«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...


 

γράφει ο Γιάννης Σπύρου


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,
 
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ.
 
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ!
 
ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΓΚΕΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΣΤΙΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ email ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΑΧ ΜΠΙΛΑΚΟ, ΣΕ ΕΚΑΨΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΣΑ ΓΚΕΙΤ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ email ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΙΝ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ (ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ), Η ΧΟΝΤΡΗ ΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ. ΒΑΛΤΟΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΟΥΛΙΑΜ ΡΕΙΣ. 6 ΜΕ 9 (ΧΡΟΝΩΝ) ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ ΟΤΙ ΒΙΝΕΤΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ»!! 
 
ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΙΤ ΑΠΟ ΕΠΣΤΙΝ/ΓΚΕΙΤΣ. 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΡΕΥΝΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΧ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ!!
 

 
 
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ. ΒΓΗΚΕ Ο ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ ΣΤΟ ΦΟΞ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΚΕΡ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΘΥΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ». 
 
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΑΚΕΡ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΙΝΕΖΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ -----ΠΡΟΣΕΞΤΕ---- ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ!!!! 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ! ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΚ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ il Donaldo Trumpo ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: «ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΜΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ!!!»
 

 
 
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΧΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ: «ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ». ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!
 
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ARCHILLECT, ΤΟ ALTER EGO TOY MR. POOL ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟΣ. 
 

 
 
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 77 ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ!! 77!! ΚΑΙ ΤΟ 7 ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ 777. ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!!
 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!!
 
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ il Donaldo Trumpo ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ»!!!!
 

 
 
ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!
 
 
 
(το είδαμε εδώ)
 
 


11 σχόλια:

  1. Τιγκα η βυζοθηκη του Βασιλακη!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4278934025472815&id=1462003853832527&__tn__=-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιχειρηση Ελευθερια με τα εμβολια, Ελευθερια λογου και στο Φατσομπουκι!!! Τοση Ελευθερια ουτε επι επταετιας δεν ειχαμε!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/05/apokalypsi-pliroforiodotes-tou-facebook-xeskepazoun-ti-mystiki-logokrisia-gia-ta-emvolia-se-pagkosmia-klimaka.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΔΩ
      -----

      Facebook Whistleblowers LEAK DOCS Detailing Effort to Secretly Censor Vax Concerns on Global Scale
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=Requt9zXN04

      ------------------
      ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ —- FACEBOOK KAI TWITER (ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ). ΚΕΛΑ`Ι`ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?????
      .
      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


      Διαγραφή
  3. Αυτό που με έχει κουράσει εδώ και πολλά χρόνια είναι η μετατροπή των ανθρώπων σε αριθμούς!
    Το είδα στην αρχή στον Καναδά όταν είχα πάει πριν 15 χρόνια. Στις πολυκατοικίες δεν υπήρχαν ονόματα, μόνο αριθμοί! Αν ήθελες να επισκεφτείς κάποιον έπρεπε να σου πει τον αριθμό για να χτυπήσεις το κουδούνι. Όταν ρώτησα μου είπαν ότι "προστατεύεται η ιδιωτικότητα των ανθρώπων"! [έχουν μιά μανία με την προστασία μας!]
    Εδώ και πολλά χρόνια έχουν σταματήσει να αναφέρουν ονόματα, λένε έπαθε θρόμβωση η 47χρονη, έπεσε σε κώμα η 44χρονη, πέθανε η 63χρονη, σκότωσαν την 20χρονη!!!
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΘΜΟΙ!
    [Από την άλλη όμως οι "εκλεκτοί" είναι πάντα επώνυμοι: "πέθανε ο Αγγελόπουλος"]
    "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!" Μακάρι! Γιατί μας έχουν κουράσει, μας στέρησαν την προσωπικότητα και μας μετέτρεψαν σε στατιστικά νούμερα.
    Βιάζονται να μπολιάσουν τα παιδιά και δηλώνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή για ανηλίκους χωρίς να λένε σε πόσα παιδιά έκαναν δοκιμές [κάποιες πηγές έλεγαν για 4.000 περίπου, αλλά αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε εκατομμύρια παιδιά!]
    Εμβολιάζουν τις έγγυες όταν μόνον σε 103 έγγυες έκαναν το πειραματικό εμβόλιο! Και άντε πες ότι δεν είχε θνησιμότητα, τι παιδιά θα βγουν από εμβολιασμένες; Μετά τα 2 χρόνια φαίνεται αν στο παιδί έχει αναπτυχθεί κανονικά ο εγκέφαλος του και δεν έχει προβλήματα σωματικά, διανοητικά, μαθησιακά κ.λ.π.
    Σήμερα ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε τρομοκρατία: "θα γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός" δήλωσε η δίποδη ειδική τρομοκράτης, "θα έρθει 4ο κύμα το φθινόπωρο", "θα εμβολιάζεστε κάθε λίγους μήνες", "όλα τα παιδιά θα εμβολιαστούν", και το κουλό να έχει κολλήσει με το "διαβατήριο εμβολιασμού"!
    Αμόκ τρομοκράτησης με νικήτρια την λινού [με την μκο που πληρώνεται από φαρμακευτικές!!!] που δήλωσε ότι θα πηγαίνουμε στην παραλία με μάσκες και δεν θα κάνουμε άλλους παρέα και δεν θα παίζουμε ομαδικά παιχνίδια.
    Ας ελπίσουμε να τους μαζέψουν γρήγορα, να ξεβρωμίσει ο τόπος!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονόματα στα ζώα και ανωνυμία στους ανθρώπους
      Στα ρεάλ της βραζιλίας (χαρτονομίσματα) εικονίζονται ζώα
      Οι λεωφόροι στις Η.Π.Α φέρουν αριθμούς.
      Τώρα τελευταία μας ξεφούρνισαν για εξαφανισμένα παιδιά στην Ελλάδα.
      Να την και η παγκόσμια ημέρα εξαφανισμένων παιδιών
      Που το πάνε; Κατευθείαν στο τσιπάκι.
      Αντίδοτο κλοπής (τσιπάκι , εννοείται)
      Αντίδοτο εξαφανίσεως (τσιπάκι)
      Αντίδοτο πόνου (τσιπάκι)
      Αντίδοτο ασθένειας (τσιπάκι)
      Άπειρες επιλογές σκλαβιάς
      Είναι ανθρωπίνως μπορετό να πείσθη ο εθελόδουλος;
      Μάλλον όχι, εκτός εάν αφυπνισθή η ανθρωπότητα.
      Μα για έναν εθελόδουλο απαιτείται να αφυπνισθή η ανθρωπότητα;
      ΝΑΙ και δεν είναι υπερβολή.
      Ο εθελόδουλος Μ Ο Λ Υ Ν Ε Ι.
      Διαχρονικό " Αντί να καταρριέσαι το σκοτάδι άναψε ένα κερί"
      Σήμερα και παγκοσμίως ΠΡΕΠΕΙ ο καθείς να γίνη κερί αναμένο.
      Έπεσε πολύ ανθρωποσκόταδο στην πλάση-πλάνη.
      Ανασκουμπωνόμαστε αλλοιώς το σκοτάδι θα επικρατήση.
      Τι κάνουμε;
      'Ο,τι και ο Ο-Δυσσέας.
      Επίθεση στον Αντίνοο, όπου τον συναντάμε.
      Τα επιχειρήματα Α Π Ε Ι Ρ Α και αφοπλιστικά
      Υπομονή ΤΕΛΟΣ
      Astillais

      Διαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ —- FACEBOOK KAI TWITER (ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ).
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑ`Ι`ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?????

    Ο πρώτος πληροφοριοδότης είπε στον O’Keefe ότι το Facebook, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Mark Zuckerberg , θέλει να «χτίσει μια κοινότητα όπου όλοι συμμορφώνονται – όχι όπου οι άνθρωποι μπορούν να έχουν έναν ανοιχτό διάλογο και διάλογο για τις πιο προσωπικές και ιδιωτικές και οικείες αποφάσεις». «Η αφήγηση παίρνει το εμβόλιο , το εμβόλιο είναι καλό για εσάς, όλοι πρέπει να το πάρουν. Αν δεν το κάνετε, θα ξεχωρίσετε ως εχθρός της κοινωνίας. ”
    —————————————
    Facebook Whistleblowers Διαρροή εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς την προσπάθεια μυστικής λογοκρισίας ανησυχιών εμβολίων σε παγκόσμια κλίμακα.
    .
    https://humansarefree.com/2021/05/facebook-whistleblowers-censor-vaccine-concerns.html
    —————————
    TO Facebook χρησιμοποιεί ταξινομητές στους αλγορίθμους του ώστε να προσδιορίσει συγκεκριμένο περιεχόμενο, που έχει σχέση με την «άρνηση εμβολιασμού» (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης) χωρίς να το γνωρίζουν οι χρήστες.
    Το Project Veritas δημοσίευσε τη Δευτέρα βίντεο δύο στελεχών του Facebook που μαρτυράνε την προσπάθεια του γίγαντα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να λογοκρίνει (στα κρυφά) τους φόβους και τις ANAΣΤΟΛΕΣ των ανθρώπων για τα εμβόλια του κορονοιού παγκόσμια . Oι πληροφοριοδότες του Facebook ισχυρίστηκαν ότι η εταιρεία προωθεί μια πρωτοβουλία για να λογοκρίνει την διστακτικότητα των εμβολίων στην πλατφόρμα της.
    .
    KAI ΤΟ BINTEO ΕΔΩ
    Facebook Whistleblowers LEAK DOCS Detailing Effort to Secretly Censor Vax Concerns on Global Scale
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=Requt9zXN04

    —————————-

    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ....
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Συγκυβερνηση των αληταραιων και των προδοταραιων!!! Mix and match!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4280376838661867&id=1462003853832527&refid=52&__tn__=-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συνθετική βιολογία θα αλλάξει τα πάντα!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=sE2gYqI2vy8


    .....
    KATAΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ???????????


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΈΧΟΥΝ ΑΝΤΊΚΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ...
      ΔΕΝ ΤΑ ΛΈΝΕ ΜΌΝΟΝ.
      ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
      ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ να το δουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες.

    https://www.youtube.com/watch?v=-wK3nvrs1xU

    ΑπάντησηΔιαγραφή