«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Υπερυπολογιστής "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" !!! - Τί τρέχει στο Λαύριο...??

 

Διαβάστε πρώτα στο ιστολόγιο "Αστεράκι" της φίλης Φωτεινής, το άρθρο

Τι είναι ένας υπερυπολογιστής; Οι 10 κορυφαίοι υπερυπολογιστές στον κόσμο


Μετά, διαβάστε στη "Ναυτεμπορική", το άρθρο

"ΔΑΙΔΑΛΟΣ" - Ο πρώτος, μεγαλύτερος και μοναδικός στην Ελλάδα υπερυπολογιστής


Και μετά... ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! 🙂 Κάνετε την προσωπική σας διαδικτυακή ή άλλη έρευνα, και μοιραστείτε τη μαζί μας..

Τί μαγειρεύουν πάλι οι κρόνιοι εξουσιαστές εκεί στο Λαύριο..;; ...Και πιθανότατα όχι για το καλό των Ελλήνων..;;

"ΔΑΙΔΑΛΟΣ"... Γιατί αυτό το όνομα;

Γιατί στο Πάρκο Λαυρίου..; Αυτή την τόσο μυστήρια περιοχή με τα γαλλικά μεταλλεία και την θρίλλερ πρόσφατη Ιστορία..;

Γιατί εκεί, που ελάχιστα χιλιόμετρα βορειότερα είναι η περιοχή Θορικό, που υπήρξε η αρχαιότερη βιομηχανική πόλη της Ευρώπης...!!!?? .....

..... με το Μυκηναϊκής Περιόδου (1600-1100 π.Χ.) αρχαιότερο θέατρο του κόσμου ...!!!?? .....

 


Γιατί εκεί, που ελάχιστα χιλιόμετρα δυτικότερα βρίσκεται ο μυστηριώδης κρατήρας Έγκοιλο Χάος...!!!!!???

"Μηχανή του χρόνου": Πού βρίσκεται το “Χάος” στην Αττική. Ο “κρατήρας” που έχει σχήμα καρδιάς και ο θρύλος τον συνδέει με την πτώση μετεωρίτη. Εντυπωσιακή πτήση drone

 


Θορικό, Έγκοιλο Χάος, ....ΤΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..;;; ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..;;;

Και σήμερα τα διεθνή σατανοτσιράκια δίνουν πάλι ελληνική ονομασία (σίγουρα βαρύνουσας σημασίας) σε ένα ακόμα ύποπτο πρότζεκτ τους..;;

ΓΙΑ.... να ψαχτούμε λίγο όλοι μας, ..μην τα περιμένουμε όλα από τον ΕργΔημΕργ και τον Μποτίλια..

Κ-Τ


Ψαραντώνης & δαιμόνια Νύμφη - Διός Αστραπαίου


 



7 σχόλια:

  1. Τι άλλο υπάρχει στο Λαύριο; Hotspot!
    2019 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε δύο οικίσκους hot spot στο Λαύριο
    2020 Dr.Απόστολος Καραλέξης με μια οικογένεια προσφύγων μετά το τέλος της εξέτασής τους, στον καταυλισμό (hot spot) του Λαυρίου, όπου το Πολεμικό Ναυτικό έχει αναλάβει τη φροντίδα τους. [Το Πολεμικό Ναυτικό!!!!!!!!]
    2020 Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη δομή φιλοξενίας του Λαυρίου, όπου ένας Κούρδος πρόσφυγας φέρεται να έχει μαχαιρώσει τη σύζυγό του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας βαριά τραυματισμένη, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.
    2022 Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στην περιοχή Ποσειδωνία, κοντά στην Λεωφόρο Σουνίου, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύο οικίσκους που ανήκουν σε hotspot στο οποίο φιλοξενούνται πρόσφυγες στην περιοχή. [Πόσες φορές το κάψανε; Χάσαμε το μέτρημα…]
    22/03/2021 ΛΣ-ΕΛΑΚΤ: Ποσότητα πυρομαχικών εντοπίστηκε σε παραλία της Αττικής
    Συγκεκριμένα, ένα βλήμα όλμου των 81 χιλιοστών, πέντε φυσίγγια κι ένας κάλυκας μεγάλης διαμέτρου εντοπίστηκαν στην παραλία “Λεγραινά” και απομακρύνθηκαν από κλιμάκιο του Τ.Ε.Ν.Ξ. (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς) του Ελληνικού Στρατού παρουσία κλιμακίων του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρου.
    Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου. https://isxys.blogspot.com/
    2022 Επανέρχεται στο γνωστό θέμα του Λαυρίου ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού για να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι υποθάλπει τρομοκράτες του… PKK.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους.

    Τροφή για σκέψη σχετικά με το όνομα:
    Τον Δαίδαλο οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τον μύθο του Ίκαρου. Ο Δαίδαλος, που η μια εκδοχή τον θέλει απόγονο του Κέκρωπα (υβρίδιο ανθρώπου/όφι), ήταν επίσης ο κατασκευαστής του Λαβύρινθου, όπου μέσα κυκλοφορούσε το υβρίδιο ανθρώπου/ταύρου. Εξ'ού και το "Δαιδαλώδης".

    Επίσης θα ήθελα να θυμίσω την προ μηνών απόφαση για το data center που είχε συμφωνήσει το κουλό με την προτελευταία επίσκεψη του βασιλάκη του θύρα, καθώς φυσικά και την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα και την "συναυλία" στην Δήλο.
    https://startupper.gr/news/87185/nai-apo-enterprise-greece-gia-tin-ependysi-tis-microsoft-se-data-center-stin-ellada/

    Πάντως δεν με ανησυχεί το τι σχεδιάζουν οι σκοτεινοί αλλά ότι το Λαύριο πλέον έχει έναν (ακόμη) λόγο να γίνει στόχος "Άνωθεν". Κι όποιος κατάλαβε...ας το πει και στους υπναράδες!

    Το παιχνίδι πλέον παίζεται στους κβαντικούς υπερυπολογιστές και οι μαύροι είναι ΠΟΛΥ πίσω.

    Tip: Το "ΦΩΣ" έχει έχει 2 καταστάσεις: Κύμα ή Σωματίδιο (βασικές αρχές κβαντικής φυσικής) ή για να το κάνω λιανά Ενέργεια ή Ύλη. Ποιος έκανε Ζεύξη και Διάσπαση ή αλλιώς υλοποίηση (συμπύκνωση της αιθερικής ενέργειας σε ύλη) και αποϋλοποίηση; ΟΕΟ; Δυστυχώς για τα καμπαλάκια ο Δίας έχει έρθει "ορεξάτος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Quantum computing for dummies :
    https://www.youtube.com/watch?v=jHoEjvuPoB8

    Overview of Advanced Quantum Computing Algorithms :
    https://www.youtube.com/watch?v=WKRzQr0S39Y

    Κβαντικός κρύσταλλος ως «κλειδί» για τη σκοτεινή ύλη :
    https://www.naftemporiki.gr/story/1766663/kbantikos-krustallos-os-kleidi-gia-ti-skoteini-uli

    Οποιος εχει αρκετες γνωσεις και θελει να ασχοληθει βαθυτερα με το θεμα (εκτος ελεγχομενων πανεπιστημιων και εργαστηριων φυσικα) του προτεινω να αρχισει την ερευνα του στα boards του 4chan.
    Αυτονοητο οτι θα πρεπει να ειναι εξαιρετικα προσεκτικος εκει μεσα και φυσικα παντα με δικη του ευθυνη.
    Αυτα για οποιον γνωριζει τι ειναι το 4chan και που μπορει να οδηγηθει περα απ'αυτο.
    YOU HAVE BEEN WARNED !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέει η υπουργάρα, στο link, "το Λαύριο είναι μια καταπληκτική τοποθεσία για να εγκατασταθεί ο υπερυπολογιστής". Τί εννοεί ; Ο ίδιος ΓΝΩΡΙΖΕΙ γιατί το Λαύριο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ τοποθεσία ; Και να γνωρίζει κάτι ελάχιστο, σίγουρα ΔΕΝ έχει όλη την εικόνα του ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ. Εμένα το φτωχό μυαλό μου, πάει στο οτι ΠΙΘΑΝΩΣ στο Λαύριο ο "υπευπολογιστής" ΙΣΩΣ να μην χρειάζεται και ρεύμα για να λειτουργήσει !!! Η τοποθεσία εκεί είναι "τίγκα" στις ενέργειες. Αυτό βέβαια σημαίνει οτι ο "υπερυπολογιστής" που αναφέρονται δεν είναι συνηθισμένος, αλλά ΔΕΝ μας λένε και αν είναι ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ !!

    Πάντως, μην μασάτε απο υπερυπολογιστές και π@π@ρια μάντολες. Όσους επεξεργαστές και να βάλεις στη σειρά, όσους δίσκους και να έχεις, όση ενέργεια και να έχεις, αν ο υπολογιστής δεν είναι ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ, τότε είναι σαν να έχει βγεί η νέα Ferrari και εμείς να επενδύουμε σε Zastava (που το θυμήθηκα τώρα !!). Η ΙΒΜ έχει ήδη κατασκευάσει κβαντικό hardware και έχει ξεπεράσει το βασικό πρόβλημα που είχαν οι κβαντικοί υπολογιστές, που ήταν η ψύξη.

    Εμένα όλο αυτό μου δίνει την εντύπωση οτι πάλι ψάχνουν ευκαιρία γα τρελλές μάσες στην υγεία των κορόιδων.

    Επειδή όλοι μας είμαστε άσχετοι με την κρυφή σημειολογία των τόπων και των ενεργειών, ότι και να πούμε θα είναι εικασία. Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι οτι ό,τι κάνουν ΔΕΝ το κάνουν για καλό μας και οτι όταν αυτοί κάνουν σχέδια, κάποιοι "επάνω" γελάνε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Ιουλίου, 2022 21:53

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΊΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ
    QUANTUM FINANCIAL SYSTEM.
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ,
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΞΕΡΧΟΝΤΟ ΣΚΑΦΗ.
    ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.
    Ή ΜΟΝΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή