«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

«Τουρκ-αιγαίο».. δηλαδή "δεύτερες Πρέσπες".. και κάτι χειρότερο...

γράφει η Αντιγόνη


 
Ας αφήσουμε στην άκρη τις νομικές απόψεις και τις νομικές διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθηθούν. Σοβαρά και σημαντικά όσα ακούγονται στο βίντεο, εδώ, αλλά:
 

Τι δεν καταλαβαίνετε; Ποιος κάνει κουμάντο στο Αιγαίο εδώ και πολλά χρόνια;

1. Πολύ κοντά στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Σούνιο έφτασε το τουρκικό πλοίο “Barbaros”. Από το πρωί της Πέμπτης (15.02.2018) ανοιχτά του Σουνίου εξελίσσονταν το κυνηγητό μεταξύ του ελληνικού πολεμικού πλοίου «Θεμιστοκλής» και του τουρκικού πλοίου«Barbarοs», υπό την στενή επιτήρηση σε ρόλο «διαιτητή» αμερικανικού πολεμικού πλοίου.
newsit.gr...
 

2. 16/5/2019 «Αβλαβή διέλευση» χαρακτηρίζουν τον πλου της τουρκικής φρεγάτας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας
.protothema.gr...
 

3. 13|07|2019
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ “ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΕ” ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ Κ’ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΕΠΙ ΩΡΑ ΕΠΕΛΑΥΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ. Ώρα 16:05, Σάββατο μεσημέρι 13/7 και οι Τουρκαλάδες, είπαν να περάσουν να πιουν έναν καφέ στο Σούνιο!
makeleio.gr...
 

4. Ανοιχτά του Καστελόριζου 17 τουρκικά πλοία [21/7/2020]
ethnos.gr...
 

Όποιος κάνει έρευνα στο διαδίκτυο θα βρει άπειρα παραδείγματα όπως τα παραπάνω, που τουρκικά πλοία έφθασαν μέχρι την Αίγινα, μέχρι την Άνδρο, μέχρι την Εύβοια!!!
 

Ακόμα και στο Ιόνιο καταφθάνουν οι τούρκικες παράνομες βάρκες με “επενδυτές”!!!
 

Για να διασχίσουν όλο το Αιγαίο και να φθάσουν μια ανάσα μέχρι την Αθήνα, τα ραντάρ δεν τους είδαν; Το πολεμικό ναυτικό τι έκανε; Αμόλαγε χαρταετό;
Ποιος ο λόγος διατήρησης πολεμικού ναυτικού, όταν το μόνον που τους επιτρέπουν είναι η παρατήρηση και παρακολούθηση των τουρκικών πλοίων; Όταν τα καθήκοντα τους περιορίζονται στην δήθεν διάσωση λαθροεισβολέων που βυθίζουν τις βάρκες όταν τους βλέπουν;
 

Όσο για την δήθεν αργοπορία διπλωματικών και νομικών κινήσεων των υπευθύνων, εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΡΓΟΠΟΡΙΕΣ Ή ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ από τους δημοσίους υπαλλήλους, ...αλλά σε ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!
 

Οι υπάλληλοι δεν αντέδρασαν εγκαίρως γιατί οι εντολές που είχαν ήταν να μην αντιδράσουν και γιαυτό δεν λένε τα ονόματα των υπαλλήλων …
 

Γεμίζουν την χώρα [που πολύ σωστά ο Κουρήτης την χαρακτηρίζει "χώρο"] με εκατομμύρια αλλοδαπούς. Τους απλώνουν σε όλη την ελληνική επικράτεια, κτίζουν τα hotspot δίπλα σε στρατόπεδα [όσα έχουν αφήσει ακόμα ανοικτά και δεν τα έκλεισαν], δίπλα σε οδικούς κόμβους, δίπλα σε υδραγωγεία, σε σταθμούς ρεύματος (και όπου θα είναι εύκολο να γίνει δολιοφθορά)!
 

Βαδίζουν βάσει σχεδίου για την καταστροφή μας και την τελειωτική μας εξόντωση! 

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ

 

Αντιγόνη



9 σχόλια:

  1. Οταν εφεραν το θεμα της συμφωνιας των πρεσπων στη βουλη βουλευτης του σιριζα ειχε πει....σας ζηλευουμε μακεδονες,μακαρι κατι αντιστοιχο να γινει με τα νησια του Αιγαιου....εκει το παει το αυτιστικο,να υπογραψει οτι του υπαγορευσει ο σουλτανος...ειπαμε '''χωρις ρεπο''''......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ``ΛΙΓΟΥΡΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ], ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΙΒΥΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

    www://politis.com.cy/wp-content/uploads/2020/08/8-1-.png
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, Η ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ;
    ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΜΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΕΝΑ ΚΟΜΠΑΣΣΟ Η ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΑΝΗ ΧΑΡΑΚΑ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΛΑΣΙΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΩΠΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
      https://politis.com.cy/wp-content/uploads/2020/08/8-1-.png

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Turkey Begins 500-Ton Submarine Construction
    https://www.defencenet.ae/4504/turkey-begins-500-ton-submarine-construction/

    Israel-Egypt-EU deal temporary but Turkiye pipeline offers long-term solution
    https://www.defencenet.ae/4273/israel-egypt-eu-deal-temporary-but-turkiye-pipeline-offers-long-term-solution/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημά μας σήμερα δεν είναι τόσο η εχθρική και αλαζονική Τουρκία , αλλά η προδοσία που συντελείται εκ των έσω , και μάλιστα με μεγάλη προθυμία απο πολλούς πωλιτικούς - παράσιτα - προκειμένου είτε να γίνουν πλουσιότεροι είτε επειδή ακολουθούν εντολές των έξωθεν αφεντικών τους ! Πρόβλημα επίσης είναι τα επίορκα σώματα ασφαλείας , οι επίορκοι δικαστές κλπ που αντί να υπερασπίζωνται το Ελληνικό έθνος και λαό , ζούν και ενεργούν εις βάρος του ! Όσο και να καταστρέψει , προδόσει και γενοκτονίση την χώρα ο γουρλωμάτης δυστυχώς και πάλι θα τον ξαναψηφίσουν . Γιατί ; Είναι πολύ απλό , ο Έλληνας ξεχνάει πολύ εύκολα , 2ον ) Σύμφωνα με την πάγια τακτική των πωλιτικών παρασιτικών κομμάτων φροντίζουν να έχουν με το μέρος τους αρκετες χιλιάδες βολεμένων για να τους έχουν εσαεί για ψηφοφόρους συν οτι κάποιοι ενδεχομένως να βάζουν και χέρι στα εκλογικά αποτελέσματα , ενώ μια 5άδα κομμάτων εξαπατά διαρκώς τον Ελληνικό λαό ενώ ουσιαστικά έχουν όλοι τους κοινή γραμμή και στόχο την καταστροφή της Ελλάδος ( ο νοών νοείτω )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

    ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ.
    ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, ΠΑΝΕ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΙΣΤΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΛΗ, ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.
    Η ΒΑΡΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    Η ΒΑΡΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
    Η ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    Η ΒΑΡΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΝΘΙΖΟΥΝ 5 ΝΕΕΣ ΒΑΡΥΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.

    Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
    Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
    Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
    Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΡΕΥΜΑ.
    ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ.

    Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,
    ΦΑΡΜΑΚΑ, ΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ.

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Μην ξεχνάς και τη βαριά βιομηχανία εμπορίας ανθρώπων, οργάνων και πορνό στο dark web. Η Δύση σάπισε όπως την κατηύθυνε η σχολή της Φραγκφούρτης. Σατανικά μυαλά.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή

  6. > Προκλήσεις της εποχής μας καί ευκαιρίες ομολογίας/καλής μαρτυρίας, Ἀρχ. Σάββα Ἁγιορείτου, 26-6-2022

    > https://www.youtube.com/watch?v=6BxXe1bcOec

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργος Σαχίνης: Η αλήθεια για το TURKAEGEAN. Οι υπεύθυνοι – ονόματα και τα ψέματα για συγκάλυψη
    https://www.youtube.com/watch?v=w0JTMLHGklU

    ΑπάντησηΔιαγραφή