«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Elon Musk

του Ryan Matters


 

Πρόσφατα, μάθαμε όλοι ότι ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, απέκτησε το Twitter. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι «υπέρμαχος του ελεύθερου λόγου, σε απόλυτο βαθμό» και ότι η εξαγορά της πλατφόρμας οφείλεται στο πάθος του για ανοιχτό διάλογο.

Ο Musk χαρακτήρισε το Twitter ως «την ψηφιακή πλατεία της πόλης, όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας». Αισθάνεται ότι η ελευθερία του λόγου είναι «το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας» και γι’ αυτό δεν άντεχε να βλέπει την τεχνολογική πλατφόρμα να εμπλέκεται σε τέτοια χυδαία λογοκρισία.

Καλό ακούγεται. Σωστά;

Σε τελική ανάλυση, πολλοί από εμάς έχουμε εκφράσει τις ανησυχίες μας για την οργουελική άνοδο της λογοκρισίας τα τελευταία χρόνια, και να που, για πρώτη φορά, ένας δισεκατομμυριούχος συμπαρατάσσεται μαζί μας.

Είναι αλήθεια ότι, λίγες μέρες μετά την αποδοχή της προσφοράς του Musk από το διοικητικό συμβούλιο του Twitter, άρχισαν να επιστρέφουν στην πλατφόρμα οι λογαριασμοί που είχαν αποκλειστεί στο παρελθόν.

Φαίνεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό… και ίσως είναι.

Ποιος είναι ο Elon Musk;

Πριν επιβιβαστούμε στο «Musk express», καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και τι αντιπροσωπεύει.

Ο Patrick Wood (του Technocracy.news) έγραψε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άρθρο γι’ αυτό ακριβώς το θέμα, στο οποίο προσδιορίζει τον Musk ως έναν άνθρωπο με τέσσερις διακριτές ταυτότητες – «Μετανθρωπιστής», «Τεχνοκράτης», «Πρωτοπόρος του Διαστήματος», και «Εκκεντρικός Μπαμπάς».

  1. Μετανθρωπιστής

Μην αμφιβάλλετε, ο Elon Musk είναι ένας ξεκάθαρος μετανθρωπιστής. Η εταιρεία του, Neuralink, αναπτύσσει επί του παρόντος το μέλλον των διεπαφών εγκεφάλου-υπολογιστή. Ο Musk ισχυρίζεται ότι ο βραχυπρόθεσμος στόχος της Neuralink είναι να βοηθήσει όσους έχουν κλινικά προβλήματα, και ο μακροπρόθεσμος στόχος της να εκπληρώσει το μετανθρωπιστικό όνειρο της συμβίωσης ανθρώπου και Τεχνητής Νοημοσύνης.

Πράγματι, οι μετανθρωπιστές εκθειάζουν τα «πλεονεκτήματα» των διεπαφών ανθρώπου-μηχανής για να «ενισχυθεί» η ανθρώπινη ζωή.

Ένα τέτοιο όραμα μπορεί να ανιχνευτεί και στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Zbigniew Brzeziński, και συγκεκριμένα στο βιβλίο του «Between Two Ages» (1970), στο οποίο περιγράφει την φιλοσοφία του σχετικά με τον τεχνοκρατικό έλεγχο της κοινωνίας:

Η ανθρώπινη συμπεριφορά, υποστηρίζουν ορισμένοι, μπορεί να προκαθοριστεί και να υποβληθεί σε εσκεμμένο έλεγχο. Ο άνθρωπος αποκτά ολοένα και περισσότερο την ικανότητα να καθορίζει το φύλο των παιδιών του, να επηρεάζει με φάρμακα το εύρος της νοημοσύνης τους, και να τροποποιεί και να ελέγχει την προσωπικότητά τους. Μιλώντας για ένα μέλλον που απέχει μόλις λίγες δεκαετίες, ένας ερευνητής, στον τομέα του ελέγχου της νοημοσύνης, υποστήριξε: «Οραματίζομαι την ώρα που θα έχουμε τα μέσα (και επομένως, αναπόφευκτα, τον πειρασμό) να χειριστούμε την συμπεριφορά και την διανοητική λειτουργία όλων των ανθρώπων, μέσω περιβαλλοντικής και βιοχημικής χειραγώγησης του εγκεφάλου».

Μην αυταπατάστε, ο Musk δεν αναπτύσσει τεχνολογία νευρωνικών διεπαφών επειδή θέλει να θεραπεύσει τον αυτισμό. Απλώς υλοποιεί το μετανθρωπιστικό όνειρο.

  1. Τεχνοκράτης

Ο παππούς του Musk , Joshua Haldeman, ήταν Διευθυντής Έρευνας της Technocracy Inc στον Καναδά, κατά την διάρκεια των δεκαετιών 1930 και 1940. Ο εγγονός συνεχίζει το έργο του παππού του, χτίζοντας το τεχνοκρατικό πλέγμα ελέγχου με το δίκτυο Starlink, την τεχνολογία αυτοκινήτων χωρίς οδηγό, και, φυσικά, την πρωτοποριακή του δουλειά στην τεχνητή νοημοσύνη.

Το 2014, ο Musk συμμετείχε στο DARPA Robotic Challenge και έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στις θέσεις εργασίας -κάτι που θα οδηγήσει στην θέσπιση ενός Καθολικού Βασικού Εισοδήματος.

  1. Πρωτοπόρος του Διαστήματος

Ο Musk είναι ο ιδρυτής της διαστημικής εταιρείας «SpaceX», και ένας από τους απώτερους στόχους του είναι να αποικίσει τον Άρη.

Το 2020, η SpaceX υπέγραψε σύμβαση 102 εκατομμυρίων δολαρίων με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για την «σημείο-προς-σημείο διαμετακόμιση φορτίου μέσω του διαστήματος» [δηλαδή, για την παράδοση στρατιωτικών προμηθειών και ανθρωπιστικής βοήθειας οπουδήποτε στην Γη, μέσω πυραύλων SpaceX].

Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, η ατζέντα της «Μεγάλης επαναφοράς» συμβαδίζει με μια προσπάθεια μεταφοράς στο διάστημα όλης της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την οικονομική εκκαθάριση και τον κοινωνικό έλεγχο. Και φαίνεται ότι οι Παγκοσμιοποιητές επέλεξαν τον Musk γι’ αυτήν την δουλειά.

Η SpaceX έχει υποβάλει αίτηση για την εκτόξευση περίπου 40.000 δορυφόρων (12.000 από τους οποίους έχουν ήδη εγκριθεί) σε χαμηλή τροχιά γύρω από την Γη, σε ένα σχέδιο παροχής 5G πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αλλά η χρησιμότητα ενός τέτοιου δορυφορικού δικτύου υπερβαίνει κατά πολύ το γρήγορο ίντερνετ για τους καταναλωτές. Οι επιπλέον πιθανές χρήσεις του περιλαμβάνουν την παρακολούθηση, τον εντοπισμό, την οικονομική εκκαθάριση, και την άμυνα.

Με άλλα λόγια, ο Musk όχι μόνο συνεργάζεται με τον αμερικανικό στρατό, αλλά οι δορυφόροι του μπορεί κάλλιστα ν’ αποτελέσουν την βάση για το νέο παγκοσμιοποιητικό τεχνοκρατικό πλέγμα ελέγχου.

  1. Εκκεντρικός Μπαμπάς

Το να περιγράφεις τον Musk ως «εκκεντρικό», μπορεί να είναι λίγο… υποτιμητικό. Ο Musk είναι πατέρας 8 παιδιών. Τα δύο τελευταία τα απέκτησε με την τωρινή σύντροφό του, την Grimes, μια αυτοαποκαλούμενη παγανίστρια μάγισσα που ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει αστρικά ταξίδια σε άλλες διαστάσεις.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού είχε αρχικά το όνομα «X Æ A-12», το οποίο έγινε αργότερα «X Æ A-Xii», για να συντομευτεί τελικά σε «X».

Σύμφωνα με την Grimes, το «X» αντιπροσωπεύει «την άγνωστη μεταβλητή», το «Æ» είναι η γραφή του «AI» («Τεχνητή Νοημοσύνη») στην γλώσσα των «ξωτικών», και το αρχικό «A-12» ήταν ένας υπαινιγμός στο Lockheed A-12, το (σταθμευμένο στην περιοχή 51) αναγνωριστικό αεροσκάφος της CIA. Η Grimes είπε επίσης, σε έναν χρήστη στο Instagram, ότι το όνομα προφέρεται «Χ» (όπως το γράμμα) και μετά «AI».

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι το ζεύγος απέκτησε και δεύτερο παιδί, με το όνομα «Exa Dark Sideræl».

Όπως διευκρίνισε η Grimes, το «Exa» προέρχεται από τον όρο «exaFLOPS» (αφορά υπερυπολογιστές και, έτσι, αποτελεί έναν υπαινιγμό στην Τεχνητή Νοημοσύνη), το «Dark» αναφέρεται στην «σκοτεινή ύλη», και το «Sideræl» είναι το «Sidereal» στην γλώσσα των «ξωτικών» -αστρολογικός όρος που περιγράφει τον «αληθινό χρόνο του σύμπαντος».

Τα ονόματα των δύο τελευταίων παιδιών του Musk αντικατοπτρίζουν τέλεια την σχέση του με την Grimes, καθώς αντιπροσωπεύουν την συνάντηση ενός τεχνοκράτη και μιας αποκρυφίστριας – δηλαδή, την ένωση της τεχνολογίας με τον εσωτερισμό.

Αυτή η μείξη του παλιού με το νέο, της Μαγείας με την Ύλη, θα πρέπει να είναι μια οικεία ιδέα σε όποιον έχει μελετήσει τον μετανθρωπισμό.

Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την εξαγορά του Twitter από τον Musk;

Φτάνουμε, λοιπόν, στο πολύ σημαντικό ερώτημα: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος αυτής της επιχειρηματικής κίνησης;

Όταν ο Musk κοινοποίησε τα σχέδιά του για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε μια δήλωση που είναι αρκετά περίεργη:

Θέλω, επίσης, να κάνω το Twitter καλύτερο από ποτέ, επαυξάνοντας το προϊόν με νέες δυνατότητες, μετατρέποντας σε ανοιχτό κώδικα τους αλγόριθμους για να κερδίσω την εμπιστοσύνη των χρηστών, νικώντας τα spam bots, και επαληθεύοντας την ταυτότητα όλων των ανθρώπων.

Παρότι έχω αμφιβολίες για το αν ο Musk θα τηρήσει οποιανδήποτε από τις υποσχέσεις του (ειδικά την σχετική με την μετατροπή των αλγορίθμων του Twitter σε ανοιχτό κώδικα), αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το σχόλιό του για την επαλήθευση της ταυτότητας.

Για μένα, ο μόνος τρόπος για να «επαληθεύσω» την ταυτότητα των χρηστών της πλατφόρμας είναι να τους συνδέσω με κάποιο είδος ψηφιακής ταυτότητας ή βιομετρικού αναγνωριστικού.

Και αυτό ακούγεται τρομερά παρόμοιο με το όραμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ να μας υποχρεώσει ν’ αποκτήσουμε μια «ψηφιακή ταυτότητα» προκειμένου να έχουμε πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες. Διάολε, ίσως ο Musk έχει αναλάβει να το εισαγάγει και αυτό. Ποιος ξέρει.

Καλός μπάτσος, κακός μπάτσος

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Musk ασπάζεται ολόκληρη την τεχνοκρατική/μετανθρωπιστική ατζέντα, οπότε γιατί ξαφνικά θεωρείται «υπέρμαχος της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου»;

Είναι απλό! Οι Παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν την γνωστή μέθοδο «καλός μπάτσος, κακός μπάτσος».

Ο Klaus Schwab, ο Bill Gates, οι Rockefellers, κ.λπ. είναι οι «κακοί» και ο Musk είναι ο «καλός», που ήρθε για να προσφέρει στην ανθρωπότητα έναν καλύτερο δρόμο προς τα εμπρός.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα.

Το όραμα του Schwab για το μέλλον και το όραμα του Musk για το μέλλον είναι ακριβώς το ίδιο. Οι διαδρομές για να φτάσετε εκεί μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά ο προορισμός δεν έχει αλλάξει.

Γιατί επελέγη ο Musk για να παίξει τον ρόλο του «καλού μπάτσου»;

Πρώτα απ’ όλα, έχει την σωστή προσωπικότητα, είναι εκκεντρικός, και ήδη λατρεύεται ως ιδιοφυΐα της εποχής μας. Δεύτερον, πολιτικά δεν συνδέεται ούτε με την δεξιά ούτε με την αριστερά, και έτσι απευθύνεται εξίσου και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος.

Αν και είναι καλό το γεγονός ότι οι αποκλεισμένοι λογαριασμοί επέστρεψαν στο Twitter και ότι η ελευθερία του λόγου στην πλατφόρμα έχει (υποτίθεται) αποκατασταθεί, εντούτοις είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί πριν υποκύψετε στον Musk ως κάποιου είδους σωτήρα.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν θα εμπιστευόμουν τον Elon Musk να μου πει την ώρα, σε ένα δωμάτιο γεμάτο ρολόγια…

 

hellasmag.com 

 

20 σχόλια:

  1. Θέλει να βάλει τσιπάκια στον εγκέφαλο.........😂
    Για το καλό μας????
    Ήρεμα ρωτάω.....


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβαλα αυτή την ανάρτηση Αγγελική, γιατί είμαι σίγουρος ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σας, λόγω προηγούμενων αναρτήσεών μου, θα έχετε σκεφτεί ότι τον γουστάρω κάργα τον Μασκ κι ότι έχω πέσει σε πλάνη να τον εμπιστεύομαι 100%.
      Όχι. αυτό το προνόμιο το έχουν σταθερά μόνον οι Πούτιν, Τραμπ, Άσσαντ.

      Διαγραφή
    2. Unexpected Opponent07 Μαΐου, 2022 23:38

      Kωνσταντίνε , δ ε καταλαβαίνω τη συμμαχία του Putin με τους Tσετσένους : ξέχασε το Mπεσλάν , την επίθεση σε σταθμό metro στη ρωσική πρωτεύουσα , την κατάλληψη θεάτρου γεμάτου με κόσμο από Tσετσένους αυτονομιστές ?

      Διαγραφή
  2. Αχ αυτες οι γυναικες..
    Παντα μια γυναικα ειναι πισω απο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβού τους τεχνοκράτες - μετανθρωπιστές και δώρα φέροντας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε Κώστα ,

    όσον αφορά τον Elon Musk όπως τον “μελετώ” τα τελευταία τέσσερα χρόνια , εξακολουθώ να είμαι σίγουρος ότι δεν τους ανήκει.

    Είναι ONE MAN SHOW, όπως το είδωλό του Tesla, THE ANTI BILL GATES .

    Aν ο Elon μάθει ότι δεν τον εμπιστεύομαι δεν θα μπορεί να κοιμάται τη νύχτα ... Xa Xa Xa

    Όλα τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ CON, γενικά εκτιμώ την κρίση σου και τους σχολιασμούς σου, όμως αυτήν την φορά δεν θα συμφωνήσω με την εκτίμησή σου. Επειδή εδώ και τώρα δεν είιναι σκόπιμο να καταθέσω σχετικά εκτενή σχόλια, που μετά ενα διάστημα θα περάσουν στην αφάνεια, καθότι το θέμα είναι πολύ βασικό και απαιτεί συγκριμένη ανάλυση, που θα καταχωρηθεί για να μείνει, παραθέτω εν πρώτοις κάποιους συνδέσμους, το περιεχόμενο των οποίων κάθε άλλο παρά συνάδει με την εμπιστοσύνη που εκφράζεις.

    Ο Πούτιν προειδοποιεί Έλον Μασκ
    https://www.youtube.com/watch?v=WqLzb54_rtc

    Τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ...του ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ
    https://www.youtube.com/watch?v=xKTtE-edrsw

    Η Ρωσία ανακοινώνει διαστημικό πόλεμο στους δορυφόρους Starlink του Έλον Μασκ, δέχεται ότι η Μόσχα δέχτηκε επίθεση
    https://arxaiaithomi.blogspot.com/2022/04/starlink.html

    Errol Musk: The Brilliant, ‘Evil’ Father of Elon Musk
    https://www.youtube.com/watch?v=c1zWNaz21yg

    https://terraherz.wpcomstaging.com/2022/04/28/elon-musk-das-trojanische-pferd-der-elite/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το βιντεακι του ΖΕΛΕΝΣΚΙ με το πυργακι της κόκας στο γραφείο του,το πλάνο μπροστά του,μας δείχνει στην οθόνη,συνομιλία με τον ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ και κάποιον άλλο....

    Σε παλιό σχόλιό μου,πριν λίγες μέρες είχα βρει ΔΟΥΛΊΤΣΕΣ
    ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ -ΖΕΛΕΝΣΚΙ.
    Μ' ΑΡΈΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΆΖΩ ΤΟ ΚΆΘΕ ΤΙ,ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΈΣ....
    ΚΡΑΤΏ ΕΠΙΦΥΛΆΞΕΙΣ.....ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΠΈΦΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ.....


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Unexpected Opponent08 Μαΐου, 2022 16:22

      Kωνσταντίνε , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , ο νυν πρωθυπουργός μας εθεάθη με το great reset και ο ανωτέρω με πυργάκι coca : T ι Σ ύ μ π τ ω σ η !! What a C o i n c i d e n c e εις την βαρβαρικήν .

      Διαγραφή
  7. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιεργο τραινο ο συγκεκριμενος. Ως καχυποπτος με τους ολιγαρχες, δεν τον εμπιστευομαι. Καλο αυτο που εκανε με τo Twitter αλλα ειναι ελαχιστο μπροστα σ'αυτα που πρεπει να γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Listen to everyone , but trust noone08 Μαΐου, 2022 16:12

      Every little (bit) helps εις την βαρβαρικήν .

      Διαγραφή
  9. ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΤΟΝ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΛΛΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε πρώτη φάση θα συμφωνήσω με τον ΗΛΙΑ+++, διότι αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία. Δηλαδή, δεν μπορεί να αφήνουν αναξέλεγκτο κάποιον που δρα εναντίων τους. Τον εξαφανίζουν (στην κυριολεξία) πριν αυτός γίνει επικίνδυνος για αυτούς.

    Θέτω όμως και την εξής παράμετρο. Και ο Πούτιν και ο Trump δικοί τους ήταν ΑΡΧΙΚΑ. ΔΕΝ μπορείς να πολεμήσεις ένα θηρίο αν πρώτα δεν είσαι ΜΑΖΙ με το θηρίο και μάλιστα το θηρίο να σου έχει ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη. Όμως, τα κάστρα ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    Η πάγια "δικαιολογία" (επίτηδες σε εισαγωγικά) των λευκών καπέλων είναι οτι θέτουν το δίλλημα "ή μαζί μας ή σε εξαφανίζουμε όταν όλα τελειώσουν". Ίσως είναι έτσι, ίσως και όχι, μιας και εμείς ΔΕΝ έχουμε την πληροφόρηση να το επιβεβαιώσουμε. Για αυτό και τα εισαγωγικά στο "δικαιολογία", διότι μπορεί να είναι οντως έτσι.

    Προς το παρόν "φαίνεται" οτι η μάσκα τους έχει μπει στο ρουθούνι. ΔΕΝ μπορώ να είμαι σίγουρος για ΚΑΝΕΝΑΝ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εύχομαι οτι η μάσκα ενστερνίτηκε το άρμα των λεκών καπέλων και οτι οι ενέργειές του μπερδεύουν το θηρίο !! Για να γίνει αυτό, θέλει πολύ εκλεπτισμένη διαχείριση και ΣΙΓΟΥΡΑ εμείς ΔΕΝ μπορούμε να διαχωρίσουμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

    Ζούμε έναν ΓΠΠ σε μια ΝΕΑ μορφή και αλίμονο αν εμείς που είμαστε ο άμαχος πληθυσμός, ξέραμε τα σχέδια των στρατηγών. Και ΚΑΛΩΣ δεν τα ξέρουμε, διότι η αντικατασκοπεία ΠΡΕΠΕΙ να "δουλεύει" στο έπακρο.

    Ας βγούμε, λοιπόν, απο το δίλλημα αν η μάσκα είναι καλή ή κακή, διότι ο ίδιος αποτελεί ΕΝΑ και μόνο γρανάζι, είτε των ανθρώπων είτε των ανάποδων. Η μεγαλύτερη ΠΛΑΝΗ θα είναι αν τελικά και ο Πούτιν και ο Trump και οι "περί αυτών" που εμείς θεωρούμε καλούς, τελικά ΔΕΝ είναι μαζί μας !!!!!!! Και μην "βαράτε", διότι ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σίγουρος για τίποτε.

    Τη λύση, για εμένα προσωπικά και χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο, θα τη δώσει ο ΗΛΙΟΣ ή ο κεντρικός ΗΛΙΟΣ μέσω του δικού μας. Όταν θα γίνει αυτό, πιστέψτε με θα "ανοίξει" όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ μπροστά μας και τότε θα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και τι να κάνουμε και κυρίως τον ΤΡΟΠΟ. Κάτι ήξερε ο παππούς Πλάτων !!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η άποψη τού Benjamin Fullford για τον Elon Musk

    https://beforeitsnews.com/alternative/2022/05/ben-fulford-fences-going-up-around-federal-reserve-building-in-dc-mariupol-adrenchrome-harvesting-facility-kamala-harris-arrested-elon-musk-son-of-werner-von-braun-flips-to-whitehat-side-fake-pop-3772215.html

    "We are also seeing a big split in the ranks of the ruling oligarchy in the US. Elon Musk, of Tesla, has apparently gotten off the fence and is now openly supporting the white hats. This is significant because Musk is the son of a prominent Nazi rocket-scientist Verner von Braun, according to Japanese intelligence and confirmed by US space force sources.
    on Braun, who is widely credited as being the brains of the US space program, made some interesting confessions as he was dying of cancer. He said the US would attempt to control the world by building space-based weapons. They would justify the massive expenditure by conjuring up fake enemies. First, the Russians, then terrorists, then third world crazies, then asteroids and finally, “the funniest one of all, aliens; extraterrestrials, that would be the final card and all of it is a lie,” he said.
    CIA sources tell us Elon Musk’s public life story is a giant lie and that he was set up from the beginning to be a frontman for commercializing Nazi high tech.
    Sources linked to Musk provided us with evidence that electric car technology has been suppressed for a long time. Here we see electric cars being charged in 1917.
    .....In any case, many sources warned that Musk should not be trusted and must be kept on a “very short leash.” MI6 notes that “if he has improved on e-voter fraud (fraud is a criminal offence) and unblocked Twitter, then maybe” but, they warned, “he is not yet off the list.”
    We’ll come back to Project Blue Beam, which Musk and the secret space force are using to fake an alien invasion, at the end of this article.
    ....We wrap up this week with the latest information on Operation Bluebeam, or the Alien Invasion, brought to us by US Space Command, beginning with this photo of the fake Pope Francis promoting aliens".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλοι θα δουν ιπτάμενους δίσκους αλα "Μέρα Ανεξαρτησίας"., άλλοι το Χριστό κι άλλοι το Χριστό φαντάρο χαχαχα

      Καλημέρα φίλε Διονύση!

      Διαγραφή
  12. περιληψούλα:
    http://198.46.190.126/images/muskwef.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή