«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ας μην τα δίνανε να μην τους δίναμε...

πηγή

16 σχόλια:

  1. Τους δώσατε στυγνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι λέτε;
      Μόνοι τους δόθηκαν
      Αφού υπέγραψαν συμβόλαια και αναρτήθηκαν στην Διαύγεια
      Astillais

      Διαγραφή
  2. Και πολύ καλά τους κάνατε. Όλα στο φως με ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Ο Μυταράκης (με υ) απείλησε ότι θα δημεύσει όποια κτήματα αρνηθούν να τα ενοικιάσουν οι ιδιοκτήτες τους.

    Το μόνο, που μπορεί να προσάψει κανείς στους κατοίκους του νομού Έβρου, είναι ότι δεν πιάσαν τα ντουφέκια, να ξαπλώσουν όποιον κρατικό υπάλληλο του ψευτο-Ρωμαίϊκου βρούν μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Μπορεί να έχεις και δίκιο. Πάντως αυτοί όλοι εκεί πάνω..γνωρίζονται μεταξύ τους. Θα τούς έδινε έτσι εύκολα με ελαφρά τη καρδία ο συντοπίτης τους, εάν επρόκειτο για περιπτώσεις απειληθέντων;

      Μάλλον τα νοίκιασαν οι ίδιοι για να τα επενοικιάσουν για χοτσποτ αντί αδρού μπαγιόκου...

      Διαγραφή
    2. Μονο αυτοι ειχαν οικοπεδα κοντα στο hot spot ?

      Διαγραφή
    3. Καμιά δικαιολογία για όσους τα έδωσαν! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ!

      Διαγραφή
  4. Απειληθέντες ή εκβιαζόμενοι;
    Μήπως έχει ουρά το παίγνιον;
    Κι όπως έλεγε η γιαγιά μου "Δεν είναι μακρυά το σκοτάδι, κλείσ΄τα μάτια να το δής"
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι!!! Ολοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ στην σεντρα!!! Ποσα πολλα ηταν τα λεφτα, για να ενδωσουν και να προδοσουν την πατριδα τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ Η ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΟΛΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΜΠΕΗΔΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ.
    ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
    Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒEΡΚΟ ΜΑΣ
    ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ ΜΠΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ;

    Α ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΟΔΟ.

    https://youtu.be/Q2agMjEGSzo
    Λάμπει ο ήλιος στα βουνά (Λόγια... του Κολοκοτρώνη)

    Κώστας Παπαντωνόπουλος - Πλιέγκας
    Λάμπει ο ήλιος στα βουνά www antroni gr λάμπει και στ' Αρκουδόρεμα
    Ακούω αυτό το τραγούδι και συγκινούμαι. Το μυαλό μου ταξιδεύει στο Λιμποβίτσι, στο Αρκουδόρεμα αλλά και στα βουνά και στα λαγκάδια της Τριπολιτσάς.
    Λάμπει ο ήλιος στα βουνά λάμπει και στα λαγκάδια
    λάμπει και στ' Αρκουδόρεμα στο έρμο Λιμποβίσι.
    Έτσι λάμπει κι η κλεφτουριά οι Κολοκοτρωναίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Μαρτίου, 2021 12:12

      ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΓΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΒΑΣ ,ΕΡΙΧΝΕ ΧΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ .
      ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΡΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΓΔΟΥΠΟ ΚΑΤΑΗΣ .
      ΒΑΛΤΕΤΣΙ .
      ΚΑΙ ΛΑΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΣΙΡ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  7. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    "Εις τον τόπο τούτο, οπού εγώ πατώ σήμερα, επατούσαν και εδημηγορούσαν τον παλαιό καιρό άνδρες σοφοί, και άνδρες με τους οποίους δεν είμαι άξιος να συγκριθώ και ούτε να φθάσω τα ίχνη των. Εγώ επιθυμούσα να σας ιδώ, παιδιά μου, εις την μεγάλη δόξα των προπατόρων μας, και έρχομαι να σας ειπώ, όσα εις τον καιρό του αγώνος και προ αυτού και ύστερα απ' αυτόν ο ίδιος επαρατήρησα, και απ' αυτά να κάμωμε συμπερασμούς και δια την μέλλουσαν ευτυχίαν σας, μολονότι ο Θεός μόνος ηξεύρει τα μέλλοντα. Και δια τους παλαιούς Έλληνας, οποίας γνώσεις είχαν και ποία δόξα και τιμήν έχαιραν κοντά εις τα άλλα έθνη του καιρού των, οποίους ήρωας, στρατηγούς, πολιτικούς είχαν, δια ταύτα σας λέγουν καθ' ημέραν οι διδάσκαλοί σας και οι πεπαιδευμένοι μας. Εγώ δεν είμαι αρκετός. Σας λέγω μόνον πως ήταν σοφοί, και από εδώ επήραν και εδανείσθησαν τα άλλα έθνη την σοφίαν των.

    Εις τον τόπον, τον οποίον κατοικούμε, εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες, από τους οποίους και ημείς καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομα τούτο. Αυτοί διέφεραν από ημάς εις την θρησκείαν, διότι επροσκυνούσαν τες πέτρες και τα ξύλα. Αφού ύστερα ήλθε στον κόσμο ο Χριστός, οι λαοί όλοι επίστευσαν εις το Ευαγγέλιό του, και έπαυσαν να λατρεύουν τα είδωλα. Δεν επήρε μαζί του ούτε σοφούς ούτε προκομμένους, αλλ' απλούς ανθρώπους, χωρικούς καί ψαράδες, και με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος έμαθαν όλες τες γλώσσες του κόσμου, οι οποίοι, μολονότι όπου και αν έβρισκαν εναντιότητες και οι βασιλείς και οι τύραννοι τους κατέτρεχαν, δεν ημπόρεσε κανένας να τους κάμη τίποτα. Αυτοί εστερέωσαν την πίστιν.

    Οι παλαιοί Έλληνες, οι πρόγονοί μας, έπεσαν εις την διχόνοια και ετρώγονταν μεταξύ τους, και έτσι έλαβαν καιρό πρώτα οι Ρωμαίοι, έπειτα άλλοι βάρβαροι καί τους υπόταξαν. Ύστερα ήλθαν οι Μουσουλμάνοι και έκαμαν ό,τι ημπορούσαν, δια να αλλάξη ο λαός την πίστιν του. Έκοψαν γλώσσες εις πολλούς ανθρώπους, αλλ' εστάθη αδύνατο να το κατορθώσουν. Τον ένα έκοπταν, ο άλλος το σταυρό του έκαμε. Σαν είδε τούτο ο σουλτάνος, διόρισε ένα βιτσερέ [αντιβασιλέα], έναν πατριάρχη, καί του έδωσε την εξουσία της εκκλησίας. Αυτός και ο λοιπός κλήρος έκαμαν ό,τι τους έλεγε ο σουλτάνος. Ύστερον έγιναν οι κοτζαμπάσηδες [προεστοί] εις όλα τα μέρη. Η τρίτη τάξη, οι έμποροι και οι προκομμένοι, το καλύτερο μέρος των πολιτών, μην υποφέρνοντες τον ζυγό έφευγαν, και οι γραμματισμένοι επήραν και έφευγαν από την Ελλάδα, την πατρίδα των, και έτσι ο λαός, όστις στερημένος από τα μέσα της προκοπής, εκατήντησεν εις αθλίαν κατάσταση, και αυτή αύξαινε κάθε ήμερα χειρότερα· διότι, αν ευρίσκετο μεταξύ του λαού κανείς με ολίγην μάθηση, τον ελάμβανε ο κλήρος, όστις έχαιρε προνόμια, ή εσύρετο από τον έμπορο της Ευρώπης ως βοηθός του ή εγίνετο γραμματικός του προεστού. Και μερικοί μην υποφέροντες την τυραννίαν του Τούρκου και βλέποντας τες δόξες και τες ηδονές οπού ανελάμβαναν αυτοί, άφηναν την πίστη τους και εγίνοντο Μουσουλμάνοι. Καί τοιουτοτρόπως κάθε ήμερα ο λαός ελίγνευε καί επτώχαινε..."

    www antroni gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ.

    https://youtu.be/w43ibJKN2Qc
    1821 για τον ξεσηκωμό 12 ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
    Δημοσθενης 1943
    1821 για τον ξεσηκωμό
    12 ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Διαλεχτά
    του Μωριά της Ρούμελης της Ηπείρου & Θεσσαλίας
    1) Ανδρούτσος ( Δημοσθ. Βλαχαγγέλης - Β. Μαλλιάρας)
    2) Κυρά Φροσύνη (Γεροθεοδώρου - Καρακώστας)
    3) Ο Νικηταράς ( Αμαλία Καρζή - Περρινάκου )
    4) Τρεις Καπετάνιοι ( Γιώργος ΜεΙντανάς )
    5) ο Θάνατος του Γκούρα ( Αντώνης Νταλγκάς Διαμαντίδης )
    6) Όλα τα Κάστρα πέσανε ( Γιώργος Παπαδόπουλος)
    7) Ο Τζατζάς ( Γιώργος Παπασιδέρης )
    8) Η Δέσπω κάνει πόλεμο ( Κώστας Ρούκουνας )
    9) Ο Ντούλας ( Φραγκίσκος Δημητρίου )
    10) Καραϊσκάκης Θεόφιλος - Βασίλης Σούκας )
    11) Καράμπελας ( Γιώργος Παπασιδέρης )
    12) Εδώ το λένε Ρούμελη ( Γεωργία Μηττάκη - Ανεστόπουλος )

    Καλαματιανά Τσάμικα & Κλέφτικα
    https://youtu.be/9erxd5ArMcU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Ioύδας τελικά κρεμάστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ. ΟΧΙ Η ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΕΦΙΑΛΤΗ.
    ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ. ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΗΡΩΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

    200 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή