«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

🔴 ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ


youtube.com/watch...

το είδαμε εδώ



8 σχόλια:

  1. Διανύουμε μια περίοδο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ
    Αυτή την αίσθηση έχω.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.20 Μαρτίου, 2022 18:24

    FROM RUSSIA WITH LOVE
    💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
    FROM ARISTOMAHOS WITH LOVE
    Ρ Α Β Δ Ι.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απροσδόκητη «ΒΟΜΒΑ» από Economist ανατρέποντας την προπαγάνδα: «Η Δύση ΦΤΑΙΕΙ για τον πόλεμο στην Ουκρανία»

    https://kanenazori.com/2022/03/20/bomb-apo-economist-h-dysi-ftaiei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ; ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.
    ΜΕ ΤΟΥΣ ``ΑCTORS'' ΚΑΙ TΟ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΙΜΑ, ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;
    ΕΙΔΑ-ΛΕΕΙ-ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ .... ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΕ.
    https://www.facebook.com/mario.pavlimbeis/videos/295608036045981

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.gettr.com/post/p10s1224f54
    Ο Ζελένσκι μπροστά σε μια πράσινη οθόνη Όχι στην Ουκρανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του βάλανε και ανεμιστήρα να ανεμίζει το μαλλί. Η σημαία να κουνιέται αλλά τα δέντρα τίποτα.

      Διαγραφή
  6. https://www.gettr.com/post/p10tktvce7b
    Q anon76⭐⭐⭐⭐⭐®
    @ QAnon211
    ·
    19 Μαρτίου
    Αρμένιοι διαδηλώνουν υπέρ της Ρωσίας έξω από την πρεσβεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αηδία έχουν καταντήσει τα ΜΜΕ με την ηρωοποίηση των Ουκρανών και την στοχοποίηση των Ρώσων. Τα δε χειροκροτήματα των Ευρωπαίων, των Αμερικανών και των Άγγλων γιά τα "σοφά" λόγια του --ο Θεός να τον κάνει-- Προέδρου Ζελένσκυ,με το χακί στρατιωτικό μπλουζάκι, είναι εμετικά. Κοίτα να δείς κάτι ηλίθιους που αποτελούν την ελίτ του κόσμου!!! Άσε τις αυτο-εκπληρούμενες προφητείες του Αμερικανικού Διευθυντηρίου των ψυχοπαθών κυβερνητικών υπαλλήλων, περί χημικού πολέμου, πυρηνικού ολέθρου και δεν συμμαζεύεται! Τα ίδια έλεγαν προτού εισβάλουν στο Ιράκ, τα ίδια πάλι πριν εισβάλουν στο Αφγανιστάν, τα ίδια στην Γιουγκοσλαβία. Εντελώς αναξιόπιστοι, στρεψόδικοι και ψεύτες ολκής. Σπουδαίοι σύμμαχοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή