«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Αγγουράκια απ’ το φεγγάρι, Μαστάρια εργαστηρίου, Κοιμισμένες προφητείες, Γριπιασμένα πουλερικά

 του Γιώργου Β. Μιχαήλ


 

Κρυφοκοιτάζοντας σήμερα τον κόσμο απ’ την κλειδαρότρυπα, βρέθηκα μπροστά στο εξής δίλημμα: Να μπω σε κέντρο αποτοξίνωσης από την νεραϊδόσκονη ή να γίνω αγρότης στο φεγγάρι; Αδυνατώντας ν’ απαντήσω στο υπαρξιακό αυτό ερώτημα, αποφάσισα να συμβουλευτώ τον μεγαλύτερο προφήτη του καιρού μας -αφού, όμως, πρώτα κάνω ένα σύντομο ταξιδάκι στην Ταϊλάνδη.

Υπουργείο απεξάρτησης από την… νεραϊδόσκονη

Η επικεφαλής του «Υπουργείου Αλήθειας» του Μπάιντεν, Nina Jankowicz, κατηγόρησε τις εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης για την υποστήριξη της ελευθερίας του λόγου και της… νεραϊδόσκονης, υπονοώντας ότι η συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της έκφρασης είναι παραμύθι για μικρά παιδιά. Κατά την άποψη της, η εκφορά δημόσιου λόγου θα πρέπει να ελέγχεται από ρυθμιστικές αρχές στενά συνδεδεμένες με τις κυβερνήσεις, οι οποίες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ζήτησε, εν ολίγοις, περισσότερη λογοκρισία. Άξιος ο μισθός της!

Οι μαστοί του εργαστηρίου

Οι Gates, Zuckerberg, Bezos, και Branson επενδύουν στην εταιρεία BIOMILQ (Βόρεια Καρολίνα), που προτίθεται να παρασκευάσει μητρικό γάλα εργαστηρίου, χρησιμοποιώντας κύτταρα από ιστό μαστού και από γάλα που δίνουν οι γυναίκες της τοπικής κοινωνίας έναντι… δωροκάρτας των καταστημάτων Target. Το προϊόν αναμένεται να εισαχθεί στην αγορά σε τρία χρόνια. Λέτε η επένδυση να έχει σχέση με την τρέχουσα σοβαρή έλλειψη βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ; Ελάτε τώρα, μην γίνεστε συνωμοσιολόγοι!

Ένας προφήτης μα τι προφήτης

Στις 26 Μαρτίου, ο Τζο Μπάιντεν προφήτεψε την κατάρρευση του ρουβλίου και της ρωσικής οικονομίας, λέγοντας: «Ως αποτέλεσμα των πρωτοφανών κυρώσεων μας, το ρούβλι έγινε σχεδόν αμέσως συντρίμμια». Στις 12 Μαΐου, το Bloomberg News ανακοίνωσε ότι το ρωσικό ρούβλι ξεπέρασε το βραζιλιάνικο ρεάλι και έγινε «το νόμισμα με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο φέτος». Ασήμωσε τον Τζο, να σου πει την τύχη σου!

Υπάρχουν μεταλλαγμένοι άνθρωποι;

Η Χιλή απαγορεύει τις «διακρίσεις σε βάρος μεταλλαγμένων και γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων». Σύμφωνα με τον περίεργο νόμο υπ’ αριθ. 21.422, «κανείς εργοδότης δεν μπορεί να εξαρτήσει την πρόσληψη εργαζομένων, την μονιμότητά τους, την ανανέωση της σύμβασής τους, την προαγωγή, ή την κινητικότητα στην απασχόλησή τους, από την απουσία μεταλλάξεων ή αλλοιώσεων στο γονιδίωμά τους». Ουάου! Κάτι μας λένε, χωρίς να το λένε!

Το «χόρτο του θεού» και μια… μπαφιασμένη κυβέρνηση

Ο υπουργός Υγείας της Ταϊλάνδης, Anutin Charnvirakul, ανακοίνωσε την δωρεάν διανομή, τον Ιούνιο, ενός εκατομμυρίου φυτών κάνναβης σε νοικοκυριά σε όλη την χώρα, προκειμένου οι πολίτες ν’ αρχίσουν την καλλιέργεια κάνναβης στο σπίτι. Αλλά, όσοι είστε λάτρεις του μπάφου, μην βιαστείτε να βγάλετε εισιτήριο για την εξωτική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τα φυτά θα πρέπει να είναι ιατρικής ποιότητας και να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ιατρικούς σκοπούς. Πού είσαι ΓΑΠ να δώσεις μαθήματα στους Ασιάτες!

-Από τι πέθανε γιατρέ; -Από ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), Robert Cardiff, η κύρια αιτία θανάτου σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τα… ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης. Σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN, ο Cardiff ζήτησε την άμεση εξάλειψη των μη συστημικών ΜΜΕ προκειμένου να μειωθούν οι θάνατοι. Φυλαχτείτε! Μόνο Σκάι, όλο το 24ωρο!

Να ‘χα έναν κήπο στο φεγγάρι

Επιστήμονες της NASA καλλιέργησαν με επιτυχία φυτά σε σεληνιακό χώμα, το οποίο είχαν συλλέξει και μεταφέρει στην Γη οι αστροναύτες του Apollo (1969 και 1972). Η επιτυχία αυτή άνοιξε τον δρόμο για το πρόγραμμα Artemis, το οποίο στοχεύει στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος για την επί μακρόν διατήρηση της ζωής στην επιφάνεια της Σελήνης. Ετοιμάζω σεληνοαποσκευές!

Γριπιασμένα πουλερικά

«Πάντα υποστήριζα ότι η πανδημία του Covid ήταν απλώς μια κλήση αφύπνισης. Δεν πιστεύω ότι είναι η μεγάλη πανδημία. Φρονώ ότι η μεγάλη πανδημία θα έρθει στο μέλλον, και θα είναι μια πανδημία γρίπης των πτηνών που θα μεταδοθεί στον άνθρωπο. Θα έχει σημαντική θνησιμότητα, της τάξης 10-50%. Θα είναι πρόβλημα». Τάδε έφη Robert Redfield, πρώην Διευθυντής του CDC, στις 30 Μαρτίου του 2022. Ποιο μέλλον! Η γρίπη των πτηνών είναι εδώ, και έχουμε ήδη τα πρώτα περιστατικά μετάδοσης σε ανθρώπους.

 

hellasmag.com 

 

7 σχόλια:

  1. Κρίμα που δε θα προλάβουν να τα εφαρμοσουν αφου τους την εφαρμόζει ο Βλαδήμιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ15 Μαΐου, 2022 16:26

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑ-ΝΑΤΟ // ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΙΜΟΒΟΡΩΝ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ // ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΗΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΗΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΚΕ ΟΙ ΕΒΡΑΗΚΕΣ ΟΠΛΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ // ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΚΟΡΟΗΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ // ΚΙ’ ΕΣΥ ΕΡΜΕ ΛΑΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ, να βγαλει το πικρο μεροκαματο της μοναχικης απελπισιας // ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ // Εν τω μεταξυ, το Εβραηκο ΣΑΤΑ-ΝΑΤΟ εξεφρασε την χαρα του για τη νικη της Ουρανιας στη ΓιουροΒιζιον. Οι νικητες ουρλιαζαν «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ» // Ουδεις πλεον αμφισβητει οτι ο Ευρωπαηκος διαγωνισμος ΓΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ινε ο πλεον δικαιος, αντικειμενικος κε αμεροληπτος. Τον εκαναν κι αυτον σαν τα μουτρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυσκολεύτηκες να αναρτήσεις το σχόλιο με τον λογαριασμό σου;

      Διαγραφή
  3. Κύπρος! Δεν Ξεχνώ!
    Το 1976 η Ελλάδα πήγε στη Γιουροβίζιον με την Μαρίζα Κωχ με τραγούδι ένα μοιρολόι για την Κύπρο.
    Όχι μόνον δεν μας στήριξαν οι διοργανωτές, αλλά είπαν στην Κωχ να αποχωρήσει γιατί κινδύνευε από ελεύθερο σκοπευτή (!!!!) και επέτρεψαν απέξω να διαδηλώνουν τούρκοι!
    Αυτά για τους ευρωπέους...και το σατα-νάτο!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
    ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...!!!

    Το συγκεκριμενο βιντεο
    Ομολογω οτι με συγκινησε πολυ...
    Ειναι απο ενα γλυκυτατο κοριτσι που παρα το πενθος της
    εχει το θαρρος να βγει με ψυχραιμια κι αξιοπρεπεια να μας περιγραψει
    πως "δολοφονησαν" τον μπαμπα της με τα ενεσιμα υποχρεωτικα οφελη.
    Δειτε το βιντεο

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/05/blog-post_724.html


    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ.....
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή