«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Aνάλυσέ το...

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

24 σχόλια:

  1. https://attikanea.info/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/#comment-66193

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ναι, τα έχουμε πει δεκάδες φορές στο Διοδοτο, ψευδο-εβραιοι κρύβονται πίσω από την ταμπέλα μίσους που έχουν βάλει σε ολονών μας τα στόματα "Εβραίοι, Εβραίοι, Εβραίοι.."

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος03 Φεβρουαρίου, 2022 09:13

      https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEga3XLZ3pwt5RT3gb0Eps61xwNjtWxLb9DlqpmD4aLqJzkvJewCIxSsl3lOARRqHt8xuM4dGeMExDmmPM6hHZ1li0mY1hvY4BJWzVktkbkMGEVz1FCQPrUlQDfkYaZEQ-NwrQP_2RdPMHkrwtBGFHmgtjY1gtqr0kIoOH5Yk45xHIgfjyFG5CAoxoeE=s10000

      Διαγραφή
    3. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      Διαγραφή
    4. https://attikanea.info/ΕΤΣΙ-ΟΙ-ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΕΛΕΓΧΟΥΝ-ΚΑΘΕ-ΠΤΥΧΗ-ΤΗΣ-ΖΩΗΣ-ΤΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΔΕΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΙΟΙ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΒΑΚΤΗΡΙΑ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΜΥΚΗΤΕΣ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΠΡΩΤΟΖΩΑ-ΑΛΛΑ-ΙΟΙ-ΔΕΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ/

      Διαγραφή
  2. Τι να αναλύσουμε.....
    Κρέμασμα τώρα, κούλα, ειδικούς, δικαστικούς κι οποίο άλλο εμπλεκόμενο λαμόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω ειπαν οτι απο 20 φλεβαρη η ''πανδημια''θα χτυπησει κοκκινο με πολλες χιλιαδες κρουσματα,και πρεπει να αυξηθουν, αν οχι να διατηρηθουν τα μετρα...και βεβαιως υποχρεωτικα ΟΟΟΛΟΙ να κανουμε το μπολι...ειναι με τα καλα τους;;;;μας φερνουν δε τα λαμογια, οι λερες,καινουριο μπολι,τι στο διαολο θα εχει αυτο μεσα,ο διαολος και η ψυχη τους....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με Το ''ΓΟΥΡΙ'' Του Ηγεμόνα, έτσι όπως πάμε, δε θα μείνει ούτε Μαύρη Γάτα -αν μη τι άλλο- να γιορτάσει τα Γενέθλιά της: Παρασκευή και 13.
      Φτου, σκόρδα! Κ - Τ, πες το εσύ, πού' χεις πάρει το κολάι.

      Διαγραφή
  4. ΠαρτονΣαλτε!!
    Και εμείς με το ζόρι θα σας κρεμάσουμε!!
    Θα ερχόμαστε πόρτα. πόρτα!!
    Και θα σάς βγάζουμε έξω οπως τα χταπόδια,από το θαλάμι κουφάλες!!!!!
    Δεν θα σας αρέσει όμως????


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα πήρα στον εγκέφαλο κι εγώ σήμερα στη δουλειά, και με κοιτάζαν' όλοι. Μού ξέφυγε δυνατά "ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΟΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ!!!"
      Λοιπόν αυτή η λουλού θα έχει πολύ κακό τέλος, σαν την κούλα, σε όποιο νησί του Ειρηνικού κι αν νομίζουν ότι θα ξεφύγουν.

      Διαγραφή
    2. ΝΈΜΕΣΙΣ!!
      ΝΈΜΕΣΙΣ!!!
      ΝΈΜΕΣΙΣ!!!!

      ΘΆΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!







      ☠️🪓🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🪓☠️








      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
    3. ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ..
      ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ!
      "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΆΛΛΗ ΤΟΣΗ ΦΡΙΚΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ , ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΗΔΟΝΗ.. ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ! 🤣

      Διαγραφή
    4. Δέσιμο σε δένδρο, δίπλα από φωλιά με τερμίτες.

      Διαγραφή
  5. ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΒΟΥΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέα επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια Covid-19 αναπτύσσουν μια νέα μορφή AIDS

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/01/nea-epistimoniki-ereuna-deixnei-oti-ta-embolia-covid-19.html

    Ο Dr. Peter McCullough, ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη
    με τον Dr. Αντώνης Κυριακόπουλος, O Δρ. Γκρεγκ Νάι και ο Δρ. Η Stephenie Sennef παρείχε επίσης στοιχεία για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) για να υποστηρίξει τα συμπεράσματά τους.

    Στην εργασία τους, η ομάδα επιστημόνων εξετάζει την επιστημονική βιβλιογραφία που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός με εμβόλιο mRNA Covid-19 πυροδοτεί μια σειρά βιολογικών γεγονότων που όχι μόνο διαφέρουν από εκείνα που προκαλούνται από φυσική μόλυνση, αλλά είναι αντιπαραγωγικά με διάφορους τρόπους τόσο για τη σύντομη και μακροπρόθεσμη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ......👏👍🤗παλούκωμα ανά 100 μέτρα για να βλέπονται και μεταξύ τους μέχρι να απεβιωσουν... για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΉΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...όπως έλεγε και ο ΠΑΤΈΡΑΣ μου καλύτερα να σε ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ..🪓🪓🪓☠️☠️☠️🙉☠️🙊☠️☠️☠️...παρά να σε λυπούνται....😁🤣😂🤣😂.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ θέλω να αναλάβω
    τον εμβολιασμό💉 ΌΛΩΝ των ΕΜΠΛΕΚΟΜΈΝΩΝ🦎
    ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΉΣΕΤΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ
    ΠΑΡΑΚΑΛΏ.
    ΧΑΧΑΧΑ 🤓

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύρια Αγγελική θα τα πάρουν στο 💀 οι μπολιασμενοι και θα σε κυνηγούν😁
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΑΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝ ΜΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσε τα κεριά και πιάσε το νόημα όσων είπα.
    Για τους ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ομιλώ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OaYHj07vxvI&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.youtube.com/watch?v=4egN32Mg0U4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. theohc300@gmail.com

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/1056657_mtsavoysogloy-i-ellada-den-afoplisei-tora-ta-nisia-tis-tote-tha-ta#comment-5728817982

    ΑπάντησηΔιαγραφή