«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Το τί λαλακίες διαδίδουν τα καμπαλάκια για τον Πούτιν.. δεν λέγεται!

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με καταδυτική στολή ψαρεύει υποβρυχίως στον καταρράκτη ορεινών λιμνών στη Δημοκρατία της Τύβα

 

Μιλώντας στη διαβόητη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star στα τέλη Ιανουαρίου, ο Nick Pope, ουφολόγος του κ@λου, που μάλιστα κάποτε είχε προσληφθεί από το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου για να εξετάσει στοιχεία για εξωγήινη ζωή, εξέθεσε την άποψή του σχετικά με το γιατί δεν έχουν προσγειωθεί ακόμη μικρά πράσινα ανθρωπάκια ή ιπτάμενοι δίσκοι για να διαδώσουν το μήνυμα της ειρήνης και της διαστρικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, "οι εξαιρετικά εξελιγμένοι εξωγήινοι πιθανόν να θεωρούν τον πόλεμο ως κάτι στο οποίο εμπλέκονται μόνο πρωτόγονοι πολιτισμοί", πράγμα που σημαίνει ότι οι εξωγήινοι μπορεί να μην θέλουν να επισκεφθούν ή να εμπλακούν με την ανθρώπινη φυλή προς το παρόν.
"Η κατάσταση στην Ουκρανία σημαίνει ότι είναι απίθανο να λάβουμε πρόσκληση να ενταχθούμε στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία προς το παρόν".

Ο Pope άφησε να εννοηθεί ότι τα όντα από το διάστημα μπορεί ωστόσο να καταλάβουν γιατί τα έθνη θα ήταν πρόθυμα να σχηματίσουν συμμαχίες για να αντιμετωπίσουν την υποτιθέμενη επιθετικότητα της Μόσχας. "Οι εξωγήινοι μπορεί να αναρωτιούνται για τη σοφία του Ηνωμένου Βασιλείου να τα βάλει με τη Ρωσία, αλλά πιθανότατα θα συνειδητοποιούσαν ότι το να είσαι σε μια συμμαχία βοηθάει", εξήγησε. Δεν έχει αποκαλυφθεί από ποιον πλανήτη θα μπορούσαν να προέρχονται οι εξωγήινοι που αγαπούν το ΝΑΤΟ και είναι σκεπτικιστές όσον αφορά Κρεμλίνο.


Ουκρανοί και δυτικοί αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για επικείμενη εισβολή, επικαλούμενοι αναφορές ότι η Μόσχα ενισχύει τα στρατεύματα και το υλικό της κοντά στη διαχωριστική γραμμή. Το Κρεμλίνο έχει διαψεύσει σταθερά τους ισχυρισμούς.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών του Κιέβου Ντμίτρι Κουλέμπα προσπάθησε να υποβαθμίσει τους φόβους για επικείμενη επίθεση, υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός των ρωσικών στρατευμάτων που σταθμεύουν κοντά στα σύνορα είναι επί του παρόντος "ανεπαρκής για μια επίθεση πλήρους κλίμακας εναντίον της Ουκρανίας κατά μήκος ολόκληρων των ουκρανικών συνόρων".

Η ιδέα ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να τρομάζει τους εξωγήινους δεν είναι η πρώτη αμφισβητήσιμη άποψη που δημοσιεύεται από βρετανικές φυλλάδες τους τελευταίους μήνες.  

Στα τέλη του 2020, αναφορές ενός διαβόητου Ρώσου θεωρητικού συνωμοσίας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι "η υγεία του Πούτιν είχε επιδεινωθεί", καλύφθηκαν από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με ορισμένα να αναφέρουν ότι ο Πούτιν ετοιμαζόταν να παραιτηθεί, πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, είχε διαγνωστεί με καρκίνο και είχε υποβληθεί σε μια άκρως απόρρητη επέμβαση. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αντέκρουσε τον υπαινιγμό ότι το αφεντικό του βρισκόταν στα πρόθυρα του θανάτου, λέγοντας: "Ο Πούτιν δεν πρόκειται να παραιτηθεί - είναι σε άριστη κατάσταση υγείας". 

 

rt.com/russia 

Μετάφραση: Διόδοτος


Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΆ ΤΗ ΡΩΣΟΦΟΒΊΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ, Η ΡΩΣΊΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΈΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΎΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΈΣ ΑΓΚΆΛΕΣ--- Christelle Néant

 

 

16 σχόλια:

  1. Γιά πρακτοράκο τον κόβω.

    https://www.imdb.com/name/nm2770336/bio?ref_=nm_ov_bio_sm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είναι. Τί περίμενες αφού είναι τόσο πολύ προβεβλημένος στο διαδίκτυο, από Άμαζον κλπ, αλλά κυρίως επειδή ανήκει στην "επιστημονική" ομάδα της σειράς "Ancient Aliens" του History Chanel.

      Διαγραφή
  2. Πως είπατε;

    http://ermionh.blogspot.com/2022/01/blog-post_679.html

    Τι αποδεικνύει πως δραπέτευσες του Μάτριξ.

    http://ermionh.blogspot.com/2022/02/blog-post_44.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γερμανία, Αγγλία, Ισραήλ αρνήθηκαν έκτακτο χειρουργείο καρδιοπαθούς 3χρονου αγοριού από την Κύπρο που ο πατέρας του είναι Ρώσος κι ανεμβολίαστος! Άρωμα ρωσοφοβισμού εν μέσω ρωσοδυτικής διαπάλης για ουκρανικό;!
    Αρνητές Δημόσιας Υγείας. Επικίνδυνοι. Ρατσισμός, ειδεχθές εγκληματικό υγειονομικό απαρτχάιντ.
    https://dimpenews.com/2022/02/02/%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%b3/
    Οι εγκληματίες που παριστάνουν τους γιατρούς αρνήθηκαν να χειρουργήσουν το 3χρονο μωρό γιατί οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι!!!
    Τα 3χρονα ούτως ή άλλως δεν τα εμβολιάζουν, αλλά να αρνηθούν νοσηλεία παιδιού γιατί οι γονείς ήταν ανεμβολίαστοι, αυτό δεν θα το έκανε ούτε ο Αλ Καπόνε, γιατί ακόμα κι αυτός είχε σαν κανόνα να μην πειράζει γυναικόπαιδα…
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Ξέρετε τι θέμα είχε το μεταπτυχιακό του πλεύρη; «Η ποινική ευθύνη στην ιατρική πράξη. Έρευνα και πειραματισμός με αντικείμενο τον άνθρωπο» με ειδίκευση στο ποινικό και ιατρικό δίκαιο.
    Αντιγράφω από την παρουσίαση του:
    Ενημέρωση: Διάγνωση/ πορεία/ κίνδυνοι ως προς την αναλογία οφελών – κινδύνων
    Συναίνεση: Ελεύθερη κι όχι προϊόν πλάνης – Έγγραφη ρητή και ανεπιφύλακτη
    Επικαλείται τις αρχές του Ιπποκράτη, του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα!!!
    Μετά από αυτό δεν μπορεί να ισχυριστεί "δεν ήξερα" το λαμόγιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ, ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ;
      ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Μετά από αυτό δεν μπορεί να ισχυριστεί "δεν ήξερα" το λαμόγιο ...
      ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ.

      https://youtu.be/q4xMgxhIU94

      ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΥΓΕΊΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: Όλους τους θανάτους τους χρεώνουμε στον Κοβ-ιντ

      Διαγραφή
    2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
      https://www.facebook.com/kostas.paraskeuas.752/videos/220983986820646

      Διαγραφή
    3. https://t.me/QPatriot17/15834
      ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

      Διαγραφή
  4. https://youtu.be/7gH5af7P90Q
    Γεννήθηκα Ελεύθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/AndyMar17737663/status/1489210155220750340

    KEEP SHOWING UP
    OTI KAI NA ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΒΙΝΤΕΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ,

      ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ, ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
      Π Ε Ι Σ Μ Ω Ν Ε Σ !

      ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΛΕΞΗ, "ΠΕΙΣΜΩΝΕΣ", ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΨΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ (ΟΧΙ "ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ") ΚΙΝΗΣΗ-ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ:

      "ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ,

      ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 20 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΤΙ:
      1. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
      2. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
      3. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΣΥΜΝΗΤΙΑ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΒΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΜΟΡΦΙΚΗ ΑΠΑΤΗ.

      ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑ Τ'ΆΛΛΑ ΑΓΝΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
      ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΊΣΜΩΝΕΣ,
      ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΙΜΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

      .

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.
      ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.












      Διαγραφή
  6. https://twitter.com/neoneo19841/status/1488159330004353027
    ΕΣΥ ΞΑΝΑ.
    🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ TSUTE MAZΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΖΟ.
    https://twitter.com/johnhackerla/status/1487166217404051456

    ----------------------------------------------------

    ΦΙΛΕ TSUTE, AYTOΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.
    https://twitter.com/drefanzor/status/1487527169978867714

    ΑπάντησηΔιαγραφή