«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Τα φιλαράκια

37 σχόλια:

  1. 🤣🤣🤣🤣🤣 δεν περιγράφω άλλο!!! Η εικόνα και η μουσική υπόκρουση όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! ΕΣΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ! 🙂

      Διαγραφή
    2. Τέλειο!.. Εμπνευση, χιούμορ κ δημιουργικότητα!
      Ευχαριστούμε k-t

      Mαρko

      Διαγραφή
    3. Η φωτο με τις λεζάντες δεν είναι δική μου ιδέα. Και δεν ξέρω ποιος την έφτιαξε, μού εστάλη στο ημέηλ. Εγώ είχα την ιδέα να την κάνω βίντεο και να βάλω την μουσική από τα "Φιλαράκια".

      Διαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΤΑΥΡΟΣ ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟΣ.
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ, ΦΑΤΣΑ Ε ΦΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστυνόμος Μπέεεκας16 Ιανουαρίου, 2022 14:56

    Κώστα αυτά πού λέει ο Κού Λίν εδώ, τά λέει απ' έξω ή τού τά 'χουν γραμμένα;
    Τά λέει μέ ΄τη μία ή κομπιάζει εεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σε όλους τους ελευθερόψυχους φίλους.

    Κυκλοφορεί η φήμη ότι από την Πέμπτη το βράδι
    μέχρι σήμερα πέφτει άγριο ματσούκι στα εγχώρια
    καμπαλάκια.
    Το κρουαζιερόπλοιο στην Σούδα είναι έτοιμο για
    κρουαζιέρα στην Γροιλανδία και στο G.I.T.M.O.
    Έχει δοθεί προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα για ειρηνική
    παράδοση της κυβέρνησης. Αύριο το απόγευμα στις 7μμ
    ώρα Ελλάδας πάπαλα το ίντερνετ.

    Αυτά τα ολίγα.

    Μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο.
    Απλά αναφέρω τις φήμες.
    Ούτε τις ασπάζομαι, ούτε τις απορρίπτω.

    Κυριακή κοντή γιορτή...

    Αλλά κάποια γεγονότα πρέπει να τα λάβουμε υπόψη όπως πχ
    ότι οι αστυνομικοί γύρισαν ανάποδα τις ασπίδες τους χθες στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιώργαρε! Απ'το στόμα σου και στού Θεού τ'αυτί!

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΕ .
      ΚΑΙ Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ;
      ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΓΑ ,ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
      ΜΑΜΥ ! ΜΑΜΥ ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΥ ;
      ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΓΙΒΛΑΡΤΑΡ ;
      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!
      ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΡΑΜΑ ΤΩΡΑ. ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ ΟΛΟΙ.
      ΧΕΧΕΧΕΧΕ !
      ΜΠΑΜΠΑΚΟ ΚΤΥΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΛΟΤΑ..
      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ ΜΕΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ.
      ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΑΘΗΝΑ, ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ..
      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.
      ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ [ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ], ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.
      ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΜΑΤΖ, ΑΥΤΟ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ [ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟ] ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΜΠΟΛΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ[!!!] ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΟΤΙ...
      ΠΡΩΤΟΝ, ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ [ΟΞΥΜΩΡΟ],
      ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ [ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ] ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΛΟΓΟ [ΠΑΛΙ ΟΞΥΜΩΡΟ].
      Ο ΤΡΟΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΔΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΟΥΛΗ Η ΤΟ CGI KOULIS ΣΤΟΝ ΧΑΖΟ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΙΔΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.
      ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ.
      ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...
      ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ Ή ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ SECRET REAL TRUTΗ , ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!

      ΑΠΟΦΑΣΗ 15ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

      http://murderbydecree.com/2022/01/14/breaking-news-from-the-international-common-law-court-of-justice-january-15-2022-gmt-big-pharma-government-church-leaders-face-arrest-as-court-convicts-them-of-genocide-prohibits-injections/#page-content

      Έκτακτη είδηση από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου της Χάγης, 15 Ιανουαρίου 2022 (GMT): Μεγάλη φαρμακευτική βιομηχανία, κυβέρνηση, εκκλησιαστικοί ηγέτες αντιμετωπίζουν σύλληψη καθώς το Δικαστήριο τους καταδικάζει για Γενοκτονία, απαγορεύει τις ενέσεις.

      ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ PDF ΕΝΣΩΜΕΤΩΜΕΝΟ.

      ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

      ΕΔΩ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ:
      https://www.youtube.com/watch?v=ILk60NZzyLI


      (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

      Διαγραφή
    5. ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΛΙΓΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΠΡΙΝ:

      Βρυξέλλες και Βανκούβερ:

      Το Διεθνές Δικαστήριο που ανάγκασε τον Πάπα Βενέδικτο να αποχωρήσει από το αξίωμά του το 2013, κατάφερε ένα πλήγμα κατά της εταιροκρατίας COVID καταδικάζοντας κορυφαίους αξιωματούχους της Pfizer, της GlaxoSmithKline, της Κίνας και του Βατικανού για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

      Η ετυμηγορία του δικαστηρίου καταδικάζει εβδομήντα πέντε άτομα σε ισόβια κάθειρξη, κατάσχει τα περιουσιακά τους στοιχεία και διαλύει τις εταιρείες τους και απαγορεύει νομίμως την περαιτέρω παραγωγή, πώληση ή χρήση των εμβολίων COVID τους ως "προϊόντα ιατρικής γενοκτονίας και μαζικής δολοφονίας".

      Έπειτα από μια τετράμηνη δίκη που συγκλήθηκε βάσει του Διεθνούς Δικαίου, οι δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου (ICLCJ) εξέδωσαν σήμερα την ιστορική τους ετυμηγορία και ποινή, μαζί με εντάλματα σύλληψης και απαλλοτρίωσης κατά των κατηγορουμένων.

      Μεταξύ των καταδικασθέντων περιλαμβάνονται οι Albert Bourla και Emma Walmsley, οι διευθύνοντες σύμβουλοι των φαρμακευτικών εταιρειών Pfizer και GlaxoSmithKline, ο Xi Jinping, πρόεδρος της Κίνας, ο "Πάπας" Φραγκίσκος (Jorge Bergoglio), η "βασίλισσα" Ελισάβετ (Windsor) και ο Justin Trudeau, πρωθυπουργός του Καναδά.

      Σύμφωνα με το Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων του Δικαστηρίου,

      "Η υπόθεση αυτή αφορά ένα τερατώδες, διαγενεακό έγκλημα και την εξίσου μαζική συγκάλυψή του. Οι ανώτατοι αξιωματούχοι της Εκκλησίας, του Κράτους και των Εταιρειών έχουν επί χρόνια προσωπικά εγκρίνει και επωφεληθεί από τα συστηματικά βασανιστήρια, την εμπορία και τη δολοφονία παιδιών σε θανατηφόρα πειράματα δοκιμής φαρμάκων για την παραγωγή του "εμβολίου" COVID, ως μέρος μιας Εγκληματικής Συνωμοσίας για τη μετατροπή της ανθρωπότητας σε σκλαβιά. Αυτή η Συνωμοσία δολοφονεί αθώους, διακινεί όπλα, ναρκωτικά, παιδιά και ανθρώπινα όργανα και φιμώνει ή καταστρέφει όσους απειλούν να την αποκαλύψουν.

      "Το Δικαστήριο μας έβαλε νομικό τέλος σε αυτή τη Συνωμοσία, ποινικοποιώντας τα πρόσωπα και τις εταιρείες που ευθύνονται και απαγορεύοντας την περαιτέρω πώληση και χρήση των "εμβολίων" COVID, τα οποία είναι προϊόν ιατρικής γενοκτονίας και μαζικής δολοφονίας παιδιών".

      Η ετυμηγορία και η καταδίκη του Δικαστηρίου ρίχνει ένα ευρύ δίχτυ στους υπεύθυνους, εντοπίζοντας τις ρίζες του καθεστώτος COVID στη σχεδιαζόμενη γενοκτονία των ιθαγενών στον Καναδά από το Βατικανό και το Στέμμα της Αγγλίας, μεταξύ άλλων στα δολοφονικά "ινδιάνικα σχολεία διαμονής".

      Το δικαστήριο διαπιστώνει ότι οι δημόσιοι αντίπαλοι αυτής της γενοκτονίας, ιδίως ο Kevin Annett, ήταν διαρκώς στο στόχαστρο της καταστροφής από τους καταδικασθέντες κατηγορούμενους, οι οποίοι ευθύνονται για τη δολοφονία δεκαπέντε ακτιβιστών και αρκετές πρόσφατες απόπειρες κατά της ζωής του Annett.

      Διαγραφή
    6. "Τα εντάλματά μας εξουσιοδοτούν όχι μόνο τους σερίφηδες και τους αναπληρωτές αστυνομικούς μας, αλλά τους ανθρώπους παντού να επιβάλουν την ετυμηγορία του Δικαστηρίου, συλλαμβάνοντας τους καταδικασθέντες κακοποιούς, κατάσχοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και σταματώντας την πώληση και τη χρήση των "εμβολίων" COVID που προέρχονται από τη γενοκτονία", αναφέρει το Δικαστήριο.

      "Οι δολοφόνοι των παιδιών δεν μπορούν πλέον να αποφεύγουν τη δικαιοσύνη χρησιμοποιώντας εκτελεστικά ή εταιρικά προνόμια, ή κρυπτόμενοι πίσω από το καμουφλάζ επινοημένων κρίσεων δημόσιας υγείας".

      Τα έγγραφα του Δικαστηρίου επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση.

      Ένα σχέδιο δράσης για τη συμμετοχή της αστυνομίας και των πολιτών στην εκτέλεση αυτής της ιστορικής ετυμηγορίας και καταδίκης θα συζητηθεί αύριο, 16 Ιανουαρίου, στη διεύθυνση www.bbsradio.com/herewestand (στις 3 μ.μ. ειρηνικού, 11 μ.μ. GMT).

      Η απόφαση και τα εντάλματα του Δικαστηρίου είναι αναρτημένα στη διεύθυνση www.murderbydecree.com στην ενότητα "ITCCS Updates" και στη διεύθυνση www.republicofkanata.ca στην ενότητα "Breaking News".

      Επικοινωνία με το Δικαστήριο: itccsoffice@protonmail.com (υπόψη: G. Dufort, Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων)

      Εκδόθηκε το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022, στις 12:01 π.μ. (ώρα Ελλάδας) από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου, Τμήμα Ποινικών Δικών από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου, Τμήμα Ποινικών Δικών

      Διαγραφή
    7. " ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙ "

      ΣΩΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ!

      ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΑΝΕ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ.. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ. ΤΟ 3-7-10 ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 7-3-10.

      Διαγραφή
    8. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.
      ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      https://earth.google.com/web/search/Antarctica/@-47.16063379,128.42890422,435.56445054a,1683177.9436335d,35y,176.54833264h,0t,0r/data=CnUaSxJFCiUweGE0Yjk5NjdiMzM5MDc1NGI6MHg2ZTUyYmUxZjc0MGYyMDc1GXXLDvEP0FLAIQVNS6yMRrK_KgpBbnRhcmN0aWNhGAEgASImCiQJi1akLHghR0ARkyTbiEvmM0AZGiJxQP_rTkAhSKYPEehKD8A

      Διαγραφή
    9. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΡΕ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ.
      https://earth.google.com/web/search/Antarctica/@-41.43378354,80.33687453,-178.81991019a,484884.45680849d,35y,210.61506146h,0t,0r/data=CnUaSxJFCiUweGE0Yjk5NjdiMzM5MDc1NGI6MHg2ZTUyYmUxZjc0MGYyMDc1GXXLDvEP0FLAIQVNS6yMRrK_KgpBbnRhcmN0aWNhGAEgASImCiQJi1akLHghR0ARkyTbiEvmM0AZGiJxQP_rTkAhSKYPEehKD8A


      ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.
      https://earth.google.com/web/search/Antarctica/@-35.79882074,79.15615113,19.65639059a,484685.99425659d,35y,211.41063682h,0t,0r/data=CnUaSxJFCiUweGE0Yjk5NjdiMzM5MDc1NGI6MHg2ZTUyYmUxZjc0MGYyMDc1GXXLDvEP0FLAIQVNS6yMRrK_KgpBbnRhcmN0aWNhGAEgASImCiQJi1akLHghR0ARkyTbiEvmM0AZGiJxQP_rTkAhSKYPEehKD8A

      Διαγραφή
    10. DELTA ISLAND.

      https://earth.google.com/web/search/Delta+Island,+Antarctica/@-64.31131734,-62.97751058,0.4055026a,1252.35012713d,35y,-132.19392045h,44.99528984t,0r/data=CoMBGlkSUwolMHhiYzc4YzRjYWFkNDZjZWFmOjB4ZTMzYmNiNzFhZDg3MzQzNhkArypW6BNQwCHJrUm3JX1PwCoYRGVsdGEgSXNsYW5kLCBBbnRhcmN0aWNhGAEgASImCiQJKxlasCktUMARAyujC4exUMAZBC-L8RGlYUAhvynRgyStYEA

      -------------------------------------------------
      DELTA KAI LAMDA ISLAND.
      https://earth.google.com/web/search/Delta+Island,+Antarctica/@-64.30627975,-62.98118058,-0.75774774a,1758.67155301d,35y,-132.1856713h,44.99850891t,0r/data=CoMBGlkSUwolMHhiYzc4YzRjYWFkNDZjZWFmOjB4ZTMzYmNiNzFhZDg3MzQzNhkArypW6BNQwCHJrUm3JX1PwCoYRGVsdGEgSXNsYW5kLCBBbnRhcmN0aWNhGAEgASImCiQJKxlasCktUMARAyujC4exUMAZBC-L8RGlYUAhvynRgyStYEA

      ----------------------------------------------------

      ΚΩΣΤΗ, ΤΟ ΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ 1970.
      ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.
      ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ ΗΤΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΧΑΜΟΣ.
      https://earth.google.com/web/search/OMICRON+Island,+Antarctica/@-64.31425944,-62.94801491,-2.68773941a,9401.34383667d,35y,0h,0t,0r/data=CigiJgokCY_hnUleE1DAEeJsVg7fFFDAGfQuilwee0_AISDYJs8Dgk_A

      -----------------------------------------------------

      EΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ TOY KOKKINOΑΣΠΙΔΑ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
      https://earth.google.com/web/search/LAGARDE+Island,+Antarctica/@-70.25064886,-73.59375774,7.95271327a,577456.77063994d,35y,178.33048434h,48.66421201t,360r/data=CoUBGlsSVQolMHhiYjY4YWE1ODI0YjMyOTU5OjB4NmUzYzc0OWVmM2NkZjMzNBlmZmZmZmZRwCEzMzMzMyNSwCoaTEFHQVJERSBJc2xhbmQsIEFudGFyY3RpY2EYASABIiYKJAmnIgzxrhNQwBELQ3wlYxVQwBnNWIBNU31PwCH_eW5KI4VPwA

      Διαγραφή
    11. ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΛΕΣ.."ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ"

      ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΗΛΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ;
    ΡΩΤΑΩ ...
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ,ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΤΙ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΦΡΑΚΓΟΚΟΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ;
    ΟΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ;
    ΛΕΩ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΥ ΤΑΚΗΔΩΝ ,ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ;
    ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ ;
    ΜΙΑ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ΝΟΥΝΟΥ ΕΒΑΠΟΡΕ ;
    ΜΑΜΥΥΥΥ !
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΥ ;
    1.ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΙΟΣ ΤΟΥ 2017 ...
    ΡΟΚΦΕΛΕΡ.ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ...
    ΤΟΝ ΑΝΕΚΡΙΝΕ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ.
    2.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,Ο ΦΙΔΟ ΑΝΑΚΟΝΤΑΣ .
    ΨΟΦΗΣΕ ,ΛΕΕΙ ,ΑΠΟ ΓΗΡΑΤΕΙΑ Ο ΟΦΙΣ.
    ΝΑΙ ,ΤΟΝ ΕΓΔΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ.
    3.ΔΡΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ .
    ΞΑΦΝΙΚΑ...ΨΟΦΗΣΕ.
    ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΒΥΤΙΑ ,ΟΥΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ,ΟΥΤΕ ΣΦΗΝΟ ΜΑΛΑΞΕΙΣ.
    ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ,Ο ΛΕΣΧΙΑΡΧΗΣ.
    ΠΛΕΥΡΗ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΜΗ ΠΛΕΥΡΗΤΩΘΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΩΝΕΤΕ ΒΑΘΕΙΑ
    ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ.
    ΣΕΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ !
    ΤΡΕΧΑ ΚΛΩΝΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θεομπαιχτες,ισλαμοκαυλοι καταπτυστοι...ο φελλος και το σκατο...και τα δυο επιπλεουν...αει σιχτιρ με τους κλαπαρχιδες...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΑΝ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

      https://youtu.be/6gTALVcP9UY?t=30

      N.B.

      Διαγραφή
  9. ΕΙΠΑΜΕ ! Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ .
    ......ΠΕΦΤΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ....
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ . ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ! ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο Κ..ΛΟΣ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΚΑΚΑ ! ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΩΛΟΣ .ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΗ ΠΙΠΕΡΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ.
    ΜΑΜΥ ! ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΜΥ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. Σφοδρές αντιδράσεις στην Αυστρία από τον αναγκαστικό εμβολιασμό: Τέλος στις ατομικές ελευθερίες - 3.600€ το πρόστιμο! Απτόητος ο Αυστριακός Καγκελάριος: «Προχωράμε στον αναγκαστικό εμβολιασμό όπως είναι προγραμματισμένο»!
    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/1049799_aystriakos-kagkelarios-prohorame-ston-anagkastiko-emvoliasmo-opos

    2. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.. ΑΠ'ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΡΙΟ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=fr (ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ lire la suite ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ)

    ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ.. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΙΝ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ (ΑΠΟ)ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ «Προχωράμε στον αναγκαστικό εμβολιασμό όπως είναι προγραμματισμένο»! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕ:''ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ - ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;''
      ΚΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ -ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ- ΟΤΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 3.600€ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ... ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ

      https://youtu.be/aBmDh1xRXnc?t=36

      ''ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ' ΒΓΑΛΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕΡΕΣ'' ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΚΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕ ΚΙ ΕΙΠΕ:''ΝΑ' ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΑΣ...''

      Υ.Γ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΘ' ΗΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ 100ΨΩΡΟ€ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΕΙΝΑ ΠΟΥ, ΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΡΜΠΟΥΑΡ ΣΤΟΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ, ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ, ΤΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ - ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΛΥΠΗΤΕΡΕΣ'' ΤΗΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  11. ΩΧ..! Η ΚΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΑΝΟ. ΑΡΑ.. ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΥΧΗΘΕΙ "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ"...

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1049863_kmitsotakis-gia-ton-aleko-fasiano-i-ellada-den-ehei-pia-mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή δεν είδα τη συνέντευξη... ντολμαδάκια είχε αυτήν τη φορά ή τσάμπα ο κόπος; 😝😝😝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστό ήδη Το Θέμα της επόμενης Συνέντευξης: Οι Εντιμότατοι Φίλοι Μου
      Και Το Προορατικόν Χάρισμα του Μεγάλου Διδασκάλου που από το 2003 βράβευσε Τον Ηγεμόνα με Το Βραβείο Του Νεοανερχόμενου Ηγέτη Παγκοσμίως.

      https://youtu.be/fCPwI2R7SU4?t=113

      Διαγραφή
  13. 👍👍👍💕


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή