«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ενώ η Συρία βρίσκεται τώρα στο στάδιο της αποστολής στρατευμάτων στη Ρωσία για να βοηθήσει τον ρωσικό στρατό να αντιμετωπίσει τον άξονα ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, τα αραβικά καθεστώτα του Κόλπου έχουν αλλάξει τη στρατηγική τους έναντι της Συρίας. Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ συναντήθηκε (18/3/22) στο Ντουμπάι με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ.


 

Στην πρώτη του επίσκεψη σε αραβικό κράτος από την έναρξη του συριακού πολέμου το 2011, ο Άσαντ συναντήθηκε με τον πρίγκιπα διάδοχο του Άμπου Ντάμπι, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζέιντ Αλ Ναχιάν. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν από τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Συρίας. Η συνάντηση μεταξύ του Άσαντ και του Αλ Μακτούμ επικεντρώθηκε στις συνολικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και στις προοπτικές επέκτασης του κύκλου της διμερούς συνεργασίας, ιδίως σε οικονομικό, επενδυτικό και εμπορικό επίπεδο, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και η αποχώρηση των ξένων δυνάμεων από τη χώρα. Ειδικότερα, τα ΗΑΕ προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Άσαντ, με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, σεΐχη Αμπντάλα μπιν Ζαγιέντ, να επισκέπτεται τον Σύρο πρόεδρο στη Δαμασκό τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρώτος αξιωματούχος των Εμιράτων που επισκέπτεται τον πρόεδρο από το 2011, όπως αναφέρεται.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας διάδοχος του Άμπου Ντάμπι και αναπληρωτής ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων, δέχθηκε τον Σύρο πρόεδρο. Ο σεΐχης Μοχάμεντ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του Μπασάρ αλ Άσαντ, ένα γεγονός που έρχεται καθώς οι δύο χώρες συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις και τον συντονισμό τους σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος. Ο Σεΐχης Μοχάμεντ εξέφρασε την ελπίδα ότι η επίσκεψη του Σύρου προέδρου θα ανοίξει το δρόμο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στη χώρα και σε ολόκληρη την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο ηγέτες συζήτησαν διάφορα θέματα και τόνισαν τη διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας και την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων από τη χώρα. Ο σεΐχης Μοχάμεντ τόνισε ότι η Συρία αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της αραβικής ασφάλειας και ότι τα ΗΑΕ επιθυμούν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους με τη Δαμασκό για την επίτευξη σταθερότητας και ανάπτυξης για τον συριακό λαό.

Η συριακή κυβέρνηση έχει ανακτήσει τον έλεγχο σχεδόν όλου του εδάφους της, εκτός από ορισμένες περιοχές ανατολικά του ποταμού Ευφράτη, πλούσιες σε κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, οι οποίες έχουν καταληφθεί από τα αμερικανικά στρατεύματα και τους Κούρδους πληρεξουσίους τους στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), ανέφερε η ηλεκτρονική εφημερίδα Rai al-Youm. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων εμίρηδων από τη λεκάνη του Περσικού Κόλπου, έχουν δαπανήσει περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια για να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Δαμασκού και να την αντικαταστήσουν με άλλη. Σχεδίαζαν να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση που θα εξομάλυνε τις σχέσεις της με τη σιωνιστική οντότητα και θα διέλυε την ενότητα του συριακού στρατού. Αλλά ο συριακός στρατός και οι στρατηγικοί του σύμμαχοι, η Ρωσία, ο Λίβανος και το Ιράν, έχουν αποτρέψει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της συνωμοσίας και έχουν αποκαταστήσει περισσότερο από το 70% του συριακού εδάφους στην κρατική κυριαρχία, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

 

Oki Faouzi

 

20 σχόλια:

  1. CON ενας Ελληνας απο τα Αραβικα Εμιρατα27 Μαρτίου, 2022 18:52

    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ

    Οι Αμερικανοί "φίλοι μας" θα σας εξοντώσουν μόνο αργά ...... Σιγά-σιγά!

    Εγώ που ζω δίπλα από την έρημο ξέρω ότι αυτό που έχετε πάνω από το κεφάλι σας σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τη σκόνη της ερήμου.......KAMIA !!!!!!

    Θα είναι πολύ χρήσιμο να πάρετε απλά ΈΝΑ ΔΕΙΓΜΑ πάνω στο αυτοκίνητό σας και να το αναλύσετε !!!!! .....Δολοφονικά μέταλλα με βάση το Αλουμίνιο……… ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡEΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕYΜΟΝEΣ ΣΑΣ…….

