«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Τί μαθαίνουμε εδώ από τον Κατρούγκαλο ρε παιδιά..;; ..Ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται η μόνη δυτική κυβέρνηση που δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, έχουν στόχο την ανατροπή του Ρώσου Προέδρου...;; WHAT????....WTF!!!


Σχόλιο Διόδοτου: Η ψυχοπαθής αδερφή βάρεσε μπιέλα! Την έχουμε π@@τσίσει! Όλα αυτά που κάνει είναι γιατί μάς μισεί τόσο πολύ που θέλει να μάς γενοκτονήσει όλους πάση θυσία. Αφού δεν έκατσε με τις διασωληνώσεις και τα εμβ0λια, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΌΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. Δεν έπρεπε να βρίσκεται ακόμα στην καρέκλα αυτό το  ειδεχθές δρακουλοειδές ΠΡΑΓΜΑ.  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΧΘΕΣ!!! Ξεπουλημένοι μασώνοι στρατηγοί θα θυμηθείτε επιτέλους ότι έχετε και μια πατρίδα και έχετε ορκιστεί να την προστατεύετε; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!! θα σάς πάει κι εσάς γι απόσυρση η κούλα σε λίγο! Έχει παρανοήσει! Κάνει άλλα τόσα από αυτά που την έχουν διατάξει να κάνει. ΣΥΛΛΑΒΕΤΈ ΤΗΝ ΤΩΡΑ!!!!!


Ο Γ.Κατρούγκαλος απαντά στον Μ.Βαρβιτσιώτη

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε αμερικανικά ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με τον αμερικανικό ενημερωτικό ιστότοπο The Hill ο Μ.Βαρβιτσιώτης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα είπε:

«Οι παγκοσμίως συντονισμένες κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία στοχεύουν στην αλλαγή καθεστώτος στη Μόσχα».

«Οι κυρώσεις… είναι αφιερωμένες στο να ανατρέψουν το καθεστώς Πούτιν από εσωτερική αναταραχή – και αυτή είναι η ιδέα που δημιουργούμε», είπε σύμφωνα με τον ιστότοπο, «ένα κλίμα στη Ρωσία ότι αυτή η επιθετική πράξη θα είναι δαπανηρή για την οικονομία της Ρωσίας και ικανή να δημιουργήσει την αναταραχή και να ενισχύσει την αντιπολίτευση κατά του Πούτιν».

Δηλώσεις που προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος μιλά για «επικίνδυνη κυβέρνηση». 

Αναλυτικά η δήλωση του Γ.Κατρούγκαλου

«Μέσω των δηλώσεων του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κ. Βαρβιτσιώτη, σε αμερικανικά μέσα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται η μόνη δυτική κυβέρνηση που δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, έχουν στόχο την ανατροπή του Ρώσου Προέδρου.

Είναι άλλο να στεκόμαστε απέναντι στη Ρωσική εισβολή με ισχυρές κυρώσεις, προκειμένου να τερματιστεί, άλλο ο κ. Μητσοτάκης να εμπλέκει την Ελλάδα άμεσα στον πόλεμο, στέλνοντας πολεμικό υλικό και διατυμπανίζοντας ότι η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων.

Και άλλο, ακόμη πιο επικίνδυνο από όλα, να μιλάει ο κ. Μητσοτάκης μέσω του Υπουργού του σε αμερικανικά Μέσα για κυρώσεις με στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης στη Ρωσία, σε αντίθεση μάλιστα μέχρι και με τις δηλώσεις των ΗΠΑ (Μπλίνκεν) που ξεκαθαρίζουν πως «οι κυρώσεις δεν αποσκοπούν σε αλλαγή καθεστώτος».

Οι αλλοπρόσαλλες κινήσεις Μητσοτάκη στην Ουκρανία θέτουν σε κίνδυνο την Ελλάδα. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με το δόγμα του «τελευταίου Δυτικού προπύργιου προς Ανατολάς» γίνεται κάθε μέρα και πιο επικίνδυνη, όχι μόνο για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και τη διεθνή θέση της χώρας, αλλά και για τη θέση της ΕΕ και την διπλωματική προσπάθεια για ειρήνη στην Ουκρανία».

twitter.com/HelloLauraKelly...

 pronews.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κίνηση-ματ από Β.Πούτιν: Η Ελλάδα και οι λοιπές «μη φιλικές» χώρες θα μου πληρώνουν το φυσικό αέριο σε ρούβλια 



39 σχόλια:

  1. Πιάστε τον, Π&υστη!!!
    Τον ψυχοπαθή!!
    Τον Γουρλοματη..
    Και κρεμάστε τον!!!
    Ανάποδα, στο Σύνταγμα..


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ Η ΜΠΑΡΜΠΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΙ ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ.

    ΑΓΟΡΙΝΙ ΜΟΥ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.
    https://twitter.com/coffee01234567/status/1506655688868524034

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/03/korinthia-20-metra-exafanistike-i-thalassa.html
    ALERT ALERT ALERTT!!! EARTHQUAKE.......... μάλλον..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΟΥΛΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;

      Διαγραφή
    2. παιδια οι παραλιες Ασσου-Λεχαιου ειναι λιγο πιο εξω απ την Κορινθο,οποτε δεν εχω εικονα..η Κορινθος ειναι τιγκα στον κορονοιο,ο αδελφος μου ειναι διασωληνωμενος,κι απο νεα μηδεν..ευχομαι μονον να μην ουρλιαξει το ρηγμα στα καλανησα,και ξαναζησουμε το 81....Σουλα

      Διαγραφή
    3. Πολλές οι απόψεις, του γιατί συμβαίνει. Φυσικά ΜΙΑ είναι η αιτία, αλλά ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν την γνωρίζουμε. Για σεισμό δεν νομίζω, διότι και πέρισυ που υποχώρησαν τα νερά, σεισμός δεν έγινε. Πάντως, δεν νομίζω τα νερά να επανέλθουν πλήρως.

      Επιτρέψτε μου να εκφράσω δυο πιθανές και άκρως ψεκασμένες αιτίες :

      1. Το νερό χρησιμοποιείται για να γεμίσουν τα κατεστραμένα υπόγεια τούνελς. Δεν χρειάζεται το τούνελ να είναι κάτω απο εκεί που υποχωρούν τα νερά, διότι τα τούνελ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ενώνονται.

      2. Έχει αλλάξει η μοριακή δομή του νερού των θαλασσών, λόγω της εισροής φωτονίων.

      Βέβαια, μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά απλά αυτό μου λέει το ένστικτό μου

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. " Έχει αλλάξει η μοριακή δομή του νερού των θαλασσών, λόγω της εισροής φωτονίων. "


      Καλημέρα Διός Κούρε!

      Συζητούσα προ ολίγου με την ΜΝΚ στο τηλέφωνο. Μού θύμισε και το περσινό άρθρο της Μπουκουβάλα, όπου εκθέτει παρατηρήσεις κοσμολόγου, περί εισόδου του Ηλιακού Συστήματος σε περιοχή του Γαλαξία που οι νόμοι της Φυσικής αντικαθιστώνται από άλλους, άγνωστους σε εμάς. Το φαινόμενο με την υποχώρηση των υδάτων σημειώθηκε σε όλα τα παράλια της Βόρειας Μεσογείου (Γαλλία κ.ά.) Ίσως εδώ στη Μεσόγειο έδρασε ένα τέτοιο γαλαξιακό φαινόμενο.

      Διαγραφή
  4. https://twitter.com/richimedhurst/status/1506642880919740416

    Εκρηκτικός. Η Ρωσία απαιτεί τώρα από την Ευρώπη να πληρώσει για το φυσικό αέριο σε ρούβλια. Η Ευρώπη λαμβάνει το 40% του φυσικού της αερίου από τη Ρωσία. Δηλαδή 200-800 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα. Ο Πούτιν ουσιαστικά λέει: θέλετε να παίξετε κυρώσεις; Πληρώστε σε ρούβλια η παγώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://gab.com/Lebronsonroids/posts/108003040448723016

    Ο Ομπάμα βρέθηκε θετικός στον Covid πριν από 9 ημέρες.

    Ο σύζυγος της Καμάλα πριν από μια εβδομάδα.

    Τζεν Ψάκη σήμερα το πρωί.

    Χίλαρι Κλίντον απόψε.

    Τώρα KLAUS SCHWAB...

    Πιστεύεις στις συμπτώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑ! ΚΑΙ Η ΚΛΑΟΥΣ;
      ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΩΝ...

      Διαγραφή
    2. Τι γίνεται ρε παιδιά;; ;;.😂


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  6. ψοφησε η μεγαλυτερη πουτανα του πλανητη,σκατα στον ταφο της..[η ολμπραιτ] φτου..αντε ν ακουσουμε και για τα κοβαλα του κυναιδοβουλιου...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ερπετό το άκουγα και μου ερχόταν εμετός!
      Άσε που δημιούργησε νέο ορισμό της γενοκτονίας που προκαλούσαν οι βομβαρδισμοί σε άμαχους, τους ονόμαζε "ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ"!!!!
      Έλεγε ότι έχουν στρατιωτικούς στόχους και αν πέφτουν και κάπου αλλού "είναι κατά λάθος"!!!
      Έτσι "κατά λάθος" κτύπησαν γέφυρα και όταν πήγαν ασθενοφόρα και αστυνομία να βοηθήσουν ξαναγύρισαν και την ισοπέδωσαν με όλο τον κόσμο...
      Βομβάρδισαν νοσοκομεία, σχολεία, την κινέζικη πρεσβεία, άμαχους...
      Βομβάρδισαν 78 μέρες και διέλυσαν τα πάντα...
      Ήταν η σκατόψυχη δράκαινα, η λάμια και στην περίπτωση της δεν λέμε "πέθανε" αλλά ψόφησε όπως το λες πολύ σωστά...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΣΑΙ. ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΑ ΑΣΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΗ, ΠΡΩΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ, ΘΑ ΞΕΔΙΑΛΕΧΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 χρόνια;;;; Με τον ψυχοπαθή;;; Ακόμα;;;;

      Διαγραφή
    2. Αδερφε απο που αντλεις την σιγουρια των λογων σου δινοντας και χρονικα όρια?

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΩΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΟΓΙΟΥ "2024 – Η χρονιά της Ανάκτησης της Πόλης" ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ: ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟΝ, ΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΜΑΪΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2023. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΦΕΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΧΑΓΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΠΡΌΣΘΕΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΟΙΛΙΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 2023 ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑΤΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 2024. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ, ΑΡΧΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2024 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΙΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ.

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Μαρτίου, 2022 22:28

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ;
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ !
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑ ΣΒΟΥΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ ! .
    ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ .
    ΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕ !
    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ !
    ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕ !
    ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ; ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΗΠΕΔΟ .
    ΞΕΧΝΑΜΕ ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ;
    ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ;
    ΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .
    Ρ Α Β Δ Ι.
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ .
    ΚΟΥΡΑΔΑ ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΤΟΥΡΣΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΆΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΛΗ-ΓΚΑΛΟ...

      Διαγραφή
  9. https://planetzero.xyz/wp-content/uploads/2022/03/VID_20220323_122522_514.mp4

    Εδώ θυσιάζει η Ελίτ τα παιδιά!!!
    by ΑνδρομέδιοςMarch 23, 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://twitter.com/klimhs13/status/1506712772687667201


    giannis elhnnas - JOHN GRECO
    @klimhs13
    Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ (Μπασάρ αλ Άσαντ) 👍... ΔΙΝΕΙ ''ΠΟΝΟ'' ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ 🙏
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΝΤΟΚ@ΝΑΛΟ ??
    💥👀😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος24 Μαρτίου, 2022 07:58

      Καλημερα Ηλια ωραιο βιντεο [Η δυση δεν εχη ουτε φιλους ουτε εχθρους] ]πολυ σωστος ο ΑΣΑΝΤ τα ειπε ολα σε ενα λεπτο ευγε

      Διαγραφή
  11. http://oimos-athina.blogspot.com/2022/03/2012.html
    http://oimos-athina.blogspot.com/2022/03/blog-post_63.html
    http://oimos-athina.blogspot.com/2022/03/blog-post_50.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μιλαει κι αντιπολιτευση που πουλησε τους ρωσσους απο την πισω πορτα στην εποχη τους μετα και το ναι και το αξιο ποσοστο του ΟΧΙ, οπως ο ανασχηματισμος που εγινε χρονικα διωχνοντας τους ρωσοφιλους πλην Κωνσταντοπουλου οπου η ιδια εως της επομενες εκλογες επιβιωσε και βαζοντας ενδιαμεσα αλλο ενα μνημονιο, τι να πουμε; εχει μπει και ειδηση της ημερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα και στον Αριστόμαχο, ότι δεν ασχολούμαστε με τα συριζόσκυλα σε αυτή την ανάρτηση, αλλά με τις εξωφρενικές δηλώσεις της κυβέρνησης στα αμερικανικά ΜΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.24 Μαρτίου, 2022 09:03

      ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΈΤΟ!.
      ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ;
      ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΝΕΙΕΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ;
      ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ,ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
      ΠΆΡΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  13. MAΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ...
    ΟΤΙ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ, ΠΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΡ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ...
    ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ; ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ``ΦΥΤΟ''..... ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    Ο ΤΡΑΝΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, ΑΛΦΑ ΕΣΥ... ΒΗΤΑ ΕΓΩ!
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟ!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κούλα!! πύραυλο στο κ&Λο σου!!
    Ο ΠΟΥΤΙΝ Σου έχει σφηνώσει!!
    Και τώρα π&υΣτρα ανώμαλη.
    Κάνεις δεν θα σε σώσει!!


    Ο ΠΟΥΤΙΝ σου την φόρεσε..
    Χωρίς την βαζελίνη.
    Και τώρα ανωμαλιαρα μου.
    Θα πας για το καμίνι..



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με εκφράζει η ποίησή σου, πολύ φίλε μου Αναξίμανδρε! 😎

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος24 Μαρτίου, 2022 08:03

      me too Καλημερα Κωστη Καλημερα σε ολους

      Διαγραφή
  15. Ο Πούτιν αποκεφαλίζει μηχανικούς βιοόπλων στην Ουκρανία

    https://realrawnews.com/2022/03/putin-beheads-bioweapon-engineers-in-ukraine/

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  16. https://realrawnews.com/2022/02/putin-tells-trump-were-burning-the-trash-biolaboratories-destroyed/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι κατασκευαστικες εταιριες των εμβολιων (για COVID-19) στηριζαν τους δυο βασικους πυλώνες της παιδεραστιας

    by ΑνδρομέδιοςDecember 5, 2021

    https://planetzero.xyz/?p=1384

    ---------------

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!
    by ΑνδρομέδιοςDecember 26, 2021

    https://planetzero.xyz/?p=2532


    AΓΓEΛIKH-AXAΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή