«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Λόγος φωτιά του Αλεξάντερ Ντούγκιν σχετικά με τη ρωσική εισβολή

22 σχόλια:

  1. Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΛΑΤΩΝΑ.
    ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
    Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΤΟΥΓΚΙΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΝΤΟΥΓΚΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αέριο παντός περνάει στον (στους) "εχθρο" ανεμπόδιστο. Μάλλον αυξήθηκε η παροχή.

      https://lionessofjudah.substack.com/p/a-staged-russiaukraine-conflict-is?s=w

      Διαγραφή
  2. συγνωμη ασχετο αλλα
    ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΗΣ ΜΚΟ, ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΕΙΣ.
    https://www.el.gr/war/army/tha-eynoychistoyn-oi-rosoi-traymaties/
    «Θα ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΟΥΝ οι Ρώσοι τραυματίες – Είναι ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, όχι άνθρωποι»! Ιδού ο επικεφαλής του ουκρανικού σώματος ασθενοφόρων, vid
    «ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ» μίσος, απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ...
    ----------------------

    ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΔΩ.
    https://gorod.dp.ua/news/202189?fbclid=IwAR3NAyEfned31kSarD5S-rrks2vEYQU3wNEkxX2tNs73xqzWvcAHIHTJZF8

    "Οι Καντιροβίτες που σκοτώθηκαν στην περιοχή του Ντνιπροπετρόβσκ θα ταφούν σε δέρματα γουρουνιού", - Μιχαήλ Λυσένκο

    Ο αντιδήμαρχος του Ντνίπρο Μιχαήλ Λυσένκο είπε ότι όσοι Καντιρόβιοι θα σκοτωθούν στην περιοχή θα ταφούν σε δέρματα γουρουνιού. Αυτό ανέφερε ο Πληροφορητής επικαλούμενος το τηλεγραφικό κανάλι του αντιδημάρχου.

    "Επίσημα. Η απόφαση πάρθηκε. Όλοι οι Καντιροβίτες που σκοτώθηκαν στην περιοχή του Ντνιπροπετρόφσκ θα ραμθούν και θα ταφούν σε δέρματα γουρουνιού. Χάρη στα εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος της πόλης. Να δούμε πώς θα τους υποδεχθούν εκεί στον «ουρανό». Πλάσματα», έγραψε.
    ----------------------

    ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.
    https://gab.com/BeachMilk/posts/107991640890275185

    Σε ζωντανή μετάδοση χθες, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι διέταξε την απαγόρευση των 11 εναπομεινάντων αριστερών κομμάτων της αντιπολίτευσης της χώρας.

    Οπότε είναι πλέον επίσημα ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, αλλά οι διεφθαρμένες δυτικές κυβερνήσεις εξακολουθούν να σκοντάφτουν για να του ρίξουν χρήματα και όπλα!

    Όλοι θέλουν να κρύψουν κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟ στους Ουκρανούς.
    -----------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://gab.com/RT/posts/107995249807403079
    RT (PRO)
    RT
    @ RT
    5 ώρες
    ·
    ⚡️Το δικαστήριο της Μόσχας κατατάσσει τη Meta ως «εξτρεμιστική οργάνωση» - απαγορεύει το Facebook & το Instagram

    -----------------------

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, Η ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΦΑΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    Τα McDonald's έκλεισαν 847 εστιατόρια στη Ρωσία και έφυγαν από τη χώρα… οι Ρώσοι γύρισαν γρήγορα το λογότυπο 90 μοιρών και σχεδιάζουν να ανοίξουν ξανά με τη νέα μάρκα «Uncle Vanya»… το ίδιο μενού αλλά με ρωσικά υλικά και χαμηλότερες τιμές…
    «Uncle Vanya» Ο ΘΕΙΟΣ ΒΑΝΙΑΣ. ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΙΟ ΒΆΝΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΑΜ' ΕΠΟΣ, ΑΜ' ΕΡΓΟΝ!
      https://www.franchisecore.gr/uploads/logo(14).jpg

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 1983-1984 ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΘΕΙΟΣ ΒΑΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΟΥ.
      ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Δημητρη με προλαβες, στα τελη της δεκαετιας του '80 θυμαμαι οτι υπηρχε "Θειος Βανιας" στην Πρεβεζα. Και στις αρχες της δεκαετιας του '90 θυμαμαι οτι υπηρχε "Θειος Βανιας" και στα Γιαννενα. Απο οσο θυμαμαι το λογοτυπο ειναι το ιδιο, μεχρι και η γραμματοσειρα ειναι η ιδια. Παντα αναρωτιομουνα για αυτο το μοναδικο ονομα που παρεπεμπε στον Τσεχοφ και υπεθετα οτι ηταν καποιος ομογενης ποντιος στο τιμονι της επιχειρησης.

      https://www.atpreveza.gr/media/k2/items/cache/d04090bcf1d22abeaf360d19264a20cb_M.jpg
      https://franchisecore.gr/franchise.php?comid=513

      Διαγραφή
  5. ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;;;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΕΣ.

    1. Δεν υπήρχε λογαριασμός ρεύματος στη Λιβύη. Το ρεύμα ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες.

    2. Δεν υπήρχαν τόκοι για δάνεια, οι τράπεζες στη Λιβύη ήταν κρατικές και δάνεια δόθηκαν σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό επιτόκιο βάσει νόμου.

    3. Η κατοχή κατοικίας θεωρούνταν ανθρώπινο δικαίωμα στη Λιβύη.

    4. Όλοι οι νεόνυμφοι στη Λιβύη έπαιρναν 60.000 δηνάρια (46.800 δολάρια) από την κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα, για να βοηθήσουν στη δημιουργία της οικογένειας.

    5. Η εκπαίδευση και η ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν στη Λιβύη. Πριν από τον Καντάφι μόνο το 25 τοις εκατό των Λιβύων ήταν εγγράμματοι. Σήμερα, το ποσοστό είναι 83%.

    6. Αν οι Λίβυοι ήθελαν να κάνουν αγροτική καριέρα, θα είχαν λάβει γεωργική γη, ένα αγροτικό σπίτι, εξοπλισμό, σπόρους και ζώα για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους... όλα δωρεάν.

    7. Εάν οι Λίβυοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή τις ιατρικές εγκαταστάσεις που χρειάζονταν, η κυβέρνηση τους χρηματοδότησε για να πάνε στο εξωτερικό. Γιατί όχι μόνο πληρώθηκε, αλλά έπαιρναν 2.150 $/μήνα για διαμονή και επίδομα αυτοκινήτου.

    8. Αν ένας Λίβυος αγόραζε αυτοκίνητο, η κυβέρνηση συνήθιζε να επιδοτεί το 50 τοις εκατό της τιμής.

    9. Η τιμή της βενζίνης στη Λιβύη ήταν 0,12 δολάρια ανά λίτρο. ΔΩΔΕΚΑ ΣΕΝΤ !!!!!

    10. Η Λιβύη δεν είχε εξωτερικό χρέος και τα αποθεματικά της ανήλθαν σε 140 δισεκατομμύρια δολάρια -τα οποία είναι πλέον παγωμένα παγκοσμίως.

    11. Εάν ένας Λίβυος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτησή του, το κράτος θα πλήρωνε τον μέσο μισθό του επαγγέλματος, σαν να ήταν απασχολημένος, μέχρι να βρεθεί εργασία.

    12. Ένα μέρος κάθε λιβυκής πώλησης πετρελαίου πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των Λιβυών πολιτών.

    13. Μια μητέρα που γέννησε ένα παιδί έλαβε 4680 $.

    14. 40 καρβέλια ψωμί στη Λιβύη κόστιζαν 0,14 $ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕΝΤ !!!

    15. Το 25 τοις εκατό των Λιβυών έχουν πλέον πτυχίο πανεπιστημίου.

    16. Ο Καντάφι πραγματοποίησε το μεγαλύτερο έργο άρδευσης στον κόσμο, γνωστό ως έργο Μεγάλου Ανθρωπογενούς Ποταμού, για να κάνει το νερό άμεσα διαθέσιμο σε όλη τη χώρα της ερήμου.

    Ο Καντάφι έγραψε: "Θέλουν να κάνουν στη Λιβύη ό,τι έκαναν στο Ιράκ και αυτό που θέλουν να κάνουν στο Ιράν. Θέλουν να πάρουν πίσω το πετρέλαιο, το οποίο κρατικοποιήθηκε από τις επαναστάσεις αυτής της χώρας...
    ... Θέλουν να επανεγκαταστήσουν στρατιωτικές βάσεις που έκλεισαν οι επαναστάσεις και να εγκαταστήσουν πελατειακά καθεστώτα που θα υποτάξουν τον πλούτο και την εργασία της χώρας στα ιμπεριαλιστικά εταιρικά συμφέροντα. Όλα τα άλλα είναι ψέματα και εξαπάτηση».

    Ωστόσο, ο Καντάφι διέπραξε ένα βαρύτατο αμάρτημα πριν από τη δολοφονία του – όχι εναντίον του λιβυκού λαού, αλλά κατά της ηγεμονίας του δολαρίου ΗΠΑ.

    Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Καντάφι είχε εξοικονομήσει μεγάλη ποσότητα χρυσού και σχεδίαζε να εισαγάγει ένα παναφρικανικό νόμισμα με χρυσό, βασισμένο στο λιβυκό δηνάριο, προκειμένου να αποκαταστήσει την οικονομική ισχύ σε μια ήπειρο πολιορκημένη από τη νεοαποικιοκρατία.

    Είχε σχεδιάσει να αρχίσει να πουλά λιβυκό πετρέλαιο χρησιμοποιώντας το δηνάριο πριν από την εισβολή του 2011, μια κίνηση που θα είχε αμφισβητήσει το σύστημα του πετροδολαρίου - μια συμφωνία που διαπραγματεύτηκε τη δεκαετία του 1970 όπου τα κράτη του ΟΠΕΚ πωλούν το πετρέλαιο τους σε δολάρια για να δημιουργήσουν τεχνητή ζήτηση για το νόμισμα.

    Πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα email από την τότε Υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον παρείχαν συγκεκριμένη απόδειξη ότι το δηνάριο ήταν ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για την εισβολή στη Λιβύη.

    Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η λιβυκή βιομηχανία πετρελαίου, καθώς και η κεντρική τράπεζα της χώρας, ιδιωτικοποιήθηκαν μετά τον θάνατο του Καντάφι.

    Αν αυτό λέγεται «Δικτατορία» αναρωτιέμαι τι τύπο ηγεσίας έχουν οι Δημοκρατικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ+++ τα είπες όλα !!!

      Αυτό έκανε και ο Πούτιν με το πετροδόλαρο. Αλλά ο Πούτιν ΔΕΝ είναι Καντάφι !!
      Ό,τι έχει η λίστα που έγραψες, μας περιμένει στη νέα εποχή, μετά την ΗΤΤΑ τους. Μάλιστα όλα αυτά είναι το 1 % !! Φαντάσου την δωρεάν (μαγνητική) ενέργεια και όλα τα παρελκόμενα αυτής. Ο κόσμος αλλάζει. Υπομονή.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Από την ομιλία του στο βήμα του ΟΗΕ :

      Γιατί ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις ασθένειες είναι λανθασμένος, αν βρεθούν τα εμβόλια για την γρίπη των χοίρων…Θα υπάρξει ίσως στο μέλλον η γρίπη του ψαριού γιατί οι εταιρείες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες πληροφοριών κι εργάζονται εκεί πουλούν σε τιμές απαγορευτικές, πρόκειται για εμπόριο.Ένας ιός δημιουργήθηκε και διαδόθηκε μέσω του κόσμου για να αποκομίσουν κέρδος οι καπιταλιστικές εταιρείες χάρη στην πώληση των φαρμάκων.Αυτό είναι απαράδεκτο.Τα εμβόλια και τα φάρμακα δεν οφείλουν να πωλούνται. Διαβάστε το Πράσινο βιβλίο απαγορεύει την πώληση φαρμάκων…Τα φάρμακα δεν πωλούνται. Ανακοινώστε ότι δωρεάν θα δίνονται τα φάρμακα και τα εμβόλια και οι ιοί δεν θα εξαπλώνονται πια γιατί αυτοί δημιουργήθηκαν για να γίνουν τα εμβόλια και να κερδίσουν οι καπιταλιστικές εταιρείες.Aυτή είναι η μια άσχημη διαδικασία. Ανακηρύχθε πως θα είναι δωρεάν τα φάρμακα και για την περίπτωση των πραγματικών ιών γιατί αυτά οφείλονται να χορηγούνται δωρεάν.O κόσμος πρέπει να εργάζεται για να κατασκευάζει αυτά τα εμβόλια που σώζουν ζωές.”

      https://www.youtube.com/watch?v=eyhuPAMNRb0

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. Βραζιλία: Απίστευτη λαοθάλασσα σε προεκλογική συγκέντρωση του Μπολσονάρου

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/vrazilia-apisteyti-laothalassa-se-proeklogiki-sygkentrosi-tou-mpolsonarou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Μαρτίου, 2022 23:15

    Ζ
    ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://samlib.ru/c/cushero/dugine_nazbol.shtml

    Alexander Gelevich Schternberg (Dugine)

    https://stihi.ru/diary/sternberg/2015-04-20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα σας,
    δεν θα ριξουν πυρινικα , ειναι ξεπερασμενα, υπαρχουν αλλα τα ιδιο καταστροφικα και δεν μολυνουν. Τα πυρινικα ειναι φοβος. Αν ριξουν απο τα αλλα θα μας πουν οτι ηταν πυρινικα και θα μοιαζουν.
    https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/newenergy/fdl/contents.htm

    καλη δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ tuluba,

      ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

      Διαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

    Το ελληνικό καταπίστευμα…

    https://greveniotis.gr/feed/item/8402-to-elliniko-katapistevma

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.........

    ΒΡΕ ΛΕΣ,ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ?????????


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ λέει ότι τα έφαγαν οι Παντοκράτορες.. :

      https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/02/09/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Αγγελική,

      Μιας και ανάφερες την απαγορευμένη (sic) λέξη "καταπίστευμα", ρίξε μια ματιά και εδώ :

      http://alcuinbramerton.blogspot.com/2012/01/greek-white-spiritual-boy-off-ledger.html

      Προσοχή μην ζαλιστείτε απο τα νούμερα !!!!

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Τα γνωρίζω καλέ μου.
      Είναι οι αριθμοί τηλεφώνου του ben zellon

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή