«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Σ.Μπάγκντι: "Τα άτομα που έχουν κάνει ενισχυτικές δόσεις εμβ0λίων, μεταβάλλονται. Δεν έχουν πια μνήμη, γίνονται παρανοϊκά, χάνουν την ευφυία τους, την ενσυναίσθησή τους..." _ ΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ......... ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.....

Περισσότερα ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ❗
    ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΊΑ ΕΙΔΉΣΕΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΤΣΙ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΧΟΥΝ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΈΝΕ ΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΛΈΝΕ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΜΜΝΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ: ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΑΊΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?😲 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ...ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ(ΝΤΠΡΑΜΑΤΑ...)

    ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ❗ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑΣΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια λέω εδώ κι ένα χρόνο. Εγώ παρατήρησα πολύ περίεργες συμπεριφορές από το δεύτερο τσίμπημα. Είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι.
      Κρατάτε χαμηλό προφίλ και κάντε τον μ@λ@κ@.

      μνκ

      Διαγραφή
  2. Καλά τα έλεγε ο Αγαπητός Μποτίλιας απο πέρισυ !!! Δεν μπορώ να βρω το άρθρο του, αλλά θυμάμαι πολύ καλά οτι έλεγε για την "επέμβαση" των μπολιών στο μυαλό των μπολιασμένων και οτι ΔΕΝ έχουν λογική !!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Την πλήρη απώλεια της λογικής την διαπίστωσα πρόσφατα. Ανθρωποι, πρώην ευφυέστατοι και εξαιρετικά λογικοί, ξαφνικά λειτουργούν με κλισέ και εικονίτσες, σε απλά καθημερινά θέματα. Έχουν γίνει στόκοι, τους είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσουν την απλή κοινή λογική και εμμένουν σε οφθαλμοφανείς παραλογισμούς. Δεν Ακούνε ό,τι κι αν τους λες, σε έχουν συνδεδεμένο με Κάιρο. Τους μιλάς και είναι σαν να μιλάς σε τοίχο, δεν περνάει τίποτα μέσα.

      μνκ

      Διαγραφή
  3. Μπα..απλα χεστηκαν πανω τους τωρα..μια χαρα οι μπολιασμενοι εκτος αν ειναι νερομενοι.χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δρ. Ryan Cole: Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Τέλος...

    https://www.brighteon.com/21431300-41b6-4d73-bb52-27d0e6035390

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ΞΕΧΝΏ

    https://rumble.com/v1lca2z-96311051.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ..
    ΟΜΙΛΟΎΝ ΤΑ ΘΎΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ

    https://www.brighteon.com/fa970529-f471-432e-a695-e24f7bf351fc

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφιερωμένο στα θύματα του πειράματος

    https://www.brighteon.com/1f8fea77-fb57-4f62-b987-fa886cc3d163


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή