«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Όταν γυρίσει το πράγμα, και μαζέψουν πολιτικούς και ειδικούς για ιατρικά νεο-ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να μαζέψουν κι όλους εσάς που διαπρέπετε στην προπαγάνδα… δημοσιογράφους, καλλιτέχνες αθλητές…

   γράφει η Σταυρούλα Παπαπέτρου, χειρουργός οδοντίατρος - το κείμενο το έστειλε και στον Θ.Αθερίδη


Το κείμενο που θα διαβάσετε, η Σταυρούλα το έγραψε στις 14/11/22. Σάς προτείνουμε μετά, να διαβάσετε και το σημερινό της κείμενο, 18/11/22, το οποίο έγραψε και έστειλε στον
πρόεδρο της Πανελλήνιας Παιδιατρικής Ομοσπονδίας, η οποία ζήτησε την επιστροφή της μασκοφορίας και την επιβολή επαναληπτικής δόσης στα παιδιά 5-17 ! Διαβάστε το ΕΔΩ. Δεν το αντιγράψαμε να το αναδημοσιεύσουμε, γιατί θα μάς έριχναν το μπλογκ (όλες σχεδόν οι αναρτήσεις που μάς είχαν ρίξει, ως προειδοποίηση -και δεν ξέρω γιατί μόνο εμάς- αφορούσαν αδιάψευστες επιστημονικές αποδείξεις για την εγκληματική απάτη της ψευτοπανδημίας και των δολοφονικών σκευασμάτων).

 

Όταν γυρίσει το πράγμα, και μαζέψουν πολιτικούς και ειδικούς για ιατρικά νεο-ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να μαζέψουν κι όλους εσάς που διαπρέπετε στην προπαγάνδα… δημοσιογράφους, καλλιτέχνες αθλητές… γιατί πήρατε κόσμο στο λαιμό σας. Μετά θα λέτε, αν ζείτε ως τότε, “πού να ξέραμε εμείς?”. Αφού δεν ήξερες ιατρική να μη μιλούσες!

Για να καταλάβετε το κείμενο που ακολουθεί πάμε να δούμε τι είπε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης σε διασώστη που βρίσκεται σε αναστολή ως ανεμβολίαστος: “Είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Καλά σας κάνουν. Δεν θέλω να μπω στο νοσοκομείο και να με κολλήσει κάποιος ανεμβολίαστος και να πεθάνω

Γράφει η Σταυρούλα Παπαπέτρου, ιατρός : “Αυτό το ‘στειλα στον Αθερίδη, με αφορμή αυτά που είπε..

“Φοβάσαι μην κολλήσεις από αNemβολίasto γιατρό ή ΕΚΑΒίτη… Δεν σε κάλυψαν άραγε οι 3 ή 4 δόσεις που πήγες και κοπάνησες?? Τι emβόλio είναι αυτό που το κάνεις αλλά δε σε πιάνει? …Ένα είναι το βέβαιο… ως γιατρός στο λέω… γιατρός που δεν μπήκα απ’ τα παράθυρα (των μεταγραφών απ’ την ιατρική Βουλγαρίας Ιταλίας κλπ.,, ή απ’ τα παράθυρα των μορίων από αθλήματα, ασθένειες, αναπηρίες, νυχτερινό λύκειο, πολυτεκνία, ειδική προνομιούχα πληθυσμιακή ομάδα κλπ, τα οποία παράθυρα σε εισάγουν στη σχολή με βαθμό 12) στην οδοντιατρική ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πανεπιστημίου (καθώς στα αυθαίρετα υπερεκτιμημένα Χαρβαρντ πάει ο κάθε πνευματικά ανεπαρκής κρετίνος που εδώ με εξετάσεις δεν μπορεί να περάσει ούτε στο τελευταίο ΤΕΙ), και που τα ιατρικά μαθήματα και τις κλινικές δεν τα πέρασα με τις φοιτητικές παρατάξεις, τις κομματικές νεολαίες και με τα άλλα κόλπα…

Ως γιατρός λοιπόν, που έμαθα την επιστήμη μου καλά, σου λέω, πως από αυτό το μεταλλαξιογόνο κατασκεύασμα που φύτεψες μέσα σου, θα πεθάνεις με μαθηματική ακρίβεια… από έμφραγμα ή ανακοπή έτσι ξαφνικά κι εσύ? από κανένα εγκεφαλικό έτσι ξαφνικά? από ανεύρυσμα? από μυοκαρδίτιδα που θα σου εξελιχθεί σε καρδιακή ανεπάρκεια? από κανέναν καρκίνο? ‘Η θα καταστείς ανάπηρος από καμιά σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι δε γόνοι σας κατά την Εμβρυολογία, δεν πρόκειται να βγουν γερά παιδιά. Η ουρά δεν βγαίνει αμέσως.

Η ουρά θέλει χρόνο επώασης για να βγει. Πάνω στον χρόνο άρχισαν να φαίνονται οι ουρές που είχε πίσω της η αχλάδα και να πληθαίνουν τα έτσι ξαφνικά, κι ένας-ένας φεύγετε χωρίς να είχατε πρότερα προβλήματα υγείας. Η χουντάρα αυτή που εγκατέστησε την ψευδο-επιστήμη αυτή, ακόμη τα βιβλία μας δεν τα έκαψε. Κι έχουμε ακόμη ντοκουμέντα για το ποια είναι η αλήθεια. Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά. Είναι αποσπάσματα από Βιολογία, Γενετική, Βιοχημεία, Παθολογική Ανατομία, Εμβρυολογία, Φαρμακολογία… Για να υπάρχει επιβιωση και υγεία, πρεπει να υπάρχει σεβασμός της ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.

Οι μεταλλάξεις κατά την απαραχάρακτη Ιατρική Βιολογία, Βιοχημεία και Ανατομική Παθολογία είναι ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΟΓΟΝΕΣ, , προκαλούν ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ στα είδη. Οι μεταλλάξεις κατά την αδιαστρέβλωτη Εμβρυολογία αλλάζουν ή επιβάλλουν την παρέκκλιση από την κανονική σειρά των γεγονότων και μ’ αυτόν τον τρόπο οδηγούν ΠΑΝΤΑ σε κάποια ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

Αυτοί οι αφεντικοί σου τους οποίους γλείφεις και τους εξυπηρετείς με την προπαγάνδα που συνειδητά κάνεις, είπαν ότι το emβόλio δεν προκαλεί μεταλλάξεις, αλλά το είπαν χωρίς να αναλαμβάνουν εγγράφως την ευθύνη κανείς. Τουναντίον θέσπισαν ακαταδίωκτο για να κατοχυρωθούν πίσω απ’ αυτό για ό,τι πάθεις και τώρα θέλουν να θεσπίσουν “αμνηστία πανδημίας” για όλα αυτά που προκάλεσαν (θανάτους και αρρώστιες από τις παρενεργειες).

Στην προηγούμενη χούντα, οι καλλιτέχνες είχαν επίπεδο και αξία, και δεν ανακατεύτηκαν με τα σκatά, κάνοντας τα φερέφωνα του καθεστώτος. Σήμερα όμως, κάτι τέτοιοι σαν εσένα, προκειμένου να είναι στα πράγματα, αντί να μάχονται κατά ενός φασιστικού καθεστώτος και γενοκτονικού πογκρόμ, γίνατε εξ αρχής αυτής της “πανδημίας” με τους μη διαφανείς μαγειρεμένους αληθινούς θανάτους από άλλα αίτια, τα εργαλεία εξυπηρέτησης του καθεστώτος.

Όταν γυρίσει το πραγμα, και μαζέψουν πολιτικούς και ειδικούς για ιατρικά νεο-ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να μαζέψουν κι όλους εσάς που διαπρέπετε στην προπαγάνδα… δημοσιογράφους, καλλιτέχνες αθλητές… γιατί πήρατε κόσμο στο λαιμό σας. Μετά θα λέτε, αν ζείτε ως τότε, “πού να ξέραμε εμείς?”. Αφού δεν ήξερες ιατρική να μη μιλούσες!

Και πώς βρε παιδί μου, αντί να εμπνέετε στον κόσμο τη συμπάθεια, το θαυμασμό, όπως οι καλλιτέχνες κάποτε, αρέσκεστε να προκαλείτε τη σιχασιά? Ένας Μαστοράκης ήταν κάποτε που συνέδεσε ελεεινά το όνομά του με τη χούντα, κι ακόμη τον πτύουν πολύ σχολαστικά οι γονείς μας. Εσάς ποιος θα ξανάρθει να σας δει? Ούτε τζάμπα στην τηλεόραση δεν σας βλέπουμε πια. Τόσο ξεφτισμένοι καταντήσατε.”

Παπαπέτρου Σταυρούλα, χειρουργός οδοντίατρος

 

πηγή κειμένου: lumi-news.gr

 

Και εδώ, ένα κειμενάκι της Σταυρούλας, περί Τραμπ και πρόσφατων εκλογών στις ΗΠΑ - ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ TO KOΡΙΤΣΙ ΛΕΜΕ... :

 «Στα τελείως ψιλά γράμματα, χωρίς παιάνες και σαν δαρμένα σκυλιά, είδα τώρα, ότι ανακοίνωσαν με ξινά μούτρα τη νίκη των Ρεπουμπλικανών, τονίζοντας ότι η πλειοψηφία ήταν ισχνή, αυτοί που αναγνώρισαν την ΚΛΕΜΜΕΝΗ νίκη του πλανητάρχη τους με προχωρημένο Αλτσχάιμερ Μπάιντεν. 

Αν μπορούσαν να μην το αναφέρουν και καθόλου το αποτέλεσμα, θα το 'καναν. 

Σκέψου πόσο μπροστά ήταν οι Ρεπουμπλικανοι, που όσο κι αν τα μαγειρεψαν τόσες μέρες τα αποτελέσματα, δεν μπόρεσαν να τις κλέψουν κι αυτές τις εκλογές. 

Τραμπ ις μπακ!! 

Ό,τι και όποιον δεν θέλει η νέα τάξη πραγμάτων, το θέλουμε εμείς. 

Και δες κάψα που έχουν εδώ τα σκυλιά, λες κι είναι δικές μας εκλογές, όπως την ίδια κάψα εχουν με την Ουκρανία, λες κι είναι δικός μας ο πόλεμος. 

Πόσο προκλητικός στέκει αυτός ο υποτιθέμενος "δικός μας" πρωθυπουργός και πόσο προκλητική είναι η γραμμή της εξωτερικής μας πολιτικής και της τηλεοπτικής ενημέρωσης της εξαρτώμενης δημοσιογραφίας μας, αντί να κρατάνε έστω ουδετερότητα, όταν το φιλοτουρκικό υπό το Μπάιντεν νατο δεν είναι σύμμαχος να στηριχτούμε πάνω του.. 

Ε βέβαια... Δυο παραρτήματα έχει η χαζαρία του υπόγειου κυκλώματος... το ένα είναι η Ουκρανία και το άλλο εμείς εδώ πέρα. Όλες οι βρωμοδουλειές από κει κι από δω περνάνε. Θίγονται τα συμφέροντα της κάστας στην οποία πρόσκεινται, γι' αυτό έχουν κάψα. 

Δεν τους βολεύει ο Τραμπ... ούτε στην κλιματική αλλαγή συμμετέχει... ούτε τους λαθρο γουστάρει... την εγχώρια βιομηχανία και παραγωγή ήθελε να ενισχύσει και την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας του να εξοικονομήσει ήθελε... ούτε τραβεστί υπουργούς είχε... ούτε τον ΠΟΥ πλήρωνε... ούτε υποχρεωτικότητες και τσιπαρίσματα θέλει... 

Άντε να ξηλωθεί το πουλοβεράκι σας επιτέλους! 

 

Παπαπέτρου Σταυρούλα»

 

 👍👍👍👍👍

 

 

36 σχόλια:

  1. Οι καιροί είναι χαλεποί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πένα της είναι σαν καλάσνικοφ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επίκαιρο... Σωπα οπου να ναι θα σημανουν οι καμπανες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ορθια α ληθη νη Ελληνιδα. Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστέρι η κ.Παπαπέτρου, μίλησε απλά με την κοινή λογική όλων όσων δεν επηρρεάζονται απο την υστερία των ζηλωτών του μαζικού εμβολιασμού που ανάθεμα κ αν έχουν ιδέα απο ποιούς κολλάνε και τί μπορεί αυτό να προκαλέσει, αλλα ανυπομονούν να κάνουν την επόμενη τοξική δόση. Μπράβο της, πολύ θαρραλέα γυναίκα.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τ€λ€#που$trOtv..
    Ασχολείται επί μέρες με την 12 Χρόνη..
    Οι δημοσιοκαφροι, έχουν κολλήσει σε θέματα τα οποία δεν ενδιαφέρουν ..
    Και αντί να εστιάσουν σε θέματα ,τα οποία κάνουν τζιζ!!!

    Ότι : ο μαλθακοΕλληνας ψάχνει στους κάδους Απορριμμάτων για να Επιβιωσει!!!

    Πρώτοι για την Καισαριανή,όλα αυτά τα καθάρματα πού προδίδουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    🇬🇷....... ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σεις, αυτή είναι βέρα Διοδοταια !!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ.

    Συγχαρητήρια στους Γονείς σου καί στους Δασκάλους σου.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο σου γιατρέ. !!!Συγχαρητήρια... Η φωνή σου βάλσαμο στην ψυχή μας.. Σ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Νοεμβρίου, 2022 22:16

    Ρ Α Β Δ Ι
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΌ
    ..........
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετική η Ελληνίδα!!! Έτσι φυλάξτε τα ονόματα όλων όσων οδήγησαν τον λαό μας σε ευθανασία...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΡΕΣΣΑ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.........
    ΕΥΓΕ..........................


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μολις αρχισε να προσεχετε καλη τυχη και καλη λευτερια σε ολους Μιχ Σκορπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ......................

    «Με κεφάλαιο 4.000 ο Κοκλώνης μπήκε στον Αναπτυξιακό και παίρνει 10εκατ.»

    https://www.ksipnistere.com/2022/11/4000-10.html

    KAΛΗΜΕΡΑ σε όλους 🥰


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΑΤΡΟΣ.

    1ον) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟΥ.

    2ον) ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟ-ΚΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ.

    3ον) ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
    ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ;;;;;;;;
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ;;;;;;;;;
    ΑΡΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩ-ΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ DNA ΣΑΣ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΟΣΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE,
    EXOYN ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ EΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ BARCODE H SERIAL NUMBER.

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΗΘΟΣ,
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ηλία μου!
      Μην ασχολείσαι άλλο με το μακάκα. Μάλλον δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο (δυστυχώς για εμάς). Κάνει ό,τι έκανε πάντα. Γλύφει το κατεστημένο για φραγκάκια να αγοράσει την κόκα του. Τίποτα περισσότερο. Ούτε είδα ποτέ πάνω του κάποιο υποκριτικό ταλέντο. Μία ακόμα πονηρή ανθελληνική κατσαρίδα που περιμένει το ΣΚΡΑΤΣ!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.
      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ, ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ.
      ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΗΣΥΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

      Διαγραφή
  15. Εδω, το προφίλ της Σταυρούλας Παπαπέτρου:
    https://www.facebook.com/stavroula.papap

    Έχει 2-3 προφίλ, διότι ο Ζούκης την λογοκρίνει συχνά.
    Όλα της τα κείμενα τσακίζουν κόκκαλα.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΟΥΚΗΣ;;; ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ARRESTED ..... KAI ANTE ΓΕΙΑ!!!!
      ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΜΕΙΤΑΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

      Διαγραφή
  16. ``ΗΣΥΧΙΑΝ ΕΙΧΕΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΛΕΓΕ ΟΥΔΕΙΣ, ΔΕΔΙΩΣ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΥΝΕΣΤΗΚΟΣ.'' ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ.
    [Ο ΛΑΟΣ ΣΩΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.]
    ------------------------------------------------
    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.....

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η οδοντίατρος τα λέει εκπληκτικά, αλλά και όλοι - ή μάλλον οι περισσότεροι - θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πάρα πολλά περί τέχνης και "καλλιτεχνών" , ιδιαίτερα των προβεβλημένων ηθοποιών. Όπως στην πολιτική, έτσι και στις τέχνες δεν μπορείς να κάνεις κανένα βήμα προς την επιτυχία, αν δεν είσαι δικός τους. Αν βασίζεσαι στις δυνάμεις, στο ταλέντο και στη βαθιά γνώση της τέχνης που υπηρετείς, χωρίς να βρίσκεσαι στα γνωστά κυκλώματα, δεν πρόκειται να μάθει για τα έργα σου ούτε η ίδια σου η μάνα. Κανόνας απαράβατος, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. Κι αν ξεγελαστούν και σε αφήσουν για λίγο, η συνέχεια θα είναι πολύ επώδυνη για εσένα. Αυτό το ανθρωποειδές, που φοβάται μην το κολλήσουν οι ανεμβολίαστοι και ψοφήσει, έχει συνείδηση αμοιβάδας και ταλέντο γυμνοσάλιαγκα. Έχει, όμως, κάνει καριέρα και χρήμα, ακριβώς γιατί διαθέτει αυτά τα πλούσια "προσόντα". Ένα σερνάμενο σκουλήκι, ανάμεσα σε πολλά άλλα παρόμοια, που η χρησιμότητά του για το πυώδες σύστημα είναι να το διαιωνίζει. Ας όψονται όλες αυτές οι κατινόκοτες που το έθρεψαν με την τηλεθέαση στο εξυπνακίστικα εμετικό "σ' αγαπώ μ' αγαπάς" και σε άλλα παρόμοιας "πνευματικής μεγαλοσύνης" τηλεοπτικά σκουπίδια, όπου του έδωσαν τη δύναμη και το θράσος των χιλίων πιθήκων να χλευάζει ανθρώπους, που ούτε τη σκόνη από τα παπούτσια τους δεν είναι άξιο να καθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!!
    ΟΠΟΤΕ, ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ``ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗ'' ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΟΙ ΚΑΤΙΝΟΚΟΤΕΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ, ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
    ΕΝΙΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ``ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ'' ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένας φιλαράκος είναι πιο λακωνιζων και δηκτικος: "- Οι καλλιτέχνες είναι οι πόρνες της Εξουσίας!", λέει.

    (...Οδοντίατρος, ε; ...Ονειρεύομαι μια μέρα, που δημοσίως θα τους βγάλει τα δόντια χωρίς αναισθησία - κι εμείς όλοι θα κάνουμε κερκίδα να βλέπουμε! :-). )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ``ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ'' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΣΟΥΙΝΤΟΝ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ; ΧΑΧΑΧΑ...

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ



      Διαγραφή
  20. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ,ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΆ.. ΚΑΤΑ Τ' ΆΛΛΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ 🤣

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ,ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ .
      ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΕΝΤΑΚΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.
      ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 -2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
      ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

      Διαγραφή
  21. Αυτοί οι αναρχοαριστεροι θολοκουλτουριαρηδες,ψευτοκαλλιτεχνες,ενιαί μετά τους ψευτοδεξιους,πατριώτες του κώλου,η χειρότερη φάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάνω από 1.000 μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια για τον Covid-19 είναι επικίνδυνα – 38.983 θάνατοι μόνο στην ΕΕ

    https://www.anixneuseis.gr/πάνω-από-1-000-μελέτες-αποδεικνύουν-ότι-τα/

    Υ.Γ. Φυλάξτε τα στοιχεία.
    Θα μας χρειαστούν.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ22 Νοεμβρίου, 2022 12:41

    Ιδανικά όταν με το καλό αναλάβει κάποια Ελληνική Κυβέρνηση η οποία να είναι όντως Ανεξάρτητη χωρίς επαφές με Ανθρώπους Στοών&γνωστών Κυκλωμάτων,τότε θα πρέπει να γίνουν τα εξής: ΟΛΟΙ όσοι κατασπατάλησαν Αποδεδειγμένα Δημόσιο Χρήμα τα τελευταία 30 Χρόνια (για να μην πω απο το 1974 και μετά-Δηλαδή σε ΟΤΑ-Δήμαρχοι-Σύμβουλοι σε Διοικητικά Συμβούλια-Κομματόσκυλα+στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή) να διωχθούν Ποινικά-Δήμευση Περιουσιακών Στοιχείων Κινητών+Ακινήτων/Τραπεζικών Λογαριασμών στην Ελλάδα+στο Εξωτερικό βλέπε off-shore..=Λίστες Lagard,london,Brussels,και οπουδήποτε αλλού στον Πλανήτη...2) αφού λοιπόν κυριολεκτικά θα είναι Χωρίς κανένα Περιουσιακό Στοιχείο-Εισόδημα άρα δεν θα μπορούν να ζήσουν ξεκινάνε να λαμβάνουν Μέρος σε Έργα Υπερ του Δημόσιου Συμφέροντος όπως: ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΕΣ σε Διάφορες Μεγάλες Λεωφόρους των Μεγάλων Πόλεων-καινούργια Πεζοδρόμια-Δημιουργία Πάρκων,Συντήρηση+Καλλωπισμός των Υπαρχόντων,Κατασκευή Ευαγών Ιδρυμάτων για Ηλικιωμένους&Άστεγους&Παρατημένες Γυναίκες-Μονογονεΐκες Οικογένειες κτλ. Έργα Ασφαλτόστρωσης σε Κεντρικούς αλλά και Συνοικιακούς Δρόμους σε όλους τους Δήμους/Κοινότητες ανα την Ελλάδα ώστε να λειτουργούν όλα Αρμονικά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑΛΝΙΦΑΣΙΣΜΟΣ22 Νοεμβρίου, 2022 12:44

    3) 1φορά την Ημέρα Τροφή&Νερό ίσα-ίσα για να συντηρηθούν και το επόμενο Βήμα θα είναι εργασία μέσα στα Ορυχεία ώστε να μην δουν ξανά το Φως της Ημέρας...θα υπάρχουν για να ΠΑΡΑΓΟΥΝ και ΟΧΙ να μπουν "δήθεν Φυλακή" να τους Πληρώνει ο Έλληνας Φορολογούμενος και ύστερα απο λίγο καιρό με κάποιο νομικό παράθυρο να είναι πάλι έξω Ελεύθεροι και η ζωή συνεχίζεται εις βάρος των Κορόϊδων-Νεοελλήνων....δεν χρειάζεται να υπάρξουν πιο Σκληρά Μέτρα τύπου:Κρεμάλες κτλ. η Τιμωρία τους θα είναι Παραδειγματική και συνεχιζόμενη..όπως αυτοί Ισοπεδώσαν τις Ζωές εκατοντάδων Χιλιάδων Ελλήνων&Ελληνίδων,καταστράφηκαν Οικογένειες-χωρίσανε-Μετανάστευσαν Χιλιάδες Έλληνες σε Χώρες του Εξωτερικού,οι οποίοι παρέχουν τις Υπηρεσίες τους σε ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ αντί για την Ελλάδα,εξαθλίωσαν Οικονομικά με τις Αβάσταχτες Φορολογίες Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες-Καθημερινούς Έλληνες,εισπράττουν ακόμα τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΦΙΑ μέσω της Εφορίας-ΑΑΔΕ=ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Εξόντωση Οικονομική-δημιούργησαν τρελά Ψυχολογικά Προβλήματα....τα τελευταία 15 χρόνια έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό η Χρήση Αντικαταθλιπτικών Σκευασμάτων/χαπιών κτλ. Οι Ψυχολόγοι-Ψυχίατροι κάνουν τρελές δουλειές..χωρίς να είναι όλοι κατάλληλοι για το συγκεκριμένο "Λειτούργημα-Επάγγελμα"...και φυσικά όλο το Καλλιτεχνικό/Αθλητικό/ΜΜΕ κτλ. κατεστημένο που μας κάνει ενορχηστρωμένη προπαγάνδα&πλύση εγκεφάλου για όλα τα θέματα+την Κορώνα φυσικά...2,5+πλέον Χρόνια..Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Στάση όλων Αυτών στο ζήτημα της Ονοματοδοσίας των Σκοπίων,τα αισχρά ψέμματα που λέγανε για τον Αριθμό των Συγκεντρωμένων στα Συλλαλητήρια.Χιλιάδες Αυτοκτονίες Ελλήνων-παράλληλα αθρόα εισβολή των "επενδυτών" με σκανδαλώδη προνόμια/παροχές εις βάρος των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως αρκετούς από αυτούς τους, σταρ, τους πρωταγωνιστές δηλαδή της καταστροφής, όπως Κούλα, Τσίμπλα, Αδώνιδα κλπ, πρέπει να τούς βάλουμε, με φτυάρια στα χέρια, να ξεσκατίζουν υπονόμους στο κέντρο της Αθήνας και να περνάει ο κόσμος να απολαμβάνει το θέαμα.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ24 Νοεμβρίου, 2022 16:11

      Δεν διαφώνω-το είπα εξάλλου σε ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ οχι στην Παθητική κοροϊδία των Ηλίθιων Νεοελλήνων...τρώνε&πίνουν εις βάρους τους/μας..!! νομίζω ο Συνδυασμός αυτών που αναφέρω+μαζί με το δικό σου ή αν θέλει και άλλος Συν-Σχολιαστής ας προτείνει κάτι ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ=ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΧΙ το Παραμύθι της δήθεν Φυλάκισης κτλ...βεβαίως μπορεί να απολαμβάνει το θέαμα κ παράλληλα μπορεί να τους ρίχνει και μια σκατοσακούλα+ότι άλλα σκουπίδια έχει διαθέσιμα....αυτή είναι η θέση τους=εκεί ανήκουν Σκατά+Σκουπίδια..!!

      Διαγραφή