«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Πώς ο "Ελεύθερος Κόσμος" είναι.. Κατεχόμενο Έδαφος

Κατεβάστε την εικόνα στον υπολογιστή σας, να δείτε καθαρότερα και να μελετήσετε τις λεπτομέρειες.

Στοιχεία εικόνας:

Αμερικανικός Στρατός

Παρουσία Αμερικανικού Στρατού ανα τον Κόσμο

Οι ΗΠΑ έχουν 750 Βάσεις σε 80 χώρες.

Έχουν περίπου 173.000 Στράτευμα αναπτυγμένο σε 159 χώρες.

Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία και Ν.Κορέα είναι τίγκα κι απ' τα δυο.

--------------------------------------------

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι είναι η Ημέρα της Αντίθετης Ημέρας από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα πράγματα αρχίζουν να αποκτούν περισσότερο νόημα. Το 1949 το Υπουργείο Πολέμου έγινε Υπουργείο Άμυνας και οι άνθρωποι το πίστεψαν αυτό. Σε εκείνο το σημείο οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέλαβαν την Ευρώπη (ιδίως τη Γερμανία), την Ιαπωνία, ξεκίνησαν πόλεμο στην Κορέα και διατήρησαν μια μόνιμη φρουρά στον Ειρηνικό, με κέντρο την Αυστραλία. Όταν το έκανε αυτό η ΕΣΣΔ το ονόμαζαν κατοχή, αλλά όταν το έκαναν οι ΗΠΑ ήταν "απλώς επισκέψεις". Αλλά τότε δεν έφυγαν ποτέ. Οπότε κατοχή παραμένει, απλά θαμμένη μέσα σε ένα μπαράζ αντίθετων λέξεων.

Σήμερα αυτές οι χώρες ονομάζονται "ελεύθερες δημοκρατίες" ή "ο ελεύθερος κόσμος" ή συχνά απλώς "ο κόσμος". Τόσο απομονωμένη είναι η άποψη μέσα στη Λευκή Αυτοκρατορία. Αυτό που για οποιονδήποτε από την Εποχή του Χαλκού και μετά είναι προφανές επάγγελμα, στη δική μας θρασύτατη εποχή ονομάζεται "ελευθερία". Αλλά κοιτάξτε πού βρίσκονται οι στρατιωτικές βάσεις. Η κατοχή με άλλο όνομα εξακολουθεί να μυρίζει ήττα.

Αυτό που η ιδιωτικοποιημένη προπαγάνδα της "Δύσης" αποκαλεί "ελεύθερες δημοκρατίες" είναι στην πραγματικότητα κατεχόμενο έδαφος. Κοιτάξτε πέρα από τις λέξεις και απλά κοιτάξτε. Αν έχεις στρατεύματα μιας άλλης χώρας στο έδαφός σου δεν είσαι ελεύθερος. Το να λες ότι βρίσκονται εκεί για την προστασία σου είναι μια βαθιά τραυματισμένη αντίδραση σε αυτό που κάθε τίμιος αγρότης θα αναγνώριζε ως στρατιωτική κατοχή.

Για μερικά μόνο παραδείγματα, οι ΗΠΑ έχουν συλληφθεί να κατασκοπεύουν τους ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας και αυτοί απλά το δέχονται. Έχουν ανατινάξει την υποδομή φυσικού αερίου της Γερμανίας και απλά το δέχονται. Μπορεί να σταθμεύουν πυρηνικά υποβρύχια στην Αυστραλία, μπορεί και όχι, όταν το θέμα τίθεται στο κοινοβούλιο στον αυστραλιανό λαό λένε ότι δεν έχει δικαίωμα να γνωρίζει. Έχουν βέβαια κάνει πραξικόπημα στην Αυστραλία και στο παρελθόν και τώρα την αναγκάζουν να αγοράσει τα δικά της υποβρύχια (τσαντίζοντας τη Γαλλία, γιατί και αυτή γαμιέται). Γιατί; Για να προστατεύσουν το εμπόριο με την Κίνα από την Κίνα. Βγάζει νόημα αυτό; Όχι, αλλά το λέει η Αυτοκρατορία.

Η μεταχείριση που λαμβάνουν οι λευκοί άνθρωποι από τη Λευκή Αυτοκρατορία εξακολουθεί να είναι καλύτερη από τις άλλες αποικίες. Όταν το Ιράκ ψήφισε να φύγουν τα αμερικανικά στρατεύματα από το έδαφός του, τους είπαν να πάνε να γαμηθούν. Ο στρατός της Ιαπωνίας παραμένει συνταγματικά ευνουχισμένος, ενώ παραμένει υπό κατοχή με πολλές μεραρχίες βιαστών αλλοδαπών. Οι Κορεάτες δεν μπορούν να αποφασίσουν για τη σχέση τους με τις οικογένειές τους χωρίς την άδεια της Ουάσινγκτον.

Όπως οι υποτελείς μέσα σε κάθε αυτοκρατορία, αυτά τα έθνη έχουν ονομαστικό έλεγχο των υποθέσεών τους, αλλά όταν έρχεται η ώρα της πίεσης, τους σπρώχνουν. Όταν καλούνται τα λάβαρα πρέπει να προμηθεύουν στρατεύματα σε όποια επαρχία χτυπάει η Αυτοκρατορία, και όταν πρέπει να θυσιαστούν οικονομίες εναντίον όποιου πολιορκεί η Αυτοκρατορία, οι υποτελείς είναι αυτοί που πρέπει να σηκώσουν το βάρος. Αυτή τη στιγμή, "για" την Ουκρανία, η Λευκή Αυτοκρατορία καλεί ένα μη ενσωματώσιμο συνονθύλευμα αρμάτων μάχης και υλικού από την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Νότια Κορέα και όποιον έχει. Η Ουκρανία παίρνει πανάκριβα φέρετρα, ενώ αυτά τα υποτελή κράτη αποστρατικοποιούνται. Εμείς που είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε και να καταστρέψουμε τις οικονομίες μας σας χαιρετάμε, όπως φωνάζουν αυτοί οι σύγχρονοι μονομάχοι της καλωδιακής τηλεόρασης.

Η Αυτοκρατορία αποκαλεί "κυρώσεις" (λευκή λέξη για πολιορκίες) κατά της Ρωσίας, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι υποτελείς, κατεχόμενοι "σύμμαχοί" της που πρέπει να σηκώσουν το βάρος. Η Γερμανία αποβιομηχανοποιείται, το Ηνωμένο Βασίλειο ψυχορραγεί, και η Ινδία απλά γελάει με όλα αυτά και τους μεταπωλεί τους ρωσικούς πόρους σε υψηλή τιμή. Επαναλαμβάνω, αυτές δεν είναι ελεύθερες χώρες. Είναι ελεύθερες να αποφασίζουν σε ποιους πολέμους θα εμπλακούν; Είναι ελεύθερες να ενεργούν σύμφωνα με το οικονομικό τους συμφέρον; Οι αυτοκρατορίες σε όλη την ιστορία έδιναν στους υποτελείς τους μεγάλη ελευθερία, αλλά πάντα έπρεπε να πληρώνουν φόρο υποτέλειας σε θησαυρούς, στρατούς και αίμα. Παρακαλώ βάλτε τον εαυτό σας στα σανδάλια του μέσου προγόνου σας και ρωτήστε, πώς διαφέρει αυτή η Λευκή Αυτοκρατορία;

Θα το επαναλάβω γιατί δεν φαίνεται να διεισδύει στα κρανία των ανθρώπων. Κοιτάξτε ξανά τον χάρτη. Αν έχεις δεκάδες χιλιάδες στρατεύματα στο έδαφός σου, δεν είσαι ελεύθερος. Αν κάποιος κατασκοπεύει ανοιχτά τους ηγέτες σου και ανατινάζει τις υποδομές σου, δεν είσαι ελεύθερος. Αν παρασύρεσαι σε τυχαίους πολέμους και πολιορκίες που δεν έχουν καμία σχέση με σένα, τότε δεν είσαι ελεύθερος. Μπορεί να έχετε μια σημαία, ένα νόμισμα και μια κουζίνα, αλλά δεν είστε ελεύθεροι. Ζείτε σε κατεχόμενο έδαφος. Λέγεται Ελευθερία© και Δημοκρατία™, αλλά αυτά είναι απλώς διαφημιστικά σλόγκαν για αυτό που για κάθε αντικειμενικό παρατηρητή είναι απλώς η μεγαλύτερη αυτοκρατορία στην ιστορία, που κάνει τα χειρότερα γαμημένα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή οι φτωχοί Ουκρανοί άνδρες θυσιάζονται για να μπορέσει η Λευκή Αυτοκρατορία να ματώσει ελαφρώς τον Ρώσο εχθρό της. Αυτή τη στιγμή ολόκληρη η ευρωπαϊκή οικονομία θυσιάζεται για να μπορέσει η Ρωσία να ενοχληθεί ελαφρώς. Εν τω μεταξύ, οι πολίτες στην τελευταία πρωτεύουσα της Λευκής Αυτοκρατορίας (Αμερική τώρα, πριν ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο, μετακινήθηκε το κακό) έχουν δει το προσδόκιμο ζωής τους να πέφτει πολύ κάτω από την Κίνα και ακόμη και με τη Σρι Λάνκα, ενώ οι ελίτ τους βγάζουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Η μεγάλη καινοτομία αυτής της ενσάρκωσης της Λευκής Αυτοκρατορίας ήταν να κερδίζει χρήματα χάνοντας πολέμους και λεηλατώντας το δικό της θησαυροφυλάκιο. Και υποτίθεται ότι όλοι πιστεύουν ότι αυτό είναι ελευθερία. Όλοι υποτίθεται ότι είναι περήφανοι γι' αυτό. Είναι κρίμα. Αφού σκουπίσετε τα δάκρυά σας, κοιτάξτε τα πράγματα καθαρά.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν κατέλαβαν απλώς καλοπροαίρετα τις βρετανικές βάσεις και αποικίες σε όλο τον κόσμο. Κατέλαβαν το Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν βοήθησαν καλοπροαίρετα τη Γερμανία, ενσωμάτωσαν τους Ναζί στο ΝΑΤΟ και τους κατέλαβαν. Το ίδιο πράγμα για την Ιαπωνία και την Κορέα, και όπου αλλού είναι ακόμα οι μπότες τους. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια πάλη για την εξουσία και είναι μόνο η δύναμη της αμερικανικής προπαγάνδας (όλες αυτές οι γαμημένες ταινίες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου) που το έκανε να φαίνεται ότι όλα ήταν "αχ και καλά" με καλές προθέσεις. Εν τω μεταξύ οι κακοί κομμουνιστές (που στην πραγματικότητα κέρδισαν τον πόλεμο σκοτώνοντας τους περισσότερους Ναζί) κατέλαβαν το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Αλλά τι γίνεται με την παράλληλη κατοχή στην άλλη πλευρά; Δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ, αυτή είναι η ελευθερία. Ελευθερία™. Είναι μια κοροϊδία.

Είμαι απασχολημένος στη Σρι Λάνκα. Το ξέρω αυτό. Η κυβέρνησή μας υπέστη χρωματικό πραξικόπημα και τώρα μας διοικεί το ΔΝΤ. Είμαστε υπό κατοχή εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το ξέρω αυτό. Αλλά και εσείς στην καρδιά της αυτοκρατορίας είστε υπό κατοχή. Ψηφίζετε αυτούς τους πολέμους; Αισθάνεστε περήφανοι που έχετε ξένα στρατεύματα στο έδαφός σας; Διάολε, αν είστε στην Αμερική, σας αρέσει να είστε υπό κατοχή από τη δική σας άκρως στρατιωτικοποιημένη αστυνομία; Αναρωτιέσαι ποτέ γιατί εμπλέκεσαι στο να δέρνεις τυχαίους φτωχούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και σε κατακλύζουν με μίσος για τυχαία μέρη που δεν έχεις ακούσει ποτέ και που δεν έχουν καμία σχέση με σένα; Τι νομίζετε ότι σας συμβαίνει; Πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι;

Αυτές οι λεγόμενες "δημοκρατίες" είναι κοινωνικές λέσχες χωρίς ουσιαστικό έλεγχο της θεμελιώδους οικονομικής ή στρατιωτικής πολιτικής. Παρασύρονται σε κάθε πόλεμο και πολιορκία, με τίμημα τη δική τους δυστυχία. Μπορούμε να διατηρήσουμε τον πολιτισμό και τα έθιμά μας, μέχρι ενός σημείου, αλλά πρέπει να διαθέτουμε ξένα στρατεύματα και/ή να πληρώνουμε φόρους κρατώντας ξένο νόμισμα (τα αποθέματα δολαρίων που χρηματοδοτούν την αμερικανική σπατάλη). Αυτό είναι κυριολεκτικά το ίδιο πράγμα κατά του οποίου οι πλούσιοι ιδιοκτήτες γης/σκλάβων στην Αμερική εξεγέρθηκαν ως την πιο βάναυση τυραννία. Και είναι το σύστημα που έχουν επιβάλει στον υπόλοιπο κόσμο (σε όλους όσους δεν βρίσκονται ενεργά υπό πολιορκία). Ξεφλουδίστε λοιπόν τα αυτοκόλλητα από τη ζωή που σας πλασάρουν στο εμπόριο ως ελευθερία και δημοκρατία. Κοιτάξτε πίσω από τις λέξεις και συνειδητοποιήστε ότι από το 1949 είναι η Ημέρα του Αντίθετου. Ο λεγόμενος "ελεύθερος κόσμος" είναι κατεχόμενο έδαφος. Και πιθανόν να βρίσκεστε σε αυτό. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να διεκδικήσετε τα λίγα κυβικά εκατοστά μέσα στο κρανίο σας.


20 Ιουνίου 2023, indi.ca



7 σχόλια:

  1. Μιχαήλ Κοβάλτσουκ: Πως η ελίτ, μέσω γονιδιακού προγραμματισμού
    θα φτιάξουν τον νέο άνθρωπο/σκλάβο.

    https://www.youtube.com/watch?v=MLz2GaP0Bek&t=291s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάννα εξ Ουρανού, για την Ελίτ, Η Προφητεία του Κώστα Βάρναλη:

      ''τα μωράκια λυπάμαι που έρχονται άθελά τους στον κόσμο να ζήσουν σκλάβοι, να πεθάνουν σκλάβοι σε έναν κόσμο ελεύθερων αφεντάδων.
      Θα τους μαθαίνουν πως η σκλαβιά τους είναι χρέος εθνικόν και Σοφία του πανάγαθου...''

      Και ποδίτσα Η Επιστήμη, Ποτέ Από Το Χρέος Μη Κινούσα...

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  2. O διάσημος επενδυτής και οικονομολόγος Ρόμπερτ Κιγιοσάκι δήλωσε πως πλησιάζει η ώρα που το δολάριο θα γίνει χαρτί τουαλέτας, θα καταρρεύσουν τα πάντα και οι πύργοι με γραφεία εταιρειών θα γίνουν κατάλυμα για τους αστέγους.
    Σαν να βλέπεις ταινία καταστροφής..

    https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/rompert-kigiosaki-tha-yparksoun-mazikes-ptoxeyseis-trapezon-ta-akinita-tha-xasoun-to-70-tis-aksias-tous-kai-ta-grafeia-tha-filoksenoun-astegous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kostas P Damianos
    31 λεπτά πριν edited - PRONEWS
    Μετα τα μην ημαστε μοναχοφαηδες του Κοτζια, τον ΓΑΠ που δεν ηθελε να κανει ΑΟΖ με Κυπρο και που ελεγε οτι δεν υπαρχουν υδρογονανθρακες, την πηρε ο ανεμος τη σημαια του Παγκαλου ηρθανε... Ποιοι?

    Μπατριωτες της ΝΔ-Κουλας και καποιοι της ευρυτερης δεξιας

    Ντορα - Ειμαι κατα των 12 μιλιων
    Καρατζαφερης - Συνεκμεταλλευση
    Αδωνις - TurkAegean
    Παναγιωτοπουλος - Το πηρε ο ανεμος το Ορουτς Ρεις
    Μπακογιαννης - Θα στειλουμε S300 στην Ουκρανια
    Δενδιας - Δε θα εκμεταλλευτουμε υδρογονανθρακες το Αιγαιο ειναι παραδεισος
    Μηταρακης - Νεες δομες προσφυγων στα νησια

    Οι Τουρκοι ψαρευουν οπου θελουν στο Αιγαιο, οι Ιταλοι ψαρευουν εντος χωρικων υδατων 6-12 μιλιων και οι Αιγυπτιοι πηρανε 45-55 αναλογια (οχι 50-50) απο την ΑΟΖ της Κρητης που ειναι το 5ο μεγαλυτερο νησι της Μεσογειου πολυ μεγαλυτερο και απο κρατος οπως η Μαλτα

    Μεγαλοι "πατριωτες" οι δεξιοι της ΝΔ-Κουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ζούγκλα ήρθε στην Ιταλία! Καυγάς μεταξύ Βορειοαφρικανών στην Πίζα με μαχαίρια, γυάλινα μπουκάλια, καρέκλες και τραπέζια. Αυτοί έφτασαν στην Ιταλία με το παράνομο σκάφος από την Τυνησία. Σταματήστε την εισβολή, σώστε την Ευρώπη!

    https://twitter.com/RadioGenova/status/1671822397702393857
    ====
    Η ιταλική ακτοφυλακή δεν υπερασπίζεται τα σύνορα και βοηθά τους λαθρομετανάστες να προσγειωθούν στην Ιταλία. Απαράδεκτος! @GiorgiaMeloni
    μας υποσχέθηκε ναυτικό αποκλεισμό, αλλά σε 9 μήνες έχουν αποβιβαστεί περισσότεροι από 100.000, 380 κάθε μέρα, μόνο άνδρες! Σταματήστε την εισβολή, σώστε την Ευρώπη!

    https://twitter.com/RadioGenova/status/1671904967169302529

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Έντομα ως βασικό γεύμα ή σνακ»!!! Δείτε τους δημοσιογράφους να δείχνουν πως θα τα τρώτε, vid
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ…ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ………ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    https://www.el.gr/nea-taxh/entoma-os-vasiko-geyma-i-snak-deite/

    ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ….ΑMAN ΠΧΙΑ….
    =====
    Heineken: Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε ένας από τους μετόχους της.
    Ο ίδιος, πάντως, δεν δηλώνει ” φίλος” της μπίρας.
    24/02/2023
    https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/258670-heineken-o-bil-geits-egine-enas-apo-tous-metoxous-tis

    ΜΠΟ`Ι`ΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ, ΧΘΕΣ..........

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοκ: Προωθούν τον κανιβαλισμό ως λύση για την επισιτιστική κρίση και την… κλιματική αλλαγή! (βίντεο)

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2023/06/blog-post_42.html
    ====
    Ο Επιστήμονας Μagnus Soderland προτείνει την κατανάλωση ανθρώπινης
    σάρκας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
    9 Σεπτεμβρίου 2019

    https://nypost.com/2019/09/09/scientist-suggests-eating-human-flesh-to-fight-climate-change/
    https://www.theepochtimes.com/swedish-researcher-pushes-human-flesh-eating-as-answer-to-future-climate-change-food-shortages_3068833.html

    Υ.Γ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ…….ΑΠΟ ΤΟ 2019

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή