«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΑΣΚΕΣ, ΤΕΣΤ, ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.. ΜΟΝΟ 7 ΕΩΣ 20% !!!

 ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.

33 σχόλια:

  1. Μετά από δύο χρόνια υπερβολικής ταλαιπωρίας, κατατρομοκράτησης και συστηματικής διάλυσης τής παγκόσμιας οικονομίας με αφορμή τον λεγόμενο (και υποτιθέμενο) COVID 19, νομίζω,ότι αρμόζει να καταβάλουμε μια προσπάθεια για να επαναξιολογήσουμε και να αναδιατάξουμε τις υπάρχουσες εμπειρίες μας στο σύνολό τους με βάση την λογική.
    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι σε όλους μας κυριαρχεί μια σχετική σύγχυση και υποβόσκουν κάποιες αμφιβολίες και ερωτηματικά, που μάς απασχολούν έντονα, σχετικά με την φύση όλων όσων συνέβησαν και των δυνάμεων που παρεμβαίνουν σε αυτά ως κέντρα εξουσίας , αλλά και ως ομάδες και συνεργασίες, που διαθέτουν σε διεθνές επίπεδο μεγάλη ισχύ. Δυο δεδομένα, που έσπειραν την αμφιβολία, ακόμη και στην συνείδηση ακόμη και των ένθερμων υποστηρικτών τής Συμμαχίας των Αντιδυνάμεων και τού προφανούς συντονισμού των συγκροτημάτων Τραμπ – Πούτιν σε διεθνές επίπεδο, είναι η συνεχής χρονική μετατόπιση τής μεγάλης παρέμβασης για να την ανατροπή τού βαθέους κράτους από το εκάστοτε προαναγγελθέν τέρμινο στο επόμενο, καθώς και η απερίφραστη στήριξη των Τραμπ και Πούτιν στην αξία των εμβολιασμών, έστω σε εθελοντική βάση, η οποία όμως σε τελευταία ανάλυση ενισχύει το αφήγημα τής καμπάλ για την υποτιθέμενη ύπαρξη ενός ανύπαρκτου ιού, καθώς και για την επιβολή ολοκληρωτικών μέτρων κατακρεούργησης τών ανέκαθεν πετσοκομμένων πολιτικών ελευθεριών. Από την άλλη μεριά όμως και χωρίς να μπορεί να σταθεί η παραμικρή αμφιβολία σχετικά, μπορούμε να διαπιστώσουμε, ότι η διαδικασία τής Μεγάλης Αφύπνισης γιγαντώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη με γεωμετρική ταχύτητα.
    Σε σχολιασμούς μου σε δυο σχετικά πρόσφατες αναρτήσεις εδώ, παρέθεσα μια προβληματική, την οποία παρέλαβα από ιδιαίτερα δόκιμο Γερμανό αναλυτή (Mike Michaels) και η οποία αναιρεί στην βάση τής λογικής, με πολύ πειστικό, κατά την γνώμη τρόπο, τον βασικό άξονα, περί τού οποίου στρέφεται η όλη κριτική, που έχουμε ασκήσει όλοι οι συνομωσιολόγοι σχετικά με τα μέτρα που έχουν παρθεί. Εκτιμώ, ότι αυτή η προσέγγιση διαρρηγνύει στο συγκεκριμένο θέμα κυριολεκτικά το μάτριξ, αποκαλύπτοντας τις μύχιες επιδιώξεις τής καμπάλ.

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_35.html#comment-form

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/07/b.html#more

    Στα πλαίσια των σχολιασμών μου σε αυτήν την ανάρτηση, θα προσπαθήσω να ανασυνθέσω τις προηγούμενες αναφορές μου και να προβώ σε ένα προχώρημα αυτής τής προβληματικής, στην προοπτική τής τεκμηρίωσης τού κεντρικού ισχυρισμού, που προβάλει η παρούσα ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια προηγούμενου.

    Η ουσία τών προηγούμενων σχολίων που προανέφερα συνοψίζεται στα εξής:

    1. άν αξιολογήσουμε κάπως βαθύτερα τις συνέπειες αυτής τής πρακτικής των εμβολιασμών, πέραν από την συστηματική καταστροφή τής οικονομικής βάσης των κοινωνιών κυρίως στις «αναπτυγμένες» χώρες, που εφαρμόζονται κυρίως οι εμβολιασμοί, οφείλουμε να θέσουμε το ερώτημα "ποιοι είναι αυτοί που εμβολιάζονται εκούσια". ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ.
    Πρόκειται δηλαδή για μια πρακτική, που θα χαρακτηρίζαμε επιεικώς ως ηλίθια.
    Είναι ήδη γνωστό, ότι το σύστημα των βαμπιριστών, παιδοβιαστών, τελετουργικών ανθρωποκτόνων και κυρίως των εκπεσόντων δαιμόνων, που αυτοί υπηρετούν, ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο τρόμος κατεβάζει το επίπεδων των ψυχικών κραδασμών μας και απορροφώντας κρίσιμη ζωτική ενέργεια, μάς καθηλώνει ψυχοσωματικά.
    2. Είναι ήδη επιστημονικά κατωχειρωμένο, ότι άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονται ή δουλεύουν έντονα διανοητικά καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες, από ότι οι χειρόνακτες, που σπάνε πέτρα στα νταμάρια με τους γκασμάδες. Το άγχος και ο τρόμος είναι βάραθρα, τα οποία καταβροχθίζουν πολύτιμη ενέργεια. Το στρες και η πίεση βλάπτουν έντονα το αναοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα μέσω τής κοινωνικής καταπίεσης, τής αυξανόμενης μόλυνσης, την στέρηση οξυγόνου και τήν κάθετη πτώση τής θρεπτικής αξίας των τροφών να επέρχονται λοιμόξεις, τις οποίες οι παγκοσμιοποιητές, μέσω ενός ψευδεπίγραφου τεστ αποδίδουν στον τελείως ανύπαρκτο κόβιντ 19.

    Ας δούμε όμως στην συνέχεια κάποια πολύ βασικά και αναμφισβήτητα γεγονότα:

    1. Ο Τραμπ ήταν αυτός, που έδωσε την εντολή για την δημιουργία των “εμβολίων” και προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να επιταχύνει την παρασκευή και την διάθεσή τους στα κέντρα “εμβολιασμού”. Σημαντικοί χώροι διαφώτισης, προσκείμενοι στον Τραμπ, επιχειρηματολογούν, ότι η τακτική τής επίσπευσης επιλέχθηκε με στόχο τα “εμβόλια” να μην έχουν τις αναγκαίες προδιαγραφές ασφάλειας, με αποτέλεσμα αυτά να είναι άκρως “πειραματικά” και ως εκ τούτου άκρως εκτεθειμένα στην σκληρή κριτική που ακολούθησε, απέναντι στην υποχρεωτική τους επιβολή μέ μέτρα εξαναγκασμού.
    2. Στην συνέχεια οι Αντιδυνάμεις έθεσαν όλους τούς μηχανισμούς διαφώτισης και προπαγάνδας που διέθεταν σε πρακτική έντονης απαξίωσης των εμβολίων, χαρακτηρίζοντάς τα από σούπερ επικίνδυνα μέχρι θανατηφόρα, κατακεραυνώνοντας με κάθε δυνατόν μέσον την πρακτική των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια προηγούμενου....

    3. Στην περίπτωση που, κατά την τετραετία, που διοίκησε ο Πρόεδρος Τραμπ στις ΗΠΑ, δεν είχαν λάβει χώρα οι αποκαλύψεις που έγιναν αναφορικά με το βαθύ κράτος, ο αριθμός των “εμβολιασμένων” θα ήταν σήμερα πολύ μεγαλύτερος. (Πέραν ότι, τα παρεχόμενα στην δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία είναι προφανώς ψευδή).
    4. Το υποτιθέμενο τεστ για την ανίχνευση τού υποτιθέμενου “κορωνοϊού”, αυτό που ανιχνεύει, είναι διασπασμένα και αποβεβλημένα από τα κύτταρα τοξικά κομμάτια τού DNA. Αυτά μπορούν να προκύψουν από πλείστες όσες, τελείως διαφορετικές μεταξύ τους νοσογενείς αιτίες.
    5. Οι θάνατοι, που αποδόθηκαν στον ανύπαρκτο COVID19 επήλθαν από άλλα νοσήματα και κυρίως από τις εγκληματικές διασωληνώσεις και την αποστέρηση των ασθενών από ορούς,. Οι θανόντες ήταν στην πλειοψηφίας τους ηλικιωμένοι και βαρέως νοσούντες. Το υποτιθέμενο “θετικό” ψευδοτέστ, ήταν το τέχνασμα να αποδοθούν οι θάνατοι στον ιό φάντασμα. Επί πλέον, οι νοσήσεις από τον κλασσικό “ιό” γρίππης influenza εξαφανίσθηκαν δια μαγείας (βλέπε συνωμοσίας) κατά τα δυο πρόσφατα έτη.
    6. Ο άγγλος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πρόσφατα, ότι μεταξύ των “εμβολίων” ήσαν πολλά πλασέμπο, στα πλαίσια πειραματικής εφαρμογής. Αντίστοιχα δημοσιεύματα έγιναν και στην Ελλάδα από σελίδες ειδήσεων.
    7. Οι θάνατοι και τα βαριά περιστατικά νόσησης από το “εμβόλιο” και την “πρωτεΐνη ακίδα” είναι στο περιβάλλον τού καθενός από εμάς, ενώ γνωρίζουμε πληθώρα εμβολιασμένων, είτε ελαχιστότατα, είτε ανύπαρκτα.

    Βλέποντας λοιπόν ολόγυρά μας την Μεγάλη Αφύπνιση να γιγαντώνεται, δεν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι διαφορετικό, από ότι η Συμμαχία Αντιδυνάμεων τών Τραμπ και Πούτιν δεν είναι δοτή, ούτε αποσκοπεί στην εξαπάτηση κάποιων αφελών. Η μόνη λογικά δυνατή εκδοχή, είναι ότι προώθησαν τα “εμβόλια”, πάντοτε συνοδευόμενα από επαρκή διαφώτιση σχετικά με τούς κινδύνους που αυτά συνεπάγονται, με στόχο να αποδημήσουν εις Κύριον όλοι, όσοι είναι κοινωνικά επιζήμιοι και αποτελούν εν δυνάμει εμπόδιο στην πορεία τής εγκαθίδρυσης ενός υγειούς παγκόσμιου συστήματος, ως ανεπιθύμητοι. Όμως και αυτή η εκδοχή αντιβαίνει στις αρχές ήθους, που αποδεδειγμένα οφείλει να χαρακτηρίζει την Συμμαχία των Αντιδυνάμεων. Άρα, αλλού πρέπει να κατευθύνουμε την σκέψη μας αναφορικά με τον ρόλο και την σκοπιμότητα των “εμβολιασμών.

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σελίδα ΥΠΕΡ του εμβολιασμού. Δείτε το και ανατριχιάστε. Ετοιμάζονται μαζικά να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Ήδη κάποιο έφηβοι εμβολιάστηκαν.

    Επιμένω στο σχόλιο που είχα κάνει πριν 15-20 ημέρες περίπου. Προσωπική εκτίμηση: Καταληκτική ημερομηνία η 30 Σεπτεμβρίου . Αν ξεκινήσουν μαζικοί εμβολιασμοί παιδιών τότε GAME OVER.

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    https://www.facebook.com/groups/420476148337422/?_rdc=2&_rdr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνξέχεια προηγούμενου...

    Μέσα από την προβληματική που προηγείται, καθίσταται κατανοητό, ότι η λογική μάς ωθεί να προχωρήσουμε τον προβληματισμό μας βαθύτερα, όσο αφορά τόσο το επίσημο εξουσιαστικό αφήγημα για τούς εμβολιασμούς (το οποίον είναι ολοφάνερα ψευδεπίγραφο και κακεντρεχές) όσο και την μέχρι σήμερα βάση τής κλασσικής αμφισβήτησής του. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι μετά από καποιους εμβολιασμούς συνέβησαν άκρως επώδυνες και επιβλαβείς παρενέργειες, οι οποίες καθιστούν τούς "εμβολιασμούς" άκρως και με κάθε μέσον αποφευκταίους. Τα όσα παρατέθηκαν ανωτέρω, κατ' ουδένα τρόπο αποσκοπούν στην μείωση τής επαγρύπνισης ενάντια στούς "εμβολιασμούς", ή στον υποβαβισμό διαπιστωμένων κινδύνων, που έχουν ήδη πιστοποιηθεί από αυτά. Προσωπικά αρνούμε να εμβολιαστώ ακόμη και ευρισκόμενος υπό απειλή πυροβόλων όπλων.Ο γράφων και αυτοί από τούς οποίες έλαβε αφορμή για την σύνθεση τής συγκεκριμένης προβληματικής, δεν διαθέτουν επιστημονικά εργαστήρια, αλλά δρουν με βάση τις λογικές διεργασίες ενός ανοικτού πνεύματος προς πάσα κατεύθυνση. Άρα τα λογικά συμπεράσματα που εξάγονται, ως στερούμενα εργαστηριακής πιστοποίησης, πρέπει να εκληφθούν αποστασιοποιημένα και με επιφυλακτικότητα. Στόχος τής αναφοράς είναι μια καλύτερη ίσως κατανόηση των επιλογών τής συμμαχίας των αντιδυνάμεων, διαδικασία στην οποία αρμόζει ο καθένας να θέσει σε κίνηση το δικό του κριτικό πνεύμα, χωρίς να επαναπαύεται σε εκτιμήσεις άλλων. Έκτιμώ, ότι το θέμα αυτό τέθηκε και από τον ιστολόγο με στόχο να προβληματίσει και να θέσει σε κίνηση ένα γόνιμο διάλογο σχετικά και όχι για να καθιερώσει κάποια θέσφατα. Διατηρούμε το πνεύμα μας και το αισθητήριό μας ανοικτό προς πάσα κατεύθυνση, ενώ φυσικά παραμένει δεδομένο το ενδιαφέρον για οποιονδήποτε αντίλογο.
    Την έρευνα, που ξεκίνησα, σχετικά με την τοξικότητα τών εμβολίων, το πρώτο μέρος τής οποίας δημοσιεύθηκε και στον Διόδοτο, σκοπεύω να συνεχίσω σύντομα. Οι μέχρι τώρα έρευνές μου ενισχύουν την εκδοχή, που παρουσίασε ο ΕργΔημΕργ, ότι οι "εμβολιασμοί" επενεργούν υπό συνθήκες και σε κάποιο ποσοστό έλεγχο τού εγκεφάλου, που αποτελεί ζήτημα αιχμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακολουθεί ο σύνδεσμος από το βίντεο τού Mike. Αυτό είναι στα γερμανικά, ο μεταφραστής τού youtube καθιστά δυσχερή, αλλά όχι αδύνατη, την δυνατότητα να το παρακολουθήσει κάποιος. Από το 47ο μέχρι το 60ο λεπτό τής παρουσίασης αναλύεται ο πυρήνας τής συγκεκριμένης προβληματικής.

    https://www.youtube.com/watch?v=HKLssrzndZk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,

      όντως.. "η θεματική τέθηκε από τον ιστολόγο με στόχο να προβληματίσει και να θέσει σε κίνηση ένα γόνιμο διάλογο", αλλά υπήρξε συνειδητά και μία πρόσκληση προς εσένα, ο οποίος σαφέστατα δεν ξεδίπλωσες όλο το σκεπτικό σου, σαφέστατα και πάλι, για στρατηγικούς λόγους, και καλώς έπραξες. Αυτό φυσικά που περίμενα πώς και πώς.. ήταν και ο σύνδεσμος με το βίντεο.

      Σε ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλων. Το θέμα μόλις άνοιξε.

      Διαγραφή
  7. Μιχαλης-Σκορπιος17 Αυγούστου, 2021 16:07

    https://youtu.be/8baeiLf_v_w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το έχουμε ήδη βάλει:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/david-wilcock.html

      Διαγραφή
  8. Πες από βλακεια, πες από φοβο, πες από την τεραστια νυχθημερον φριχτη ναζιστικη προπαγανδα των βρυκολακων, πες επειδη το ειπε ο Εφιαλτης ο οποιος ινε Νεα Δολοφονια σαν εμας, πες ότι θες, Η ΜΙΣΗ ΕΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    Πολοι ινε αυτοι που εχουνε ΦΡΙΧΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ. Ουτε τα τρομοκρατημενα γιατρουδακια δεν τους δεχοντε, διοτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ.
    Όταν καποιος αναφερει «ΓΙΑΤΡΕ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ» τον εγκαταλιπουν αμεσως ακομα κε τα μαλακισμενα γιατρουδακια.
    ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ? ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και το ανέφερες,

      ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΊΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ:

      ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΝ ΕΛΑΦΡΥ 3ΗΜΕΡΟ ή ΜΟΝΟΉΜΕΡΟ ΠΥΡΕΤΟ..
      ..ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΛΑΣΕΜΠΟ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΥΣΙΚΟ ΟΡΌ.

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

      Διαγραφή
  9. Από ότι διαφαίνεται μέχρι στιγμής, η συνωμοσία τού “κορωνοϊού” δεν μπορεί παρά να ήταν γνωστή στην Συμμαχία πολύ πριν αυτή εκδηλωθεί. Οι Αντιδυνάμεις την αντιμετώπισαν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να την αξιοποιήσουν προς όφελός των στοχεύσεών τους. Έχοντας εξουδετερώσει εγκαίρως την κεντρική κεφαλή τού βαθέως κράτους, επέτρεψαν στα εκτελεστικά του όργανα να κρατήσουν τις θέσεις που κατείχαν, προσφέροντάς τους μάλιστα την δυνατότητα να αποσπάσουν ένα τύποις κυβερνητικό υπόβαθρο στις ΗΠΑ και στους δορυφόρους τής καμπάλ, με πλήρη έλεγχο των μαζικών μέσων, των δυνάμεων καταστολής και των επιτελών στους κρατικούς φορείς, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ανήκουν σε μυητικά τάγματα, χωρίς όμως να διαθέτουν ουσιαστική εξουσία επιβολής, η οποία εδράζεται στα ανώτατα κλιμάκια των ενόπλων δυνάμεων. Επί πλέον τούς πρόσφεραν κάθε παρεχόμενη δυνατότητα, για να ασχημονήσουν σε βάρος των κοινωνιών και των λαών, ώστε να μπορέσουν οι ίδιοι (η Συμμαχία) να γιγαντώσουν από τα παρασκήνια το κίνημα τής Μεγάλης Αφύπνισης. Το ξήλωμά τους, μόλις ολοκληρωθεί η πορεία, θα γίνει με την κίνηση ενός δακτύλου και το νοσηρό βαθύ κράτος θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, από τα ίδια τα πεπραγμένα των σωματικά, ψυχικά και διανοητικά ανωμάλων ατόμων, που το ελέγχουν.
    Εάν προσέξουμε τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, θα διαπιστώσουμε, ότι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας έχουν προαχθεί σε μεγάλους ευεργέτες τού ελληνικού έθνους. Όταν πεθάνουν με το καλό το προσεχές διάστημα, οφείλουμε όλοι να καταθέσουμε στεφάνους τιμής στους τάφους τους. Ο εξευτελισμός και οι απαξίωση, που έχουν επιφέρει αυτοί οι δυο στο σύστημα, δεν μπόρεσε να επιφέρει κανένας αντίπαλος τού συστήματος, όσο επιδέξιος κι αν είναι. Σήμερα ακούει η πλειοψηφία των ανθρώπων στην Ελλάδα για οργανωμένο κράτος και φτύνει. Χωρίς την σπουδαία συμβολή των Μητσοτάκη, Τσίπρα και συνασπισμένων συμμοριών τού προκλητικά αντικοινωνικού γκουβέρνου, των μιντιακών μαστροπών και των εγκληματιών ολιγαρχών αυτό το τεράστιο έργο γκρεμίσματος των θεμελίων τού συστήματος δεν θα είχε γίνει ποτέ γεγονός. Τα χρονικά όρια που τούς απομένουν μέσα στην κόλαση που επέφεραν, είναι πλέον πολύ περιορισμένα.
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δίκιο, όταν φώναζε μπροστά στους εμπρησμούς “τα δέντρα και τα σπίτια ξαναγίνονται”. Το σύστημα είναι αυτό που πρέπει να καταστραφεί μέχρι τελευταίας συνέπειας, χωρίς δυνατότητα να βρυκολακιάσει ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Έχοντας εξουδετερώσει εγκαίρως την κεντρική κεφαλή τού βαθέως κράτους"

      Ποιους εννοείτε κύριε Μποτίλια;
      Η κεντρική κεφαλή του βαθέως κράτους είναι οι λίγες οικογένειες, που παίρνουν τις αποφάσεις και οι, ιδιοκτησίας τους, οικονομικοί κολοσσοί BlackRock και Vanguard, που κατέχουν οικονομικά όλον τον κόσμο

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Kapa Mi,

      ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΜΑΤΡΙΞ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
    3. Αν σου πει ποια ειναι η κεντρικη κεφαλη μετά πρεπει να πεθανεις.

      Διαγραφή
    4. Διόδοτε
      Και αν αυτή είναι η κεντρική κεφαλή, όπως λες, πιστεύεις ότι έχει εξουδετερωθεί, όπως γράφει ο κύριος Μποτίλιας;

      Διαγραφή
    5. Kapa Mi, 11:54

      Ίσως όχι ακόμα στη ρίζα της. Οι κατραπακιές πέφτουν σωρηδόν από το 2016. Με μια νοθεία και απειλές ότι θα κάνει καταστροφικά πράγματα, ξεγλίστρησε.
      Αλλά είναι πια πολύ κοντά η στιγμή της τελικής αναμέτρησης που θα φάει τα μούτρα της στη ρεβάνς, 11.600 χρόνια μετά.

      Διαγραφή
  10. Ταυρόκωστα αν όλοι μας διαθέταμε το 1/10 της λογικής λειτουργίας του Διονύση σήμερα η κυβέρνηση θα ήταν αναγκασμένη να κάνει εισαγωγή εμβολιασμένων μιας και τα εδώ ποσοστά δεν θα ξεπερνούσαν το 3 0/0, αλλά που μυαλό κουκούτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ,
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ,ΟΙ ΕΠΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΗΣΘΕΙ.
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ.
    ΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΗΣΘΩ.
    ΟΛΟΙ.
    ΠΟΤΕ ,ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΥΤΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
    ΜΗΤΣΕ !
    ΑΜΑ ΑΝΕΒΗΣ ΕΠΑΝΟΥ ,ΦΕΡΕ ΚΑΝΑ ΚΑΣΤΑΝΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Αριστόμαχε,

      οι μπαμπουίνοι (συγγενείς ή μη), δηλαδή αυτοί που έτρεξαν να κάνουν τα εμβόλια [ οι ΕΚΟΥΣΙΩΣ εννοώ. Για τους ΑΚΟΥΣΙΩΣ, αυτούς που εξαναγκάστηκαν, θα ισχύσει άλλο, ευνοϊκότερο πρωτόκολλο ] ..οι μπαμπουίνοι αυτοί λοιπόν, που κατά 90% μάλλον τούς έκαναν ψεύτικα, πλασέμπο εμβόλια, δεν σημαίνει ότι θα επιβιώσουν από αυτό που έρχεται. Το πρωτόκολλό τους είναι βεβαρημένο και μόνο με την κίνηση που έκαναν. Το Σύμπαν έχει αποφασίσει να τούς ξεράσει, πάνε για τον κάλαθο των αχρήστων της ιστορικής συνέχειας, σαν να τους ρούφηξε μαύρη τρύπα ήδη.

      Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΜΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 20 [ ΗΖ = ΚΥΚΛΟΥΣ ]...ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΗΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ... ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...

      ΟΙ ΥΠΟΗΧΟΙ [ ΜΠΑΣΑ ] ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΚΟΗ...ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΩΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΥΠΟΗΧΟΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ [ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΑΣΜΑ ] ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΧΡΟΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ...

      ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΧΑΜΗΛΗ ΕΙΤΕ ΥΨΗΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ...ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ...

      ΥΓ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ...


      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ [ PEAK ] ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΖΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΙΣΧΥΡΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ...

      ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΓΝΟΟΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...

      ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΧΟ...

      -ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ-...ΡΩΤΗΣΤΕ ΗI-FI ΝΤΕΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ


      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ...

      ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΕΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑ...

      Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ...Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η -ΗΘΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ- ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ...ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ...

      ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ...Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ [ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ] ΑΠΟΚΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ...


      ΜΟΥΣΙΚΗ...Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ...Η ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΚΑΚΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΗΡΙΟ...

      ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΗΧΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΔΙΩΝ ...ΠΛΗΜΜΥΡΙΧΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΡΡΕΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ...

      Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΥΑΙ ΝΑ ΥΜΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΗΔΟΝΕΣ...ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΗΔΟΝΩΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ...ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΗΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΚΟΣΜΙΑ...

      Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ [ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ] ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΗΣΗΣ... ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ...

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!

      Διαγραφή
    5. ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ...



      Διαγραφή
    6. Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΒΑΛΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ.

      Διαγραφή
  12. Κύριε Μποτίλια, η αφύπνιση που αυτές τι μέρες ασφαλώς συντελείται στον παγκόσμιο πληθυσμό, είναι αποτέλεσμα της ενεργοποίησης και προσωπικής δράσης των ανεξάρτητων απλών πολιτών, οι οποίοι αντέδρασαν στην επιχειρούμενη επέμβαση στο ίδιο τους το σώμα ΚΑΙ ΟΧΙ κάποιων ενεργειών και παρεμβάσεων που έκαναν η Συμμαχία Αντιδυνάμεων, ο Τραμπ και ο Πούτιν.
    Αυτό δεν προκύπτει από τα γεγονότα ως τώρα; Τι κινήσεις αφύπνισης έκανε η, όπως τη λέτε,
    Συμμαχία Αντιδυνάμεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή φίλε/ε

      Και τα δυο ερωτήματα / ενστάσεις που έθεσες είναι εύλογα και ζωτικής σημασίας. Ζητώ συγγνώμη, που δεν τοποθετήθηκα στο πρώτο σχόλιό σου (που απευθύνεται όπως και το παρόν προσωπικά σε εμένα) διότι το είδα μόλις τώρα, συγχρόνως με το δεύερο. Και τα δυο ερωτήματα τα οποία θέτεις εκκινούν από τα προφανή, αυτά δηλαδή, τα οποία καθίστανται αμέσως αντιληπτά. Δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι στην ορολογία τών μυητικών ταγμάτων (ελευθεροτεκτονισμός κλπ.) η μη ανήκοντες σε αυτά αποκαλούνται στις λατινογενής γλώσσες "profan" (στα ελληνικά μάς αποκαλούν "βέβηλους"). Αυτός ο προσδιορισμός καθ' ευτόν υποδηλώνει, ότι στα εωσφορικά κυκλώματα, τα οποία κυριαρχούν στην κυριολεξία στην κοινωνία και ταυτοχρόνως δρουν κεκαλυμμένα, σε συνθήκες άκρας μυστικότητος, επιβάλλοντας όρκους άκρας εχεμύθειας στα μέλη τους, με σκληρότατες ποινές εάν αυτά προβούν σε μη απαγορευμένες αποκαλύψεις, εξυφαίνο0νται και γίνονται διαδικασίες και πράγματα, που διαφυλάσσονται με άκρα μυστικότητα και κατά συνέπεια δεν ανήκουν στα προφανή. Η προσπάθεια να εισχωρήσουμε σε αυτά που ισχυροί κύκλοι κλιμακώνουν πέρα από την δυνατότητα να έχει ενημέρωση η δημόσια πρόσληψη και αποτελούν εκ των πραγμάτων συνομωσίες, οδήγησε εδώ και 130 χρόνια περίπου στην διαμόρφωση βήμα προς βήμα τού ερευνητικού κλάδου, που αποκαλείται συνωμοσιολογία. Η αναγκαιότητα να εισχωρήσουμε στο μη άμεσα αντιληπτό, που ενδιαμέσως έχει τεκμηριωθεί ακράδαντα, ότι μάς υποθάλπτει, μάς αλλοτριώνει εκ συστήματος και μάς απειλεί με πολύ επικίνδυνο τρόπο, ενώ είναι λογικά αυτονόητη, είναι εκ των πραγμάτων ιδιαίτερα πολύπλοκη και επίπονη, για τούς εξής λόγους:
      1. Οι εωσφοριστές, ενώ προσπαθούν να μην μπορεί να υπάρξει πρόσβαση στα όσα κρυφίως πράττουν, από την άλλη συνεχώς μάς υποβάλουν απατηλά μηνύματα με στόχο να εξαπατήσουν ακόμη και τούς προικισμένους και οξύνους ερευνητές. Συχνότατα παρεμβαίνουν και οι ίδιοι στην συνωμοσιολογική διαδικασία, διοχετεύοντας στην δημοσιότητα υποτιθέμενα και ψευδεπίγραφα “συνωμοσιολιγικά” πονήματα, με στόχο τον αποπροσανατολισμό.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
  13. Συνέχεια προηγούμενου.

    2. Πληθώρα βιβλίων και πληροφοριακού υλικού είτε καταστρέφονται σκοπίμως, είτε αποσύρονται με συστηματικό τρόπο από την κυκλοφορία και κάποια αντίτυπα εξ αυτών φυλάσσονται στα αρχεία των εωσφοριστών.
    3. Ερευνητές και συγγραφείς, οι οποίοι κρίνονται επικίνδυνοι, συχνά υφίστανται (επί το ορθότερον υφιστάμεθα) αφόρητη πίεση και έμμεσες ή άμεσες απειλές, ενώ κάποιοι λίαν αποδοτικοί δολοφονούνται εν ψυχρώ, όπως συνέβη στην περίπτωση τού μεγάλου Διαφωτιστή Νίκου Βεργίδη (συγγραφικό ψευδώνυμο τού Νίκου Κατσαρού).

    Γενικότερα αναφορικά με την κινητήρια δύναμη στην διαμόρφωση τής ιστορίας και τού οργανωμένου κοινονικοπολιτικού γίγνεσθαι έχουν κυριαρχήσει τρεις βασικές διαφορετικές θεωρήσεις:
    1. Την ιστορία διαμορφώνουν ΚΥΡΙΩΣ σπουδαίες ιστορικές προσωπικότητες. Ο Ιούλιος Καίσαρ, ο Μέγας τάδε, ο Μέγας δείνα κλπ. Αυτή είναι η κυριαρχούσα κλασσική, συμβατική θεώρηση.
    2. Την ιστορία διαμορφώνουν ΚΥΡΙΩΣ οι μάζες και η αγωνιστική τους παρέμβαση στα δρώμενα. Κυριότερη έκφραση αυτής τής άποψης είναι η “θεωρία τής πάλης των τάξεων”. Υπό αυτήν την έννοια, όλοι όσοι πρόσκεινται σε τέτοιου είδους θεωρήσεις είναι εκ των πραγμάτων ουραγοί, εκούσιοι ή ακούσιοι, τού Μαρξισμού – Λενινισμού, είτε αυτοί είναι αριστεροί, δεξιοί, προλετάριοι, καπιταλιστές, μπογιατζήδες, φαναρτζήδες, καθηγητές πανεπιστημίου, κομμωτές, καραφλοί, περουκάκηδες, ή μαλιάδες. Αυτή η θεώρηση στηρίζεται στην βασική εκτίμηση, ότι το εν τέλει ελατήριο για την όποια κοινωνική δράση είναι το οικονομικό συμφέρον, ενώ η απόκτηση πολιτικής και κοινωνικής δύναμης εξαρτάται από αυτό και αποσκοπεί σε αυτό.
    3. Την ιστορία διαμορφώνουν συνασπισμένες ομάδες ανθρώπων εν κρυπτώ, που συγκρούονται μεταξύ τους. Η εκδήλωση αυτών των συγκρούσεων εκδηλώνεται μόνον εν μέρει στην προφανή επιφάνεια των εξελίξεων, ακριβώς επειδή αυτές οι δυνάμεις, για λόγους σκοπιμότητος δρουν σε βάσει εχεμύθειας. Αυτή είναι η λεγόμενη συνωμοσιολογική θεώρηση. Αυτή δεν εκδηλώθηκε με ενιαίο τρόπο στην πορεία, που διαμορφώθηκε και εξακολουθεί να διαμορφώνεται. Σε προηγούμενο στάδιο επικράτησε εν μέρει η αντίληψη, ότι το ελατήριο των εξελίξεων αποτελεί η οικονομία. Η περαιτέρω εξέλιξη αυτής τής θεωρίας και με βάση των αποκαλύψεων που έγιναν, οδήγησε πλέον σχεδόν στην πλήρη επικράτηση τής διαπίστωσης, ότι οι ιστορικές διαδικασίες έχουν θρησκευτικό υπόβαθρο. Οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρίσκονται την κορυφή, αλλά των πάτο από πλευράς σημασίας όσων δρουν με κεκαλυμμένο τρόπο.

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνέχεια προηγούμενου....

    Εκ των πραγμάτων, οι μη έχοντες εντρίψει στην συνομωσιολογική θεώρηση, άγονται και φέρονται από τις δυο άλλες θεωρήσεις, οι οποίες αποτελούν πλέον και το κύριο αφήγημα των εωσφοριστών. Δεν διατίθεμαι στο ελάχιστο να μειώσω τον οποιοδήποτε έχει διαφορετικές απόψεις, ή δεν διαθέτει κατά την γνώμη μου επαρκή εμπειρία και ενημέρωση ως προς το ένα ή το άλλο. Τουναντίον προσπαθώ να ενημερώσω στην βάση τής συμπάθειας, τής αποδοχής και τής κατανόησης σχετικά με αυτό που θεωρώ ορθό, φρόνιμο και επιβεβλημένο να προβληθεί. Έχω επίγνωση, ότι η συνωμοσιολογία, παρ' όλη την πληθώρα των φιλότιμων πονημάτων που κυκλοφορούν, δεν έχει δομηθεί με συστηματικό τρόπο ως επιστήμη, στα πλαίσια μιας λειτουργικής και συνεκτικής σύνθεσης των επί μέρους, που θα εστιάζεται με κατανοητό και εμπεριστατωμένο τρόπο στους βασικούς άξονες, διαμορφώνοντας ταυτοχρόνως και το ανάλογο αναλυτικό όργανο, το οποίο, κατά την εκτίμησή μου, οφείλει να εδράζεται στην φιλοσοφία και δη στην οντολογία. Αυτό αποτελεί δικό μας κενό, των συνειδητών συνωμοσιολόγων και οφείλουμε να μην το προβάλλουμε σε βάρος άλλων ανθρώπων καλής θελήσεως, που δεν έχουν πεισθεί σχετικά. Ο επιστημονική οδός είναι αυτή τής ερευνητικής σκαπάνης, σε πλαίσια φιλόπονης και ταπεινής προσπάθειας. Όμως, εάν παρατηρήσει κάποιος την εκφορά αυτών, που μας αντιπαλεύουν, αυτή διακρίνεται από ειρωνική υπεροψία, πλήρη έλλειψη συγκεκριμένων επιχειρημάτων και αστήρικτα αφοριστικούς χαρακτηρισμούς απόρριψης. Τα υπόλοιπα δεν είναι παρά μιντιακός οχετός παραπληροφόρησης.
    Σχετικά με το ερώτημα, που έθεσες, αγαπητέ/ή αδελφέ/ή, αναφορικά με την κεφαλή τού συστήματος:
    Αυτή δεν έχει ενιαία δομή, όπως εξ άλλου ακριβώς συμβαίνει με το κεφάλι ενός ανθρώπου, ή ζώου. Πρόκειται για την περιοχή, που επενεργεί την ανώτερη εποπτεία και ρυθμίζει την συνειδητή συμπεριφορά όλου τού υπόλοιπου σώματος. Μια, έστω στοιχειώδης περιγραφή, ξεφεύγει από τα όρια ενός σχολίου. Παρ' όλα αυτά μπορώ εδώ να αναφέρω, ότι ο κεντρικός πυρήνας έχει σαφώς ιερατικό χαρακτήρα. Πρόκειται για τα λεγόμενα ΑΝΩΤΑΤΑ κρόνια ιερατεία. Αυτά ακολουθούν την πρακτική να μην εμφανίζονται δημοσίως και αποφεύγουν με κάθε τρόπο να γίνουν αντιληπτά. Από προσωπική πείρα, ως αποφασισμένος αντίπαλός τους, γνωρίζω, ότι τα μέλη συχνά κυκλοφορούν ρακένδυτα, ζητιανεύουν, ψάχνουν για τροφή στα σκουπίδια, ενώ είναι πάμπλουτοι, εμφανίζουν προσποιητές αναπηρίες, καθισμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια, το παίζουν ψυχασθενείς και πρόσωπα ΜΕΑ, εμφανίζονται ως δήθεν αλκοολικοί και μονίμως το παίζουν βλάκες και άχρηστοι, ανάξιοι λόγου. Τα μεγάλα “κεφάλια”, με τα χοντρά ονόματα, που παρακολουθούμε στην επιφάνεια, είναι εντολοδόχοι. Μετά τα ανώτατα ιερατεία ακολουθούν οι ανώτατοι επιτελικοί κάποιων δεξαμενών σκέψης, και κάποιοι πολύ υψηλά ιστάμενοι “διδάσκαλοι” στοών, χωρίς όμως να φαίνονται ως προκαθήμενοι των οργανισμών, που ανήκουν. Δεν είναι τυχαίο, ότι έχουν ως σύμβολο τον ερμαφρόδιτο. Όποιος τολμήσει πέραν τού επιτρεπτού το χέρι του, θα εκπλαγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Αυγούστου, 2021 15:38

    ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ,ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ .ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ,ΟΧΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή