«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

SOS!!! - ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ _Α Π Α Ν Τ Ε Σ _ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ !!! ΜΕΤΑΞΥ ΆΛΛΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ!!

ΣΑΝ ΑΥΤΑ:


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

💥  Καθηγητής Christian Perronne ( επικεφαλής μολυσματικών και τροπικών ασθενειών στο νοσοκομείο Garches στη Γαλλία ) και το εμβόλιο: "Δεν θέλουμε να γίνουμε, όπως οι ντομάτες ΓΤΟ ή ο γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος" 


ΑΚΟΥΣΤΕ:

💥 Βίντεο: Νευρολόγος Κλεάνθης Γρίβας: "ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΥΒΡΙΔΙΑ) !" 

 


 Εκτενέστερο άρθρο στην 'Κατακομβική Εκκλησία':

 

ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" COVID_19 ( SARS_CoV2 ) ME ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΟΥΚΙΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ ( QUANTOM DOTS DELIVER VACCINES AND INVISIBLY ENCODE VACCINATION HISTORY IN SKIN )

 

 


11 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΡΟΥΤΗ.
    www.youtube.com/watch?v=Z8GjY8ONxj0
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το εμβολιο να το κανει ο κουλης με ολο του το σοι, τα 300 κοβαλα της σκατοβουλης με το σοι τους,που εχουν πουλησει την ψυχη τους στο διαολο,για το χρημα και την καρεκλα....εγω το εχω δηλωσει δεν προκειται να το κανω ,ουτε οι δικοι μου ανθρωποι με οποιο κοστος...δεν θα ειμαι ελευρη;;; θα μου κλασουν τ αρχιδια,δεν τους παιρνω χαμπαρι ,να πανε να γαμηθουν....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πήραν τα σκάγια, δεν έβαλες καλύπτρα (παπάκια @), αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων έχεις το ακαταλόγιστο, γιατί είσαι λεβέντισσα Καραϊσκάκαινα!

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Δεκεμβρίου, 2020 17:58

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΓΙΩΝ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ, Ή ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ να πεθάνω (ΝΑΙ), παρά να κάνω το εμβόλιο.
    Τι να το κάνω το σώμα μου μετά τον εμβολιασμό, που δεν θα μπορεί να το ελέγχει η δική μου συνείδηση, αλλά κάποιοι άλλοι μέσω της τεχνολογίας τους ;
    Μια απλή κουραδομηχανή θα είμαι μετά τον εμβολιασμό.
    Ο εμβολιασμός είναι η κορύφωση του Πολέμου.
    Αυτοί βιάζονται να μας το κάνουν, γιατί ξέρουν ότι γύρω στην Άνοιξη ο ιός θα έχει υποχωρήσει, λόγω της ανοσίας που θα έχουμε αποκτήσει και θέλουν να παρουσιάσουν το φαινόμενο της ύφεσης της ασθένειας ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού.
    Αλλά μετά θα μας πουν ότι ο εμβολιασμός θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ξανά κάθε χρόνο και αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει τέλος.
    Ο καθένας ας κάνει την επιλογή του, ήρθε η ώρα της προσωπικής ευθύνης.
    Μα τόσο μαλάκες είναι κάποιοι, που ακόμα (και μετά από όσα έχουμε περάσει) εμπιστεύονται πολιτικούς και δημοσιογράφους ;;;
    Όσοι κάνουν το εμβόλιο, καλά να πάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπαρχει οικονομικο θεμα για τα εμβολια , ξεπεραστε το.
    Αλλα πραγματα εχει η ατζεντα , στο πως θα σε κρατησουν δεσμιο στην συνεχεια....
    Τοσα χρονια σε ειχαν με την καμπαλα-μαγεια , τωρα εχει λογο η τεχνολογια ....
    Το εμβολιο δεν ειναι σαν τα προηγουμενα εμβολια .Εμταβαλει το DNA.
    Συνδιασε το 5G το εμβολιο και το παρακατω βιντεο
    https://www.youtube.com/watch?v=7eMVfjXaw-8&t=2s

    ναστε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO BINTEAKI ME TIΣ ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΕΔΩ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=kkUkXytVoSU

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την προβατινα Dolly την θυμασθε; Ε, να την επαναφερετε στη μνημη σας. Ετσι παντα λειτουργουν αυτοι. Τα παντα ολα σε κοινη θεα, αλλα μεσω συμβολισμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή