«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Όλη η αριστερή ανθελληνική βρωμιά του ελληνικού τραγουδιού, τώρα που μπήκε το αγγούρι στον «.....», ζητάει ελεημοσύνη από το κράτος...

 περισσότερα εδώ

61 σχόλια:

  1. Οι πιο αντιπροσωπευτική σεξοδιεστραμμένη και μπολσεβικική τετράδα στην φωτογραφία. Νομίζω δεν γινόταν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δεν προβλέπεται τίποτα στους μακροχρόνια άνεργους και σε όσους είχαν μιά μικροεπιχείρηση και αναγκάστηκαν να την κλείσουν. Οι τελευταίοι μάλιστα δεν μπορούν να γραφτούν στον ΟΑΕΔ!
    Οι καλλιτέχνες μίλησαν: "Βόηθα με φτωχέ να μην σου μοιάσω"!
    Να πω ότι μιλάνε νέοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, εντάξει, αλλά τα μεγάλα ονόματα (που πληρώνονται και μαύρα) είναι ντροπή τους να βγαίνουν και να ζητάνε!
    Ειδικά αυτή η γαλάνη που έστειλε την αστυνομία στο συσσίτιο είναι αχώνευτη...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα που έχετε είναι με αυτούς τους τραγουδιστές που το παίζουν αριστεροί ή γενικότερα με τους αριστερούς; Τι πρεσβεύετε εσείς ακριβώς; Ανθρώπους που δεν κολλάνε ταμπέλες και θέλουν ελευθερία σε όλο το κόσμο ή το μόνο που θέλετε είναι να απαλλαγείτε από τους αριστερούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά, να απαλλαγούμε από κάτι τρόλλια σαν κι εσένα θέλουμε, που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τί θέλουμε να πούμε, ή δεν είδες δεν άκουσες ποτέ σου τί εξυπηρετούν (τουλάχιστον οι της φωτο) και τί δηλώνουν εδώ και χρόνια τα ενλόγω σιχάματα στην πλειοψηφία τους.

      Γκέγκε;

      Διαγραφή
    2. Εγώ προσωπικά σάς σιχαίνομαι.

      Διαγραφή
    3. Kapa Mi,

      δεν νομίζω να απευθύνθηκες σε εμένα...

      Διαγραφή
    4. Όχι Κώστα σε σένα, για όνομα του Θεού. Στην αριστεράντζα απευθύνθηκα.

      Διαγραφή
  4. Τους σκοτώνει η Ελλάδα λενε οι μπολσεβίκοι, όχι το εβραϊκό κρατος που προσκυνανε ακικαι που διαλύει κομματι κομματι την πατρίδα μας. Ρε να ψοφησουν το πρωί. Θα τους ευχομουνα να τους κοψει η πείνα στα επερχομενα αλλα τζάμπα θα το ευχηθώ καθότι τα φραγκα που έχουν ειναι άπειρα σε σχεση με του απλο πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Δεκεμβρίου, 2020 17:45

      ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ", ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.
      ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    2. Αισθητή η απουσία σου ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
      Χαίρομαι και ηρεμώ να διαβάζω μεστά σχόλια , γεμάτα Χριστό και Ελλάδα.
      Τώρα είναι η ώρα της επίθεσης σε όσους εχθρεύονται
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ





      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Δεκεμβρίου, 2020 11:31

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΛΕΟΝ, ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, Ή ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΓΗΙΝΗ.
      ΠΑΝΤΩΣ, ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ........

      http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/10/1938.html

      Διαγραφή
  5. Ετσι.
    Λεγεται και Θεια Δικη αυτο.
    Αν και αυτοι οι κομμουνιστες εχουν κανει την μπαζα τους απο πριν, αλλα τωρα ερχονται τα πιο δυσκολα γιατι τα ετοιμα τελειωνουν οπου ναναι.
    Χωρια που εχει περασει η μπογια τους.
    Να δειτε και ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ και με τις/τους "δημοσιογραφες/ους" τηλεπαρουσιαστες που λογω αντι-ρατσισμου θα τους πεταξουν εξω οι καναλαρχες και θα προσλαβουν μαυριδερους ελληνοφωνους που θα τους ερχονται και πιο φτηνοι.


    ΥΓ
    "η αριστερή ανθελληνική βρωμιά του ελληνικού τραγουδιού"
    ΑΡΙΣΤΟΣ ο χαρακτηρισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα

      δηλαδή δεν θα μείνουν ούτε και οι ισλαμολάγνες, π.χ. κοσιώνη ή η τατιανα που εμφανίστηκε με μπούργκα;

      Διαγραφή
    2. Δεν θα μεινουν ΟΥΤΕ αυτες.
      Σε λιγο που τα πραγματα ή οι κwλοι θα σφιξουν ακομα περισσοτερο, θα βλεπουμε αυθεντικες μπουργκες.
      Και τις ξανθειες/μελαχροινες/καστανες vizites θα τις δουμε πολυ συντομα στην επαιτεια.
      Διοτι ΤΙ αντιρατσιστρια εισαι κυρα μου, οταν "τρως" την θεση της μαυρης ή της Πακιστανης;
      Βεβαια η ΜΙΤ-CIA, εχει βολευτει με την βρωμοφαμιλια αλλα μην ξεχναμε οτι και τα διαζυγια δινουν και παιρνουν στην Ελλαδιτσα.
      Θα πουλανε στο Μοναστηρακι τα 'λερωμενα' μεταξωτα εσωρουχα τους, ενω στον Στεφανο Χ. θα πουλανε τα ....εν Οικω τους προς Δημω...σιευσην και θα μαθαινουμε ΠΟΙΕΣ ειναι παντρεμενες με 'φλεγομενες σουσελες' και ΠΟΙΕΣ 'ετριβαν' ανεκαθεν το πιπερι.

      Οποτε αναμεινατε στο ακουστικο σας.
      Θα 'χουν μεγαλη πλακα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμε 15:37 το μόνο που θέλουμε είναι να απαλλαγούμε από προδότες πεμπτοφαλαγγιτες και αυτό το συνάχι των αριστερών μας το έχουν αποδείξει και με το παραπάνω ότι είναι τέτοια μαγαρισματα. Ξέρεις εσύ καλύτερα τι εννοώ!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριμνηστος η πλειοψηφία των αριστερών είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Αν μιλάς για τα μαλακιστηρια που πάνε και τα σπάνε ή τους κουμουνιστες κάνεις τεράστιο λάθος. Η αριστερά δεν σημαίνει κομμουνισμός ή αναρχια!!! Ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε για να έχει το κόσμο μια ζωή αντιμέτωπο και η αναρχία έγινε πληρώνοντας μερικούς να κάνουν τη βρώμικη δουλεια Συνηδειτοποιησετο!!! Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι όλοι οι αριστεροί είναι οι κακοι. Πνίγεται από μόνος σου...όταν έχεις δίπλα σου κάποιον άνθρωπο που θέλει βοήθεια (δεν μιλάω για αυτούς που αναφέρεται το άρθρο) δεν ξεχωρίζεις δεξιά με αριστερά..αυτό λέγεται κατάντια φίλε μου!!! Α και επίσης...προδότες και δωσίλογοι μόνο οι ΔΕΞΙΟΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. 18:17,
      θέλεις να μάς πεις δηλαδή ότι οι κομμουνιστές επειδή είναι εκ των πραγμάτων διεθνιστές, δεν πιάνονται για προδότες όπως οι δεξιοί προδότες;

      Διαγραφή
    3. "Όταν εχεις διπλα σου καποιον άνθρωπο που χρειαζεται βοηθεια δεν ξεχωριζεις αριστερα απο δεξια." Τρεις γραμμές αργότερα : "προδότες και δοσίλογοι μονο οι δεξιοι". Ρε σταλινοπαιδα ποσο γελοίοι ειστε. Τωρα που ερχονται τα αγγουρια αρχιζετε να σιγοτρεμετε..

      Διαγραφή
    4. Κώστας Ταύρος : παντα υπήρχαν προδότες!! Οι δεξιοί το έχουν πάρει από παλιά αυτό, σαν επάγγελμα. Μη μου πεις ότι δεν το έκαναν κιόλας. Αν αναφέρεσαι στους αριστερούς που έχουν περάσει σαν βουλευτές ναι μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου ότι έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους στη προδοσία κατά της χώρας. Όχι όμως ο κόσμος!!!

      Διαγραφή
  7. Δεν πειράζει. Άστους να τραγουδάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν βγάλεις τη χολή σου σε εμένα έπρεπε να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα...ή μάλλον να μην πεις αυτό που σε συμφέρει!!! Το τι κάνουν και τι είναι αυτοί το ξέρουμε όλοι πολλοί καλά!!! Πολιτικοί και όλη η σοουμπιζ είναι ένα μάτσο σκατα. Αυτό που με κάνει και γελάω είναι το γεγονός που τους αναφέρετε ως αριστερούς!!! Αυτοί ΔΕΝ είναι αριστεροί, καταλάβετε το επιτέλους!!! Τι σας έχουν κάνει οι αριστεροί; Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί (πολιτικοί, τραγουδιστές), ποτέ δεν με ενδιέφεραν και πότε δεν τους στήριζα γιατί ήξερα από μικρός το ποσό καθίκια είναι όλοι αυτοί. Δεν περίμενα να έρθει το 2020 για να το καταλάβω...το πρόβλημα σας όμως δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και το ότι και καλά είναι αριστεροί. Φαίνεται ξεκάθαρα το μίσος προς αυτή τη κατεύθυνση από εσάς που λέτε ότι είστε πατριώτες. Πατριώτης είναι και ένας αριστερός και ένας δεξιός οι οποίοι δεν βάζουν εμπόδια μεταξύ τους και θέλουν το τόπο τους αλλά και όλο το κόσμο να ζει ευτυχισμένος!!!! Επιτέλους ας σταματήσει αυτή η καραμέλα με τα και καλά "τρολ" όταν βλέπετε ότι μια άποψη δεν είναι σύμφωνη με τη δική σας!!!
    Χαίρομαι τουλάχιστον που αφήνεις να ανέβει το σχόλιο μου και δεν το κόβεις!! Να ξέρεις επίσης ότι διαβάζω αρκετό καιρό τα άρθρα σου και υπάρχουν πολλά πράγματα που συμφωνώ αλλά φυσικά διαφωνώ και με μερικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν σχολιάσω κάτι που δεν θα σου αρέσει θα με λες και τρολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα,
      είναι εντελώς τυχαίο λοιπόν που όλοι αυτοί οι παρτάκηδες χρηματολάγνοι νυχτολαμογιάρηδες ανωμαλιάρηδες κι ανθέλληνες διά των δηλώσεων τους ή της νοοτροπίας τους.. ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Κομμουνιστική ΝΔ..

      Κοίταξε.. γνωρίζω πολλούς αριστερούς (ή τουλάχιστον που νομίζουν ότι είναι αριστεροί) πατριώτες. Οι εν λόγω πάντως.. πατριώτες δεν είναι. Κάποιες εξαιρέσεις όπως ο Γρηγόρης Πετράκος σίγουρα υπάρχουν.

      Διαγραφή
    2. Οι αριστεροί είναι διεθνιστές, όχι πατριώτες. Κομουνιστής και συγχρόνως πατριώτης δεν γίνεται, είναι συγκρουόμενες ιδιότητες.

      Διαγραφή
    3. Κώστας Ταύρος : Ρε φίλε για να είναι μόνιμα στο φακό λογικό είναι να ψηφίζουν τα σαπιοκομματα,οποίο και να είναι αυτό!! Το ότι κλαινε τώρα αυτό είναι γνωστή παπατζα που πουλάει. Δεν σου είπα ότι είναι καλοί κτλ. Το ότι η ΝΔ είναι κομμουνιστική δεν μπορώ να το πιστέψω. Μην αρχίσεις να μου λες για τη Κίνα και το τι κάνει και τι σχέδια έχει για όλο το κόσμο. Δηλαδή αν το πάμε έτσι πολλοί που ερχόντουσαν στη ΝΔ που παλιά ήταν ακροδεξιοί είναι στην ουσία κομμουνιστές. Ε δεν κολλάει ρε φίλε...πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν αριστερές απόψεις ( δεν σου λέω ότι είναι απόλυτοι αλλά ούτε είναι κομμουνιστές ) και αγαπάνε την πατρίδα τους και θα έκαναν τα πάντα για οποιονδήποτε!! Έτσι πρέπει να είμαστε όλοι!!!

      Διαγραφή
    4. Νομίζω πως βλέπεις ακόμα έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο σε μία χώρα που μόλις αναδύθηκε η μπόχα μαζικής σαπίλας.

      "Το ότι η ΝΔ είναι κομμουνιστική δεν μπορώ να το πιστέψω":

      Εδώ χρειάζεσαι ειδικά σεμινάρια από τον σχολιαστή μας, κύριο "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ"

      Το ότι όταν υποδέχτηκαν οι Έλληνες, μετά αλαλαγμών ως σωτήρα, τον ευρύπρωκτο γενάρχη με τα μεγάλα φρύδια, να κατεβαίνει από το αεροπλάνο και δίπλα του να έχει τον αρχηγό της 17Ν, ούτε αυτό σού λέει τίποτα; Γιατί δεν ήταν μαζί τυχαία. Στο Παρίσι, ο γέρος "δεξιο-βασιλικός υποτίθεται" έκανε παρέα με την κομμουνιστική αυτή κλίκα, και σε σαλέ με Σαρτρ, Πάμπλο κ.ά. φιντάνια, και υπάρχει και μαρτυρία ότι ξεστόμισε την φράση "ας πιούμε μωρέ τώρα..όλοι μας τροτσκιστές είμαστε..".

      Εντωμεταξύ.. από κάπου μού ήρθε και μπόχα από δήθεν ακροδεξιούς.. 🤣
      Πού πουλάνε τέτοιο φρούτο να το καμαρώσουμε...

      Διαγραφή
    5. Ο της 17 Νοέμβρη απίθανο σου φαίνεται να ήταν βάλτος από τους ίδιους; Μια ζωή τέτοιες πουστιες κάνουν για να μειώνουν την αριστερά. Ποιος σας τα λέει αυτά για νδκομουνιστες; Δεν είναι δυνατόν να τα πιστεύεται αυτά. Άλλο δεξιός άλλο αριστερός άλλο φασίστας άλλο αναρχικός άλλο κομμουνιστής και άλλο πατριώτης. Μην τα μπλέκεις ολα
      στο ίδιο τσουβαλι...δηλαδή ο ελληνικός λαός ήταν μια ζωή κομμουνιστές;;;;;; 😂😂 Ναι φίλε η ΝΔ έχει και στελέχη ακροδεξιούς και πολλούς ψηφοφόρους. Μέχρι και τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου βάλανε ως μετάκληση εργαζόμενη μέσα στη βουλή. Μη χάσουμε τις στενές μας σχέσεις δηλαδή. Στα κανάλια μπροστά φωνές βρισιδια και καλά αλλά από πίσω αλωνιζουν χεράκι χεράκι...

      Διαγραφή
    6. 5 Δεκεμβρίου, 2020 13:03,

      ήμουν έτοιμος να το πετάξω στα ανεπιθύμητα το σχόλιό σου γιατί με κούρασες με το ευγενικό τρολάρισμα. Αλλά θα σού δώσω να διαβάσεις μία ανάρτηση που εξηγεί πολλά περί κομμουνισμού στην Ελλάδα και επίσης περί "νδκομμουνιστών".
      Λες: "δηλαδή ο ελληνικός λαός ήταν μια ζωή κομμουνιστές;;;;;;"
      Ναι φίλε, από την δεύτερη γενιά κιόλας "Ελλήνων" Βασιλέων, σε κομμουνιστικό καθεστώς ζουν οι Έλληνες, αλλά δεν το αντιλαμβάνοντο. Όταν καμιά φορά μάς ρωτούσε ένας τουρίστες με φυσικότατο ύφος "Μα καλά..κομμουνισμό δεν έχετε εσείς εδώ στην Ελλάδα;".. τον κοιτούσαμε σαστισμένοι και βιαζόμαστε να τον διορθώσουμε με πλασματικές καραμέλες που είχαν οι σκοτεινοί εξουσιαστές του κόσμου φροντίσει να μάς βάλουν στο μυαλό, κι απαντούσαμε σαν χαζά "Όχι, έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία", "Όχι, έχουμε Δεξιά", "Όχι, έχουμε εθνικό πολίτευμα", κ.ά. τέτοιες μπούρδες.. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
      ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ.. ΓΝΩΡΙΖΑΝ Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Α !

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/04/1974.html

      Διαγραφή
  9. Εν τω μεταξυ ο Μουζου ειχε πνευματικο τον μακαριστο γεροντα Νεκταριο Βιταλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρκεί να κάνει κανείς μια βόλτα απο αριστερά "καπιταλ ο μπλοκ" , να δεί πόσο
    μισούν ότι έχει σχέση με Ελληνικό και Χριστιανικό πολιτισμό μας.
    Ηλίθια ανθρωπάρια που εκ τους ασφαλούς καθυβρίζουν ειρωνεύονται
    την Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία των Ελλήνων.
    Των Ελλήνων την θρησκεία ! Ποτέ τον Εβραϊσμό! Ποτέ τον Μουσουλμανισμό!
    Και κάτι άμυαλα κ@λόπαιδα που τους δόθηκε ένα "βήμα" , ακολουθούν κατά πόδας σε ειρωνεία,
    τους υβριστές του Τριαδικού Θεού μας , μη αντιλαμβανόμενοι πως τα "καπιταλ ο μπλοκ",
    δεν είναι άθεα αλλά εβραιοκατασκευάσματα, όπως ακριβώς και ο αριστεροκουμουνισμός!
    Και πως μοναδικός στόχος τους είναι ο Ελληνοχριστιανισμός για να μας καπελώσουν με τον δικό τους εξαποδώ παρουσιάζοντάς τον ως σωτήρα.

    "Η Αριστερά σε μισεί. Ενέργησε αναλόγως.

    Του Kurt Schlichter (Townhall) / ΚΟ

    Σε μισούν.

    Οι Αριστεροί δεν διαφωνούν απλώς μαζί σου. Δεν αισθάνονται απλώς ότι έχεις λάθος. Δεν νομίζουν ότι απλώς είσαι λάθος. Σε μισούν. Θέλουν να σε δουν υποδουλωμένο και υπάκουο, αν όχι νεκρό. Μόλις το καταλάβεις αυτό, όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα αποκτήσουν νόημα. Και θα καταλάβεις το τι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.

    Είσαι φυσιολογικός και ως εκ τούτου για αυτούς, αιρετικός. Αρνείσαι να υποκύψεις στα είδωλά τους, να αποδεχτείς στην διεστραμμένη κατήχησή τους, να δοξάσεις τους ψεύτικους θεούς τους; Αυτό είναι ασυγχώρητο. Πρέπει να καείς.

    Υπερβολές; Απλά ρώτησέ τους. Προχώρα. Πηγαίνετε στα social media. Βρες έναν αριστερό - είναι εύκολο. Απλά πες του κάτι θετικό για την πατρίδα ή τον Ιησού Χριστό και θα έρθουν σαν σμήνη από ακρίδες. Κάνε το βήμα και πολύ γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες τους και θα σου πουν αυτό που πραγματικά πιστεύουν. Ξέρω. Έχω ένα ταχέως αναπτυσσόμενο αρχείο screenshots από το Twitter με απειλές και επιθυμίες θανάτου από αριστερούς.
    ...
    http://redskywarning.blogspot.com/2017/02/blog-post_73.html

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι ρε ..μηπως να κανουμε και ερανο για τις κακομoιρες;;;;ρε δε μου πατε στο γεροδιαολο εχετε βγαλει τ αντερα σας και ζητατε ακομη;;;ουτε σκατα δεν χορτασατε;;;αει σιχτιρ απο δω λαμιες.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκυλάδες και έντεχνοι. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όλες μαζί οι ασημαντότητες έβαλαν πλάτη στο σύστημα της μεταπολίτευσης, δημιουργώντας καταστάσεις ασφυξίας σε οτιδήποτε υγιές και αυθεντικό. Τώρα που το σύστημα δεν τους χρειάζεται πια και τους πετάει σαν στημένες λεμονόκουπες, ζητάνε και τα ρέστα... Εμετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συγνώμη αυτοί οι δύο δεξιά ποιοι είναι;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μουζουρακης, μποφιλιου, μπλιαχ!
      όλοι γνωρίζουμε πώς έφτασαν να γίνουν "σουπερ αστέρια"...

      Διαγραφή
  14. Καλά..
    Αυτός ο μακακας είναι για πολλά κλωτσιδια!!!
    Γελοιο υποκείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να θυμάστε πως τρεις φορές αριστερά κάνει μια δεξιά. Και το αντίθετο.
    Μην σας κάνει εντύπωση πως γεμίσαμε με γαλαζαίους και (σκέτους) ζαίους.
    Εδώ και δεκαετίες η ευθεία σκέψη, πορεία, σεξουαλικότητα (=straight) διώκεται χάριν του "πολιτικώς ορθού" λόγου και άλλες νεοφιλελέ και δημοκρατικές ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    Όταν βλέπεις πχ τον μπουμπούκο, που έχει κάνει επάγγελμα την κυβίσθιση, να υπερασπίζεται του δίκιο του λαού (δες προχθεσινές δηλώσεις) και τους "αριστερούς" να είναι κατά της παγκοσμιοποίησης αλλά υπέρ των ανοιχτών συνόρων, τότε ξέρεις πως το μυαλό τους κάνει ζιγκ-ζαγκ (ή το software έχει glitch, που είναι και της μόδας) και χρήζουν ιατρικής (ή μηχανολογικής) βοήθειας.

    Κι επειδή η παροιμία λέει "με στραβό θα κοιμηθείς το πρωί θ'αλληθωρίζεις" κάνω πέρα όλους τους έχοντες διαταραγμένη σκέψη, για να σώσω την δικιά μου. Δύσκολο πράγμα να είσαι μόνος αλλά προτιμώ να έχω σώας τας φρένας παρά να περιτρυγιρίζομαι
    από ηλίθιους.

    Γιώργος Α. - Μεσσήνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιώργο,

      η μνκ μας θα σε λατρέψει για το σχόλιό σου.
      Το εννοώ, και ΕΥΓΕ!

      Διαγραφή
    2. Πράγματι, με όλο το σχόλιο συμφωνώ απολύτως, αλλά την τελευταία παράγραφο θα μπορούσα να την είχα γράψει εγώ. ΕΥΓΕ Γιώργο!

      Υ.Γ. Χα χα, με πήρε χαμπάρι ο Κώτσος.

      μνκ

      Διαγραφή
  16. Ακομα με δεξιους και αριστερους ασχολειστε;αυτα ειναι φτιαγμενα να διχαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανωνυμε 04 Δεκεμβρίου, 2020 18:17.
    Δεν έχω γνωρίσει κομμουνιστή ως τώρα που να στέκει στα καλά του. Το ότι η φιλοσοφία τους είναι προδοτική κατά του έθνους των Ελλήνων αλλά και κάθε έθνους είναι δεδομένο. Μισούν καθετί τι φυσιολογικό. Είναι φύσει και θέσει αντίθετοι με την φυσική τάξη των πραγμάτων. Όσον αφορά και για δεξιούς που ανεφερες, δεξιά στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ με την έννοια που της δίνετε εσείς οι αριστεροί. Ως πατριώτες. Οι Έλληνες πατριώτες φίλε μου αριστερε, δεν χώνονται ποτέ σε κόμματα, αποκόμματα και διάφορες στοες και καταγώγια. Παραμένουν ελεύθερα πνεύματα και δίνουν την ψυχή τους για την πατρίδα τους, κάτι που εσείς οι πεμπτοφαλαγγιτες Αρρωστεροι σιχαίνεστε σφόδρα. Λέγανε κάποτε ότι κομμουνιστής και φουστης είναι το ίδιο. Δεν συμφωνώ. Ένας φουστης βλάπτει τον εαυτό του μόνο. Ένας κομμουνιστής όμως είναι κινούμενη εστία μόλυνσης και αλίμονο σε όποιον πέσει σε αυτό το σατανικό δίχτυ. Μάθε λοιπόν από πού κρατάει η σκούφια σας, ενημερώσουμε σωστά, δες ποιοι είναι οι ιδρυτές αυτής της υπερΣατανικης ιδεολογίας και μετά να εκφράσεις την γνώμη σου. Διότι είσαι ή άσχετος και ενοχλείς με την αφέλεια σου ή αυτής της Σατανικής σχολής, οπότε είσαι ανεπιθύμητος σε αυτό το πατριωτικό ιστολόγιο και δεν προσφέρεις τίποτα καλό εδώ μέσα. Ξουτ.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κώστα,σφίγγεται η καρδιά μου με κάτι τέτοια.

    1)Ο μουζουράκης του αριστερού,αντικαθεστωτικού σκάι https://www.metrosport.gr/mouzourakis-gao-tin-28i-oktovriou-ke-tin-elliniki-simea-102270

    2)Η μποφίλιου https://www.youtube.com/watch?v=mLloEzKAIkA

    3)Η γαλάνη http://www.katiousa.gr/afieromata-istoria/festival-kne-odigiti/19o-festival-kne-odigiti-ela-mazi-mas-mprosta-me-to-kke/

    4)Η αλεξίου https://www.youtube.com/watch?v=BdtMbIwKB6E

    Κώστα βρες αν μπορείς έναν τραπεζικό λογαριασμό να τους υποστηρίξουμε.Που θα πάει αυτή η αδικία εναντίων των Έντεχνων Καλλιτεχνών μας επιτέλους;Ο άλλος πάνω λέει ότι αριστερός δε σημαίνει κομμουνιστής.Όχι φίλε σημαίνει ότι είναι με τους transformers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. transformers..

      XAXAXAXAXAXAXAXAXA

      Καλημέρα,
      κι ευχαριστώ για την αναζήτηση που έκανες φίλε Δημήτρη. Εγώ κι αυτά και πολλά άλλα που δεν γράφονται, τα είχα αποθηκευμένα στο μυαλό μου, γιατί άνομες και προδοτικές πράξεις και αίσχη, δεν ξεχνιούνται ευτυχώς από μερικούς από εμάς. Για όσους νιώθουν καθημερινά την Πατρίδα ως μήτρα, μάνα, σπίτι που τους μεγάλωσε, και πονούν και προσβάλλονται προσωπικά από την προσβολή της.

      Διαγραφή
  19. Κωστα ακουσα στο ραδιοφωνο οτι η γαλανη ματαιωσε συσιτιο που γινοταν κοντα στο σπιτι της οταν με την τζιπαρα της πηγαινε λεει στο γιατρο της[που ντουβρουτζας να της ερθει της κωλογριας κομμουνας]σταματησε εκανε παρατηρηση στους εθελοντες για το αν εχουν αδεια που μοιραζουν φαγητο ,και μετα απο 4 λεπτα ηρθε η αστυνομια....η ρουφιανοκομμουνα μετα το αναιρεσε...μωρη αει στο διαολο καριολα ποιος σε ανεδειξε;;;ποιος σε στηριξε;;;αυτος ο κοσμος που εσυ περιφρονεις,,...αν ηταν λαθροπηθικια μωρη καραπουταναρα λεσβω θα φεροσουν ετσι;;;να ψοφησετε ολοι μωρη που θελετε και βοηθεια...πορνες της αποκαλυψης φτου σας....[Κωστα κανω προσπαθεια οπως βλεπεις να ειμαι ευγενικη] ...καλη μερα...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    Διαβαζω, "Μισουν οτι εχει σχεση με Ελληνικο και Χριστιανικο πολιτισμο μας". Το απυθμενο αυτο μισος εδειξε το φρικιαστικο προσωπο του στην δολοφονια της ΠΑΠΑΔΑΚΗ για ν΄ανοιξη διαπλατα ο δρομος για τους τενεκεδες.

    Τους τενεκεδες αυτους προηγαγαν το ιζηματα βοθρων Γιαννοπουλος(Υπουργος Δικαιοσυνης του ΠΑΣΟΚ) με το περιφημο "Τα σκυλαδικα ειναι κεντρα πολιτισμου" και ο Μπουταρ Αγας με το να δινη συνεντευξεις μεσα απο μπουρδελα.

    Για να καθαριση αυτη η λεπρα χρειαζεται φλογοβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακου δω αριστερε τρομπα: Δεν υπηρχαν μονο ταγματασφαλιτες στην κατοχη. Υπηρχαν ο ΕΔΕΣ, η ΕΚΚΑ και τοσες ακομα αντιστασιακες οργανωσεις -δεξιες και μη- που ΕΣΕΙΣ τις εξολοθρευσατε γιατι σας χαλαγαν τη σουπα διοτι ηταν Αντιβασιλικες. Που θα μας πεις για προδοτες δεξιους καρακωλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Τί να πείς, εδώ... Θυμίζει κάτι βουλευτάδες πρό ετών, που θέλανε να εισάγουν νομοσχέδιο, ώστε όποιος απ' αυτούς δεν ξαναεκλεγεί, να παίρνει μιά σοβαρή αποζημίωση ..."γιά να έρχεται πιό ομαλά στην καθημερινή ζωή"!!! Ευτυχώς, το νομοσχέδιο δεν πέρασε - αν καί μερικοί από δαύτους κλαιγόταν στα βοθρο-ΜΜΕ, επιχειρηματολογώντας υπέρ αυτού. Γλυκό το χρήμα, γάρ.

    Τώρα, η Γαλανοδήμητρα καί οι λοιπές, άμα θέλουν λεφτά, ας κάνουν υπαίθρια παράσταση - κι ό,τι μαζέψουν στο καπέλλο, απ' τους περαστικούς.
    Περασμένης ηλικίας, περασμένης μόδας... ας το καταλάβουν κι ας το αποδεχθούν.

    Υγ 1: Εδώ στον Βόλο, στην (πεζοδρομημένη) οδό Ερμού, είχε στέκι (πρό κλεισούρας από κοβίντ) ένας βιολιτζής, καταπληκτικός! Έπαιζε ό,τι θες από νησιώτικα, μέχρι κλασσικά, μέχρι βαλσάκια, μέχρι λαϊκά. Του είχα αφήσει ψιλά μερικές φορές στη θήκη του βιολιού του.
    Γιατί, λοιπόν, να βγούνε κι αυτές οι "φίρμες" στον δρόμο; Τί τις κάνει να πιστεύουν πως είναι καλύτερες απ' αυτόν;
    Υγ 2: Κακά τα ψέμματα, κάθε εποχή έχει την έκφρασή της. Πχ, προπολεμικά (καί λίγο μεταπολεμικά) υπήρχαν τα λεγόμενα "feuilles mortes" (νεκρά φύλλα)· τραγούδια λυπητερά κατά βάσιν, αλλά ανάμεσά τους υπήρχαν καί διαμαντάκια, πχ το: "Ας ερχόσουν γιά λίγο" (που γράφτηκε γιά νέο άντρα νεκρό απ' τη φυματίωση).
    Όμως, ποιός τραγουδάει τέτοια σήμερα; Τί ακούει η νεολαία στα κινητά; Ριάννες καί Μινόγκες καί Γκαγκάδες ακούει. Ούτε κάν Μπήτλς!
    Τί να κάνουμε; Πάντα τ' ανθρώπινα έρχονται καί παρέρχονται. Άρα, τί κλαίγονται αι καλλιτέχνιδαι αυτές; Σάμπως θα ζήσουν αιωνίως;
    Υγ 3: Απάνω-κάτω σωστά όλ' αυτά με τους δεξιούς καί τους αριστερούς, αλλά θυμηθήτε πως στην πλειονότητα των ανθρώπων πρώτα έρχεται ο ερπετικός εγκέφαλος. Λίγοι είναι οι πράγματι πολιτισμένοι!
    Έτσι, αν τους θίξεις το πορτοφόλι των πολλών, πάνε περίπατο οι πολιτικές πεποιθήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε εσένα αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Άψογος και διασκεδαστικός όπως πάντα!

      Όταν έγραψες για τους μουσικούς των πεζοδρομίων, μού ήρθε στο μυαλό το ντουέτο Γαλαναλεξίου να τραγουδά οκλαδόν, με τενεκεδάκι μπροστά :

      "Ας ερχόσουν Τσιπρόφσκι για λίγο..
      τον πόνο να πάρεις,
      να λιγδώσει τ' αντερό μας και πάλι,
      βιλλίτσες να πάρει.."

      Διαγραφή
  23. Το καπελωμα της αριστερας απο τον Μαρξισμο-κομμουνισμο ειναι ανευ προηγουμενου στην παγκοσμια πολιτικη σκηνη. Η επικρατηση του τελευταιου εχει λαβει πλεον την μορφη, Αριστερα ισον Μαρξισμος. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!! Γιατι η Αριστερα ως παναρχαιο ιδεολογημα υπερ της δικαιοσυνης, της ισοτητας, της ευνομιας και της μη διακριτης μεταχειρισης ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ του Μαρξισμου. Οι ιδεες της κοινοκτημοσυνης της αμοιβαιοτητας και του κολλεκτιβισμου προυπηρχαν και ηταν παρουσες σε ολη την διαδρομη της ανθρωπινης ιστοριας. Η επιφανεστερη διαπαλη εντος της αριστερας που καταδεικνυει εμβληματικα τα παραπανω ηταν η πριν ενα μιση αιωνα περιπου αντιπαλοτητα του Μαρξισμου με τον Αναρχισμο και τους εκπροσωπους του ιδιως του Μπακουνιν και του Κροποτκιν!!!!! Πληρης η διασταση αποψεων με τον κομμουνισμο!!!! Ομως με την βιολογικη εξαφανιση των ηγετων αυτων ο Μαρξισμος "απερροφησε" τροπο τινα δια μεταλλαξεως τον Αναρχισμο!!!! Αυτο που απεμεινε ειναι μια καρικατουρα του και μια παραφυαδα ως υποστηλωμα του παγκοσμιου Κομμουνισμου παρα η εκφραση μια ολοκληρωμενης Αριστερης ιδεολογιας με εμφαση την ελευθερια. Σε παγκοσμιο επιπεδο ελαχιστα αριστερα κινηματα μπορουν να σταθουν πλεον αυτονομα και ανεξαρτητα μπροστα στην ισοπεδωτικη λαιλαπα του παγκοσμιου Κομμουνισμου και δη αυτου του διεθνικου!!!! Η αιτια αυτης της επικρατησης κατα την γνωμη μου ειναι η χρηματοδοτικη ευχερια του τελευταιου απο απροσμενα φιλικες και αδηλες πηγες του παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου συστηματος. Εννοω οτι το παγκοσμιο τραπεζιτικο κεφαλαιο των γνωστων οικογενειων εμφανως σχεδον "ανεχεται", υποθαλπει και πριμοδοτει, παντοιοτροπως την δραση του διεθνικου κομμουνισμου αφου κατα τα φαινομενα αυτος ειναι παραγωγο χρηματοοικονομικης ισχυος παρα ιδεολογοπολιτικης δεινοτητας και διεισδυσης!!!! Τα πρωτοκολλα RAKOFSKI και οχι μονον επιβεβαιωνουν πανηγυρικα ολα αυτα. Οι Marx και Rotchild μπορει και να μην υπηρξαν ξαδερφια οπως διατεινονται καποιοι ομως οι κοσμοι που διοικουσαν ηταν εντελως μα εντελως αλληλενδετοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Θαλή,

      εσύ μιλάς για μια ιδεατή αριστερά, ίσως και υπαρκτή αλλά παμπάλαια όπως λες. Το αντίπαλό της δέος που προέκυψε ως τερατογένεση στην πορεία, το ονομάζεις Διεθνιστικό Παγκόσμιο Κομμουνισμό, αλλά έχει και άλλο όνομα: Χαζαρομπολσεβικισμός. Που ούτε πραγματικοί (ως καταγωγή) Εβραίοι τον έφτιαξαν, ούτε έχει σχέση με την πραγματική αριστερή ιδεολογία, η οποία προσομοιάζει στην κοινοκτημοσύνη του Χριστού και την ιδέα περί δικαίας πολιτείας, του συνονόματού σου Θαλή του Μιλήσιου, ο οποίος είπε ότι "Κρατίστην είναι δημοκρατίαν την μήτε πλουσίους άγαν μήτε πένητας έχουσαν πολίτας"(Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν έχει ούτε πάρα πολύ πλούσιους ούτε πάρα πολύ φτωχούς πολίτες).
      Αυτό το τερατογένημα, που κυριάρχησε όπως είπες, είναι "ειναι παραγωγο χρηματοοικονομικης ισχυος". Και θα μπορούσε επίσης κάποιος να πει, όπως το βλέπω εγώ, ότι είναι μία εκ παραλλήλου εφεύρεση του Καπιταλισμού, βασιζόμενη στην εξαπάτηση της εργατικής τάξης και της νόθευσής της μέσω νεο-εφευρεθέντων πονηρών και φαινομενικά δημοκρατικών εργαλείων, όπως είναι ο συνδικαλισμός.

      Διαγραφή
    2. Δεν αντιλεγω στο πως μπορουμε να ονοματισουμε το πολιτικο κακο!!!Οπως και να το πουμε πλεον ειναι εμφανες και σιγα-σιγα γινεται ορατο στους περισσοτερους.Επισης οπως εχουν διαστρεβλωσει την Αριστερα δια του Κομμουνισμου-Μαρξισμου-Τροτσκισμου, ακριβως ετσι εχουν καταστρατηγησει ΚΑΙ την δεξια δια του Ναζισμου-Φασισμου.Δημιουργησαν καρκινωματα στις φυσιολογικες αντιληψεις των πολιτων σε ολο το πολιτικο φασμα. Ειτε πιστευουν στον ανθρωπο ειτε πιστευουν στην πατριδα ειτε και στα δυο!!! Τις πιο ηπιες και κεντρωες αποχρωσεις και ιδεολογιες παλι τις ελεγχουν δια του συνωμοτικου εισοδισμου και των μυστικων εταιρειων που παραχαρασσουν τα Συνταγματα, τους νομους και τις νομιμες επιδιωξεις της κοινωνιας. Στην ουσια ακομα και αν υπηρχε καποια υποψια δημοκρατικης διακυβερνησης εστω υπο το αναπηρο οικοδομημα της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας αυτη εξαερωνεται απο τον ΕΙΣΟΔΙΣΜΟ του πολιτικου αλλα και εθνικου εχθρου.Η δυνατοτητα δε αυτης της διαλυτικης και ευθεως παρανομης και εγκληματικης μεθοδου(παραβιαση του Συνταγματος-εσχατη προδοσια) προεκυψε νομιζω απο μια και μονη κολοσσιαιας σημασιας ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ τους. Την de facto κατακτηση της νομισματικης κυριαρχιας και των ανα τον κοσμο Κεντρικων Τραπεζων!!!! Ολες μα ολες οι μετεπειτα "νικες" τους δεν ηταν τιποτα αλλο παρα αποτοκος και παραγωγα αυτης της κατακτησης. Κοντολογις πιστευω αν τα κρατη με ενα μαγικο τροπο αναλαβουν την εκδοση του χρηματος ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ και κυνηγησουν ταυτοχρονα τον ΕΙΣΟΔΙΣΜΟ στις κρατικες δομες το παιχνιδι καποιων θα ξεφουσκωσει εντελως!!!!

      Διαγραφή
    3. Νομίζω πως αυτό ακριβώς το μυστικό (κατακτηση της νομισματικης κυριαρχιας) έχει κατανοήσει και ο Ντόναλντ Τραμπ (όπως και προηγούμενοί του δολοφονημένοι) και προς αυτή την κατεύθυνση (εκδοση κρατικού χρηματος) κινείται για να τους αφοπλίσει.

      Οψόμεθα.

      Διαγραφή
  24. Η ονομασια Δεξια-Αριστερα προερχεται απο το πως καθονταν στην ά γαλλικη βουλη οι βουλετες ητοι: Δεξια οι αποικιοκρατες και φιλομοναρχικοι και αριστερα οι "κρατιστες". Το τι εφτασε να σημαινει σημερα πιστευω δεν εχει καμια σχεση με το τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΡΕΜΟΙ.
    ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΤΕ ΨΗΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ , ΆΛΛΑ ΓΙΑ ΑΤΕΝΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ,ΤΟ ΘΕΙΟ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΣΙΜΟΙ.
    ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ.
    ΣΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΘΟΥΜΕ.
    ΜΑΧΟΜΕΘΑ ,ΝΑΙ .
    ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ,ΝΑΙ.
    ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ.
    ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΗ ΑΝΟΑ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΑΚΟΥΣ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,Ο ΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ.
    ΗΤΑΝ ΧΩΜΈΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Η ΕΛΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΑ...
    ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΟΜΙΖΑΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΉΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΩ.
    .......
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΚΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΕΨΕ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΟΥΜΕ.
    ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΗ ,ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ.
    ΑΜΑ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΣΗΣ ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΗ.
    Η ΕΛΙΤ ;
    ΑΥΤΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΈΒΛΑΠΤΕ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ .
    ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ,ΑΛΛΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.
    ΤΟ ΕΡΕΒΙΝΟ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ,ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ.
    ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΗ.
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.
    ΑΝΝΑ !.
    ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ !.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΗΛΙΑΚΈΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ,ΜΕ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΣΦΟΔΡΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ ,ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΑ.
    ΑΥΤΗ ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΚΛΟΥΒΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΤΣΕΣ ,ΤΕΛΟΣ.
    ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΥΓΗ ΤΟ ΤΣΕΡΒΕΛΟ.
    ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ:ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ;
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ,ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !.
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ
    ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗ.
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ...
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ;
    ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΕΦΑΛΙΑ ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ;
    ,666 ,ΠΟΛΥ ΆΝΘΡΑΚΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΡΓΟΝΗ ΜΕΣΑ ;
    ΘΑ ΜΠΗ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ /ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ , σε νοιώθω διότι εχω και εγω αισθανθεί …γήινος. Ισως όμως όπως και εσύ λές το φταίξιμο να είναι δικό μας. Δεν σου κρύβω πως εγω έχω βαρεθεί τις αντιπαραθέσεις. Πολλά χρόνια πολλές μάχες. Ευτυχώς όμως πιστεύω πως ο αγώνας δεν πήγε χαμένος. Το βλέπω συγκρίνοντας σχόλια προ δεκαετίας με σημερινά.

    Το κείμενο που με παρέπεμψες νομίζω πως προσπαθεί να ηρωοποιήσει τον σταλινισμό, ο οποίος δήθεν μάχεται τους Εβραίους και τους τραπεζίτες. Πολλοί αριστεροί , αλλά και άλλοι που δεν δηλώνουν αριστεροί, το έχουν πιστέψει. Είμαι βέβαιος πως τον ηρωοποιούν , τον στάλιν, επειδή θα είναι το επόμενο βήμα στο οποίο θα προσπαθήσει να μας οδηγήσει, με την “ελεύθερη” ψήφο μας , η παγκόσμια κλίκα που κατέχει σχεδόν όλον τον πλούτο της γης.
    Το επόμενο βήμα . Ο σταλινισμός , η χειρότερη μορφή του ούτως η άλλως ανελεύθερου δολοφονικού “σαμπεταϊο” κουμουνισμού.

    Στο άρθρο που με παρέπεμψες αναφέρεται:
    "Ο Χριστιανισμός είναι ο μόνος πραγματικός εχθρός μας. Στον κομμουνισμό το κράτος κατέχει τα πάντα όλα επιχειρήσεις –γη (μηδενική ατομική ιδοκτησία), το δε κράτος κατέχεται υπο των τραπεζιτών. Στον δε καπιταλισμό οι εταιρείες ελέγχουν το κράτος και αυτές τις ελέγχουν οι τράπεζες μέσω των δανείων που τους έχουν χορηγήσει. ”

    Τι κατάφεραν τελικά οι επαναστάσεις “γαλλικές αμερικάνικες και ρώσικες”; Να μετατρέψουν τα ελεύθερα Χριστιανικά έθνη , σε καπιταλοκομμουνιστικά “δημοκρατικά” κράτη , υπόδουλα στους τραπεζίτες!
    Τι από τα παραπάνω δεν βλέπουμε σήμερα; Αρα και “συνομωσία” να ήταν η ανάκριση ρακόφσκι… αλήθεια είναι.

    Σου αφιερώνω με την σειρά μου ένα αρθρο.

    ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ

    “Το γενικό συμπέρασμα που εξάγεται από τα παραπάνω, είναι ότι μιλάμε για μια ιδιόμορφη αράχνη με δύο κεφάλια, σαν τον Ιανό: Από το ένα κεφάλι εκπορεύεται το αριστερό ρεύμα που διαφθείρει τον πολιτισμό και από το άλλο κεφάλι, εκπορεύεται ο καπιταλισμός που διαφθείρει την οικονομική ζωή. Έτσι ο ιστός είναι άρτια υφασμένος και εύκολο για τον απερίσκεπτο να μπλεχτεί στα νήματά του.”
    https://theodotus.blogspot.com/2013/05/blog-post_11.html

    Οσο για την μασωνία ελάχιστα πράγματα γνωρίζω κυρίως από άρθρα του Θεόδοτου.
    Γενικότερα
    https://theodotus.blogspot.com/search/label/%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82
    και ειδικότερα.
    https://theodotus.blogspot.com/2016/08/blog-post_9.html

    Αντιχριστιανική ανθελληνική είναι και αυτό μου είναι υπεραρκετό για να την απορρίψω, όπως και όλες τις θεωρίες που δεν πιστεύουν στον τριαδικό Θεό μας , στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στην Ελληνο Ορθοδοξία μας , ακόμα και εάν μου τάζουν …τον ουρανό με τ’άστρα.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Κώστα γράφετε:
    "εσύ μιλάς για μια ιδεατή αριστερά, ίσως και υπαρκτή αλλά παμπάλαια όπως λες"

    Σε ποία κείμενα γίνεται αναφορά σε αυτήν την παμπάλαια και καλή ιδεατή αριστερά;
    Παμπάλαια πράγματι είναι. Μήπως εννοείτε τους γνωστικούς Καϊνίτες ;
    https://en.wikipedia.org/wiki/Cainites

    Πιο πίσω ακόμα ; Απο Τον Δημιουργό και τον όφι που ήθελε να γευτεί τα πάντα όλα;
    Δεν απαγορεύεται τίποτα, απόλυτη ελευθερία;
    Αυτό δεν πρεσβεύει η ...καλή ιδεατή αριστερά;

    Απόλυτη ελευθερία = ελευθεριότητα! Ποία τα αποτελέσματα της;
    https://theodotus.blogspot.com/2015/08/blog-post_23.html

    "ούτε έχει σχέση με την πραγματική αριστερή ιδεολογία, η οποία προσομοιάζει στην κοινοκτημοσύνη του Χριστού..."

    Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας ΔΕΝ κήρυξε την κοινοκτημοσύνη αλλά την
    Α ΚΤΗΜΟΣΥΝΗ.
    Μοίρασε τα όλα στους πτωχούς και ακολούθησε με , ήταν η προτροπή Του.
    Δεν είπε άρπαξε τον πλούτο του άλλου να τον μοιραστούμε!!!

    Η κοινοκτυμοσύνη είναι παγίδα για τους αφελείς. Οι οποίοι θα ήθελαν να κατέχουν την ιδιοκτησία του βιομήχανου (του άλλου πάντα όχι να μοιράσουν ην δική τους) , απο κοινού όλοι μαζί οι προλετάριοι, επειδή δεν καταλαβαίνουν τι ζητάνε. Για πές τους τι προτιμούν; Ενα σπίτι ιδιόκτητο με συμβόλαια στο όνομα τους η εκατομμυριοστά (κατά τα χιλιοστά σε πολυκατοικία) σε μια ολόκληρη κοινόχρηστη (κοινοκτημοσύνη) πολιτεία;
    Και οι δρόμοι και τα πάρκα (μέχρι πρότινος ο ΟΤΕ και η δεη και δευαπ) , υπο καθεστώς κοινοκτημοσύνης δεν βρίσκονται. Οσο τους ανήκουν αυτά άλλο τόσο θα τους ανήκουν και τα εργοστάσια και η γη που θα αρπάξουν απο τους άλλους!

    Οσο για την ισότητα την οποία ευαγγελίζονται ,απλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανισότητα απο την έστω και σε θεωρητικό επίπεδο επίτευξη της ισότητας.
    Για φαντάσου!
    Ενας που ξενυχτά επάνω στα βιβλία , επάνω στην δουλειά , να έχει τα ίδια δικαιώματα στην ζωή με έναν που τα σπάει στα ξενυχτάδικα απο τα μικράτα του!
    Για φαντάσου (τι να φανταστείς που αυτό γίνεται και τώρα και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε)
    Η ψήφος ενός έξυπνου , να έχει την ίδια βαρύτητα με ενός βλάκα.
    Ισως βέβαια την διαφορά να την κάνει η ηλεκτρονική ψήφος! Η νέα μόδα που λανσάρει ο σόρος!!!

    Εξυπνοι και βλάκες υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.
    Όπως πάντα υπήρχε και θα υπάρχει δεξιά και αριστερά που αντιπροσωπεύουν το καλό και το κακό αντίστοιχα. Το επάνω και το κάτω. Η αλήθεια (Εγώ ειμί Η Αλήθεια) και το ψεύδος.
    Ο επάνω κόσμος, ο επουράνιος παράδεισος και ο κάτω, η κόλαση!
    Είναι εξάλλου ηλίου φαεινότερον τώρα πια. Οσο πιο φιλελεύθερα αριστερά βαδίζουμε, τόσο απομακρυνόμαστε από Τον Τριαδικό Θεό μας , απο το Φως και τόσο περισσότερο στην άβυσσο και στα χέρια του εξαποδώ πέφτουμε!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα πρέπει τότε να μελετήσω καλύτερα την Καινή Διαθήκη, αφού έως τώρα δεν είχα προσέξει ότι ο Χριστός για Ακτημοσύνη μιλούσε. Όσο για το θέμα της παλαιάς αριστεράς, υπέθεσα ότι ο συνομιλητής μου Θαλής αναφερόταν σε ένα πρώιμο κοινωνικό δίκαιο για το οποίο δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα προς ώρας ώστε να τοποθετηθώ επαρκώς κι εκτενέστερα. Το συνέδεσα απλώς με κάτι πολύ πολύ παλαιότερο, τον Θαλή τον Μιλήσιο δηλαδή, του οποίου η ρήσις προσομοιάζει με την απόπειρα του Ούλοφ Πάλμε στη Σουηδία, όπου το σοσιαλο-δημοκρατικό μοντέλο φαινόταν να έχει αγνότερους στόχους περί δικαίου σχέσεως μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου, ώσπου κι αυτόν τον δολοφόνησαν.

      Διαγραφή
    2. Προτείνω να θεωρήσουμε τα εν λόγω θέματα ως ήδη ολοκληρωμένα στα πλαίσια αυτής της αναρτήσεως, γιατί ήδη νιώθω ότι με κούρασαν και επίσης ότι έφτασα ήδη στα γνωσιολογικά μου όρια επί πολιτικών θεμάτων, ενώ είμαι ένας απλός και μόνος "καουμπόυ".. εε..συγνώμη "dj" ήθελα να πω. 🙂

      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  28. Αγαπητε φιλε Εργοδοτα, γραφεις "Λιγοι ειναι οι πραγματι πολιτισμενοι". Τα σεβη μου. Η συνοψις ογκοδους βιβλιου σε πεντε λεξεις εκπληκτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή