«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

19 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ !!

    ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ http://embolio.gov ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ !!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ

    Από χθες το πρωί γίνεται λόγος για την επιβολή προστίμου στους αvεμβoλíαστους άνω των 60 ετών και ενώ όλα τα φερέφωνα του συστήματος αναφέρουν ότι αυτό έχει ήδη επιβληθεί, κανένας μέχρι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να το βρει στη φορολογική του σελίδα στην ΑΑΔΕ. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η ΑΑΔΕ δεν έχει δικαίωμα να διασταυρώσει τον ΑΜΚΑ του εν λόγω πολίτη. Για τον λόγο αυτό, οι υγειονομικοί, και όχι μόνο, δικτάτορες σκέφτηκαν να οδηγήσουν τον πολίτη σε πλάνη και να συναινέσει ο ίδιος στη διασταύρωση των στοιχείων και τελικώς, στην επιβολή του προστίμου. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Αυτό γίνεται, μπαίνοντας στη σελίδα εμβóλιhttp://o.gov.gr όπου εκεί η διασταύρωση του ΑΜΚΑ γίνεται με την εισαγωγή του ΑΦΜ, από τον ίδιο τον πολίτη. Επομένως, η ΑΑΔΕ αδυνατώντας να διασταυρώσει τα στοιχεία και να επιβάλει το πρόστιμο των 100€, ρίχνει τυράκι στον ανυποψίαστο πολίτη να εισέλθει μόνος του στη σελίδα εμβóλιο.gov.gr και να δει αν του έχει επιβληθεί πρόστιμο, συναινώντας έτσι στην όλη διαδικασία που οδηγεί στην επίδοση του προστίμου. Για τον παραπάνω λόγο, ΜΗΝ εισέρχεστε σε άλλες σελίδες εκτός από αυτή της ΑΑΔΕ για να δείτε αν σας έχει επιβληθεί πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουθενά να μην μπείτε.
      ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.
      ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΆΤΕ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Στη Βρετανία κατάργηση στην υποχρεωτική μάσκα, στο covid pass, στην τηλεργασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ,ΜΗΝ ΣΚΙΑΧΤΕΙΤΕ .
    ΤΙΠΟΤΑΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗ .
    ΜΟΝΟ ΦΟΒΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ .ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ .
    Ε ΡΕ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ! Ε ΡΕ ΡΑΒΔΙ !
    ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ"ΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ,ΚΛΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΑΔΑ .ΘΑ ΠΕΣΗ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ !
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ; ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ! Ρ Α Β Δ Ι.
    ΟΧΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ .
    ΑΜΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΕΞΩ ,ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ .
    ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΔΩ .
    ΜΟΝΟ Ρ Α Β Δ Ι.
    ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΑΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 👂ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΛΟΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΤΡΟΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ""ΥΓΕΙΑ""ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΟΝ ΤΟΥΣ..(ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ 24 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. )ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΔΙΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ;ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜ;ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΑΑΜΑ.ΤΙ ΣΚΤ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΥΡΕ;!🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω επειδη ειμαι νομοταγης θα τον πληρωσω με...... ιικο φορτιο....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεχάστε τα 100€ παιδιά!!! Σήμερα βγήκε αυτός ο Άγιος άνθρωπος - ο Θεός να του κόβει μέρες και να μας δίνει χρόνια- ο τιτανοτεραστιος ο Βασιλακοπουλος και είπε επειδή βλέπει ότι οι αμπολιαστοι έχουν "λίπος " για να πληρώσουν το πρόστιμο, πρέπει να το αυξήσουν!!! Αντε ρε σεις δεν ντρέπεστε να χετε μια περιουσία και να γκρινιάζετε για 100 ψωροευρω!!! Αυτά εγώ τα δίνω στους Πακιστανους στα φανάρια!!! Ου να μου χαθείτε αχαριστα πλάσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 22 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΕ 4 ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΣΤΙΛΕ ΧΘΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΑ //
    Σχεδον ολα τα κρατη γυρω απο την Ρωσια, η Αμερικη τα εβαλε στο αμερικανικο ΝΑΤΟ (εκτος της Ουκρανιας κε της Λευκορωσιας). Τωρα το ορθιο εβραηκο δημοκρατικο πτωμα (ο Μπιντες) μαζι με τους πολεμοχαρεις ηλιθιους Αμερικανους στρατηγους, πολεμουν να βαλουν κε την Ουκρανια, δηλαδη την κοιλια της Ρωσιας.
    Αυτο βεβεα η Πολικη Αρκουδα δεν θα το επιτρεψει.
    Ενω η Κινα ινε αυτη που θα τους παρει την πρωτη θεση σε ολα, τα ηλιθια αμερικανακια τα βαζουν με τη Ρωσια. Ινε οπως το 1922 αντι να παρουμε την Πολη, πηγαμε να παρουμε την Αγκυρα.
    Στην Αλεξανδρουπολη πανηγυριζουν διοτι εγινε μια τεραστια αμερικανικη βαση κε οι ντοπιοι εχουνε μπουκωσει στο ταληρο. Δεν υπολογιζουν οτι σε περιπτωση συραξης θα ισοπεδωθει η Αλεξανδρουπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ κ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ"

    https://www.youtube.com/watch?v=eR6IrVPS6lg


    ΜΟΝΟΝ ΓΝΩΣΕΙΣ.........


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 🧠ΠΩΩΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ,ΠΟΥΡΝΟ ΠΟΥΡΝΟ.. ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΡΛΑΘΗ ΣΤΑ ΤΑΛΑΡΑ..ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ!!!ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΜΑΚΡΑΝ ΕΤΣΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΕΞΩ;ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΝΟΥΝ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΑ ΝΑΠΤΑΚΙΑ ΟΞΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΝΤΟΛΑΡΣ.😁wtf?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://youtu.be/udKG0DR1E8w
    Ρε παιδιά ξέρει κανείς εάν υπάρχει ελεύθερο κρεβάτι στο Δρομοκαιτειο?!!! Μια μέρα πριν το παλληκαρι φώναζε για αυστηριοποιηση των μέτρων και την επόμενη λέει ότι τον Μάρτη τελειώνουν όλα!!! Πάντως εγώ τον είδα ψιλοχεσμενο στην συνέντευξη και οι δημοσιοκαφροι δεν πίστευαν στα αυτιά τους!!! Επειδή πολύ ακούγεται ο Μάρτης σαν μήνας απελευθερωσης εύχομαι να συνεχίσουν στην ίδια γραμμή και να μην αλλάξουν πάλι τροπάριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Δρ. Zandré Botha ανακαλύπτει παράξενη μαύρη δομή στο αίμα των εμβολιασμένων

    https://www.bitchute.com/video/fr7Od96ex0jp/

    ---------------

    Πιλότος: «Αυτό έπαθα μετά το εμβόλιο...‼️‼️‼️
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΕΤΟΥΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ❓❓❓»,Βγάλτε τον HOAX αν έχετε τα κότσια.....‼️‼️‼️
    Ανοίγει ξανά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ...

    https://twitter.com/Sylvestra_Jsc/status/1484205932217253896?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1484205932217253896%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FSylvestra_Jsc2Fstatus2F1484205932217253896widget%3DTweet



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1ο ΔΙΗΜΕΡΟ LIVE ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ-ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

    https://rumble.com/vsyh0w-1-live-.-.html

    AKOYΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΓΙΑ Μυοκαρδίτιδα και ΓΙΑ Περικαρδίτιδα
    ΣΤΟ 51:00 ΛΕΠΤΟ KAI META


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Tι συμβαίνει στον πλανήτη; Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για ….

    ---
    …. πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης ενώ ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που έφερε στο φως τα ντοκουμέντα των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer έχει καταγραφεί ήδη στην Ιστορία.
    ---
    https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B7%CF%80%CE%B1-t%CE%B9/

    ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΟΚ: Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα...! Όλα τα links!

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/01/Sok-pano-apo-xilies-meletes-pou-dimosieythikan-se-iatrika-periodika-me-axiologisi-apo-omotimous-apodeuknyoun-oti-ta-emvolia-einai-epikindina.html

    Πάνω από χίλιες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι επικίνδυνα και ότι όλοι όσοι προωθούν την ατζέντα των υποχρεωτικών εμβολιασμών διαπράττουν έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας...

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η τρομακτική πατέντα της pfizer – που αναφέρει τους ανθρώπους ως ενσωματώσεις!

    https://anazitiseis.gr/i-tromaktiki-patenta-tis-pfizer-poy-anafere/



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή