«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Van Morrison και Eric Clapton τραγουδούν κατά του lockdown, της μάσκας και της στέρησης των ανθρωπίνων ελευθεριών.

 "..Θέλετε να ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι ή θέλετε να είμαστε σκλάβοι; Θέλετε να φέρετε αυτές τις αλυσίδες μέχρι τα φέρετρά σας; ..Θέλω να παίζω μπλουζ για τους φίλους μου.. Ξέρετε ότι θα μας συνθλίψουν, αχ.. Μέχρι να πονάει πραγματικά.. Ανήκουμε σ΄ένα έθνος κυρίαρχο ή σ΄ένα αστυνομικό Κράτος;.. Καλύτερα να έχετε το νου σας..."


 

Van Morrison και Eric Clapton βγάζουν ένα τραγούδι κατά του lockdownΟι δυο μύθοι της δεκαετίας του 1970 δεσμεύονται στη μάχη για να βοηθήσουν τους μουσικούς θύματα των υγειονομικών απαγορεύσεων. Κι επωφελούμενοι από το γεγονός ασκούν κριτική και στην κυβέρνηση του Boris Johnson.

Το « Stand and Deliver »,που βγήκε την Παρασκευή γράφτηκε από τον Morrison κι ερμηνεύθηκε από τον Clapton. Τα κέρδη θα πάνε στην καμπάνια Save Live Music του Morrison για όσους εργάζονται στη μουσική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Ο Morrison δήλωσε στο Variety. «θα εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για ν΄ασκήσουμε πίεση για την επιστροφή της live μουσικής και να σώσουμε τη βιομηχανία μας.”

Ο Morrison προηγουμένως δημοσίευσε ένα trio τραγουδιών anti-lockdown το Σεπτέμβρη κι Οκτώβρη για να υποστηρίξει την καμπάνια: «Born To Be Free», «As I Walked Out» και «No More Lockdown».

Στο “No More Lockdown”, ο Βόρειο-ιρλανδός σταρ λέει ότι τα lockdown “υποδουλώνουν” τους ανθρώπους και κατηγορεί τους επιστήμονες ότι “δημιουργούν σκοτεινά γεγονότα”.

Επίσης είχε λανσάρει μια διαμαρτυρία του Change.org εξορκίζοντας τους υπεύθυνους της χώρας του να θέσουν τέλος στα lockdown για να βοηθήσουν να σταματήσει η μετάδοση του ιού.

Στο « Stand and Deliver », οι Morrison,Clapton προτρέπουν τους ακροατές να αφήσουν πίσω τ’ αφήγημα που τους είπαν, με στίχους όπως:

 

Βίντεο: Stand and Deliver by Eric Clapton - Music from The state51 Conspiracy 


 

« Stand and Deliver: //Toυς αφήσαμε να μας φοβίσουν//Stand and Deliver // αλλά ούτε μια λέξη από αυτές που ακούσατε δεν είναι αλήθεια //αλλά αν εσύ δεν μπορείς τίποτα να πεις// δεν μπορείς τίποτα να κάνεις //Θέλετε να ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι ή θέλετε να είμαστε σκλάβοι; Θέλετε να φέρετε αυτές τις αλυσίδες μέχρι τα φέρετρά σας; […] Δεν θέλω να είμαι ούτε ένας φτωχός ούτε ένας πρίγκιπας. Θέλω μόνο να κάνω τη δουλειά μου. Δηλαδή να παίζω μπλουζ για τους φίλους μου.

‘‘Magna Carta, Bill of Rights / The Constitution, τι αξία έχει; / Ξέρετε ότι θα μας συνθλίψουν, αχ / Μέχρι να πονάει πραγματικά /Ανήκουμε σ΄ένα έθνος κυρίαρχο ή σ΄ένα αστυνομικό Κράτος; Καλύτερα να έχετε το νου σας, άτομα / Πριν να είναι πολύ αργά.»

Το τραγούδι τελειώνει με τον Clapton,να τραγουδάει «ο Dick Turpin φορούσε επίσης μάσκα», αναφερόμενος στον περιβόητο ληστή του 18ου αιώνα που φορούσε μάσκα για να κρύψει την ταυτότητά του ενώ διέπραττε εγκλήματα.

«Πρέπει να σηκωθούμε και να (ανα)μετρηθούμε γιατί πρέπει να βρούμε μια διέξοδο από αυτό το χάος», δήλωσε ο Clapton


dimpenews.com

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

7 σχόλια:

  1. Επιτέλους! Εμφανίστηκαν οι πρώτοι μη νεοταξούληδες καλλιτέχνες, να τρίψουν στην μούρη των λαμόγιων globalists, την μούφα του μπαμπούλα κοροϊδοϊού. Και τί καλλιτέχνες εντωμεταξύ.. Σοβαροί, από πάντα, και Γίγαντες!

    Ξέρετε τί θα κάνει το σύστημα σε αυτούς τους δύο γίγαντες;

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛ@ΣΕΙ Τ'@@ΔΙΑ!!!

    Ανήκουν και οι δυο στην κατηγορία "θρύλος". Κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, αγοράζονται κανονικότατα σε δισκοπωλεία, από συλλέκτες των άλμπουμ τους και μη, εκατοντάδες cd τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΛΑΠΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΝ ΜΑΡΙΣΣΟΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΤΟΥΣ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΘΡΥΛΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΙΝΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΪΚΛ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΓΚΕΪ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΜΩΣ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΌΝΤΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΖΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ.
      Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΟΝ ΠΡΙΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΚΛ, ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΟΙ ΤΡΟΧΑΙΟΙ - ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ- ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΚΟΟΛ Ή ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΟΥΝ. ΚΙ Ο ΜΑΪΛΣ ΝΤΕΪΒΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;". ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΪΚΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΡΟΫ ΜΠΙΟΥΚΑΝΑΝ. ΣΤΑ 60 ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΕΛΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΔΥΟ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ. ΑΥΤΟΣ ΔΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Φιλαράκι, γνωριζόμαστε 26 χρόνια. Μάς έσμιξε ότι είμαστε κι οι δυο κάπως σαν μουσικές εγκυκλοπαίδειες, αλλά στα τελευταία 10 χρόνια προέκυψαν κι άλλα κοινά. θα θεωρήσω ότι όσα ενδιαφέροντα έγραψες, ήταν για το αναγνωστικό κοινό, γιατί κι εγώ τα γνωρίζω, εξόν τα άγνωστα άλμπουμ που ανέφερες και τα οποία έχω.
      Νά 'σαι καλά, καλή χρονιά να έχουμε, και καλή θα είναι εφόσον θα αποκτήσει δράση από την μεριά μας, γιατί αρκετά μάς πάτησαν τον κάλο τα λαμόγια.

      Διαγραφή
  2. Γαμάτο κομμάτι φίλε! Το άκουγα εδώ στη δουλειά τώρα και χτυπιόμουν. Θα με δει τ' αφεντικό από τις κάμερες και θα λέει: «πάει αυτός... Του 'στριψε ντιπ... » 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως Γιώργαρε. Είναι κομματάρα! Το γούσταρα από τα πρώτα τρία μέτρα. Ο στίχος δε, μπουνιά στο στομάχι των λαμόγιων του great reset.
      Για το άλλο..μην ανησυχείς.. όλοι μας έχουμε λίγο λασκαρισμένη.. τη βίδα χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Γιώργος Α. - Μεσσήνιος28 Δεκεμβρίου, 2020 15:13

    Ααααχ! Βάλσαμο. Υπέροχο παλιό κλασικό dad rock.

    ΑπάντησηΔιαγραφή