    ΚAΝΤΕ ΚAΤΙ ΑΚOΜΑ : ΡΩΤHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕIΣ ΣΑΣ ΑΝ ΑΥΤH Η "ΣΚOΝΗ ΤΗΣ ΕΡHΜΟΥ" ΥΠHΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠO ΤΟ 2002......KAI ΠΡΙΝ ΑΠO TO 9/11 Hoax…..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.27 Μαρτίου, 2022 19:32

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ.
    ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ,ΚΩΛΟ ΤΟΥΜΠΑ ΜΙΣΗ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ,ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ.
    ΗΝΩΜΕΝΑΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ,ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΠΡΟΣ CON 18.52 :
    ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΗΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ;
    ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΓΔΕΡΝΗΣ ;
    ΟΧΙ ;
    ΏΡΑ ΝΑ ΜΑΘΗΣ.
    ΤΟ ΠΑΛΕΥΗ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ Η ΚΑΜΠΑΛ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ !
    😂😂😂😂😂😂😂😂
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ,ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΗΣ ΦΙΔΙΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.
    ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Μαρτίου, 2022 00:15

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ .
    ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ +ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ( ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ )
    ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟΦ .
    ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ,ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ .
    ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ .
    ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ,ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ,Η ,ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΖΟΦ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ .
    ( ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΑΛΑ ΣΒΑΜΠ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ! )
    ΑΙ ΗΜΕΤΕΡΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ ΤΟΥΣ .
    Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗ ,ΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ .
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ,ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ;
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ .
    3 ΚΑΡΩ 7 ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΤΑΜΑ .
    ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ;
    ΠΑΤΣΕΕΕΕ ΠΟΔΑΡΙΚΕΕΕΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδέλφια συνομωσιολόγοι ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Μας παίρνει το "ψωμί" το FOX News !!!

    https://twitter.com/klimhs13/status/1508174584046145540?cxt=HHwWiMC-1eSyju4pAAAA

    Μα είναι δυνατόν ;;; Αφού δεν το είπε ο πορδοσάλτες !!! Είναι δυνατόν ;;;;;

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΤΥΠΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΓΙΓΑΝΤΑ!
      ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.. 🤣

      Διαγραφή
  5. Συγνώμη Κώστα που αναρτώ σχόλιο άσχετο με το θέμα του άρθρου, αλλά δεν ήξερα που να το αναρτήσω.

    Δεν συνηθίζω να δίνω links άρθρων περί γιόκα και δη όταν αναφέρονται σε μελέτες. Αυτό γιατί πρώτον έχουμε «πήξει» από μελέτες και βίντεο και έχει καταντήσει κουραστικό και δεύτερον διότι μπορούν οι μελέτες εύκολα να είναι "χειραγωγούμενες". Άλλωστε όσοι ξύπνησαν, ξύπνησαν.

    Όμως, διάβασα δυο αναρτήσεις του ΚΟΡΑΚΑ και ομολογώ ότι με ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ. Όχι γιατί δεν ήξερα ότι τα μπόλια προκαλούν κακό, αλλά πλέον ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑ τον πραγματικό λόγο της «επίθεσης» με τον γιόκα, που είναι η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ του μπολιού, που θα παρουσιαστεί σε ΟΛΟΥΣ όσους το έχουν κάνει.

    Όπως διαπιστώνουμε, πλέον, το εμβόλιο ΔΕΝ συνδέεται ΑΜΕΣΑ με τις περισσότερες αιτίες θανάτου, αλλά επειδή κάποιος το έκανε, το ανοσοποιητικό του βρίσκεται ή θα βρεθεί στην ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση να ΜΗΝ μπορεί να πολεμήσει ΚΑΜΜΙΑ ασθένεια. Αυτή είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    Όπως καταλαβαίνετε, οι ΑΝΟΗΤΟΙ συνάνθρωποί μας ΔΕΝ θα συνδέσουν τους θανάτους με τα μπόλια και ΕΚΕΙ βρίσκεται η πεμπτουσία του Mind Control στο οποίο έχουν υποβληθεί.

    Κρίμα !!

    Διαβάστε εδώ :
    «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: Εκατομμύρια «ε-μπολια-σμένοι» άνθρωποι αναπτύσσουν AIDS - VIDEO»

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/03/i-pagkosmia-katastrofi-tis-anthropotitas.html

    θα μπορούσα να αναφέρω μια δυο παραγράφους που μου έκαναν εντύπωση, αλλά ΟΛΟ το κείμενο είναι ΒΟΜΒΑ !!!

    Και εδώ :
    Το μπόλι ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ τον θάνατο - «Οι ασφαλιστές κατακλύζονται από ξαφνικούς θανάτους, ειδικά οι νέοι πεθαίνουν».

    Αν δεν το καταλάβατε : ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ !!!!!

    Ενδεικτικά : «Το εμβόλιο επιταχύνει τον θάνατο από άλλες αιτίες. Επομένως, αν κάποιος έχει καρκίνο, το εμβόλιο το επιταχύνει. Εάν κάποιος έχει καρδιακή νόσο, αυξάνει τον κίνδυνο θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου ή εγκεφαλικού».

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/03/to-embolio-epitaxunei-ton-thanato.html


    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά ακριβώς φίλε μου,

      σάς έχω πει κι εγώ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ σε πάνω από πέντε έξι αναρτήσεις, προ θανάτου Μοντανιέ και μετά. Μάλλον έρχεται τελευταίος και καταϊδρωμένος ο κόρακας.

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω Κώστα οτι μας τα έχεις πεί και εσύ. Απλά....ξεχνιούνται και καλό είναι να τα θυμίζουμε, διότι κατά τη δοκιμασμένη συνταγή, μας τραβάνε την προσοχή αλλού και τα περί θανάτων απο τα μπόλια θα ξεχαστούν.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  6. Δεν μπορεί ρε παιδιά !!! Μάλλον μας τρολάρει χαχαχα

    "Κρίση πανικού στο Μαξίμου για την Eurovision 2022 – Τι δυσάρεστο φοβουνται οτι μπορει να συμβεί στον φετινό διαγωνισμό"

    "Οπως μαθαίνουμε απο πηγες πολύ κοντά στον στενό κύκλο του πρωθυπουργού στο Μαξίμου συζητουν την περίπτωση να υπάρξει κάποιο ευτράπελο με το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατα του πρωθυπουργού"

    "Μάλιστα υπάρχει και η σκέψη να ζητηθούν προληπτικά μέτρα απο τους διοργανωτές που να αποθαρρύνουν μια τέτοια πιθανή κατάσταση" !!!!!!!!!

    Πώς θα την αποθαρρύνουν δηλαδή ;
    Να δώ τον σκηνοθέτη να "κόβει" τη σύνδεση και τι στον κόσμο !!! χαχαχαχα

    Ρε με τι "μίκυ μάους" έχουμε μπλέξει ρεεεεεεεεεεεεεεε.

    https://www.olympia.gr/1471714/media/krisi-panikoy-sto-maximoy-gia-tin-eurovision-2022-ti-dysaresto-fovoyntai-oti-mporei-na-symvei-ston-fetino-diagonismo/

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ' όλα, μπορεί να μην είχε περάσει κανενός απ' το νου κάτι τέτοιο, αλλά τώρα μάς έβαλε ιδέες.....🙂

      Διαγραφή
    2. Οι Sodom έπαιξαν εχθές
      Σαλόνικα βραδάκι
      Και ξάφνου είπανε κι αυτοί
      Γ@μιέσαι Μητσοτάκη

      ΕΘΝΙΚΟΝ ΣΥΝΘΗΜΑ.. 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    3. ΩΡΕ ΚΩΣΤΗ, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
      ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΒΡΕ;
      ΒΙΝΤΕΑΡΑ.
      https://www.facebook.com/watch/?v=1321897674967846
      Οι Γερμανοί SODOM χθες το βράδυ στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης τα έσπασαν όταν έπαιξαν τη μουσική στο #ΜΓ
      Η Θεσσαλονίκη έγραψε ιστορία
      😂🤣😂

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.28 Μαρτίου, 2022 17:37

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.
    ΠΛΕΟΝ ,ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕΣΙΝΓΚ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ,ΕΓΡΑΦΘΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ.
    https://www.facebook.com/watch/?v=341158404704867

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ.
    https://gab.com/BeachMilk/posts/108034269251850987

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΣΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ.
    https://rumble.com/vyu2oy-it-had-to-be-done....html
    Έπρεπε να γίνει...😂😂😂

    -------------------

    https://rumble.com/vyqpqs-spot-the-difference.html
    Βρείτε τη διαφορά...😎😎😎

    ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    Η ΜΑΥΡΙΛΑ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ
    Η ΖΩΗ, Η ΧΑΡΑ, Η ΕΥΤΥΧΙΑ, ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    -------------------

    https://gab.com/BeachMilk/posts/108034036149310310
    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ OI ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    -------------------

    ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ;
    ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ.
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΨΥΧΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ.

    https://www.redvoicemedia.com/video/2022/03/donald-trump-erased-from-existence-google-nest-has-no-information-on-the-45th-president/

    RED VOICE MEDIA
    Ο Ντόναλντ Τραμπ διαγράφηκε από την ύπαρξη – Το Google Nest δεν έχει πληροφορίες για τον 45ο Πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή