«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο Ζελένσκι επιστράτευσε «μάγισσες» !! 🤣 🤣 🤣 – Κάνουν τελετές για να «πέσει» ο Πούτιν!! 🤣 🤣

( διαθέτει και χορό της κοιλιάς το πρόγραμμα σήμερα 🤣 )

Ο πόλεμος στην Ουκρανία διανύει αισίως την 35η μέρα και στη μάχη κατά των Ρώσων και του Βλαντιμίρ Πούτιν ρίχνονται και οι… «μάγισσες».

Μια ομάδα «μαγισσών» στην Ουκρανία είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ένα ειδικό τελετουργικό τριών σταδίων για να τιμωρήσει και να εκδιώξει τον Ρώσο πρόεδρο, αναφέρει το theweek.in. Ένα κατάστημα με προϊόντα αποκρυφισμού, παγανισμού και τελετών στο Κίεβο, το Witch Cauldron εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι οι «μάγισσες» θα πραγματοποιήσουν την τελετουργία σε συνεργασία με τους ξένους συνεργάτες τους.

 instagram.com/p...

 

Σύμβουλος του Ζελένσκι κάλεσε τις «μάγισσες»

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η τελετή αυτή γίνεται μετά από έκκληση που έκανε ο σύμβουλος του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, Ολικσέι Αρέστοβιτς στις 22 Μαρτίου. Τότε λοιπόν, οι Ουκρανοί είχαν κάνει αντεπίθεση για το αεροδρόμιο Νικολάεφ και στην ανάρτησή του στο Facebook, τις καλούσε να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.

Ένας εκπρόσωπος της αποκρυφιστικής κοινότητας της Ουκρανίας, ζήτησε από όσους δεν είναι να συμμετέχουν στις τελετές, να μην προσπαθήσουν να βρουν τα μέρη που θα γίνουν, προκειμένου να μην χαλάσουν το τελετουργικό.

 

newsique.gr

 



14 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ VLADIMIR PUTIN, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ.
    ΟΧΙ 40 ΚΥΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ,
    ΑΛΛΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    https://www.facebook.com/watch/?v=675242170288012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να υποθεσω οτι πρωτη χορευτρια στο ματζικ υβεντ θα ειναι η κουλα η δρομας με στριγκακι κι ο ζελενσκι θα συνοδευει με γοβα στιλετο;;;ε ρε γλεντιααα...ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΑ ΓΑΜΙΕΕΕΕΣΑΙ...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.el.gr/_featured_1/liakopoylos-pros-aschetoys-psachnete-gi/
    Λιακόπουλος προς άσχετους: Ψάχνετε για σβάστικες και δεν βλέπετε ότι οι Αζόφ χρησιμοποιούν το έμβλημα της μεραρχίας SS, DAS REICH

    Το έμβλημα της 2ης τεθωρακισμένης μεραρχίας SS DAS REICH χρησιμοποιούν οι Αζόφιστές στην Ουκρανία και οι αγράμματοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους ψάχνουν να βρουν αγκυλωτούς σταυρούς.

    Η τεθωρακισμένη μεραρχία SS DAS REICH πολέμησε τους Ρώσους στη μάχη του Κουρσκ στην σημερινή Ουκρανία κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τι άλλο θέλετε να δείτε ρε καθυστερημένοι;;;;;;; Γκιούμια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2ο SS Panzer Division Reich

      https://en.wikipedia.org/wiki/2nd_SS_Panzer_Division_Das_Reich

      SS Division Das Reich ήταν μια ελίτ μεραρχία των Waffen-SS της Ναζιστικής Γερμανίας κατά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου , που σχηματίστηκε από τα συντάγματα των SS- VT . Το τμήμα υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Γαλλία και συμμετείχε σε πολλές σημαντικές μάχες στο ανατολικό μέτωπο , συμπεριλαμβανομένης της μάχης της Prokhorovka ενάντια στην 5η Στρατιά δεξαμενών φρουρών στη μάχη του Kursk . Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Δύση και συμμετείχε στις μάχες στη Νορμανδία και στη Μάχη του Bulge , τερματίζοντας τον πόλεμο στην Ουγγαρία και την Αυστρία. Η μεραρχία διέπραξε τις Oradour-sur-Glane και Tulle .

      -----

      Η σφαγή στο Τούλι ήταν η περισυλλογή και συνοπτική εκτέλεση αμάχων στη γαλλική πόλη Tulle από τη 2η SS Panzer Division Das Reich τον Ιούνιο του 1944, τρεις ημέρες μετά την απόβαση της D-Day στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο .

      Μετά από μια επιτυχημένη επίθεση από τη γαλλική ομάδα Francs-tireur στις 7 και 8 Ιουνίου 1944, η άφιξη των Das Reich ανάγκασε τους Μακί να εγκαταλείψουν την πόλη Tulle (τμήμα Corrèze ) στη νότια κεντρική Γαλλία. Στις 9 Ιουνίου 1944, αφού συνέλαβαν όλους τους άνδρες ηλικίας μεταξύ δεκαέξι και εξήντα ετών, οι άνδρες των Schutzstaffel (SS) και Sicherheitsdienst (SD) διέταξαν να απαγχονιστούν 120 από τους κρατούμενους, εκ των οποίων οι 99 απαγχονίστηκαν. Τις ημέρες που ακολούθησαν, 149 άνδρες στάλθηκαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου , όπου 101 έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά, οι ενέργειες της Wehrmacht , των Waffen-SS και των SD στοίχισαν τη ζωή σε 213 αμάχους κατοίκους του Tulle.

      Μια μέρα αργότερα, η ίδια 2η SS Panzer Division Das Reich ενεπλάκη στη σφαγή στο Oradour-sur-Glane .
      ---

      Σφαγή στο Oradour-sur-Glane
      Τον Φεβρουάριο του 1944, το 2ο τμήμα SS Πάντσερ Das Reich τοποθετήθηκε στη νότια γαλλική πόλη Βαλάνς (Valence), Tarn-et-Garonne, βόρεια της Τουλούζης, περιμένοντας να ανεφοδιαστεί με νέο εξοπλισμό και καινούργιο προσωπικό. Μετά την Συμμαχική απόβαση στις ακτές της Νορμανδίας τον Ιούνιο του 1944, το τμήμα διατάχθηκε να μετακινηθεί βόρεια για να βοηθήσει στη αναχαίτιση της εισβολής των Συμμάχων. Μία από τις μονάδες του ήταν το 4ο Σύνταγμα Γρεναδιέρων SS Πάντσερ («Der Führer»).



      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. Μιχαλης Σκορπιος31 Μαρτίου, 2022 23:06

    Τι εγινε ρε παιδια αρχισαμε τα βουντου τωρα με μαγια και τελετες πολεμανε τον Πουτιν θεος να φυλαη τον Βλαδιμηρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαρτίου, 2022 23:42

    ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .
    ( ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ Κ@ΒΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ " ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ" ΟΙ ΡΩΣΟΙ ,ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστυνόμος Μπέεεκας01 Απριλίου, 2022 03:45

    Μάγισσες φέρτε βότανα
    τον Πούτιν να γλυκάνω
    προκάλεσα και ρίχτηκε
    μα δεν το ξανακάνω.

    Μάγισσες το Κίεβο
    τώρα δε μ’ αγαπάει
    με γέλασε με πρόδωσε
    και στη Ρωσία πάει.

    Μάγισσες όπως τά 'κανα
    σαλάτα Ζελεδόφσκυ
    τον Κούλη φέρτε γρήγορα
    μπάς τίς οφσόρ και σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Δηλαδή, γιά να καταλάβω: αυτός ο Ζελένσκης έγινε κάτι σαν τον Δρακουμέλ τώρα; Καί πού 'ν' η γάτα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Μαριούπολη, στα πτώματα των Αζοφιστών, βρήκαν πόρπες με τον Βαφομέτ.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή