«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Έδιωξαν τον Καμμένο και το σκύλο του από ταβέρνα..


Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευσή του για ένα εστιατόριο που επισκέφτηκε αλλά δεν τον άφησε να μπει μέσα καθώς είχε τον σκύλο του μαζί.

«Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι» έγραψε χαρακτηριστικά.

instagram.com/p... 

 


 

 


 

11 σχόλια:

  1. Μήπως,γιατί δεν ήταν ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ;;;;
    Λέω εγώ τώρα.......😂
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ 😆


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΒΙΝΤ ΠΑΣΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΠΈ ΤΟΥ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ.."
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΌΣ
      👍👍👍👍👍

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌷

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα!
    Φοβερός ο σκυλο-τραγουδιστής!!!
    Λίγο πριν διάβαζα στο "μακελειό" ότι ένας τραγόπαπας στην Πιερία είπε ότι δεν θα κοινωνάει, ούτε θα δίνει αντίδωρο σε όσους έχουν σκυλιά και τους φυλάνε το σπίτι!!!
    Δεν είναι σε μία ενορία, αλλά γυρίζει σε χωριά που δεν έχουν μόνιμο παπά για να λειτουργήσει τις μικρές εκκλησίες των χωριών και λέει συνέχεια ότι πρέπει να "ξεφορτωθούν τα σκυλιά τους" διαφορετικά να μην πηγαίνουν στις εκκλησίες!!!!
    Πως να ξεφορτωθούν τα σκυλιά τους; Να τους ρίξουν φόλα;;;
    Τι λέει ο βλαμμένος;
    Αυτή η νέα "ντιρεκτίβα" για "ξεφόρτωμα" των σκυλιών με προβλημάτισε πάρα πολύ!
    Τι κάνει δηλαδή; Προλειαίνει το έδαφος για εύκολη εισβολή λαθροόρκ, που θα μπαίνουν ευκολότερα γιατί δεν θα υπάρχει σκύλος να γαυγίσει και να ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης να αρπάξει την "καπαρντίνα" να υπερασπιστεί το σπιτικό του και την οικογένεια του;
    Θέλουν τον κόσμο ανυπεράσπιστο;
    Γιατί χωριά χωρίς μόνιμο παπά είναι τα πολύ μικρά με λίγους κατοίκους...
    Τι ετοιμάζουν;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου Καλημέρα!
      Είναι μήπως από αυτούς τους παπάδες με τη λεπτή φωνούλα..;; 🤣
      ..που τίς ξεπετάει πατ κιούτ τις εκκλησιές, ίσως και τίποτ΄άλλο..;; 🤣
      Κάτι τέτοια ρουφιανο-παράσιτα και πρακτοράκια, φύσηι, εκ πεποιθήσεως νεοταξίτες, θα τελειώσουν σύντομα, υπομονή! Υπάρχουν παντού. Και στη δουλειά μου, ζω ανάμεσά τους, και στη δουλειά της Αναστασίας τής κάνουν το βίο αβίωτο, θα μάς τα πει σύντομα. Είναι κομπλεξικοί και μισάνθρωποι. Η κούλια δικτατορία εντωμεταξύ, τούς βοήθησε να αποκτήσουν παράστημα που ποτέ δεν είχαν. απέκτησαν λόγο ύπαρξης με το να φέρνουν εις πέρας κάτι τέτοια πονηρά τα οποία εντέλονται, όπως ο παπάς αυτός.
      ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ...

      Διαγραφή
    2. Φίλε, μία είναι η απάντηση ή μάλλον δύο: 1) Φόλα στον...Τραγόπαπα για να πάει να βρεί το αφεντικό του, 2) Να μην πατήσει κανείς το πόδι του σε εκκλησία που λειτουργεί ο συγκεκριμένος παπάς (sic), ο οποίος πρέπει να είναι υβρίδιο, ή αποστάτης ή ερπετό!

      Διαγραφή
  3. Ατιμη κοινωνια..ποιος πολεμος και μαλακιες,αυτα ειναι δραματα,να τρως μπακαλιαρο απ το μεσημερι...εδω ειναι '''ο κοσμος καιγεται το μουνι χτενιζεται''...δεν συνεχιζω γιατι θα τα παρω...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν του τα είπε έτσι ακριβώς ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, προφανώς "κοπρόσκυλο" εννοούσε τον καμένο και του το είπε στα μούτρα κανονικότατα!

    Ωραίος 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας... Ο Καμμένος πήγε στη Γιουγκοσλαβία και έκανε το ρώσικο εμβόλιο... Το είχε ανακοινώσει ο ίδιος,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οἱ Κομμουνιστικές ῥίζες τοῦ Καμμένου
    https://sxolianews.blogspot.com/2016/05/blog-post_10.html

    Καλημερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή