«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Κακάκια έκαναν οι Νατοϊκοί με αυτά που είπε ο Πούτιν στον Μακρόν

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

18 σχόλια:

  1. ΜΗΝΥΜΑ ANONYMOUS ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ💣🔥👀
    https://youtu.be/qYuNdMRTJI4
    giannis ellhnas- JOHN GRECO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/02/blog-post_25.html#more
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82/giannakopoulos-poia-kolotouba-re-d/
    Γιαννακόπουλος: «Ποια κωλοτούμπα ρε; – Διασπείρετε ειδήσεις για να με βλάψετε!» (pic)

    Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

    «Ποια κωλοτούμπα ρε καραγκιόζη; Ως πρόεδρος οφείλω να πω στον κόσμο να προσέχει! Τώρα για τις μάσκες των ανθρώπων δίπλα μου, είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να τις φοράνε. Με είδες εμένα να λέω για εμβολιασμούς; Το ότι θα φέρω εγώ το εμβόλιο για τον κόβιντ απλά γελάω. Μάλλον επίτηδες τα λες και εσύ και όσοι διασπείρουν τέτοιες ειδήσεις για να με βλάψουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, Η ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,
    ΓΕΡΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΕΞΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΥΧΗ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ,
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΑΛΗΝΙΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ.
    ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.facebook.com/watch/?v=477176410487890
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΝΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ,
    ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.


    https://www.facebook.com/watch/?v=654771492537902
    ΓΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ.

    https://twitter.com/austerewyatt1/status/1490645372900978688
    Γιατί οι ακτιβιστές για το κλίμα είναι τόσο σιωπηλοί για τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια μάσκας που μολύνουν το περιβάλλον; 52 δισ. που έγιναν την τελευταία διετία. 1,7 δισεκατομμύρια διατίθενται στον ωκεανό. Χρόνος αποσύνθεσης για φλιτζάνι φελιζόλ: 50 χρόνια. Χρόνος αποσύνθεσης για μάσκα: 450 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ,Η ΛΙΝΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ,ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
      ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ,ΜΑΖΙ.
      ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΦΙΔΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Πριν λίγο έβγαλε έκτακτο το OPEN με τον καγκελάριο της Γερμανίας, τον Μακρόν και της Πολωνίας ότι θα προσπαθήσουν και οι τρεις για αποκλιμάκωση της κατάστασης ώστε να μην οδηγηθεί η Ευρώπη σε πόλεμο!!! Μετά την συνάντηση με την Αρκούδα έχουν χεστει πάνω τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    https://www.gettr.com/post/pswp009630

    ------------------------

    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΡΥΝΤΩ, ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.
    https://www.gettr.com/post/psxqk288cc

    Από τον Καναδά, ένας αντιδιαδηλωτής μπλοκάρει το δρόμο και προσποιείται ότι χτυπήθηκε από φορτηγό Freedom Convoy φορώντας μάσκα έξω.

    -----------------------------

    https://www.gettr.com/post/pszxqld40e
    #ΟττάβαΗ Στάζι μπήκε για να αφαιρέσει καύσιμα από ειρηνικούς, άοπλους πολίτες που ασκούν τα πολιτικά τους δικαιώματα, αγοράζοντας ταυτόχρονα κάθε άδειο δωμάτιο ξενοδοχείου, αφήνοντάς τους χωρίς θέρμανση ή εφεδρικό καταφύγιο... σε θερμοκρασία -25 κάτω από το μηδέν. Μπορούν κυριολεκτικά να σκοτώσουν αθώους.

    ------------------------------

    https://www.gettr.com/post/pt264f3907
    Υπάρχει ένα βίντεο με πέτρες που έχουν φυτευτεί στην Οτάβα από τον ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΥΝΤΩ.

    ----------------------------------

    https://www.gettr.com/post/pt2e0r0091
    Λοιπόν, στη σημερινή εποχή, πλάνα από Αυστραλούς μπάτσους να πυροβολούν διαδηλωτές που φεύγουν από πίσω ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο πιο γρήγορα από ό,τι μπορούν να πουν οι πολιτικοί "είναι για την υγεία σας"
    Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ(ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BRIDGE-ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ,ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ)ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡ0?ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ?ΟΥΤΕ CENT....ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ DUMBS ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ DRACO!OTI ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ"ΠΛΗΡΩΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΩ!ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ!ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΘΙΑ(ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ)ΚΑΝΟΝΤΑΣ TRENDING ΣΤΟ TWITTER ΤΟ SURVIVOR ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ!ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ TRAFFUCKING ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ TOYΣ DRACO-CIGARS-REPTILLIANS/ANNUNAKI....ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΠΛΗΚΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!!!ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ;;;
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Σού λέει απλά "Ας κρατήσουμε την αναλογία ως έχει και στο εξωτερικό".

      Διαγραφή
  9. Κώστα σου μεταφέρω, αυτούσιο, ένα σχόλιο που είχα κάνει στις 02/02/2022 στην ανάρτησή σου "Καναδάς, Ολλανδία, ΤΩΡΑ! _ (τελευταία νέα, βίντεο, χιούμορ)". Πιστεύω ταιριάζει "γάντι" και σε αυτή.

    Όσο αφορά τον Πούτιν, εδώ θα φανεί αν όντως είναι φωτεινός. Βέβαια το λέμε τόσα χρόνια ότι είναι φωτεινός και «δουλεύει» για το καλό, αλλά τώρα θα φανούν όλα. Και εξηγούμαι.

    Το ότι δεν έχουν επέμβει ακόμα οι «φωτεινές» δυνάμεις οφείλεται (κατά τα λεγόμενά τους) στο ότι δεν θέλουν να χυθεί αίμα αθώων, εν αντιθέσει με τη ΝΤΠ, η οποία δεν δίνει αξία στην ανθρώπινη ζωή ακόμα και των δικών της πιονιών. Και ακριβώς εκεί ποντάρει η ΝΤΠ, λέγοντας ότι «αν επέμβετε, θα σκοτώσουμε μαζικά αθώους» κλπ. Αυτή δεν είναι η δικαιολογία της ΜΗ καθ’ ολοκληρίαν επέμβασης των φωτεινών δυνάμεων ;

    Αν δεν τους βγει η αντιμετώπιση με τους φορτηγατζήδες, τότε πάμε στο ήδη «τραβηγμένο» χαρτί της Ουκρανίας, η οποία σιγοβράζει. Για μένα όλα συνδέονται, έστω και αν φαινομενικά δεν σχετίζονται ως γεγονότα. Το παζλ είναι «περίεργο» και ΚΑΝΕΙΣ δεν το έχει ολόκληρο σχηματισμένο.

    Αν εκεί η κατάσταση εκτραχυνθεί, τότε θα «τραβηχτούν» και τα χαρτιά Ιράν - Ισραήλ, Κίνας - Ταιβάν και κυρίως Τουρκίτσας (με πολλούς εχθρούς). Σε όλα τα παραπάνω εμπλέκεται το βαθύ κράτος των Η.Π.Α. (όχι τα λευκά καπέλα). Σε αυτή την περίπτωση ο Πούτιν δεν θα έχει άλλη λύση από την επέμβαση.

    -Τι είδους όμως επέμβαση ;
    -Και με «ποιόν» θα συνεννοηθεί για την επέμβαση ;
    -Μια επέμβαση που θα ξεκινήσει τον ΓΠΠ ;
    -ΠΟΥ θα επέμβει ; Στην Ουκρανία ή σε κάποια χώρα που είναι μόνιμα «κακός μπελάς» και δυστυχώς κατοικούν ΠΟΛΛΟΙ Έλληνες που μιλούν τούρκικα ;
    -Το κυριότερο με ΤΙ ΟΠΛΑ θα επέμβει ;

    Μην απαντήσετε, διότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ΓΝΩΡΙΖΕΙ το σχέδιο. Κρατήστε, απλά, τα ερωτήματα.

    Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ΒΠΠ τελείωσε λόγω ενός όπλου που ο εχθρός ΔΕΝ μπορούσε να αντιμετωπίσει και αφάνιζε χιλιάδες αθώους αμάχους σε ελάχιστη ώρα.

    Μήπως ήρθε η ώρα ένας πόλεμος να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ (και έτσι να τελειώσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ) με ένα νέο και άγνωστο όπλο ; Το έχει ο Βλαδίμηρος ; Αν ναι, ποιος του το έδωσε ;

    Αν, φίλοι μου, ισχύουν όσα υποπτευόμαστε τόσα χρόνια για τον Πούτιν, δηλαδή επαφές με καλοπροαίρετες εξωγήινες φυλές και χρήση εξωγήινης τεχνολογίας, τότε αν δεν το κάνει ΤΩΡΑ, όχι μόνο δεν θα το κάνει ποτέ, αλλά έχουμε όλοι ΑΠΑΤΗΘΕΙ.

    Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ΟΜΟΛΟΓΩ ότι είμαι ένας από αυτούς που ενστικτωδώς ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (όχι γνωρίζουν) ότι ο Πούτιν είναι φωτεινός και έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινες καλοπροαίρετες φυλές που του έχουν δώσει τεχνογνωσία (και όχι μόνο). Μαζί του είναι (τουλάχιστον φανερά) οι πρόεδροι της Ινδίας, Κίνας και Η.Π.Α. (εννοώ τον DJT που είναι ο ΤΩΡΙΝΟΣ πρόεδρος). Δεν ξέρω τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρόλο πολλών άλλων ΗΓΕΤΩΝ (άρα όχι της κούλας κλπ), εννοώντας ότι ενώ νομίζουμε ότι είναι με την ΝΤΠ, τελικά «δουλεύουν» για τους φωτεινούς (και το αντίθετο).

    Έχω πίστη στο πλάνο και ΔΕΝ με επηρεάζουν τα ενδιάμεσα στάδιά του, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. ΑΝΑΜΕΝΩ αποτελέσματα ΧΩΡΙΣ να «ποντάρω» σε ημερομηνίες. Είμαι ρομαντικός και (κυρίως) αιθεροβάμων ; ΝΑΙ. Όμως έτσι είμαι εγώ και ΔΕΝ «πουλάω» γνώση και κυρίως ΔΕΝ ζητώ ακολούθους. Καλού κακού έχω και ένα «μικρό» απόθεμα τροφής και εναλλακτικής ενέργειας, που θα με βοηθήσουν να τη «βγάλω» για το πολύ 2 μήνες. Γιατί αν γίνει κάτι και κρατήσει παραπάνω τότε φασκελοκουκούλωστα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ το δεύτερο link ΔΕΝ βγάζει σε κάποιο άρθρο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διός Κούρε,

      οχι όλα συνδέονται.. Τα πάντα συνδέονται! Το είχα γράψει κι εγώ στην ανάρτηση "Δαιμονοποιείται η αυτοκινητοπομπή της Ελευθερίας...".

      Όσον αφορά το όπλο και το χτύπημα, έχω πει ήδη ωμά, ότι θα είναι κάποιο κρυμμένο απ'τη δημοσιότητα όπλο μαζικής καταστροφής, σίγουρα χωρίς διασπορά ραδιενεργειας, που μάλλον η Άγκυρα είναι που θα το φάει στο κεφάλι. Και εκεί ευτυχώς δεν υπάρχουν Έλληνες.

      Σε ευχαριστώ που με Ενημέρωσες για τον σύνδεσμο. Αποκατασταθηκε.

      Καλημερα, ΕΡΡΩΣΟ.

      Διαγραφή
  10. ΑΝΝΑ ,ΣΥΜΦΩΝΩ .
    ΓΕΝΙΚΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΟΣ ,ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΟ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.ΤΟ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ ;
    ΜΠΟΥΤΙ ;Η ΣΤΗΘΟΣ ;
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟ 4ο ΚΕΝΤΡΟ ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΚΛΩΝΕΕΕΕ !
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!
    Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    https://pbs.twimg.com/media/FLAfHoXXoAUVfzJ?format=jpg&name=4096x4096

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΗ ΣΤΙΣ ΓΛΗΓΟΡΕΣ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΣΟΥ ΛΕΕΙ ,ΚΑΤΣΕ ΜΗΝ ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΑ ΓΑΛΙΑ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!!!
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή