«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Fred Schwab και Marianne Schwab, το γένος Rothschild !! - ΟΥΠΣΣΣ!!! Ο Klauss Schwab είναι ένας Rothschild από την πλευρά της μητέρας του..???

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

13 σχόλια:

  1. Κώστα ὁ πατέρας τοῦ Σουάμπ λεγόταν Εὐγένιος. Τό γράφει ἀκόμη καί τό βικιπαίδεια,τό θέμα μας σήμερα ἀλλά καί ὁ ἴδιος ὁ Κλάους τό λέει :
    «Στους γονείς μου, Eugen Wilhelm Schwab και Erika Epprecht που με δίδαξαν από πρώτο χέρι την αξία της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και της αρχής των ενδιαφερόμενων μερών»
    Φυσικά ἡ μητέρα του ἦταν ἡ Emma Gisela Tekelius,πρώτη γυναίκα τοῦ πατέρα του,ἑβραῖα ἡ ὁποία ἔφυγε τό 1938 ἀπό τήν Γερμανία γιά νά σωθῇ ἀπό τούς ναζἰ.Καί ἐπεί δή ἐγκατέλειψε ά παιδιά της ( Τόν Κλάους καί τόν μεγαλύτερο ἀδελφό του τόν Χάνς) ὁ Κλάους τήν εἶχε ἀπαρνηθεῖ καί γι᾿αὐτό ἔχει ἀποκτήσει καί τό σύνδρομο τῆς ἐγκατάλειψης.

    .Ἐν πάσῃ περιπτώσει στό μόνο σημεῖο πού ἐμπλέκεται ὁ Ῥότσιλντ μέ τόν Σουάμπ εἶναι στήν γυναίκα πού τοῦ πάσαρε,τίν Χίλντα,ὅπως ἔκανε καί μέ τόν Κίσσινγκερ καί τήν Νάνσυ.

    Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου Κώτσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και ξεκίνησαν δημοσιεύματα σαν αυτά που παραπέμπω, θα περιμένουμε σίγουρα και συνέχεια. Οπότε, θα μάθουμε τελικά λίγο αργότερα ποιος λέει αλήθεια πάνω σε αυτό.

      Καλό βράδυ αγαπητή μας Πελασγική!

      Διαγραφή
  2. Η ομιλία τό 1967 τού Myron Fagan (Μύρων Φάγκαν) .

    Ο Μύρων Κουρέβαλ Φαγκάν - Myron Coureval Fagan
    (31-10-1887 - 12 -5 - 1972), ήταν Αμερικανός συγγραφέας,
    παραγωγός και σκηνοθέτης κινηματογράφου και θεάτρου .
    https://en.wikipedia.org/wiki/Myron_Coureval_Fagan

    Η ηχογράφηση του Myron C Fagan που ακολουθει, εγινε το 1967 !
    Έκανε αυτήν την ηχογράφηση με την ελπίδα οτι θα έφτανε
    μεσα σε καθε Αμερικανικό σπίτι, ωστε
    να ενημερωθουν απαντες για αυτο.
    Ειναι ενα ξεμπρόστιασμα της ΝΤΠ (νέας τάξης πραγμάτων)
    με τρομακτικά στοιχεία καί αναφορές στα βρώμικα σχέδια
    των Ιλλουμινατι για όλον τον κόσμο.
    Δεν επιτρέπεται σήμερα να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη
    που να μην εχει πρόσβαση σε αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία.
    Ολοι οι Έλληνες πρεπει να το δουν, για να μπορέσουν να κατανοήσουν,
    ποιος τελικα ειναι ο πραγματικός εχθρός μας
    καί με τι ανήθικα μεσα μας πολεμούν.

    https://www.youtube.com/watch?v=KRzyWTwOKtk

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Rothschild.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ............

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ05 Μαΐου, 2022 23:36

      Μία ομιλία η οποία αν αναλυθή σωστα προσέχοντας τα σημεία που θίγει θα δεί κάποιος ότι σήμερα επαναλαμβάνονται και μάλιστα σε βελτιωμένη έκδοση με αποτέλεσμα να βρισκόμαστεπρο των πυλών τησ επιτυχίας του σχεδίου τους εκτός κι αν ο Βλαντιμιρ καταφέρει την διακοπή και ανατροπή του σχεδίου.Πολλά μπράβο στη ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ που το πρόβαλλε και στον ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ που το ανέβασε

      Διαγραφή
  3. Πολυ σωστα απαντησε ο Μεγαλος Λαβροφ «ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» //
    ΚΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ, ΙΝΕ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ. ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΕΛΗΝΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΕ Η ΕΛΑΔΑ //
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ» ΚΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΕ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΕ ΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΔΕΠ,

      δεν τα είπε και πολύ ολοκληρωμένα ο Λαβρόφ. Οι μεγαλύτεροι εχθροί των πραγματικών Ελλήνων και των πραγματικών Εβραίων..
      είναι η ίδια φάρα: Οι ψευδο-Έλληνες και ψευδο-Εβραίοι.. ΧΆΖΑΡΟΙ!

      Διαγραφή
    2. 👍


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  4. Σε αυτό το βίντεο, η Τζολί περιγράφει το τελετουργικό που είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα το ίδιο έτος (23 ετών τότε) προκειμένου να ενταχθεί στο Τάγμα των Illuminati (Πεφωτισμένων).
    Η 🦎 περιγράφει ότι τα σατανικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το τελετουργικό δεν είναι μόνο επιφανειακά, αλλά χρησιμοποιούνται για να επικαλεστούν σκοτεινά πνεύματα που δημιουργούν ένα πραγματικό δεσμό ανάμεσα σε εσάς και τον Διάβολο.

    https://www.facebook.com/100080029628977/videos/964482177546660

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_40.html

    φοβερη αναλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι θα πρεπει να μας απασχολει το γενεαλογικο αυτου του ψυχακια;;;;;ξερουμε τι ειναι.τι επιδιωκει,ειναι εβραιοδιαολοσπερμα,εμεις γιατι να τον κανουμε κατι;;;;;ενα πρωκτολαγνο σιχαμα ειναι, ενας εγκληματιας....αει στο διαολο με δαυτον,μας δειχνει και την τσουτσου του ,[ ενα ανυπαρκτο πουλακι] ο εμετικος ξεφτιλας....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μ@λακία έχει βαρέσει ταβάνι! Παντού βλέπω γύρω μου homo maskoforians.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. LAB RATS φιλτατε Κωστα και οντως η ησυχια ειναι τρομακτικη .Το μοτιβο ατυχηματων συνεχιζει Τωρα επιασαν την κακοποιηση ζωων και βιασμους και δικες για να κοιταει αλλου το κοπαδι .Η μαλακια εχει χτυπησει ταβανι , αγωνιζομαστε να μην κολλησουμε οξεια μαλακιτιδα .

      Διαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=JLJT7dpqyHs


    docymntair gia thn eyboia ...deste to

    ΑπάντησηΔιαγραφή