«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Καλά πάμε.. ο πρώην "ελληναράς" θα γεμίσει με γερμανούς διευθυντές και λάθρο σε υπαλληλικές θέσεις, τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, και ΟΤΑ κ.ά..

Περισσότερα ΕΔΩ

22 σχόλια:

  1. Γενικά καλά πάμε παγκόσμια
    Τελευταία νέα κατέπεσε ένα ρουμανικό mig στον Εύξεινο πόντο και εν συνεχεία το ελικόπτερο που πήγε για έρευνα και διάσωση.
    Το πρωί απειλούσε ο μπιντες ότι ο θα κυνηγήσει τον πουτιν και τους ολιγαρχες της Ρωσίας σε ένα σαρδάμ του μας αποκάλυψε και τον επόμενο στόχο το Ιράν.
    Σπεκουλα από τον Γάλλο πρόεδρο περί χτυπήματος του εβραϊκού μνημείου του Κιέβου από τους Ρώσους χθες κάτι το οποίο με αποστολή της Jerusalem post διαψευστικε.Ακόμη και από Εβραίο κάτοικο του Κιέβου σήμερα το πρωί.
    Η ομάδα isis hunters επιχειρεί στην μαριουπολη με στόχο την σύνταγμα αζοφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Πρέπει και μπορούν να υπακούσουν, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι. Οι ανεμβολιάστοι και οι μετανοήσαντες ήδη (σε άκρως μυστικό ψήφισμα) ΑΝΕΚΟΛΙΝΩΣΑΝ ότι ουδέποτε οι Έλληνες εκλήθησαν να ψηφίσουν ΓΙΑ την Ένωση της Ελλάδος με την ΕΟΚ, ως έπραξαν τα άλλα κράτη της ΕΕ. Ο αρμόδιος Υπουργός εμπίπτει στην κατηγορία των Εθνικών Προδοτών που απεφοίτησαν από το Αμερικανικό Κολλέγιο Η ΤΙΜΩΡΊΑ ΔΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΊ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ

      Διαγραφή
  2. Β.Κικίλιας: «Χρειαζόμαστε 50.000 Ουκρανούς για εργασία σε τουρισμό»! - Κανείς δεν ασχολείται με τους άνεργους Έλληνες!

    Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και τις υπογραφές σε Μπαγκλαντές και Πακιστάν, ότι χρειαζόμαστε περίπου 150.000 αλλοδαπούς για να εργαστούν στη χώρα μας, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, τόνισε ότι υπάρχουν περίπου 50.000 θέσεις στον τουρισμό που «δεν μπορούν να καλυφθούν από την εγχώρια αγορά και μπορούν να τις καλύψουν Ουκρανοί πρόσφυγες»!

    Δηλαδή 1 εκατ. άνεργοι Έλληνες δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες στον ελληνικό τουρισμό και καλούμε 50.000 Ουκρανούς να εγκατασταθούν στην Ελλάδα για να τις καλύψουν! Και αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν -ακόμα- τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτό το παραμύθι.
    Η Ρωσία δεν έχει ολιγάρχες αλλά, μετρημένους στα δάχτυλα, εύπορους νοικοκυραίους, που τυχαίνει να τιμάνε, με τη φιλία τους, τον Πρόεδρο Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ03 Μαρτίου, 2022 05:22

    λαγός την φτερη έτριβε κακό στη κεφαλή του, λέει ελληνική παριμοία,αυτό να θυμάσαι υπουργέ της σφαιάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ03 Μαρτίου, 2022 13:25

      δι'ορθωση σφαλιάρας

      Διαγραφή
    2. Λαγός την φτέρη ΕΣΕΙΕ (δηλαδή κουνούσε) κακό της κεφαλής του.
      Σείοντας την φτέρη τον αντιλαμβανόταν ο κυνηγός και του την μπουμπούνιζε.
      Ως γνωστόν, αι παροιμίαι είναι αλάνθαστοι όταν εκφέρονται ορθώς και κατά γράμμα
      Φιλικά
      Astillais

      Διαγραφή
  5. Και ποιος Ευρωπαίος θα έρθει να εργαστεί με 800 ευρώ μισθό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε, μπάσταρδο!!!Κάποτε κράταγες ένα τσεκούρι,και έκανες τον μάγκα!!!

    Τώρα σε έπιασε ο πόνος για όλα τα σκουπίδια,που μας φέρατε εδώ..με το έτσι θέλω..

    Να θυμάστε όμως ότι,πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

    Εσένα όμως!!!
    Θα σε περιποιηθώ .. καλλίτερα αν πέσεις στα χέρια μου..🪓🪓🪓


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πάντως... κι αυτουνού το σουλούπι, για λιλίκας μού κάνει..

      Διαγραφή
    2. Δύσκολη η ζωή του κάθε εκβιαζόμενου
      Ας πρόσεχε
      Astillais

      Διαγραφή
  7. γιατι; Και πότε λειτουργούσε το Δημόσιο; Ότι πιο κομπλεξικό και γλυφτρόνι έπιανε αυτές τις θέσεις (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων έντιμων πραγματικά ανθρώπων). Η διαφθορά και η κακοδιαχείριση έχει πιάσει την στρατόσφαιρα σε αυτόν τον τόπο χρόνια τώρα. Λυπηρό βέβαια που αλλοεθνείς θα καταλάβουν τις θέσεις και θα δουλεύουν εκ των έσω για λογαριασμό των κυβερνήσεών τους ή για του επιχειρηματίες τους, αλλά δεν μου κάνει πια τίποτα εντύπωση σε μια χώρα ππου τα δυο τρίτα είναι γίδια. Αυτή η χώρα σταμάτησε να βγάζει πολίτες με παλμό και νεύρο. Τώρα πιά βγάζει χαζούς τηλεθεατές και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΨΗΦΩΝ. ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΠΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΠΑΤΑΓΕ ΠΛΗΚΤΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ. ΟΠΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ - Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ)

      Διαγραφή
  8. Ο'ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε καλως τον μαλακαααα...κι εμεις θα φερουμε ξενους βουλευτες κατα προτιμηση Ρωσους,υπαγε γαμηθειναι σπασαρχιδη ....ξενους να φερεις σπιτι σου να σε '''περιποιουνται'''εδω δεν χωρανε ξενοι...αντε μου στο διαολο γαμοχερουλα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΛΠ. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΥΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΨΙΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΩΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΝΕΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΕΙΧΕ. ΠΕΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩΣΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 2002, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΓΓΛΟΙ, ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ. ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ Η ΠΟΛΗ. ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΥΑΛΛΙΑ ΤΟ 2010, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

      Διαγραφή
    2. ΝΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ 'ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ' ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ

      Διαγραφή
    3. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΜΚΟ.. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΏΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΆΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.. "ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ".. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

      Διαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Μαρτίου, 2022 22:13

    ΜΠΑΑΑΑΑΑ ; ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣ ΛΟΝΤΡΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ
    ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ! ΘΕΣ ΚΑΙ ΛΟΝΤΡΑΣ ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο.. Και τις τρεις φορές που βρέθηκα εκεί, ξημεροβραδιαζόμουνα στα δισκοπωλεία, επειδή βρισκόμουνα στην καρδιά της παγκόσμιας δισκογραφικής παραγωγής σε μουσική Dance και Rock. Γι αυτό και πήγα. Εννοείται βέβαια πως κλάμπαρα και μέχρι πρωίας, όπως και ότι κατέβαζα με τα κιλά τις βρετανικές και ουαλλέζικες βαρελίσιες μπύρες βάις. Ωραία χρόνια φίλε.. Οι νεοταξίτες, τέτοια γλέντια (που δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις και ανήθικη κραιπάλη) μάς τα έκοψαν πια.

      Διαγραφή
  12. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

    Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ζητά από υγειονομικούς να μην κάνουν αποκαλύψεις και απειλεί:
    «Αν δεν εφαρμόσετε την εντολή...»

    Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, εξαπολύει μέσω επίσημου εγγράφου απειλές προς υγειονομικούς, ζητώντας τους να μην αποκαλύπτουν περιστατικά που απασχολούν την κοινή γνώμη γιατί αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες!
    Κι οποιος δεν ειδοποιεί θα αξιολογείται αρνητικά!

    https://www.pronews.gr/ygeia/1062453_eggrafo-ntokoymento-o-dioikitis-tis-6is-ype-apeilei-ygeionomikoys-se-periptosi-mi


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή