«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΓΙΑΤI Ο ΜΑΚΡOΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡHΣΕΙ


Ο Μακρόν δεν θα υποχωρήσει, διότι δεν είναι εκεί για να κυβερνήσει. Δεν είναι εκεί ούτε καν για να επανεκλεγεί, πόσο μάλλον για να κάνει πολιτική καριέρα. Δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά, και ως εκ τούτου δεν τον ενδιαφέρει τι σκέφτονται ή λένε οι άνθρωποι γι' αυτόν, για το ποσοστό δημοτικότητάς του, για το πολιτικό του μέλλον, δεν τον ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά...

 

Ο Μακρόν είναι ένας αρχηγός χώρας που έχει εντολή από τους χορηγούς του να διαλύσει και να ιδιωτικοποιήσει ό,τι είναι συλλογικό και ενωτικό στη Γαλλία. Και η ανταμοιβή του δεν θα είναι να επανεκλεγεί ή να πάρει τη θέση του στο γαλλικό πολιτικό τοπίο, η ανταμοιβή του θα είναι να κάθεται σε όλα τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών που θα έχει ιδιωτικοποιήσει για λογαριασμό των χορηγών του.

 

Δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τσιράκι που υπακούει σε εντολές και που έδρασε σε δύο στάδια: σαπίζοντας το γαλλικό κράτος από μέσα υπό έναν πλήρως χειραγωγημένο Ολάντ και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αυτή τη σήψη ως πρόσχημα για να πραγματοποιήσει τη λεηλασία του κράτους. Γι' αυτό και δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα που αφορούν τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

 

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε μια κυβέρνηση "κρίσης", η μισή από την οποία αποτελείται ξεδιάντροπα από εκατομμυριούχους, αυτός είναι ο λόγος που κρατά έναν πρόεδρο της Συνέλευσης υπό έρευνα, αυτός είναι ο λόγος που η υπουργός Δικαιοσύνης του μπορεί να λέει γελώντας ότι απλά ξέχασε να δηλώσει τρία διαμερίσματα στην εφορία.

 

Γι' αυτό βάζει ξεδιάντροπα έναν κακοποιό επικεφαλής της αστυνομίας και επιτρέπει στην αστυνομία να συμπεριφέρεται σαν κακοποιός. Γι' αυτό δεν υποχωρεί και δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε καμία απεργία.

 

Γιατί δεν τον ενδιαφέρει. Δεν νοιάζεται για εσάς, δεν νοιάζεται για τη χώρα, δεν νοιάζεται για τη δυστυχία και τη φτώχεια, δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που έχουν τυφλωθεί και ακρωτηριαστεί από την αστυνομία του. Δεν τον νοιάζει. Θα ξετυλίξει τα πάντα μέχρι τέλους χωρίς να ακούσει κανέναν, χωρίς να τον νοιάζει και σκέφτεται μόνο την προσωπική περιουσία που του εξασφαλίζει κάθε πράξη ενάντια στο δημόσιο καλό. Και θα αφήσει μια χώρα εξαντλημένη και αναίμακτη, πολύ ζαλισμένη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στο πιο βίαιο σύστημα υπερφιλελεύθερης χρηματοδότησης που μπορεί να φανταστεί κανείς. Θα τους απογοητεύσει όλους. Τόσο τη χώρα όσο και εκείνους που χειραγώγησε ώστε να γίνουν τα χειρότερα φατσοκόμματά του, οι οποίοι μόνοι τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη λαϊκή εκδίκηση.

 

Γι' αυτό δεν υποχωρεί και δεν θα υποχωρήσει, και γι' αυτό ο μόνος τρόπος για να τον κάνουμε να υποχωρήσει είναι να είμαστε πιο πεισματάρηδες, πιο επίμονοι, πιο επίμονοι και πιο βίαιοι από εκείνον. Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε στο πολιτικό πεδίο. Το μόνο κίνημα που τον έχει κλονίσει είναι το Gilets Jaunes, γιατί τον έχει αφοπλίσει πολιτικά και στο έδαφος, εκεί που δεν το περίμενε. Μέσα σε ένα χρόνο, εξουδετέρωσε αυτόν τον κίνδυνο, φέρνοντάς τον πίσω στα χέρια εκείνων που πορεύονται εντός των ορίων, στους διαδρόμους και στις παγίδες, όπου ουσιαστικά δέχονται να ξυλοκοπηθούν. Πρέπει να βγούμε από τις πύλες. Να διασκορπίσουμε το κίνημα, να επαναπροσδιορίσουμε τις διαδηλώσεις. Να βγούμε από τα δεσμά. Πρέπει επιτέλους να κινηθούν αυτοί για τους οποίους πραγματικά αγωνιζόμαστε, οι φοιτητές και οι μαθητές λυκείου. Πρέπει να πάρουμε πίσω τους κυκλικούς κόμβους, τις γέφυρες, τους περιφερειακούς δρόμους, να διαλύσουμε τις πορείες στις πόλεις και στην επαρχία. Να τον αναγκάσουμε να διαλυθεί και να αποδυναμώσουμε τις πολιτοφυλακές του.

 

Είναι ζήτημα επιβίωσης της χώρας. Έχει ήδη αναλάβει την ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων, της SNCF, των σταθμών, των αεροδρομίων, των φραγμάτων, της κοινωνικής ασφάλισης. Τώρα επιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση των δρόμων, της αστυνομίας, των πανεπιστημίων, του πολιτισμού και της δικαιοσύνης. Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει πλέον κράτος, εκτός από τον στρατό και την αστυνομία, και όλοι γνωρίζουμε ότι ένα τέτοιο κράτος ονομάζεται δικτατορία.

 

twitter.com/vl_plus 

 

15 σχόλια:

  1. διδυμος του κουλη ειναι;;;;καρμπον, οτι κανει ο ενας πουστης κανει και ο αλλοςουλα....το ιδιο χερι κινει και τις δυο μαριονετες////Καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους ,,,φιλια Κωστη.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μακρόν υπάλληλος των Ρότσιλντ Γαλλίας. Πασίγνωστο.
    Η Γαλλία φιλοξενεί 600.000 Εβραίους εποίκους, τον μεγαλύτερο αριθμό στην Ευρώπη περιλαμβανομένης κ της Ρωσίας των 250.000.
    Περισσότεροι από δέκα εκατομμύρια αφροασιάτες.
    Γαλλία ένα εβραϊκό χαμαιτυπείο.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγεται πως Ο Γάλλος Ηγέτης, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, δηλώνει:
      Δεν υποχωρώ ούτε και προτίθεμαι να υποχωρήσω γιατί η σύζυγός μου
      είναι μιας κάποιας ηλικίας και μπορεί να ''φύγει'' ανά πάσα στιγμή.
      Και θέλω να ''φύγει'' περήφανη για μένα, με ψηλά το κεφάλι, Όπως και οι Γάλλοι είναι περήφανοι για Εκείνη ξέροντας πως πίσω από κάθε Μεγάλο Άνδρα υπάρχει πάντα μια Μεγάλη Γυναίκα.

      Τελικά η πλέμπα, ο όχλος, ο συρφετός, που διαδηλώνει δέσμιος demodé δογματικών αγκυλώσεων, θα πρέπει κάποτε να καταλάβει και να σεβαστεί
      πως Ο Γάμος, ως «ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία», είναι και Δεσμά.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  3. Violence gratuite des BRAVOS-MAKRON , rue Saint Antoine #Paris

    https://twitter.com/GiletsJaunesFr_/status/1639541599775457281?cxt=HHwWgoC8kb-Z6cAtAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο, ΤΙ ΠΡΟΑΙΡΕΙΣΘΕ...

      Πέρα από την απεχθή, βάρβαρη, συγκρουσιακή πλευρά της Μάχης που δίνεται στους Δρόμους της Πολιτισμένης Ευρώπης,
      Υπάρχει και Η Νικηφόρος, Ελπιδοφόρος, Θριαμβική Πλευρά που Αν και
      Ο Μέγας Διδάσκαλος, Οδηγητής, Προφήτης ευλόγησε, λανσάρισε, δίδαξε
      παρά θίν' αλός, Εκείνη θαρρετά πήρε τους Δρόμους

      https://www.oparlapipas.gr/2023/03/ena-mikpo-m-e.html#more

      Καθώς Πορευθέντες οι Μαθητές Του Μαθητεύουν πάντα τα Έθνη βαπτίζοντας Αυτά εις το Όνομα Της Μεγάλης Επανεκκίνησης και διδάσκοντάς Τα να τηρούν όλα όσα ενετείλαντο Αυτοίς για να είναι Ευτυχή...

      Έτσι, Νομοτελειακά πλέον, τουλάχιστον ως προς Τα καθ' Ημάς,
      Στώμεν Καλώς, Στώμεν Ασφαλώς, στώμεν Πλουσιοπαρόχως

      https://www.youtube.com/watch?v=2hfbRvZBi48

      Καθώς Ει οι Γενναίοι Της Ηδονής μεθ' ημών, ουδείς καθ' Ημών.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    2. "Κάτι παίρνουν όλοι αυτοί.."

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΝΑΙ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

      Διαγραφή
  4. Φυσικά και δεν θα υποχωρήσει, γιατί αυτός είναι ο όρος από τους αφέντες όλων αυτών των κρετίνων, που ανατράφηκαν και κατηχήθηκαν από τη σβάμπω για να γίνουν οι "νέοι ηγέτες" της δύσης. Αν δεν πέσει φωτιά και τσεκούρι αυτοί θα συνεχίζουν το ολέθριο έργο τους. Ακόμα και να ήθελαν - από φόβο και μόνο για το τομάρι τους- να υποχωρήσουν, θα τους έτρωγαν με διάφορους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα και να ήθελε - λόγω πανικού - να υποχωρήσει, δεν θα τον άφηναν οι ιδιοκτήτες του. Όλοι αυτοί οι "νέοι ηγέτες", που έχουν ανατραφεί από τη σβάμπω, έχουν χάσει προ πολλού την ανθρώπινη φύση τους, είτε τσιπαρισμένοι, είτε κλωνοποιημένοι, είτε απλώς και πιο συχνά, κρετίνοι από γεννησιμιού τους. Κακή ώρα, το αλλήθωρο σούργελο που παριστάνει τον πρωθυπουργό μας, ο τζακίτος της νέας Ζηλανδίας με τη χαρωπή μαλαπέρδα κάτω από τα φουστάνια, κάτι σκανδιναβικές λεσβίες και φυσικά το ανδράποδο του Καναδά...Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, αυτοί δούλευαν- ενώ όλος ο πλανήτης κοιμόταν - παράγοντας αυτό τα τέρατα....Τώρα, τρεχάτε ποδαράκια μας, μήπως και τη σκαπουλάρουμε ως είδος..... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ, ΦΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ.
      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ [ΑΣ ΠΟΥΜΕ] ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΑΡΑΠΗΣ, Η....
      ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΠΑΡΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΞΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙΤΑΙ. ΟΠΟΤΕ....
      ΠΟΣΕΣ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.... ``ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟ'' ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ``ΤΑΞΗ''.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. Κρήτη: Οι αντιδράσεις έφεραν ανάκληση της απόφασης για το πλαφόν στις... κότες

    https://www.neakriti.gr/article/kriti/1708143/kriti-oi-adidraseis-eferan-anaklisi-tis-apofasis-gia-to-plafon-sta-kotetsia-poios-itan-o-logos-tis-apofasis-vid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤA ΑΠO ΤΙΣ ΕΚΛΟΓEΣ

    Θέλω να συνειδητοποιήσετε ότι η Νέα Δημοκρατία , το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Μέρα 25 είναι παγκοσμιοποιητές , οπότε αν κερδίσουν και γίνουν κυβέρνηση η Ελλάδα θα χαθεί για πάντα!!!

    Μπορείτε να δείτε ότι ανοιχτά και αδιαφορώντας για το αν θα κερδίσουν τις εκλογές πουλάνε το νερό των Ελλήνων , ανοιχτά αρχίζουν να σχεδιάζουν να πουλήσουν το Αιγαίο μας στον Ερντογάν και απλά ακολουθούν αυτό που προωθούν οι μισητοί Αμερικανοί Neocons .

    Φανερά παίρνουν τα σπίτια των γειτόνων σας για το τίποτα και σας σκοτώνουν στα τρένα της κόλασης.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕIΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚAΝΟΥΝ ΑΝ ΓIΝΟΥΝ ΠAΛΙ ΑΥΤΟI ΟΙ ΠΡΟΔOΤΕΣ ΚΥΒEΡΝΗΣΗ.

    Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!!

    Επικεντρωθείτε στο σωστό πατριωτικό πρόσωπο και σας παρακαλούμε να ψηφίσετε όλοι μαζί με τις οικογένειές σας.

    ΑΥΤO ΕΊΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡA ΣΟΒΑΡO ΚΑΙ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟ!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ CON. NA ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2030 ΕΙΝΑΙ-ΚΑΘΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ-Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΠΑΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ 2030 ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ``ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ''. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΤΑΧ. ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....
      ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ. ΝΑΜΠΕΡ ΣΕΒΕΝ.
      https://www.youtube.com/watch?v=mNuyLyuPr5Y

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  8. Τα αυτοκίνητα θα απαγορευθούν έως το 2030 στο πλαίσιο των 15 λεπτών
    σχεδίων πόληςτου WEF: «Τα ταξίδια δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα»

    https://newspunch.com/cars-to-be-banned-by-2030-under-wef-15-minute-city-plans-travel-is-not-a-human-right/

    Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζήτησε από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να αρχίσουν να καταργούν σταδιακά την ιδιοκτησία αυτοκινήτου με σκοπό την πλήρη απαγόρευση των αυτοκινήτων για όλους στο μέλλον, εκτός από άτομα με εξαιρετική κοινωνική βαθμολογία. Και όταν διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές σχετικά με το τι εννοούν με αυτό, αναφέρονται ξεκάθαρα στον εαυτό τους, την AΛΗΤ, ως τους μοναδικούς ανθρώπους που θα επιτρέπεται να χειρίζονται αυτοκίνητα στο μέλλον.
    Σύμφωνα με το WEF, πάρα πολλοί άνθρωποι στον δυτικό κόσμο έχουν τα δικά τους οχήματα και αυτή η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί με την τιμολόγηση τους εκτός αγοράς. Η υποκρισία της παγκοσμιοποιητικής ΑΛΗΤ δεν έχει όρια. Είναι πραγματικά εντελώς ξεδιάντροποι.

    Στο Νταβός νωρίτερα φέτος, ο Ιάπωνας δημοσιογράφος Masako Ganaha μίλησε με έναν σοφέρ που οδηγεί τους VIP του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Παρά τις πολιτικές του WEF, ο σοφέρ της είπε ότι οι ελίτ δεν θα τον αφήσουν να χρησιμοποιήσει ένα βυσματωμένο αυτοκίνητο για τη μεταφορά VIP, απαιτώντας αντ ‘αυτού τους καλούς παλιομοδίτες γκαζάκια. Γιατί; Γιατί είναι καλύτερα και ασφαλέστερα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

    Είναι άλλος κανόνας για σένα και άλλος για μένα.

    Ενώ η ΑΛΗΤ επιτρέπεται να έχει ό,τι αυτοκίνητο θέλει, εμείς οι υπόλοιποι τιμωρούμαστε εντελώς από την αγορά. Και μην κάνετε λάθος, αυτό είναι ενορχηστρωμένο και σκόπιμα . Και έχουμε τις αποδείξεις.

    Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το WEF, η ελίτ του Νταβός ισχυρίζεται ότι η κοινή χρήση αυτοκινήτων πρέπει να γίνει μέρος μιας « κυκλικής προσέγγισης » προκειμένου να μειωθούν οι παγκόσμιες απαιτήσεις για πολύτιμα μέταλλα και ορυκτά καύσιμα, προτού τελικά απαγορευτούν εντελώς τα αυτοκίνητα. Ίσως ρωτήσετε τι κόσμο έχουν σχεδιάσει
    οι ΑΛΗΤ για εμάς αν δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα. Έχουμε την απάντηση για αυτό.

    Αυτοί οι λεγόμενοι Young Global Leaders έλαβαν οδηγίες από το Νταβός ότι πάρα πολλοί άνθρωποι διαθέτουν ιδιωτικά οχήματα και ότι πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά με τεράστιες αυξήσεις στις τιμές του φυσικού αερίου.

    Και δείτε τι έγινε. Υψηλές τιμές στις ΗΠΑ και στον ανεπτυγμένο κόσμο.

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΦΑΝΕ ΧΟΝΤΡΌ ΜΑΝΙΚΙ
    ΟΙ ΡΌΤΣΙΛΑΙΟΙ .
    Q
    ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΥΡΩΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ
    ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ :
    ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ
    ΗΘΕΛΑΝ ΕΜΒΌΛΙΑ....
    ΤΩΡΑ ....ΓΕΙΑ ΧΑΡΆ ΝΤΑΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΆ ΜΠΑΓΛΑΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή