«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Από το Τέξας θα αρχίσει..;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ………ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ…….. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

 

Στο Τέξας θέλουν δημιουργία «ένωσης νομοταγών πολιτειών» έναντι αυτών που «παραβιάζουν το Σύνταγμα» στις ΗΠΑ!

 

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε, την Παρασκευή (11/12, τοπική ώρα), την αγωγή που άσκησαν οι Αρχές του Τέξας αμφισβητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα σε τέσσερις βασικές Πολιτείες, δηλαδή στην Τζόρτζια, στο Μίσιγκαν, στην Πενσιλβάνια και στο Ουισκόνσιν και αυτό μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων για τις ίδιες τις ΗΠΑ καθώς ως αντιπρόταση ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Τέξας Άλεν Γουεστ πρότεινε την δημιουργία μια "ένωσης νομοταγών πολιτειών" απέναντι στις "πολιτείες που παραβιάζουν το Σύνταγμα και δεν απολογούνται".

Αυτό θα σημάνει την δημιουργία των νέων "βορείων" και "νοτίων" που μπορεί να οδηγήσει τις ΗΠΑ ακόμα και στα πρόθυρα του εμφυλίου καθώς ο τρόπος που οι έγιναν οι εκλογές και ειδικότερα με την επιστολική ψήφος που πολλές φορές βρέθηκε να έχει γίνει νοθεία, τα λογισμικά καταμέτρησης που έφεραν ακόμα και το FBI αλλά και τους Δημοκρατικούς που δεν θέλουν (σαν να φοβούνται κάτι) να συνδράμουν στην αποσαφήνιση των "σκιών" οδηγεί τον κόσμο  ακόμα και σε ακραίες λύσεις.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Reuters, η αγωγή κατατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας, Κεν Πάξτον, στις 9 Δεκεμβρίου, ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο να ακυρώσει τα αποτελέσματα στις προαναφερθείσες πολιτείες.

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:

«Η πρόταση της Πολιτείας του Τέξας για υποβολή καταγγελίας απορρίπτεται λόγω έλλειψης εξουσίας, σύμφωνα με το Άρθρο ΙΙΙ του Συντάγματος. Το Τέξας δεν έχει επιδείξει ένα δικαστικά γνωστό ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο μια άλλη Πολιτείας διεξάγει τις εκλογές του. Όλες οι άλλες εκκρεμείς αγωγές απορρίπτονται ως αμφισβητήσιμες».

 

 

Η αγωγή του Τέξας

19 Πολιτείες των ΗΠΑ (μετά την συμμετοχή και της Αλάσκας) και περισσότεροι από 100 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην αγωγή που αμφισβητεί το σύνολο των 62 εκλεκτόρων που έλαβε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, στην Τζόρτζια, στο Μίσιγκαν, στην Πενσιλβάνια και στο Ουισκόνσιν.

Επίσης, πέντε πολιτείες των ΗΠΑ, το Μισούρι, το Αρκάνσας, η Λουιζιάνα, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Γιούτα, ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο, την Πέμπτη (10/12), να τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στην αγωγή του Τέξας.

 

 

 

 

Τέλος εξακολουθεί ο Τραμπ να παραμένει στην κούρσα της προεδρίας αν εξασφαλίσει τη νίκη μέσω των λεγόμενων «άπιστων εκλεκτόρων» εάν το Κολέγιο των Εκλεκτόρων, που πρόκειται να συναντηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, αποφασίσει να μην ταυτιστεί με τα αποτελέσματα των Πολιτειών τους και ψηφίσει υπέρ του Τραμπ.

 

pronews.gr

 

ZZ Top from Texas - La Grange (Live!) 


12 σχόλια:

  1. Οι ΗΠΑ οδευουν προς την κατευθυνση να μετατραπουν σε Dis-United States of America. Oι εκλεκτορες δυσκολα θα ψηφισουν εναντιον των αποφασεων των Πολιτειακων Κυβερνησεων τους γιατι κινδυνευουν με λυντσαρισμα απο τους Μπι Ελ Εμ. Στην περιπτωση παλι που επικυρωνεται η εκλογη Μαιντεν θα ξεσηκωθουν οι πατριωτες. Η αναφλεξη δεν αποφευγεται.

    Υπαρχει και το καλεσμα του Φλυν για στρατιωτικο νομο. Ισως ειναι η τελευταια προσπαθεια να μεινουν οι ΗΠΑ ενωμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E άντε να κηρύξει στρατιωτικό νόμο να τελειώνουμε!
      Τού το ζήτησε και άλλος στρατηγός εκτός από τον Φλυνν.
      Έχουμε φτάσει και στα όριά μας με αυτό τον @ούστη τον κούλι! Είναι ικανός αν τελικά ξεσηκωθούμε κατά των εμβολίων, όπως οι Άγγλοι, να μάς δείρει, όχι μόνο με τα μπατσάκια, αλλά να φέρει και κυανόκρανους εδώ.

      Όσο για τους εμβολιασμούς που βγήκε και ανήγγειλε ο Τραμπ ότι ξεκινάνε τώρα, αυτό το έκανε γιατί η πφάιζερ καθυστερούσε ως τώρα να τα παραδώσει για να του κάνει ζημιά. Τώρα τα απαίτησε και τα παρέλαβε για να τους κάνει αυτός ζημιά. Τί θα γίνει όμως με την ζημιά που θα κάνουν τα εμβόλια στον κόσμο;

      Διαγραφή
  2. Οικοδεσπότα και παίδες!

    Τους το ευχόμαστε μ' όλη μας την καρδιά να γίνουν από 51 χωριά χωριάτες!

    Μόνο άμα φύγει απ' τη μέση αυτή η λεπτά, μόνο τότε θ' ανοίξει ο δρόμος να δει άσπρη μέρα η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεπρα. Παναθεμα τους αυτόματους διορθωτές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εφετινό μήνυμα των Χριστουγέννων:

    "...Καὶ εἶπεν αὐτοῖς ὁ ἄγγελος· μὴ φοβεῖσθε· ἰδοὺ γὰρ εὐαγγελίζομαι ὑμῖν χαρὰν μεγάλην, ἥτις ἔσται παντὶ τῷ λαῷ, ὅτι ἐτέχθη ὑμῖν σήμερον σωτήρ, ὅς ἐστι Χριστὸς Κύριος, ἐν πόλει Δαυίδ. Καὶ τοῦτο ὑμῖν τὸ σημεῖον· εὑρήσετε βρέφος ἐσπαργανωμένον, κείμενον ἐν φάτνῃ. Καὶ ἐξαίφνης ἐγένετο σὺν τῷ ἀγγέλῳ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ οὐρανίου αἰνούντων τὸν Θεὸν καὶ λεγόντων·
    δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καὶ ἐπὶ γῆς εἰρήνη, ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία..."

    Κατά τα άλλα, όσοι εξισώνουν αυτούς που διαπράττουν ανθρωποθυσίες, τελετουργικές παιδοκτονίες και παιδοβιασμούς με αυτούς, που αγωνίζονται να τα καταργήσουν άπαξ δια παντός, μάλλον έχουν χάσει πάρα πολλά επεισόδια.
    See you on the flip side.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υποθεση Τραμπ/Πορνογερου Μπαϊντεν παει μαθηματικα στο Κογκρεσσο.
    Μια πολιτεια = μια ψηφος.

    Οσο για τον φιλο μου τον Εργδημεργ "λεπρα" δεν ειναι η Αμερικη (χεστηκε ο μεσος αμερικανος τι γινεται παρα-περα απ το σπιτι του) αλλα αυτοι που την κυβερνουν και που εχουν Κεντρικα γραφεια στην Ανατολικη Μεσογειο, Νοτιως του Λιβανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Τέξας διετέλεσε από 1839-1849 ως ανεξάρτητο κράτος. Η γαλλική Λουϊζιάνα ,προς τιμήν του Λουδοβικου ΙΔ΄,με γαλλικό πληθυσμό επωλήθη από τον Ναπολέοντα το 1803, Η Φλώριδα εξηγοράσθη το 1816 από την Ισπανία.Η Αλάσκα εξαγορά από Ρωσία το 1867.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναφερόμενος σε ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ του Ευαγγελίου, δεν εννοώ, ότι η επιβολή της συνταγματικής νομιμότητος ενάντια στην καλπονοθεία δια στρατιωτικών μέσων αποτελεί στην παρούσα φάση την μόνη παρεχόμενη δυνατότητα. Κάθε άλλο. Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ και υπάρχει μια πληθώρα δυνατοτήτων, που βρίσκονται μακράν της υλικής βίας, τις οποίες οπωσδήποτε θα αξιοποιήσει το επιτελείο του Προέδρου στο επόμενο διάστημα. Ούτε το Τέξας, ή οποιαδήποτε άλλη πολιτεία πρόκειται να επιχειρήσουν να ανεξαρτητοποιηθούν. Είμαι πεπεισμένος, ότι ο POTUS τελικά θα νικήσει σε αυτήν την διαμάχη ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. Αυτοί, οι οποίοι μπορούν να αποτολμήσουν χρήση βίας μετά την τελική πιστοποίηση της εκλογικής τους ήττας τους είναι οι ορδές της καμπάλ. Οπότε όμως σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το δικαίωμα της άμυνας με πλήρως νομότυπη κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, βάσει του συντάγματος και της εσωτερικής νομοθεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε φιλε Μποτιλια, επιτρεψε μου να διαφωνησω στο οτι ο Δικαστικος Αγωνας τωρα μολις ξεκινησε. Και ο τελευταιος Αμερικανος πλεον εχει πεισθει για την ανεπαρκεια αυτου του εργαλειου για την προστασια των ιδεωδων του και του πολιτισμου του. Παραδειγμα.

    Το 1965 ο Γερουσιαστης Javits (Νεας Υορκης) ανετρεψε τον μεταναστευτικο νομο του '20, ο οποιος επετρεπε εισοδο στην Αμερικη μονον λευκων απο τα Ευρωπαικα κρατη και να επιτρεπει την εισοδο παντος αλλοφυλου. Εκτοτε το δικαστικο συστημα ειχε πολλες ευκαιριες να προστατευση το Συνταγμα, αλλα προτιμησε την ευκολη ζωη του χρηματος και της ηδονης. Το WE THE PEOPLE πηγε περιπατο.

    Σημερα το Τεξας εγινε ο σημαιοφορος της δημιουργιας μιας αλλης Αμερικης, οπου η καθε Πολιτεια θα λειτουργη απαρεγκλειτως βασει του Συνταγματος. Σημερα ζουμε ενα δευτερο Gettysburg. Oι πρωτες ντουφεκιες πεσανε ηδη στη Ουασινκτον.

    Υ.Γ.
    1. Σε προσφατο αρθρο σου αυτοαποκαλεισαι "Μπετατζης". Ο ορος, κατα την αποψη μου, ειναι τελειως αδοκιμος. Σταματαω εδω, γιατι γραφε, γραφε, θα φτασουμε στο Πικασο, στον Μαρκουζε (λιμενεργατης στο λιμανι του Λος Αντζελες) και στον μεγαλο αγωνα των μιαρων να δημιουργησουν τις δικες τους μεγαλες μορφες γιατι ολες οι αλλες ηταν των Λευκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ahoy

    Αγαπητέ φίλε, ανέκαθεν γνωρίζω, ότι διαθέτεις πολύ καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στις ΗΠΑ από ότι εγώ. Έτσι, λόγω θέσεως, δεν επιτρέπεται να διαφωνήσω. Εξ άλλου οι απόψεις που καταθέτω, επιχειρούν μόνον να σταθμίσουν τις εξελίξεις, χωρίς να διαθέτω από επαρκή γειτνίαση και προσωπικές επαφές κάποια ιδέα σχετικά με τις ζυμώσεις, που εκτυλίσσονται σε βάθος. Όμως τις απόψεις που έχω καταθέσει για όσα έλαβαν χώρα και για όσα εκτιμώ, ότι πρόκειται να ακολουθήσουν μετά την απόρριψη της καταγγελίας του Τέξας, τις έχω μέχρι στιγμής αναφέρει μόνον με τηλεγραφικό τρόπο και επιγραμματικά. Αυτήν την ώρα γράφω μια εκτενή παράθεση σχετικά. Μετά την δημοσιοποίησή της θα είχα εξαιρετικό ενδιαφέρον να διαβάσω την ιδιαίτερα σεβαστή άποψή σου για αυτήν.
    Όσο αφορά την ιδιότητα "Μπετατζής" (και σε ευχαριστώ θερμά γιατί έγραψες αυτόν τον αυτοπροσδιορισμό μου με κεφαλαίο Μ): Το επάγγελμά μου ήταν κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής (επί 40 χρόνια) μελετητής και επιβλέπων κατασκευαστικών έργων. Φορούσα πάντοτε τα άρβυλα και το κράνος στα εργοτάξια με υπερηφάνεια και αίσθηση ευθύνης, διότι στόχος της παρουσίας μου εκεί, δεν ήταν μόνον να φέρω ψωμί στην φαμίλια μου, αλλά να τιμήσω τα εθνικά χρώματα, μέσα σε μια κοινωνία, που πάσχει έντονα από προκαταλήψεις και σε ενα μιντιακό περιβάλλον, που χύνει συνέχεια δηλητήριο εναντίον των Ελλήνων. Με την δουλειά μου έφτιαχνα μπετά κάνοντας χρήση του μισού μυαλού μου. Με τις υπόλοιπες ασχολίες μου, κάνοντας χρήση του άλλου μισού, τα γκρέμιζα, ως αποφασισμένος κατεδαφιστής της ασχήμιας. Με υπερηφάνεια δηλώνω "Παλαίμαχος Μονομάχος των Εργοταξίων". Κράτησα το δρομικό μέτρο ανά χείρας, όχι μόνον ως προσομοίωση αυτού, που διατηρείται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Παρίσι, αλλά με επαγγελματική ευλάβεια, ως πρακτικό υπόδειγμα της διακήρυξης των Προγόνων μας, ότι "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ". Και υπερασπίστηκα τον κόπο εκατοντάδων Σικελών, Πολωνών, Πορτογάλων και Τούρκων καλουπατζήδων και σιδεράδων από το μένος και τα συμπλέγματα γερμανών κρατικών ελεγκτών, που ήθελαν σώνει και καλά να γκρεμίσουμε ότι είχαμε μοντάρει, με ανύπαρκτες δικαιολογίες. Όταν οσφρυζόμουν το φρέσκο μπετόν, ηδονιζόμουν, σαν να πλησίαζα γυναίκα ερωτική. Διότι για να πέσει το μπετόν και να φάνε ψωμάκι δεκάδες άνθρωποι, προηγούταν αγώνας επιβίωσης. Ο πατερούλης μου ήταν ναυτικός και όποτε έβλεπε θάλασσα, άναβε τσιγάρο. Εγώ έχω μια μοναδική ομολογία πίστεως: ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ. Διότι στην μπετατζίδικη ζωστήρα που φόραγα ήταν τοποθετημένο το σφυρί, που κάρφωσα στο μαδέρι, όταν κινδύνεψα να γκρεμιστώ από ύψος 15 μέτρων.

    PS. Εκτιμώ, ότι όλες οι φυλές έχουν προάγει αξιόλογους ανθρώπους, ανεξαρτήτως χρώματος. Αναγνωρίζοντας την φυλετική μου ανωτερότητα, την θεωρώ υποθήκη για να βοηθήσω τον οποιονδήποτε άνθρωπο, εφόσον αυτός είναι αναξιοπαθών. Και εκφράζω από τα βάθη της καρδιάς μου την ευγνωμοσύνη μου και την άκρα εκτίμηση μου στον νεγρά, που όταν γλίστρησε μια σκάρα, αυτός έσπρωξε τον λοστό πάνω από τον καρπό και μου έσωσε το χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ το ως ανω σχολιο

    Το οτι επεξεταθης εις την πραγματικη εικονα των πιστευω σου δειχνει οτι ειχες τις ικανοτητες να ξεπερασης οχι μονον την βασανον του Πολυτεχνειου αλλα να πας και παραπερα. Στο ευρυ κοινο η λεξη "Μπετατζης" φερει την εννοια του καθ' επαγγελμα ασχολουμενου με καλουπια και σιδηροπλεγματα, ενα υπο καθε εννοια αξιοπρεπες επαγγελμα, και οχι καποιον ο οποιος του εδωσε τα σχεδια για να φτιαξη το καλουπι. Θα μπορουσες να χρησιμοποιησης απλα το επιθετο ειμαι/ημουν Πολιτικος Μηχανικος. Συμφωνω απολυτα με ΤΟ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ, τον οδηγο και πυξιδα ανθρωπινης πορειας και σταση ζωης στη γη.

    Την ασαφεια αυτη στην εννοιολογια των λεξεων εξεμεταλευθη η μαφια των μιαρων (στην Ελλαδα μεσω του Αντυ Παπαντυ). Πρωτη ομοβροντια. Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Αποτελσματικη περαν καθε προσμονης. Πηρε λοιπον τον Νωντα τον λαστιχα και τον εκανε Υπουργο Βιομηχανιας και οι γειτονες του Νωντα γεματοι ελπιδα μπηκαν στη σειρα αναμονης. Επειδη ο πονηρουλης Αντυ ειχε γνωση του χρονικου οριου της υπομονης του Ελληνα εδωσε εντολη στις γιαφκες (ΤΟΠΙΚΕΣ)) να κανουν το μυαλο του γιαουρτι και να του "μπηξουν" κυριολεκτικα στο κεφαλι οτι "ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ". Δεν ειναι μονο το υπουγιλικι. Ειναι και το διευθυντιλικι και το συνδικαστιλικι και το μετ΄αμοιβης αραλικι. Αποστολη εξετελεσθη. Ο Ελληνας μετελλαχθη στη φυλη του "ΕΛΑ ΜΩΡΕ".

    Και τωρα ολιγη περιαυτολογια, ως ειπεδειξες. Στην ερωτηση γνωστων αλλα και αγνωστων Τι δουλεια κανεις; η απαντηση ειναι η ιδια. Υπηρξα ενας Χημικος Μηχανικος του οποιου η τυχη τον εφερε να κολυμπηση στα βαθεια της τεχνολογιας της εποχης του. Τωρα παρατηρω την πορεια του Λευκου ανθρωπου πανω στη γη. Γονος κι΄εγω ταπεινης οικογενειας (δασκαλοπαιδι) ο οποιος πιστευει στο Θεικο δημιουργημα του"ΚΗΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ".

    Η επεξηγηση που εδωσες στη λεξη "Μπετατζης" καθιστα το σχολιο μου αχρειαστο, αλλα με βρηκες σε στιγμη ελευθερου χρονου και ενθουσιασμου απο την φραση σου "Αναγνωριζοντας την φυλετικη μου ανωτεροτητα".

    Υ.Γ. Σκετη συμπτωση το οτι τυχαινει να εχω περπατησει κι' εγω σ΄εργοταξια. Λασπες και χιονια τα ΄χω φαει κι΄εγω με το κουταλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή