD JOΗN TRUMP.
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
    ---------------------------------------------------------------
    Η 29.9753° NORTH KAI Η 31.1376 EAST, ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΙΓΓΑ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.
    ---------------------------------------------------------------
    Η 17.7500° NORTH KAI Η 142.5000 EAST ΑΦΟΡΟΥΝ Το Mariana Trench.
    ΕΔΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.

    Μελέτη Krisanie Gutierrez των Νήσων Μαριάνα.

    Το Mariana Trench είναι η βαθύτερη γνωστή περιοχή των ωκεανών και των θαλασσών της γης. Η τάφρος βρίσκεται μέσα στον Ειρηνικό Ωκεανό, και βρίσκεται ανατολικά των Νήσων Μαριάνα. Βρίσκεται νότια της Ιαπωνίας και συνορεύει με το Γκουάμ.

    Οι γεωγραφικές συντεταγμένες του είναι 17.7500 * N, 142.5000 * E.
    Επέλεξα να επικεντρωθώ στο Mariana Trench επειδή τα στοιχεία και τα γεγονότα του Trench είναι εκπληκτικά. Το βαθύτερο γνωστό τμήμα της τάφρου είναι 36.070 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, το οποίο ισοδυναμεί με περίπου 6.000 πόδια πάνω από την υψηλότερη περιοχή του όρους Έβερεστ. Το Mariana Trench περιέχει επίσης μερικά από τα παλαιότερα γνωστά ωκεάνια κρούστα στη γη, που εκτιμάται ότι είναι περίπου 170 εκατομμύρια χρόνια. Από την ανακάλυψή του, έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες σχετικά με τα ωκεανογραφικά και βιολογικά στοιχεία του. Ωστόσο, δεδομένου ότι βρίσκεται τόσο βαθιά στον ωκεανό, έχουν αποφέρει λίγα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Υπάρχει ακόμα πολύ μυστήριο γύρω από την τάφρο Mariana, το οποίο θεωρώ πολύ συναρπαστικό.

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΔΙΑ ΚΡΟΝΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ
    ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

    ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

    ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ
    ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

    ΤΟΝ ΑΓΑΘΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, Η ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΨΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.

    Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΜΕ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά όλα αυτά,
      μόνο.. μην φάμε κανένα ξενέρωμα και είναι καμιά καμπάνια για προϊόν, το οποίο γι αυτό το λόγο θα είναι ανάρπαστο.
      Φαντάζεσαι να είναι η επιστροφή της σοκολάτας 'τομπλερόνε', σε κουτί χρυσαφί ή ασημί που δεν θα γράφει τίποτα απέξω..;; χαχαχα

      https://images.shop.frankfurt-airport.com/pim/4xXGSpbBVU6GnzJrRBKPYiDp9PQyuit2Yyt_n6ijSwE=/1200x/catalog/2/2/6/0/226075a25a7057463af51246cf137c84_1186774.jpg


      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΡΙΑΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ, ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟΙ ΛΑΞΕΥΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

      https://earth.google.com/web/search/%ce%9d%ce%97%ce%a3%ce%99%ce%91+%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%91%ce%9d%ce%91/@16.62596908,146.47222391,-55.6214688a,165427.68641794d,35y,0h,0t,0r/data=CoQBGloSVAolMHg2MGQ2NWMwY2E5NTA4ZDRiOjB4MmUxOTJkMjMxMDkxZjQyNRkOjBdm_OQwQCFoHfqT3SpiQCoZzp3Ol86jzpnOkSDOnM6RzqHOmc6Rzp3OkRgBIAEiJgokCXYYgPzJ-UFAEaUrHZfpaUFAGQVojrI7hFPAISpKb6c0zVPA

      ΦΙΛΕ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;
      ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΑΙ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,
      ΜΑΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΛΑ.
      https://earth.google.com/web/search/%ce%9d%ce%97%ce%a3%ce%99%ce%91+%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%91%ce%9d%ce%91/@16.90717234,145.27875558,15.13917084a,134794.16559275d,35y,-0h,0t,0r/data=CoQBGloSVAolMHg2MGQ2NWMwY2E5NTA4ZDRiOjB4MmUxOTJkMjMxMDkxZjQyNRkOjBdm_OQwQCFoHfqT3SpiQCoZzp3Ol86jzpnOkSDOnM6RzqHOmc6Rzp3OkRgBIAEiJgokCXYYgPzJ-UFAEaUrHZfpaUFAGQVojrI7hFPAISpKb6c0zVPA

      ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΡΟΜΑΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ.
      ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΘΗ;
      ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ Ο ΒΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ.
      https://earth.google.com/web/search/%ce%9d%ce%97%ce%a3%ce%99%ce%91+%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%91%ce%9d%ce%91/@28.2515045,144.69964942,-56.84804202a,194527.41829483d,35y,88.71247672h,60.00024025t,-0r/data=CoQBGloSVAolMHg2MGQ2NWMwY2E5NTA4ZDRiOjB4MmUxOTJkMjMxMDkxZjQyNRkOjBdm_OQwQCFoHfqT3SpiQCoZzp3Ol86jzpnOkSDOnM6RzqHOmc6Rzp3OkRgBIAEiJgokCXYYgPzJ-UFAEaUrHZfpaUFAGQVojrI7hFPAISpKb6c0zVPA
      ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΥΣΤΑΞΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ.
      https://earth.google.com/web/search/%ce%9d%ce%97%ce%a3%ce%99%ce%91+%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%91%ce%9d%ce%91/@28.57247735,158.46676514,139.60185269a,345738.3791247d,35y,95.9853124h,61.16053074t,360r/data=CoQBGloSVAolMHg2MGQ2NWMwY2E5NTA4ZDRiOjB4MmUxOTJkMjMxMDkxZjQyNRkOjBdm_OQwQCFoHfqT3SpiQCoZzp3Ol86jzpnOkSDOnM6RzqHOmc6Rzp3OkRgBIAEiJgokCXYYgPzJ-UFAEaUrHZfpaUFAGQVojrI7hFPAISpKb6c0zVPA

      Διαγραφή
    4. Έχω επίσης κάτσει με τις ώρες να τα παρατηρώ Ηλία μου αυτά. Στο μυαλό μου είσαι. Κι εννοείται ότι αυτοί ισχυρίζονται πως είναι φυσικοί σχηματισμοί.

      Διαγραφή
  7. Πολύ άσχημα τα νέα
    Supreme Court Rejects Texas Lawsuit and Trump Bid to Undo Election Loss to Biden
    https://www.newsmax.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/943551_ntramp-edosa-entoli-dianomis-toy-emvolioy-xekina-o-mazikos
    Αυτή η είδηση τι σημαίνει τώρα; Γιατί αποκλείεται να είναι αυτό που φαίνεται. Μαζικός εμβολιασμός ποιών; Του κοσμακη ή άλλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει στά χαπατα που απαιτούν να εμβολιαστούν

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο COVID 19 ΕΙΝΑΙ Ο CHINA VIRUS. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΚΕΝ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  9. ΚΑΛΩΣ ΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    https://beforeitsnews.com/space/2020/12/1000-mile-huge-ufo-closed-to-the-international-space-station-09dec2020-2520174.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή