«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Αν με μισούσατε πραγματικά... θα μού ευχόσαστε "να μού αραχνιάσει"..... Κι όχι το άλλο...το γνωστό, ξέρετε εσείς.....

PANJABI KOULIS


 

66-666

Κάλεσε τώρα! Μην διστάζεις!


 

10 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μονον να σου αραχνιασει, ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑ να σου πιασει παλιο μαλακα,να σου σταφιδιασουν τα πετσακια που εχεις γι α@#ιδια...να πρηστεί ο κωλος σου και να μην ξανακατσεις ποτε..ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΙΑΝΕΥΣ30 Νοεμβρίου, 2021 22:40

    ΚΟΥΛΗ Π@@ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΛΩΚΟΣ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΟΪ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ Η Π@@ΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΨΟΓΟΣ Ο ΑΔΑΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάστε πως ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί;
    Ξεκίνησαν με τις "ευάλωτες" κατηγορίες, ασθενείς και άνω των 70, σύντομα έγινε άνω των 60, μετά άνω των 40 και στις 20 Δεκεμβρίου 2021 θα ανοίξει η πλατφόρμα για παιδιά ηλικίας 5-11!!!
    Τώρα ξεκίνησε την υποχρεωτικότητα για άνω των 60. Όμως του έχει ανοίξει η όρεξη, μετά τα μπράβο του λοβέρδου (αυτού που είπε: "δεν πεθαίνουν κι οι γέροι"!!!) και πολλών άλλων από την δήθεν αντιπολίτευση και αρχίζει κι άλλες υποχρεωτικότητες:
    Μαξίμου: Ετοιμάζει υποχρεωτικό εμβολιασμό και για τις Ένοπλες Δυνάμεις - Το τελευταίο βήμα πριν την καθολικότητα
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/prosopiko/1037983_maximoy-etoimazei-ypohreotiko-emvoliasmo-kai-gia-tis-enoples
    Έχουμε επίσημα δικτατορία!
    Το λένε οι ίδιοι: «Το δημοκρατικό κράτος, δε μπορεί να βάλει κάποιον με το ζόρι να εμβολιαστεί», είχε πει ο Α. Γεωργιάδης.
    Μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διέψευσε μετά το μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών. Και από αυτή τη δήλωση βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο υπουργός του Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν θεωρεί, μετά τα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν, ότι η Ελλάδα είναι δημοκρατικό κράτος.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην "εύχεστε"για τον ίδιο. "Ευχηθειτε"για τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα ευχόμουν άσχημα πράγματα για κανένα παιδί!
      Όμως είναι μερικοί "ειδικοί" που τσιρίζουν στα κανάλια για εμβολιασμούς εγκύων και παιδιών! Ένας από αυτούς είναι ο βασι(β)λακόπουλος.
      Σήμερα με τα πρόστιμα και την υποχρεωτικότητα ήταν όλο χαρές, δεν κρατιόταν! Όπως λένε με "ελαφρά τη καρδία" εμβολιασμό όλων των παιδιών, τους εύχομαι να πέσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους σε γιατρό ή νοσηλευτή που θα τους κάνει την "καλή" δόση, αυτήν που θέλουν να μπήξουν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και οι ίδιοι κάνουν "αλατόνερο"...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ Ο 🇬🇷 ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ 🇬🇷 ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ... 🙂

      Διαγραφή
  7. Κούλα! με εχεις τρομοκρατήσει..
    Και με έχει πιάσει..Στύση!!
    Πες μου που;ν,αρθω να σε βρω!!!
    Πριν να πάω,να μπολιαστω!!!



    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή