«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

"Η Τελευταία Ευκαιρία Να Σώσεις Την Ελλάδα" (κλικ στην εικόνα)

10 σχόλια:

  1. https://youtu.be/yKiMPTWvPwE ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτον κάτω τον ράπερ...

    https://twitter.com/David83823494/status/1670572544041123842?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1670572544041123842%7Ctwgr%5Ee1ebd4def230619b5add0f6f6d05ce3a39e2be74%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fkatohika.gr%2Fdiethni%2Fbig-pokey-katarreei-sti-skini-kai-chanei-ti-zoi-tou%2F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το BBC αμφισβητεί την εκδοχή του Λιμενικού για το ναυάγιο στην Πύλο

    https://www.zougla.gr/greece/article/to-bc-amfisviti-tin-ekdoxi-tou-limenikou-gia-to-navagio-stin-pilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μποτίλια στο Π¨ελαγος19 Ιουνίου, 2023 14:05

    Αγαπητέ Κώστα,
    το ζήτημα τού συγκεκριμένου πολιτκού σχηματισμού, αλλά και τού σχήματος Κασιδιάρη, που εκ τον πραγμάτων συνέχεται με αυτό, είναι αναμφίβολα σημαντικό. Έχοντας δηλώσει, ότι δεν αναφέρομαι στα δεδομένα κομμάτων, που συμμετέχουν στην επικείμενη "εκλογική" διαδικασία, επιφυλάσσομαι να καταθέσω σχετικές απόψεις αμέσως μετά το πέρας αυτής, ασχέτως τού ποσοστού ψήφων, που έχει προαποφασισθεί να δοθούν σε αυτόν τον φορέα από το μαγειρείο τής sngular logic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την αλήθεια, η ανάρτηση αυτή μπήκε μόνο για ένα λόγο. Για να μην μού προσάπτουν ότι τώρα θα διαφημίζω τη Λατινοπούλου. Οπότε, αναρτήθηκε σήμερα κάτι για τους Σπαρτιάτες, κάποια άλλη μέρα θα αναρτηθεί κάτι και για τρίτο κόμμα ή και τέταρτο.

      Διαγραφή
  5. ΜΙΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ!!:
    https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%cf%8e%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " Αφού με τόσα λεφτά στην τσέπη, μπορεί ένας Πακιστανός π.χ., να πάρει το αεροπλάνο, το διαβατήριό του και φθηνά εισιτήρια και να έρθει νόμιμα στην Ελλάδα, στην Ιταλία, ή όπου αλλού θέλει... γιατί τότε επιλέγει να δώσει αυτά τα λεφτά σε διακινητές, να ταξιδέψει στοιβαγμένος σε σαπιοκάραβα με κίνδυνο να πνιγεί για να μπεί παράνομα;
    Το κάνει γιατί ξέρει ότι τα προνόμια που έχει από την στιγμή που θα περισυλλεγεί από τις ελληνικές λιμενικές αρχές, δηλαδή χαρτιά, δικά μας χρήματα, στέγη, τροφή, ..δεν θα τα δικαιούνταν αν έμπαινε νόμιμα " (Κ-Τ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΙΣΒΟΛΗ "ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ", ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
    Οι ρωμιοί κήρυξαν εθνικό πένθος επειδή πέθαναν κάποιοι εισβολείς. Ίσως επειδή αισθάνονται φίλα προσκείμενοι με τους κατακτητές κάθε προελεύσεως.
    Στην λογική των αλλοτριωμένων ελληνοφώνων, όποιος εισβάλλει άοπλος στην χώρα, δεν είναι εισβολέας. Είναι "κακόμοιρος".
    Αλλά για τον θάνατο των "κακόμοιρων" φταίνε αποκλειστικώς οι διάφοροι δήθεν ανθρωπιστές του δυτικού κόσμου, που συνεχώς απαιτούν ανοικτά σύνορα, και παροχή ασύλου στους εισβολείς.
    Έτσι δημαγωγούν. Προφανώς για να μην έχουν μέλλον οι αυτόχθονες.
    Κάτι ξέρουν οι Ινδιάνοι της Αμερικής από μαζική εισβολή λευκών ευρωπαίων, και τί οδυνηρές συνέπειες είχε για τα ινδιάνικα έθνη η μαζική λαθρομετανάστευση "κακόμοιρων" λευκών που έψαχναν μία ευκαιρία στον Νέο Κόσμο.
    Η λαθρομετανάστευση απονομιμοποιεί τις νόμιμες διαδικασίες αποκτήσεως βίζας. Και καταργεί εν τοις πράγμασι την κυριαρχία ενός κράτους.
    ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.
    Όπως έχει συμβεί άπειρες φορές στο παρελθόν, μία μέρα οι "κακόμοιροι" εισβολείς, θα εισβάλλουν με τον ίδιο τρόπο και στα σπίτια των "αντιρατσιστών". Τότε δεν θα είναι αργά. Τότε θα είναι η ώρα της Νεμέσεως.
    Πολλοί αυτοκτονικοί ηλίθιοι που αυτοαποκαλούνται αντιρατσιστές, καλοβλέπουν τον βιολογικό τους αφανισμό. Δεν είναι μόνον εθνομηδενιστές. Είναι μηδενιστές και σε ατομικό επίπεδο. Δεν τους ενδιαφέρει η επιβίωσή τους.
    Το μόνο που τους αναζωογονεί είναι να αποκαλούν τους αντιφρονούντες, "φασίστες", "ρατσιστές", κλπ. Με αυτή την βλακώδη συμπεριφορά απολαμβάνουν μία σύντομη συναισθηματική ικανοποίηση, επειδή τάχα είναι με το μέρος των πολλών, και όχι με το μέρος των λίγων, των "ρατσιστών".
    Η σταδιακή κατάκτηση μίας χώρας δια της μαζικής εισβολής "κακομοίρηδων" δεν είναι σενάριο συνωμοσιολόγων, ούτε "φασιστών". Είναι ό,τι ακριβώς έγινε στην Βόρειο και Νότιο Αμερική, όπως και στην Αυστραλία από "κακομοίρηδες" λευκούς.
    Αξίζει να υπογραμμιστεί η μόνιμη προπαγανδιστική τακτική των εχθρών της Ελληνικής Συνέχειας: ενδιαφέρονται πρώτα και πάνω απ' όλα για την επιβίωση των άλλων. Ποτέ για την επιβίωση των Ελλήνων.
    Ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΕ ότι η Ελλάδα κατατάσσεται τρίτη στην φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Σε μία χώρα που 1 στους 4 Έλληνες αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα επιβιώσεως, η σάπια διανόηση και ο διεστραμμένος συναισθηματισμός αρκετών πολιτών, επικεντρώνεται στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αλλοεθνείς που εισβάλλουν καθημερινώς στην Χώρα κατά χιλιάδες.
    http://www.iphicratisamyras.com/2023/06/blog-post.html#more
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Θα ενσωματωθούν μας λένε αλλά....
    Θα ενσωματωθούν; Κοιμήσου ήσυχος....
    Οι γειτονιές μας δεν είναι ασφαλείς για τους ανθρώπους μας....
    Οι γηγενείς Ευρωπαίοι έχουμε γίνει η εύκολη λεία στα νύχια των εισβολέων.... ΒΙΝΤΕΟ
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/06/vov-v.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. https://www.proininews.gr/kavala-aniliko-paidi-katiggeile-toys-goneis-toy-epeidi-antidroyn-stis-omofylofilikes-protimiseis-toy/

    Οι γονείς που δεν συμφωνούσαν με τις ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις του ανήλικου παιδιού τους στην Καβάλα,καταδικάστηκαν σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

    https://www.tiktok.com/@legeonarios777/video/7245385491460181275

    ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουτω εδω το χανι δεν σωζεται και δεν σωζεται διοτι η μεγαλη πλειοψηφια των κατοικων του ΔΕΝ επιθυμει να το σωσει. Αλλιως δεν θα συμπεριφεροταν οπως συμπεριφερονται (βαζω και τους
    αμπολιαστους μεσα). Η λοβοτομη εχει κτυπησει dna

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή