«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Εξισλαμισμοί Ελλήνων [ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 24/8/22 ]

Έφτασε στο 18ο και τελευταίο μέρος του το άρθρο. Οι εξισλαμισμοί και οι σφαγές που τους συνοδεύουν έχουν βαθιές ρίζες, χιλιάδες χρόνια πίσω. Στην ουσία, μιλάμε για μάστιγα που αποτελεί μία από τις παραλλαγές των Κρόνιων ανθρωποθυσιών, που ξεκίνησαν από την Ατλαντίδα. Ξεκινήστε αυτό το ταξίδι γνώσης, όπως μόνο ο αγαπητός μας ΕργΔημΕργ θα μπορούσε να μάς το μεταφέρει σωστά, απερίσπαστος από τα συνήθη ιστορικά αφηγήματα. Δίνονται οι σύνδεσμοι:  

1, 2, , , , , , 3στ, , , , , , , 5δ-i, 5δ-ii, ,  

41 σχόλια:

  1. Το πλέον κατατοπιστικό βιβλίο για την τελετουργική βασιλοκτονία είναι ο «Χρυσός Κλώνος» τού Τζωρτζ Φρέιζερ. Πρόκειται, κατά την γνώμη μου, για την πλέον σημαντική μελέτη στον ομέα τής θρησκειολογίας.
    Γαι κατέβασμα ατελώς από τον εξής σύνδεσμο:

    https://kupdf.net/download/87633772-sir-james-frazer-1_596e28dbdc0d60b50aa88e77_pdf

    Ενδιαφέρουσες παραπομπές για τις ανθρωποθυσίες στην αρχαία Ελλάδα υπάρχουν στο κάτωθι άρθρο τού Σιμόπουλου. Αν και ο Σιμόπουλος αρμόζει να αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη, όλα τα βιβλία του περιέχουν χρήσιμους συνδέσμους και παραπομπές:

    https://www.freeinquiry.gr/articles/erevnes/anthropothysies-stin-arxaia-ellada/2916.html

    Επί πλέον κάποιοι εξακολουθούν και σήμερα να ακονίζουν συνεχώς τα τελετουργικά εγχειρίδια:
    https://www.protothema.gr/greece/article/1270155/exafanistike-15hroni-apo-ti-nea-smurni/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρόσβαση στη σελίδα που προσπάθησες να επισκεφθείς έχει διακοπεί με απόφαση της ΕΔΠΠΙ
      γιατί παρείχε πρόσβαση παράνομα σε έργα που προστατεύονται με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας.

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος01 Αυγούστου, 2022 14:37

      Η σελίδα σε εμένα ανοίγει, ίσως διότι βρίσκομαι στο εξωτερικό. Ο Χρυσός Κλώνος μπορεί να κατέβει επίσης και από άλλες σελίδες. Η πώληση του στα βιβλιοπωλεία διαφορετικά είναι συνήθης (π.χ. Πρωτοπορεία) και κοστίζει περίπου 15 Ευρώ.

      Διαγραφή
    3. Με DuckDuckGo σε Tor Browser, ανοίγει κανονικά. Εγώ το κατέβασα κιόλας.

      Διαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΚΕ Η ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ //
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ, ΑΛΑ ΘΑ ΑΓΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ //
    Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΙΝΕ Ο ΧΟΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟΛΟΥΣ //
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ //
    ΑΠΟ ΤΟ 2024 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ //
    ΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΕ ΑΛΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ //
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΝΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΕ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΑΚΗ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υπεροπλο των Κρονιων κατα του Λευκου Χριστιανου. Εχρησιμοποιηθη με απολυτη επιτυχια για να σβηση δυο παλαι ποτε μεγαλα Εθνη. Αγγλια, Γαλλια.

    Τωρα εφαρμοζεται στο υψηλοτερο δυνατο επιπεδο δυναμεως κατα τηςς Ελλαδος. Το θεμα το εχει πιασει ο αρθρογραφος. Εστιαστε στην φωτο, δεν εχετε αναγκη να διαβασετε το αρθρο.

    https://www.unz.com/article/radio-derb-beware-of-overclass-immigrants-who-want-to-dispossess-white-america/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά! Αυτή η φωτο τα λέει όλα!
      Καλή εβδομάδα κύριε Ahoy!

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κοιταω με συμπαθεια την αντικατασταση των λευκων Ουσαιων αγγλοσαξονων απο λατινους, μαυρους, ινδους, κινεζους ή αλλους ασιατες. Κι αυτοι στις απαρχες γενοκτονησαν 20εκ γηγενεις ινδιανους της Β. Αμερικης

      Διαγραφή
    3. Δεν λέει κάτι διαφορετικό ο κύριος Ahoy.

      Διαγραφή
  4. https://anatropitora.blogspot.com/2022/03/blog-post_48.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα καλη εβδομαδα καλο μηνα .Εγω τα λεω . (ΑΝ παρουμε ως σωστο το χρονο απο τα ηλ.μεσα γιατι πολυ φοβαμαι οτι ειμαστε σε διαφορετικο χρονο ...λογω της πορειας της δημητρας μεσα στο νεφος , στον ιριδανο ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τούρκοι τεχνικοί σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Λέσβο
    Κάποια βουλγαρική εταιρία έχει πάρει για λογαριασμό κάποιου τηλεπικοινωνιακού παρόχου, την συντήρηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας! Είναι προφανές ότι μια εταιρία χώρας-μέλους της ΕΕ μπορεί να λαμβάνει μέρος σε τέτοιους διαγωνισμούς και οι Βούλγαροι υπάλληλοί της, δεν χρειάζονται καμία διατύπωση για να έρθουν στην Ελλάδα και να εργαστούν. Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει σαφές νομικό καθεστώς για το ποιος μπορεί να “βάζει χέρι” σε εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών. Ως εκ τούτου, και μόνο το γεγονός ότι μία βουλγαρική εταιρεία έχει κερδίσει αυτή την εργολαβία είναι από μόνο του ένα ζήτημα. Το κρίσιμο ερώτημα, όμως, είναι από πού κι ως που Τούρκοι τεχνικοί πήραν άδεια να εργαστούν σε ακριτικό ελληνικό νησί και μάλιστα σε τετοιες ευαίσθητες εγκαταστάσεις; Ποιος έδωσε άδεια να “ψαχουλεύουν” τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας; Σε μια περίοδο που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά τα νησιά μας και ειδικά την Λέσβο, πώς κατάφεραν Τούρκοι και παρέκαμψαν τους νομικούς περιορισμούς;
    https://isxys.blogspot.com/2022/08/blog-post.html#more
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 3γ.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΚΑΙ ΔΙΟΔΟΤΟ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Σ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΝΟ.
    ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ Ε3 ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

    ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ, ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ENA ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ;
    ΚΕΜΑΕΠ, ΑΕΠ = ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝEΙΑ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.
    ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά κι εσύ Ηλία μου, που υπογράμμισες την σημαντικότητα των τριών αυτών προσώπων στο ελληνικό διαδίκτυο. Ο Θεός μάς τους έστειλε, να τούς δίνει δύναμη!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

      @Ηλία 3plus:

      Σ' ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια!

      Δυστυχώς, αυτό που πρότεινες (το κέντρο έρευνας κτλ), υπάρχει ήδη ατύπως, **αλλά ως πλήρως ανθελληνικό**. Καί μάλιστα, σε ΔΥΟ αντίτυπα (μη καί χάσουμε το τεφαρίκι) : ένα ήδη υπάρχον από πολύ καιρό, κι ένα μελλοντικό μέν, αλλά στα σκαριά.

      Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή ανεβάσω σχετικό άρθρο, διότι: είτε πρέπει ν' αναφέρω ονοματεπώνυμα, είτε πρέπει να "φωτογραφίσω" πρόσωπα καί καταστάσεις. (Καταστάσεις ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΕΡΕΣ.) Αλλά, καί στις δύο περιπτώσεις, ποιός τρέχει στα δικαστήρια!... (Στην δε ελαφρά περίπτωση, ποιός μπορεί να βρεί κανένα δίμηνο ελεύθερου χρόνου, γιά να στοιχειοθετήσει τα εγκλήματά τους!... Αφού δεν έχω την χρονική πολυτέλεια να κρατάω αρχείο.) Ωστόσο, παρακολουθώ στενά τα καμώματα καί των δύο αυτών παραμάγαζων - κι ας είναι καλά η ισχυρή μνήμη μου!

      Έσετ' ήμαρ, όμως.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα αγαπητέ μας Εργοδότα!!!

      Διαγραφή
  9. Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα σαν αυτά των ΜΚΟ του Μητσοτακέικου και Σία, σε ζωντανή μετάδοση του δελτίου του Star από την Ομόνοια, μας δείχνουν τι θα μας κάνουν όταν ολοκληρωθεί ο εποικισμός.

    https://twitter.com/dexioitoukolou/status/1554936780893421568

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μού έκανε αυτή τη χειρονομία ένας τέτοιος σκούρος υπάλληλος, σε ένα μαγαζί με αφεψήματα στην Ευριπίδου, και τού είπα ότι αν το ξανακάνει θα τού κόψω το χέρι και θα τού το χώσω στον κώλο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που δυστυχώς είναι Κεφαλλονίτης (δυστυχώς γιατί έχει τέτοιους βρωμιάρηδες στη δούλεψή του) με έχασε από πελάτη, ας πρόσεχε.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Αγγελική!

      Άλλη φορά, να τα λες όλα! Διότι τυγχάνουν επίσης "ανήλικοι" καί "μωρομάνες"! lol!!!!!

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείτε Ποιητά;;

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. Αγγελικούλα μου,
      αστειάκι έκανε. "ανήλικα" καί "μωρομάνες" βιάζονται τα παπαγαλάκια και οι σιχαμένες μκο να τούς αποκαλέσουν, μόλις εμείς αναφέρουμε τη λέξη "λαθρο" ή ειρωνικά το "ασυνόδευτα".

      Διαγραφή
  10. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ απειλητικό σχόλιο στο Youtube από ισλαμιστή λαθρομετανάστη! (ΦΩΤΟ)
    Το άρθρο είναι από τον Απρίλιο του 2017

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-youtube-%CE%B1%CF%80%CF%8C/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ισλάμ δεν ξεχνά:
    Μαχαίρωσαν τον Σαλμάν Ρουσντί στην Νέα Υόρκη που θα μιλούσε για το νέο του βιβλίο. Δεν έγινε καμία ανακοίνωση για την κατάσταση του! Μπορεί να πέρασαν 34 χρόνια από τότε που έγραψε τους σατανικούς στίχους, αλλά δεν τον ξέχασαν!!!
    Στο Αφγανιστάν σκότωσαν δικό τους θεολόγο γιατί υποστήριζε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να πηγαίνουν σχολείο!
    Στην πολυπολιτισμική Σουηδία ισλαμιστές επιτέθηκαν σε περήφανα λοάτκι που έκαναν παρέλαση και τους έδωσαν τις περούκες στο χέρι!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι: Λίγο πριν την εκτελέσουν, της δίνουν λίγο νερό όπως είναι θαμμένη.
    http://ermionh.blogspot.com/2022/08/blog-post_32.html
    Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ισλάμ!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΩΝΑΤΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΑΑΤΣΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΑΑΤΣΗ, ΜΗΤΑΡΑΑΑΤΣΗ, ΣΚΥΛΑΚΑΑΑΤΣΗ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΑΑΤΣΗ, ΠΙΕΡΑΚΑΑΑΤΣΗ ΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΕ ΓΑΜΟΣΟΓΟ //
    ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ //
    ΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕ ΠΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Αυτο το Νεο-δημοκρατικο εισ-αγγελικο (μαλον διαβολικο) ΚΑΘΗΚΙ, ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ, που εκλισε στη φυλακη 40 πολιτικους κρατουμενους για να μην κοψουν ψηφους απο τη Νεα Δολοφονια, τωρα δηθεν κανει ερευνα για τις υποκλοπες, ωστε να βγαλει λαδι την εγκληματικη οργανωση της Νεας Δολοφονιας //
    Ουτε για τους χιλιαδες θανατους απο τα εβραηκα πειραματικα δολοφονικα εμβολια, ουτε για καπιο αλο απο τα εγκληματα της δρακουλο-φαμηλιας των Μητσοτακηδων κε της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Νεας Δολοφονιας, που ρημαξαν την Ελαδα κε τους Εληνες //
    Προχθες μια γιαγια της επιτεθηκε ενας σκυλος κε αυτη απο τον φοβο της αμολυσε το μπαστουνι. Αμεσως κινηθηκε εναντιον της ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ του ΜΠΟΡΝΤΕΛΙΣΤΑΝ. Πραγματι, εκτος απο τα πολιτικα, γιατρεμπορικα κε δημοσιο-βοθρικα καθηκια, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ωστε να ξεβρωμισει λιγακι το απεραντο μπορντελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ14 Αυγούστου, 2022 12:50

    Απο αναρτηση της αγαπητης Πελασγικης, της ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (διαφωνουμε στις χαζες οξιες κε περισπωμενες) . . . «ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠακουλας ορκιζεται να ξεριζωσει το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (δηλαδη το ΕΒΡΑΗΚΟ ΚΕ ΑΓΓΛΟ-ΣΑΞΟΝΙΚΟ), κατι που εδιξε ΤΕΛΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2016-2020 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (διοτι πηγαινε με τον σταυρο στα χερια κε τον εφαγαν λαχανο). ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΕ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ. Αγαπητε ΤΡΑΜΠ, σε ρεζιλεψαν κε σε ξεσκισαν ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, σε ρεζιλευουν κε τωρα καθημερινα. Αμα νομιζεις οτι τα ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΗΚΑ ΤΕΡΑΤΑ θα σε αφησουν να παρεις παλι την εξουσια, ισε πολυ γελασμενος. Θα σε κατηγορησουν για οτι μπορεις να φανταστεις. Αλα ακομα κε να καταφερεις παλι να γινεις προεδρος, αν εχεις τα ιδια μυαλα παλι θα σε ξαναριξουν . . .»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ19 Αυγούστου, 2022 12:14

    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (κε της Νεας Δολοφονιας ) //
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟ (ΤΟΥ ΑΡΧΙΝΟΝΟΥ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ) ΚΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΙΑ (ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗ) //
    ΑΠΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ Η Νεα Δολοφονια κε ΝΕΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ //
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (που τα υποστηριζουν Μασονοι δεσποταδες κε στρατηγοι) «ΤΟ 44% ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ ΠΟΥ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχω διαβάσει και τα 13 και ο τρόπος γραφής είναι καταπληκτικός, όλη η γνώση δίνεται με χιούμορ και οι πληροφορίες δεν σε κουράζουν.Γέλασα πολύ με την ατάκα δεν καταλαβαίνω, γιατί στην εποχή των Ιχθύων δεν μας ρίχνουν στη θάλασσα όταν πεθαίνουμε.Η ενασχόληση μου με την αστρολογία μου έχει δείξει ότι μάλλον οι εποχές των ζωδίων λειτουργούν σε άξονες όπως και στους χάρτες των ανθρώπων.Ειμαστε στην εποχή των Ιχθύων αλλά αυτός ο άξονας περιλαμβάνει και την Παρθένο που είναι ζώδιο της γης.Ο 12ος οίκος των Ιχθύων και του Ποσειδώνα είναι και οίκος εγκλεισμού, γιατί συνδέεται με τις φυλακές,τα μοναστήρια και σε κάποιες περιπτώσεις με ψυχιατρικά ιδρύματα ή νοσοκομεία.Σε αυτά το σώμα μας έχει φυλακιστεί έστω και λίγο αλλά το πνεύμα μας ή το μυαλό μας μπορεί να είναι αλλού.Ο οίκος αυτός δίνει και πολλές πληροφορίες για την περίοδο κύησης,την ψυχολογία της μητέρας αλλά και για τις δραστηριότητες της, όπου όμως και πάλι το έμβρυο είναι εγκλωβισμένο στο σώμα της μητέρας.Οποτε ο θάνατος στην εποχή των Ιχθύων εμφανίζει το σώμα μας να είναι "φυλακισμένο"με την ταφή αλλά το πνεύμα ή ψυχή κάπου αλλού.Στην εποχή του Ταύρου είχαμε τον άξονα Ταύρου Σκορπιού άρα ίσως τα θέματα μαγείας να ήταν πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, γιατί ο Σκορπιός θεωρείται ζώδιο μαγείας και τελετουργίας, ενώ στην εποχή του Κριού, είχαμε πολέμους με τον άξονα Κριού Ζυγού που θεωρείται πολεμικός άξονας.Η άποψη μου είναι ότι συνδέονται όλα αρχαίος πολιτισμός, ορθοδοξία, αστρολογία αλλά κάποιοι για ευνόητους λόγους θέλουν να είναι χωρισμένα.Στις 31Αυγούστου του 2022 είχαμε τριπλή σύνοδο του Άρη -Βορειου Δεσμού -Ουρανού στον Ταύρο, που ήταν ενεργή από 14/07/2022 μέχρι 18/08/2022 αλλά η ενέργεια της θα συνεχίζεται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023.Αφορά ανατρεπτικά γεγονότα , σόκ και εκπλήξεις, προβληματική οικονομική κατάσταση και ατυχήματα που έχουμε δεί μέχρι τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η τριπλή σύνοδος στο ζώδιο του Ταύρου και στην ίδια μοίρα 18-19 μοίρα έχει να γίνει από το 324 π.Χ οπότε πολλοί άνθρωποι συνδέουν τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον Πούτιν, λόγω του ότι έχει να συμβεί χιλιάδες χρόνια ίδια σύνοδος και στις ίδιες μοίρες.Το sabian σύμβολο που σχετίζεται με την 19 μοίρα του Ταύρου είναι "μία νέα ήπειρος που αναδύεται από τον ωκεανό" που αυτό μπορεί να σημαίνει νέα σύνορα, ίσως ένας σεισμός που μπορεί να φέρει κάποιον μυστικό τόπο στη επιφάνεια, νέα δεδομένα στην ιστορία της ανθρωπότητας ή κάτι κρυμμένο που έρχεται στο φώς από την ξηρασία που έχουμε δεί αυτές τις μέρες.Ευχαριστώ για όλη την ενημέρωση και τον Διοδοτο που είναι το αγαπημένο μου blog
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγαπητή Ευρυδίκη!
      Γράφεις: "Στις 31 Αυγούστου του 2022 είχαμε τριπλή σύνοδο..." Μα, η 31η Αυγούστου δεν έχει έλθει ακόμα.

      Διαγραφή
  18. Έχεις δίκιο 31 Ιουλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να ανεβασει και ο Μαρκο Ντε Σαντ ενα χειμαρο μπινελικοματος προς τα ιερατεια για να δεσει το γλυκο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    https://misopaedia53.rssing.com/chan-23667565/article423-live.html
    -----------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------

    The Curse of Canaan by Eustace Mullins:

    https://ia902703.us.archive.org/31/items/pdfy-hH7b-2yjyACdh8nO/The%20Curse%20Of%20Canaan%20%5BA%20Demonology%20Of%20History%5D.pdf
    -----------------------------------------------------------------------------
    The World Order (1st Edition, 1985) Eustace Mullins:

    https://archive.org/download/pdfy-uX0k85WFl7uIM_8Q/The%20World%20Order%20%281st%20Edition%2C%201985%29%20Eustace%20Mullins.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΗΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ //
    ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ, ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΟΙ – ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΝΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΚΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΛΑΟΥ (εκτος εξαιρεσεων) //
    Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ (τα σκυλακια τους), ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ //
    ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ //
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ» ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ (διοτι ινε δημοκρατες), ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΕ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΦΡΙΧΤΑ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΗΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ // ΑΑΑΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Αποκτηνωμενη παραδοχη του αποκτηνωμενου γιατρο-φαρμακευτικου μαφιοζικου κυκλωματος της ΑΣΠΡΗΣ ΡΟΜΠΑΣ «ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» //
    ΑΑΑΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ // ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?? Ε, μην τρελαθουμε κιολας. Εβραιοι κε δημοκρατες φονιαδες, ΔΕΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ. Ινε ο περιουσιος λαος του Αλαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαίρεται και μην σας ταράζει τίποτα.. Τα πάντα είναι όπως θα έπρεπε να είναι..!!

    Μέσα στο κοσμοσκάφος που ονομάζεται ιστορία, μπορεί ο καθένας να πράττει, να κινείται και να εκφράζεται όπως γουστάρει... Άλλος βρίσκεται στην καμπίνα του , άλλος στο κατάστρωμα.. άλλος στην πισίνα και άλλος στο καζίνο.. Άλλοι συνωμοτούν και άλλοι εργάζονται για άλλους.... Ότι και να συμβαίνει όμως μέσα σε αυτό το σκάφος είναι απολύτως ελεγχόμενο διότι είναι καταδικασμένο να είναι περιορισμένο μέσα στον πεπερασμένο κόσμο μας τον οποίο διευθύνει και κατευθύνει με μαθηματική ακρίβεια ο κυβερνήτης Του με τελικό προορισμό το ΦΩΣ!!

    Ιησούς Χριστός Νικά και πριν και τώρα και για Πάντα...!!!

    Πιάστε ταβάνι!!!!





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η Νεα Δολοφονια αντεξε να δηλητηριαζει κε να ρημαζει την Ελαδα κε τους Εληνες για πενηντα χρονια //
    Μαζι με την Ελαδα κε τους Εληνες, αυτο-δηλητηριαστηκε κε αυτο-εξοντωθηκε η ιδια η Νεα Δολοφονια //
    Καλουντε οι απανταχου ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, να ψαξουν για καινουργιο ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ που θα επιβαλουν μεσα απο ΤΟ ΚΑΛΠΟ-ΝΟΘΕΥΤΙΚΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΗΣ Singular paraLogic // ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή