«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Αλεξάντρ Ντούγκιν: «Πολεμάμε ενάντια στην παγκόσμια νέα τάξη· ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ»

ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΔΩ

 

1ο ΣΧΌΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ:

Παρατηρώντας ότι η συνέντευξη Ντούγκιν δόθηκε στο MEMRI TV, διαπιστώνουμε ότι το καθεστώς του Κρεμλίνου έχει ανοίξει μεγάλες διαύλους επικοινωνίας με όλο τον αραβικό κόσμο, και κυρίως τις μυστικές υπηρεσίες αραβικών κρατών, μιας και ο ειδησεογραφικός κολοσσός MEMRI, με την υποστήριξη ΑΥΤΩΝ καθιερώθηκε. Και θα δανειστώ και την έκφραση ενός καλού φίλου από το Ναϊρόμπι: Η τεκμηρίωση που προσφέρει το MEMRI (αν και σαφέστατα δεν είναι καθαυτό αντικειμενική) είναι πολύ καλύτερη από το τί μπορεί να έχει στο κεφάλι του ένας Έλληνας, Αλβανός, Σέρβος, Ρουμάνος ή Ταϋλανδός διπλωμάτης στη Μέση Ανατολή.

2ο ΣΧΌΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ:

Βρίσκουμε ως συγκλονιστικό σημείο στη δήλωση του Ντούγκιν, την εξής φράση:

"Ο Πούτιν έχει τη θέση ενός μονάρχη ή αυτοκράτορα στη Ρωσία τώρα· είναι ένας φυσικός μονάρχης όχι επειδή εκείνος θέλει να είναι ένας μονάρχης, αλλά επειδή εμείς οι Ρώσοι τον θέλουμε να είναι μονάρχης".

Μήπως καταλάβατε τί ακριβώς περιέγραψε μόλις, ο Ντούγκιν, αγαπητοί μου Διοδοταίοι...;;;

Περιέγραψε αυτό ακριβώς που θα διαβάσετε ΕΔΩ. Σχεδόν έδωσε τον ορισμό της Αισυμνητείας. Ότι δηλαδή ο Πούτιν είναι ο πρώτος τη τάξει ΑΙΣΥΜΝΗΤΗΣ αυτή τη στιγμή στη Ρωσία! Προφανώς και ο πρώτος σοβαρός αισυμνήτης του σύγχρονου κόσμου. 

Σαφέστατα και ο Ντούγκιν γνωρίζει καλά τον αρχαιοελληνικό αυτό θεσμό, αλλά προτίμησε να αποδώσει περιγραφικά τον όρο, γιατί είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό παγκοσμίως. Φανταστείτε τί θα γινόταν αν ξεστόμιζε τον όρο Αισυμνητεία! θα σκόρπιζε εγκεφαλικά επεισόδια στους Ρόθτσιλντ κι όλα τα τέρατα της κρόνιας καμπάλ, και θα ανέβαζε ξανά, με απρόβλεπτες συνέπειες, στη συνείδηση του δυτικού ανθρώπου, το μεγαλείο της αρχαίας ελληνικής σκέψης και εφευρετικότητας και ορθής εφαρμογής του Δικαίου. Καρα-βραχυκύκλωμα στο μάτριξ δηλαδή, χαχαχα.

Αυτό ακριβώς χρειάζεται και η Ελλάδα αγαπητοί αναγνώστες. Νομίζω ότι ήρθε καιρός, και έχουμε ήδη αργήσει πολύ, να σκεφτόμαστε αυτόν τον θεσμό ή κάτι ανάλογο. Σε αυτόν ακριβώς πρέπει να στοχεύσουμε εκμεταλλευόμενοι όποια αναμπουμπούλα, "πολιτική ανωμαλία", είναι αυτή που πασίδηλα πλησιάζει εν τάχει στη χώρα μας. Γι αυτό και το ιστολόγιό μας -ασχέτως του τί πράττουν αυτή τη στιγμή άλλα φιλικά ιστολόγια, και το ποιούς υποστηρίζουν- δεν θα τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ κάποιου πατριωτικού κινήματος ή κομματικού σχηματισμού, από όσους εμφανίστηκαν και από όσους εμφανιστούν. 

Οι πραγματικοί Έλληνες δεν θέλουμε πλέον να παίξουμε μπάλλα στο γήπεδο των παγκόσμιων εξουσιαστών, το οποίο χαρακτηρίζεται από τα εξής τρία στοιχεία:

1) κόμματα, 2) πολίτευμα: κοινοβουλευτική δημοκρατία, 3) εκλογές του πολιτεύματος αυτού.

Θεωρούμε, ότι: τουλάχιστον αυτά τα πατριωτικά κόμματα που καταφέρνουν να εισέρχονται στο ελληνικό κοινοβούλιο (ή αλλιώς "το μπ@@ρδέλο η βουλή"), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΠΕΝΤΑ)ΚΆΘΑΡΑ.

Μην το ψειρίζουμε λοιπόν περισσότερο.. ΠΑΜΕ ΓΙ ΆΛΛΑ, πιο ελληνοπρεπή κι ακηδεμόνευτα, και όντως πατριωτικά.    

 

Κ-Τ

 

   

29 σχόλια:

  1. ΤΟ "καθεστώς του Κρεμλίνου αν πείς... Τότε άντε ρε πολυγνώστη βρες την λέξη που πρέπει να πούμε για τις δυτικές" δημοκρατιες". Ψάξε να βρεις στους αρχαίους Έλληνες, κάτι θα είχαν υπόψην τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και οι "τυραννίες" της αρχαίας Ελλάδος ήταν παράδεισος μπροστά στις σημερινές 'δημοκρατίες' τύπου κούλη, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι κομμουνιστικές δικτατορίες του κερατά!

      Διαγραφή
    2. Η τυρανία στην Ελλάδα των παππούδων μας ΔΕΝ τυρανούσε κυριολεκτικά τους πολίτες. Ο τύρανος ενδιαφερόταν για τους πολίτες και την πόλη. Σήμερα η τυρανία έχει ντυθεί με το πανοφώρι της δημοκρατίας, αλλάζοντας ταυτόχρονα και την έννοιά της.

      Ανάμεσα στις εκατοντάδες λέξεις που απο την αρχαιότητα εως σήμερα έχουν χάσει την έννοιά τους (ακόμα και αντιστραφεί 100%), η λέξη "τυρανία" έχει και αυτή αλλοιωθεί. Σήμερα τυρανία = δικτατορία

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ. ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑΡΑ.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B9%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82

    Αισυμνήτης
    Ο αισυμνήτης ήταν, στην Ελλάδα της αρχαϊκής εποχής, άρχοντας με απόλυτες εξουσίες, τον οποίο εξέλεγε ο λαός.

    Ο Αριστοτέλης αναφέρει στα «Πολιτικά» (1285a, 29-30):

    Δύο μὲν οὖν εἴδη ταῦτα μοναρχίας, ἕτερον δ᾽ ὅπερ ἦν ἐν τοῖς ἀρχαίοις Ἕλλησιν, οὓς καλοῦσιν αἰσυμνήτας. ἔστι δὲ τοῦθ᾽ ὡς ἁπλῶς εἰπεῖν αἱρετὴ τυραννίς, διαφέρουσα δὲ τῆς βαρβαρικῆς οὐ τῷ μὴ κατὰ νόμον ἀλλὰ τῷ μὴ πάτριος εἶναι μόνον. ἦρχον δ᾽ οἱ μὲν διὰ βίου τὴν ἀρχὴν ταύτην, οἱ δὲ μέχρι τινῶν ὡρισμένων χρόνων ἢ πράξεων, οἷον εἵλοντό ποτε Μυτιληναῖοι Πιττακὸν πρὸς τοὺς φυγάδας ὧν προειστήκεσαν Ἀντιμενίδης καὶ Ἀλκαῖος ὁ ποιητής.

    Στην ομηρική Ιλιάδα τη συγκεκριμένη ιδιότητα έχουν νέοι αριστοκρατικής καταγωγής με δικαστικές αρμοδιότητες. Συναντάμε τον όρο και στην Οδύσσεια, ως αιρετούς αξιωματούχους, αποστολή των οποίων είναι η διοργάνωση και η εκτέλεση διαφόρων τελετών είτε αγώνων.:

    αἰσυμνῆται δὲ κριτοὶ ἐννέα πάντες ἀνέσταν

    δήμιοι, οἳ κατ᾽ ἀγῶνας ἐὺ πρήσσεσκον ἕκαστα,

    λείηναν δὲ χορόν, καλὸν δ᾽ εὔρυναν ἀγῶνα.

    Άτομα με αυτό το αξίωμα συναντάμε σε αιολικές πόλεις, όπως η Κύμη (είχαν την επιμέλεια των δημοσίων εθίμων). Ακόμη, στα Μέγαρα και στις πόλεις που αυτά είχαν ιδρύσει ως αποικίες, στη Μίλητο και τη Νάξο, όπου αισυμνήτης ήταν ο στεφανηφόρος επώνυμος άρχοντας, στην Τέω όπου είχε δικαστικές αρμοδιότητες. Ως πρώτος αισυμνήτης αναφέρεται ο Επιμένης στη Μίλητο, και κατόπιν ο Χαιρήμων στην Απολλωνία της Αδριατικής[1], ο Τυννώνδας στην Εύβοια, ο Φοιβίας στη Σάμο και ο Πιττακός ο Μυτιληναίος. Επίσης ο Σόλων στην Αθήνα.

    Στον 7ο αιώνα π.Χ., οι αισυμνήτες απέκτησαν ευρύτατη πολιτική εξουσία. Μπορούσαν να δρουν χωρίς την υποχρέωση να λογοδοτούν στους πολίτες, η εξουσία όμως τους είχε δοθεί με τη συγκατάθεση των πολιτών, και δεν ήταν κληρονομική. Ο αισυμνήτης διαφέρει από τον τύραννο κατά το ότι ο δεύτερος υφαρπάζει την εξουσία, επιβάλλεται με τη βία. Ο τύραννος εκπροσωπεί την επαναστατική νομιμότητα, η οποία έρχεται σε ρήξη με τις κατεστημένες εξουσίες (πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές). Ο αισυμνήτης είναι ο μετριοπαθής μεταρρυθμιστής, αποστολή του δεν είναι η εκ βάθρου ανατροπή του προηγούμενου καθεστώτος. Σημειωτέον ότι και οι δύο αυτοί φορείς εξουσίας εμφανίστηκαν σε μια περίοδο, όπου υπήρχαν κοινωνικές εντάσεις μεταξύ μεγάλων γαιοκτημόνων και μικροκαλλιεργητών, ενώ η άνθιση της βιοτεχνίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας αλλά και η επικράτηση των συναλλαγών πλέον με χρήμα αμφισβήτησαν τις έως τότε επικρατούσες ισορροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀγαπητέ μου Κώστα,ὅλα καλά κι᾿ὄμορφα με τήν Αἰσυμνητεία,ὅμως γιά πές μου σέ μία τέτοια περίστασιν,ὅπου θά πρέπῃ νά ἐπιλεγῇ ὁ Αἰσυμνήτης ἀπό ποιά «ἐθνική ἀντιπροσωπεία» θά ἐπιλεγῇ; Διότι ἀπό τόν λαό ἐν εἴδει ἐκλογῶν δέν νομίζω πώς θά ἄλλαζε κάτι ἀπό τήν πεπατημένη.

    Μέ ἄλλα λόγια ποιοί θά εἶναι ἐκεινοι πού θά λειτουργήσουν ἐν εἴδει «συνειδήσεως» τῆς χώρας,τοῦ κράτους καί θά ἐπιλέξουν τόν ἄξιο,ἰκανό,δίκαιο,σοφό ἄνδρα ὥστε νά βγάλῃ τήν χώρα ἀπό τόν ὅποιο κίνδυνο καί ν᾿ἀποκαταστήσῃ τήν τάξη καί τήν πραγματική δημοκρατία ἴσως ;

    Καλά τά λέμε στήν πράξιν ὅμως ;

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Πελασγική,

      λες να μην καταλάβει η κρίσιμη μάζα των νοημόνων Ελλήνων ποιος είναι ο κατάλληλος και πότε πρέπει να του ζητηθεί να αναλάβει την διακυβέρνηση; Άσε το ευρύ πόπολο, αυτό που μάς χαντάκωσε όλους μας επί δεκαετίες ψηφίζοντας λαμόγια ως εαυτόν. Αυτό το πόπολο θα ξαναέχει το δικαίωμα να ψηφίσει όταν αποφασιστεί ότι έληξε η προσωρινότητα του Αισυμνήτου, αποκαταστάθηκαν τα κύρια προβλήματα και άρα μπορούν πλέον να διεξαχθούν εκλογές με -τίμια πλέον πρόσωπα- υποψηφίους.
      Επομένως η ανάθεση του Αισυμνήτου δεν θα γίνει από την άνου μάζα, αλλά από ανθρώπους σαν εμάς, εσένα, εμένα, συναδέλφους, αναγνώστες, κάποια πρόσωπα γύρω μας που εκτιμούμε κλπ..

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαρτίου, 2022 23:18

      ΨΙΤ ! ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ .
      ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΟΥΡΑ .
      FOR YOUR EYES ONLY
      ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ,
      ΕΝΑΣ ! ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ,ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ !!!!!!!!!!!
      ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ : ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΡΕ ΣΥ ;
      ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ,ΤΑ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
      ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ !
      ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;;;;;
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ .
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ; ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ QUANTUM.
      ΤΑ ΣΥΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ .
      ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .
      ΑΡΓΩΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ .ΠΟΛΥ ΑΡΓΩΤΕΡΑ .
      ΜΑ ! ΚΑΙ ΕΣΑΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
      ΕΑΝ ΔΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΙΕΣ....ΜΑΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ.
      ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ,ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΑΡΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΙΚΑΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΜΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟΣ,
      ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΡΕΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΟΦΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
      ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
      ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.

      ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ, ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ;

      EXETE ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ,
      ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ,
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ;

      ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ,
      ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ,
      ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΕΙΣ
      ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

      ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ,
      ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ;

      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.01 Απριλίου, 2022 10:04

      ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
      ΟΧΙ.
      ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ.
      ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ.
      ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ.
      Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΣΑΠΙΟΣ ΗΤΑΝ ;
      ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΔΗ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
      ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ,ΟΤΙ ,ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
      ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.
      ΘΑ ΔΗΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Ας ΜΗΝ αναρωτιόμαστε το "πώς" αλλά το "πότε".

      Η πρόταση του Αισυμνήτου είναι κατά βάση ορθή, αλλά έτσι όπως είναι ΣΗΜΕΡΑ τα πράγματα, πρακτικά ανεφάρμοστη. Άλλωστε και στην αρχαιότητα, οι πολίτες τον καθιστούσαν Αισυμνήτη και ΟΧΙ όλοι οι κάτοικοι. Το "πως" παραμένει εν ισχύ. Οι λίγοι θα τον καταστήσουν Αισυμνήτη. Το ποιοί είναι αυτοί οι λίγοι, είναι ακόμη ασαφές. Σίγουρα ΟΧΙ οι σημερινοί πολιτικοί. Άλλωστε ίσως και να ΜΗΝ χρειαστεί να γίνει ούτε αυτό !!

      Ίσως ακουστώ "κάπως" ή ίσως να δώσω την εντύπωση του καρα-ψεκασμένου με αυτό που θα σας πώ, αλλά το "πότε" προσδιορίζεται όταν θα είναι σε θέση να το ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ μια κρίσημη μάζα Ελλήνων. Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ δεν καθορίζεται μόνο με τη λογική, όπως την αντιλαμβανόμαστε ΣΗΜΕΡΑ. Η αντίληψή μας θα ΑΛΛΑΞΕΙ με την ενεργοποίηση του κωναρίου. Ενεργοποίηση που ΔΕΝ είναι πολύ μακριά.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟ ΕΊΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΉ ΈΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΥΠΆΡΧΟΥΣΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΌΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΘΑΡΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌ ΚΟΣΜΟ.

      Διαγραφή
    7. Πάνω κάτω τα ίδια είπαμε οι δυο μας φίλε μου Διός Κούρε, αλλά με άλλη διατύπωση.

      Διαγραφή
  4. https://gab.com/RT/posts/108051462362587113
    RT (PRO)
    RT
    @ RT
    5 ώρες
    ·
    ⚡️ Ο Πούτιν θέτει προθεσμία πληρωμής ρούβλι για αέριο – με ισχύ την 1η Απριλίου

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα που απαιτεί από τις «μη φιλικές χώρες» να πληρώνουν για το ρωσικό αέριο σε ρούβλια.

    Ο νέος νόμος υπαγορεύει ότι οι «μη φιλικές χώρες» πρέπει να ανοίγουν λογαριασμούς σε ρωσικές τράπεζες και θα τεθεί σε ισχύ την 1η Απριλίου.

    Οι τρέχουσες συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου θα σταματήσουν εάν αγοραστές από «μη φιλικές χώρες» δεν πληρούν τους νέους όρους πληρωμής.

    -------------------

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ,
    ΦΤΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ 83% ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ;
    O ΜΕΓΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ VLADIMIR PUTIN ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 83%.
    https://twitter.com/razor_destiny/status/1509248642514886663
    🇷🇺Η #έγκριση του Βλαντιμίρ # Πούτιν έχει εκτοξευθεί στο 83%, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του #LevadaCenter , της ανεξάρτητης δημοσκόπησης της Ρωσίας

    KOYΛΟΦΣKI ΟΥ ΟΥ
    ΖΕΛΕΔΟΦΣΚΙ ΟΥ ΟΥ
    ΣΒΑΟΥΜΠΟΚΛΑΜΠΟΦΣΚΙ ΟΥ ΟΥ
    ΜΑΚΡΟΝΣΚΙ ΟΥ ΟΥ
    ΝΤΡΑΓΚΙΣΚΙ ΟΥ ΟΥ
    ΣΟΛΤΣΚΙ ΟΥ ΟΥ
    ΜΠΑΙΝΤΕΝΣΚΙ ΟΥ ΟΥ.
    ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΞΕΣΚΙ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΚΙ.
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΣΕ ΣΚΙ,
    ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαρτίου, 2022 23:20

      ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ !!!!!!!!
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΗΛΙΑ ΜΟΥ !
      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ,ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ !
      ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. https://twitter.com/EliasMezaCota/status/1508594453900050432
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    EliasMC
    @EliasMezaCota
    RM: "Ο Ποροσένκο, στον αέρα ενός γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού, παραδέχτηκε ότι το ΝΑΤΟ είχε μια στρατιωτική βάση εκπαίδευσης στο έδαφος της Ουκρανίας, η οποία έπαψε να υπάρχει αφού βομβαρδίστηκε από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Απριλίου, 2022 00:24

      ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΗ ...ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΕ ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗ ,ΑΛΛΑ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ !

      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Ολική ρήξη: H Ρωσία πέταξε εκτός χώρας την ηγεσία της ΕΕ & οι κυρώσεις γυρίζουν μπούμερανγκ - ΔΝΤ: Το δολάριο σβήνει!
    https://warnews247.gr/oliki-rixi-h-rosia-petaxe-ektos-choras-tin-igesia-tis-ee-oi-kyroseis-gyrizoun-boumerangk-dnt-to-dolario-svinei/
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Απριλίου, 2022 00:18

    ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ
    ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    ΤΟΝΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΓΕΜΑΤΟ
    ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ
    ( ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΑ ! )
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Κούλα.σαν βρεγμένη γάτα 🐱
    Έμεινε με την γραβάτα..
    Με σκισμένο παντελόνι
    Και ο Πούτιν της τον..λάλάλά!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΡΙΚΤΕΣ ΚΕ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ – ΦΡΙΚΤΕΣ ΚΕ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ //
    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΛΟΙ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΗΓΕΤΕΣ» //
    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΛΟΙ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ //
    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΛΗ, ΒΟΒΙΣΜΕΝΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ //
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΛΑ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ //
    ΑΛΟΚΟΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ //
    Δυστυχως ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΑΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ //
    Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΕΝΑΜΙΣΥ ΜΕΤΡΟ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΑΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ «ΜΗ ΓΟΝΑΤΑΣ ΟΡΕ, ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΑΜΕ» //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρωσία: «Μαζί με τις χώρες BRICS θα φτιάξουμε μια νέα παγκόσμια τάξη»
    Συμμαχία Ρωσίας, Βραζιλίας, Ινδίας, Κίνας και Νότιας Αφρικής

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/rosia-mazi-me-tis-brics-tha-ftiaksoume-mia-nea-pagkosmia-taksi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://youtu.be/Kc94km2UFh4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο παγκοσμιοποιητής Jacques Attali προέβλεψε το 2014 ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε με την Ουκρανία

    https://rumble.com/vwvbqe-globalist-jacques-attali-rredicted-in-2014-that-world-war-iii-would-start-w.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή